Cel Mai Bun Cuțit Japonez

Cel mai bun cuțit japonez

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să alegi să cumperi un cuțit japonez?

Cuțieele japoneze de bucătărie se diferențiază de cuțitele obișnuite nu doar prin calitatea deosebită din care sunt realizate, ci și pentru că sunt extraordinar de fiabile și au o lamă extrem de ascuțită care se poate utiliza la pregătirea oricărui preparat. Recunoscute la nivel mondial datorită măiestriei cu care au fost realizate și a notei de excelență cu care realizează fiecare tăietură, cuțitele japoneze sunt diferite față de cele cu care suntem obișnuiți, cele europene.

Astfel, ele au o lamă mai îngustă, adaptată pentru tăieturile fine. Există, de asemenea, numeroase tipuri de cuțite, în funcție de mâncarea pentru care se folosesc. De exemplu, cuțitul kodeba este unul universal cu o dimensiune de până la 25 de cm, fiind ideal pentru oasele mai tari.

Dacă ai nevoie de un instrument precis pentru tăierea peștelui, cuțitul Deba este cel de care ai nevoie, datorită lamei triunghiulare mare. Dacă însă ai nevoie de un cuțit universal, santoku este cel mai potrivit, fiind ușor de manevrat și extrem de rezistent.

Cele mai bune cuțite japoneze

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

OSAKA Cutit japonez Deba

Realizată din oțel inoxidabil, lama cuțitului are o lungime de 28 de cm și o lățime de 5 cm, astfel că poți prepara orice fel de mâncare într-un mod nu doar mai rapid, ci și mult mai plăcut. Pentru obținerea unor rezultate remarcabile, se recomandă ascuțirea frecventă a cuțitului și ungerea lamei cu ulei de gătit pentru evitarea formării de rugină.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Deba de la OSAKA îți conferă o experiență culinară de-a dreptul remarcabilă, deoarece tăieturile fine pe care le realizează se caracterizează prin eficiență și precizie.

la buget

* Prezentare video mai jos

KOBE Cutit japonez Gyuto

Cu o lamă din oțel inoxidabil cu o lungime de 30 de cm și o lățime de 4 cm, poți găti nu doar mai ușor, ci și mai eficient, datorită tăieturilor excelente pe care le realizează acest cuțit. Deoarece cuțitul japonez Gyuto are caracteristici deosebite, se recomandă îngrijirea corespunzătoare a acestuia, prin spălarea manuală cu apă călduță.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Gyuto de la Kobe este un instrument de-a dreptul remarcabil în prepararea mâncării, oferindu-ți astfel o experiență culinară pur și simplu nemaiîntâlnită.

Premium

* Prezentare video mai jos

KYOTO Cutit japonez Santoku

Cu o lamă argintie realizată din oțel inoxidabil chiar în Japonia, cuțitul are o lamă cu o lungime de 29 de cm și o lățime de 4. 5 cm, fiind ideal pentru mai multe tipuri de preparate. Experiența culinară pe care o conferă acest cuțit este una remarcabilă, care nu se poate compara cu cea a unui cuțit european obișnuit. Pentru a-i păstra calitățile, însă, cuțitul trebuie îngrijit corespunzător.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Santoku de la KYOTO te va uimi cu siguranță datoriă caracteristicilor sale de-a dreptul remarcabile.

KOBE Cutit japonez Petty

Astfel, de bucuri de o manevrare a cuțitului mai mult decât ușoară și eficientă, iar gătitul capătă noi dimensiuni. Cu o lamă argintie realizată din oțel inoxidabil cu o lungime de 23 de cm și o lățime de 2. 5 cm, cuțitul are o greutate de 0. 8 kg, pentru a conferi stabilitate în timpul utilizării. Pentru păstrarea caracteristicilor deosebite, se recomandă îngrijirea adecvată.
Verifică prețul

Cuțitul japonez Petty de la KOBE conferă o experiență culinară deosebită, datorită preciziei și eficienței cu care realizează orice tăietură.

KOBE Cutit japonez Sashimi

Cuțitul are o lamă lungă realizată din oțel inoxidabil cu o lungime de 31. 5 cm și cu o lățime de 3 cm, astfel că tăierea este una precisă și de o finețe de-a dreptul incomparabilă cu cea a cuțitelor obișnuite. Datorită caracteristicilor sale unice, cuțitul trebuie spălat manual și cu apă călduță, fiind nevoie de o ascuțire periodică. .
Verifică prețul

Cuțitul japonez Sashimi de la Kobe va face ca pregătirea mâncării tale să fie una nu doar mai ușoară și mai plăcută, ci și mai eficientă, datorită calității deosebite a acestuia.

Întrebări despre cuțitele japoneze

Ce lungime măsoară?

Cuțitele japoneze au diferite dimensiuni, în funcție de producător, dar și de modelul confecționat. Astfel, unele cuțite se măsoară după lungime, iar altele după lățimea cuțitului, fiind practice ambele variante. Vei putea găsi o multitudine de modele și vei putea alege în dependență de necesitate.

Care este durata de viață?

Cuțitele japoneze sunt confecționate exclusiv din oțel japonez inoxidabil, ceea ce înseamnă că aceste produse au o durată lungă de viață sau de utilizare, care poate ajunge până la câțiva ani. De-asemenea, acestea se pot alege în funcție de mărime sau lungime.

Din ce sunt fabricate?

Cuțitele japoneze sunt durabile datorită faptului că acestea sunt confecționate din oțel japonez, inoxidabil, care conferă produsului durată lungă de viață și calitate înaltă. În funcție de brand-uri și preț, vei găsi o gamă largă de cuțite japoneze.

Se găsesc sub mai multe forme?

Ca și orice alte tipuri de cuțite, acestea se găsesc sub diferite forme și mărimi, pentru ca munca cu ele să devină mai flexibilă și mai ușoară, iar datorită materialului durabil din care acesta este confecționat, Cuțitele au o durată lungă de viață.

Vin la pachet cu suport?

Cuțitele japoneze pot veni la pachet cu suport, dar, de cele mai multe ori, acest lucru depinde de preferințele și brand-ul utilizat. Unele pachete au suport, altele nu, prețul și unele mici detalii fac diferența, de aceea, se alege în funcție de dorințele tale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal
Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Vrei să-ți diversifici rețetele și modul de a găti? Oalele sub presiune de la Tefal sunt cele mai recunoscute în rândul gospodinelor. Te ajutăm să o alegi pe cea mai bună.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste
Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Adori pastele și îți dorești să le poți pregăti precum un chef italian? Alege cea mai bună oala cu capac dedicată pastelor și ești cu un pas mai aproape de pastele perfecte.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe