Cel Mai Bun Radio de Bucătărie

Cel mai bun radio de bucătărie

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 70 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un radio de bucătărie?

Din când în când, este ideal să te deconectezi total de la dispozitivele folosite zilnic - telefon, laptop, computer sau TV. Dar poate îți dorești să asculți în continuare muzică sau o emisiune de știri, atunci când gătești sau planifici meniul săptămânal, iar un radio de bucătărie devine "candidatul" perfect pentru orele petrecute în acest spațiu. Modelele noi de radiouri de bucătărie sunt concepute pentru a îndeplini funcțiile de bază - radio și afișarea ceasului - dar te vei bucura și de alte funcții de excepție, în funcție de brandul pe care îl alegi. Astfel, conform bugetului pe care îl vei investi, poți alege un model cu Wifi, alimentat fie cu baterii, fie la rețea (sau ambele, pentru a-i spori portabilitatea).

Se configurează facil, memorează frecvențele posturilor de radio selectate și nu necesită întreținere specială. În plus, portabilitatea permite mutarea ceasului într-una din camere și chiar setarea unei alarme, pentru a reduce și mai mult utilizarea smartphone-ului pe care îl deții. Ca orice gadget, poate fi folosit și de către cei mai tineri sau vârstnicii casei, însă acordă-le puțin timp pentru a învăța, după ce le prezinți modul de utilizare.

Cel mai bun radio de bucătărie

Cel mai bun

Ambiant DAB

 • Afișaj LCD
 • Bluetooth
 • 2 semnale de excitație reglabile
 • Afișare oră și dată
 • Picioare antialunecare
Verifică prețul

Radioul Ambiant DAB oferă acces la diverse stații cu un semnal fără zgomot, și totodată transmite și fișiere muzicale de la USB sau dispozitive conectate. Ceasul integrat are nu numai funcția de temporizator pentru gătit, ci și un cronometru pentru oprirea automată și un ceas cu alarmă cu două timpi de trezire programabili. Datorită designului retro, arată fascinant oriunde l-ai pune. Pe ecranul LCD sunt afișate diverse informații precum stația radio, numele piesei curente sau ora. Dispune de intrare AUX și pentru căști.

Premium

Streamo Cube radio prin internet

 • Design elegant;
 • Dispozitiv audio plăcut;
 • Conexiune WiFi;
 • Ușor de folosit;
 • Ocupă puțin spațiu.
Verifică prețul

Acest dispozitiv inteligent își va face viața mai plăcută prin diversitatea funcțiilor oferite, permițându-ți să asculți muzica preferată de oriunde. Este puternic, practic și util, iar designul său elegant te va cuceri îndată. Pot fi recepționate prin conexiunea WiFi peste 14000 de posturi de radio din întreaga lume, sortate de altfel după gen, țară, popularitate. Versatil, compact și sonic, radio-ul va corespunde așteptărilor și va face față cu brio tuturor nevoilor tale în ceea ce-l privește.

la buget

Sony ICFC1B

 • Design modern
 • Tuner AM/FM
 • Dispozitiv comod
 • Baterie de rezervă
 • Caracteristici avansate de alarmă
Verifică prețul

Radioul cu ceas marca Sony ICFC1B nu poate lipsi de pe noptiera dumneavoastră deoarece are un design surprinzător de bine lucrat, un ecran ce arată scrisul foarte mare și o luminozitate pe care o puteți regla în funcție de lumina din camera. Poate de altfel să fie folosit în birou, atelier, garaj și chiar în mașină dacă vă place mai mult. Gândit să rămână pornit chiar și în timpul unei pene de curent, se poate seta ora când îl conectați la priză pentru prima dată și se va menține cu ajutorul bateriei de rezervă.

Auna KR-130, radio de bucătărie, bluetooth, hands-free, fm, lumini led, alb

 • Sunet puternic
 • Curățare simplă
 • Bluetooth
 • Ceas integrat
 • 40 de stații
Verifică prețul

Sunetul puternic al acestui radio de bucătărie, puternic și furnizat de două difuzoare stereo care sunt secundate de două difuzoare de bas mici pentru a oferi basuri puternice pe care toți le adorăm. Cu ajutorul funcției Bluetooth, telefonul sau laptop-ul se conectează ușor la radio pentru ca dumneavoastră să redați melodiile la un volum mai mare și clar și totodată poate fi folosit pentru apeluri în timpul gătitului. Se curăță doar cu ajutorul unei cârpe, memorează 40 de stații și vine la pachet cu instrucțiuni de folosire.

Radio cu ceas PHILIPS TADR402/12, argintiu

 • Alarma
 • Snooze
 • Ceas
 • Conectare USB
 • Tuner FM
Verifică prețul

Radioul cu ceas PHILIPS nu poate lipsi din casa dumneavoastră, din diverse motive precum, afișajul cu finisaj tip oglindă care dă un aspect minunat aparatului, arată ceasul clar și poate fi utilizat și ca panoul tactil de comandă. Bateria de sigurană asigură memorarea orei în timpul penelor de curent. Este gândit de asemenea cu un port USB util care îți permite să utilizezi sursa de alimentare a ceasului pentru încărca telefonul sau orice mai ai nevoie. În timpul nopții poți lăsa lumina de veghe pornită atingând partea de sus a radioului.

Radio cu ceas Blaupunkt PP5BR, slot microSD, USB, telecomanda (Maro)

 • Radio portabil
 • Radio cu telecomandă
 • Radio cu ceas
 • Are USB
 • Prezintă un microSD cu o capacitate de până la 32GB
Verifică prețul

Radio cu ceas Blaupunkt PP5BR, slot microSD, USB, auxiliar și telecomanda (Maro). Acest radio portabil cu ceas are un design clasic, care se poate încadra cu orice tip de mobilier. Antena extensibilă ajută la captarea tuturor posturilor din împrejurimi, pe lungimile de undă FM. Bateria încorporată BL-5C (600 mAh) + faptul că poți conecta radio-ul la orice sursă de curent, fac din acest aparat unul foarte versatil: poți asculta muzică de oriunde, sau din confortul casei tale! Radio-ul este și foarte ușor, are doar 720 grame, iar dimensiunile sunt: 180x80x100 mm.  

Acest mic radio va reuși să facă gătitul și petrecutul timpului în bucătărie mai plăcut, producând un fundal muzical și reușind să te țină la curent cu ultimele știri. Radioul beneficiază de funcția bluetooth cu ajutorul căreia îl poți conecta printr-o simplă atingere la telefonul mobil. Difuzoarele sunt puternice și de bună calitate astfel că sunetul va fi clar, neîntrerupt. Aparatul este ușor de curâțat și are un design plăcut. Pachetul este complet și include toate accesoriile necesare montării.

IR-130 radio de internet wireless de streaming negru

 • Ușor de folosit;
 • Design plăcut;
 • Ocupă puțin spațiu;
 • Claritate mare a sunetului;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Auna IR 130 este un aparat mic, compact, practic și eficient care poate recepționa peste 8000 de posturi de radio de pe internet. Este foarte simplu de folosit și manevrat și poate fi cu ușurință încadrat în orice colțișor al casei sau transportat în călătorii, vacanțe. Deține posibilitatea unei selecții de melodii favorite, dar și ale funcții importante precum: timer, afișarea temperaturii exterioare, ceas cu alarmă, afișarea orei, reset, mute, controlul volumului. Picioarele de cauciuc sunt anti derapante.

Întrebări despre radiourile de bucătărie

Se configurează facil?

Unul dintre avantajele acestor dispozitive este faptul că suntem familiarizați cu ele: radiourile moderne de bucătărie sunt și mai ușor de utilizat decât cele clasice. Le vei configura extrem de simplu, acestea având funcție rapidă de căutare a frecvențelor și memorarea posturilor de radio pe care le preferi.

Afișează ceasul și poate fi setat și pentru alarmă?

Cele mai recente modele de radiouri de bucătărie prezintă și opțiunea de afișare oră/zi, dar funcționează și ca ceas deșteptător (alarmă), astfel că își dovedește utilitatea la maxim. Dacă optezi pentru un model care funcționează și cu baterii, îl poți muta facil dintr-o încăpere în alta.

De ce funcții dispune, în afară de radio?

Cu siguranță e mult mai plăcut să petreci timpul în bucătărie ascultând radio, fie că iei masa, prepari meniul sau faci ordine. Dar există radiouri de bucătărie care au și alte funcții, care îți vor fi de folos: afișaj oră/ziua, alarmă (ceas deșteptător). Analizează și variantele cu Bluetooth, pentru a putea inclusiv reda playlist-ul de pe telefon.

Cum poate fi alimentat (sursă de curent sau baterii)?

Cele mai multe modele actuale de radiouri de bucătărie sunt alimentate la rețea, însă unele pot funcționa și cu baterii, pentru a te bucura de portabilitate și eficiență. În cazul celor care funcționează (și) cu baterii, tipul lor este specificat în descrierea fiecărui model în parte.

Poate fi utilizat și de către persoanele vârstnice?

Dispozitivele moderne îi pot pune pe vârstnici în încurcătură, însă nu este cazul acestor radiouri. Dimpotrivă, faptul că setările se realizează facil, iar posturile preferate de radio sunt memorate. Oferă-i explicații dacă este cazul, dar poți achiziționa pentru ei un astfel de radio.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste
Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Adori pastele și îți dorești să le poți pregăti precum un chef italian? Alege cea mai bună oala cu capac dedicată pastelor și ești cu un pas mai aproape de pastele perfecte.

Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe