Cel Mai Bun Cuțit Japonez

Cel mai bun cuțit japonez

Modificat la 14 octombrie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să alegi să cumperi un cuțit japonez?

Cuțieele japoneze de bucătărie se diferențiază de cuțitele obișnuite nu doar prin calitatea deosebită din care sunt realizate, ci și pentru că sunt extraordinar de fiabile și au o lamă extrem de ascuțită care se poate utiliza la pregătirea oricărui preparat. Recunoscute la nivel mondial datorită măiestriei cu care au fost realizate și a notei de excelență cu care realizează fiecare tăietură, cuțitele japoneze sunt diferite față de cele cu care suntem obișnuiți, cele europene.

Astfel, ele au o lamă mai îngustă, adaptată pentru tăieturile fine. Există, de asemenea, numeroase tipuri de cuțite, în funcție de mâncarea pentru care se folosesc. De exemplu, cuțitul kodeba este unul universal cu o dimensiune de până la 25 de cm, fiind ideal pentru oasele mai tari.

Dacă ai nevoie de un instrument precis pentru tăierea peștelui, cuțitul Deba este cel de care ai nevoie, datorită lamei triunghiulare mare. Dacă însă ai nevoie de un cuțit universal, santoku este cel mai potrivit, fiind ușor de manevrat și extrem de rezistent.

Cele mai bune cuțite japoneze

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

OSAKA Cutit japonez Deba

Realizată din oțel inoxidabil, lama cuțitului are o lungime de 28 de cm și o lățime de 5 cm, astfel că poți prepara orice fel de mâncare într-un mod nu doar mai rapid, ci și mult mai plăcut. Pentru obținerea unor rezultate remarcabile, se recomandă ascuțirea frecventă a cuțitului și ungerea lamei cu ulei de gătit pentru evitarea formării de rugină.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Deba de la OSAKA îți conferă o experiență culinară de-a dreptul remarcabilă, deoarece tăieturile fine pe care le realizează se caracterizează prin eficiență și precizie.

la buget

* Prezentare video mai jos

KOBE Cutit japonez Gyuto

Cu o lamă din oțel inoxidabil cu o lungime de 30 de cm și o lățime de 4 cm, poți găti nu doar mai ușor, ci și mai eficient, datorită tăieturilor excelente pe care le realizează acest cuțit. Deoarece cuțitul japonez Gyuto are caracteristici deosebite, se recomandă îngrijirea corespunzătoare a acestuia, prin spălarea manuală cu apă călduță.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Gyuto de la Kobe este un instrument de-a dreptul remarcabil în prepararea mâncării, oferindu-ți astfel o experiență culinară pur și simplu nemaiîntâlnită.

Premium

NAGOYA Cutit japonez Santoku

Dacă nu știai cultura japoneză se mândrește cu cele mai atractive cuțite care sunt și rezistente, eficiente, nu doar frumoase la prima vedere. Acest cuțit japonez este cel care te va face să te remarci în orice situație. Este realizat din oțel inoxidabil și asta îi aduce o mare durabilitate în timp oricât de mult l-ai folosi.
Verifică prețul

În bucătărie ai nevoie de multe obiecte care să te ajute în munca ta. În special ai nevoie de cuțite de calitate care să te ajute să gătești cele mai delicioase mâncăruri.

KOBE Cutit japonez Petty

Astfel, de bucuri de o manevrare a cuțitului mai mult decât ușoară și eficientă, iar gătitul capătă noi dimensiuni. Cu o lamă argintie realizată din oțel inoxidabil cu o lungime de 23 de cm și o lățime de 2. 5 cm, cuțitul are o greutate de 0. 8 kg, pentru a conferi stabilitate în timpul utilizării. Pentru păstrarea caracteristicilor deosebite, se recomandă îngrijirea adecvată.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Petty de la KOBE conferă o experiență culinară deosebită, datorită preciziei și eficienței cu care realizează orice tăietură.

KOBE Cutit japonez Sashimi

Cuțitul are o lamă lungă realizată din oțel inoxidabil cu o lungime de 31. 5 cm și cu o lățime de 3 cm, astfel că tăierea este una precisă și de o finețe de-a dreptul incomparabilă cu cea a cuțitelor obișnuite. Datorită caracteristicilor sale unice, cuțitul trebuie spălat manual și cu apă călduță, fiind nevoie de o ascuțire periodică. .
Verifică prețul

Cuțitul japonez Sashimi de la Kobe va face ca pregătirea mâncării tale să fie una nu doar mai ușoară și mai plăcută, ci și mai eficientă, datorită calității deosebite a acestuia.

Întrebări despre cuțitele japoneze

Ce lungime măsoară?

Cuțitele japoneze au diferite dimensiuni, în funcție de producător, dar și de modelul confecționat. Astfel, unele cuțite se măsoară după lungime, iar altele după lățimea cuțitului, fiind practice ambele variante. Vei putea găsi o multitudine de modele și vei putea alege în dependență de necesitate.

Care este durata de viață?

Cuțitele japoneze sunt confecționate exclusiv din oțel japonez inoxidabil, ceea ce înseamnă că aceste produse au o durată lungă de viață sau de utilizare, care poate ajunge până la câțiva ani. De-asemenea, acestea se pot alege în funcție de mărime sau lungime.

Din ce sunt fabricate?

Cuțitele japoneze sunt durabile datorită faptului că acestea sunt confecționate din oțel japonez, inoxidabil, care conferă produsului durată lungă de viață și calitate înaltă. În funcție de brand-uri și preț, vei găsi o gamă largă de cuțite japoneze.

Se găsesc sub mai multe forme?

Ca și orice alte tipuri de cuțite, acestea se găsesc sub diferite forme și mărimi, pentru ca munca cu ele să devină mai flexibilă și mai ușoară, iar datorită materialului durabil din care acesta este confecționat, Cuțitele au o durată lungă de viață.

Vin la pachet cu suport?

Cuțitele japoneze pot veni la pachet cu suport, dar, de cele mai multe ori, acest lucru depinde de preferințele și brand-ul utilizat. Unele pachete au suport, altele nu, prețul și unele mici detalii fac diferența, de aceea, se alege în funcție de dorințele tale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Cele mai bune Baterii de Chiuvetă cu Senzor (baie sau bucătărie)
Baterii de chiuvetă automate cu senzor

Știai că o baterie de lavoar cu senzor te poate ajuta să economisești până la 50% din cantitatea de apă? Plus că nu mai ai ce robineți să murdărești și să tot cureți. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe