Cel Mai Bun Pickup Audio Modern pentru Acasă

Pickup-uri audio moderne și de calitate pentru acasă

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi un pick-up audio modern?

Una dintre cele mai vechi tehnologii audio, analog prin pick-up-ul cu discuri de vinil, este în continuare căutată de audiofili și melomani pentru calitatea sunetului, o semnătură unică, imposibil de imitat de tehnologiile digitale similare. Reușește să surprindă cel mai bine cea mai apropiată reprezentare a sunetului din momentul înregistrării. Tehnologiile digitale nu stochează toate informația, ele o comprimă, astfel pierzând din calitatea sunetului. Desi nu e o diferență notabilă de orice ascultător, pasionații vor observa diferențele.

În comparație cu CD-urile, vinilurile daca sunt îngrijite, au o durată de viață extinsa la aceeași calitate sonoră. Un alt avantaj al pick-up-ului audio modern este că prin intermediul lui, ai capacitatea de a-ți digitaliza muzica de pe vinil, prin conectarea la calculator. Astfel, cu modificările aduse clasicului pick-up, poți avea calitatea sunetului, alaturi de un design modern și ușor de folosit, cu diverse funcționalități specifice erei digitale în care trăim.

Modele bune de pick-up-uri audio

Cel mai bun

ProJect T1 Pickup Phono SB Nuc

 • Design plăcut
 • Compact
 • Variație potrivită de viteză
 • Dotat cu ieșire RCA Phono/Line
 • Comutare electronică a vitezei
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de muzică atunci nu trebuie să lipsească din casa ta Pickup-ul Phono SB. Pickup-ul are un platan de 8 mm, a cărui viteză poate fi reglată (prin comutare electronică) între 33 și 45 de rotații pe minut. Brațul din aluminiu are o lungime de 22 de cm și o greutate de 8 g. Pentru conectivitate, pickup-ul are o ieșire RCA Phono/Line comutabilă. Baza pickup-ului are un design elegant de lemn de nuc, iar întreg mecanismul este protejat de un capac semitransparent de plastic rezistent.

la buget

Pick-Up Camry CR 1113, FM/AM, LCD, AUX in, Stereo, Maro

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dotat cu display digital
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
 • Nivel redus de zgomot
Verifică prețul

Îți place să asculți discuri de vinil vechi? Ai deja o colecție impresionantă sau poate ai început să creezi una? Poate doriți să convertiți înregistrările vechi într-un format digital care poate fi redat pe dispozitive moderne? Vă puteți imagina un singur dispozitiv pentru toate acestea? Camry CR 1113 face acest lucru posibil. CR 1113 seamănă cu aparatele de epocă atunci când vine vorba de design, dar le depășește de departe atunci când vine vorba de funcționalitate. În afara de redarea plăcilor de vinil la trei viteze diferite - 33/45/78 RP, are o serie de alte funcții, cum ar fi convertirea muzicii redate în fișiere MP3.

Premium

* Prezentare video mai jos

Audio-Technica LP120X USB Silver

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Deține 3 viteze de redare
 • Platan de aluminiu
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Audio-Technica LP-120X USB are un Pickup de nivel audiofil, potrivit și pentru aplicații DJ, acesta este urmașul modelului LP120-USB cu motor nou, braț îmbunătățit cu control anti-skate dinamic, headshell, doză nouă și preamp phono selectabil. Noile dozele AT-VM95 E au acele interschimbabile ulterior cu diferite modele conice, eliptice, MicroLine, Shibata, conice pentru discuri shellac. Doza nouă cu preampul phono oferă un nivel de semnal mai bun. LP120X USB este un pickup complet manual, poate reda discuri de 33-1/3, 45, și 78 RPM și este echipat cu ieșire USB ce permite conexiune directă la calculator. Prin descărcarea softului gratuit Audacity sau oricărui alt software de înregistrare puteți digitaliza colecția dumneavoastră de discuri.

Auna Peggy Sue Retro Suitcase Turntable LP USB Brown

 • Aspect "distressed" de epocă
 • Port USB
 • Două difuzoare stereo
 • Ieșirea RCA
 • Picioare de cauciu
Verifică prețul

Peggy Sue de la Auna are catarame metalice și elemente decorative într-un aspect "distressed" de epocă. Nu numai că poate reda până la 3 mărimi diferite de înregistrare, de asemenea vă permite să înregistrați înregistrările preferate într-un format digital compact. Prin portul USB din spate, semnalul audio de pe LP-urile dvs. poate fi trimis cu ușurință pe computer. Placa turnantă Peggy Sue poate fi alimentată prin USB în același timp. Un cablu USB potrivit și un adaptor pentru conectarea la sursa de alimentare cu curent alternativ sunt de asemenea livrate împreună cu livrarea. Playerul nu necesită difuzoare suplimentare: carcasa elegantă a valizei are două difuzoare stereo încorporate. Cu toate acestea, ieșirea RCA din spate vă oferă posibilitatea de a vă conecta la difuzoare externe dacă doriți. Volumul poate fi ajustat infinit direct pe dispozitiv printr-un buton de volum. Pentru transportul confortabil, platanul se deschide și se închide cu ușurință cu două încuietori de cataramă. Datorită picioarelor de cauciuc, aceasta poate fi stabilită în mod sigur și optim.

Crosley Cruiser Deluxe Turquoise

 • Design retro
 • Cutie de depozitare stil valiză
 • Ac performant
 • Conexiune bluetooth
 • Difuzoare încorporate
Verifică prețul

Acest player de înregistrare încă își strânge coaja încântătoare în stil de valiză, dar acum puteți să formați viteza înregistrării cu reglaje avansate de control al pitch-ului sau să vă sincronizați cu ușurință la conexiunea Bluetooth și să transmiteți muzică digitală direct prin difuzoarele încorporate. Aveți blocaje unu-la-unu cu mufa pentru căști sau adăugați difuzoarele alimentate prin porturile RCA pentru a exploda cu voce tare. Alegeți dintr-un curcubeu de sunet pentru a începe aventura dvs. de vinil cu acest player portabil cu trei viteze. Culoarea lui este turcoaz.

Pick-up Audio-Technica AT-LP60XBT Negru

 • Complet automatic;
 • Conectabil prin Bluetooth;
 • Viteza este selectabilă manual;
 • Preamplificator de doză integrat;
 • Ușor de utilizat.
Verifică prețul

Pick-up-ul Audio-Technica AT-LP60XBT este soluția completă și comodă pentru ascultarea vinilurilor pentru nostalgici și nu numai. Pick-up-ul are mecanismul complet automatizat, pentru ca utilizarea sa să se realizeze foarte simplu. Conectarea prin Bluetooth cu toate dispozitivele compatibile (fie ele boxe portabile, căști, reciver, minisistem) este poate cel mai mare avantaj al acestui pick-up. Acest aparat poate memora ultimele opt dispozitive conectate și această conexiune este realizată printr-o simplă apăsare de buton.

Pickup ProJect Essential III SB OM10 Negru Lucios

 • Design modern.
 • Ușor de utilizat.
 • Perfect pentru a te destinde.
 • Poți asculta muzica dorită.
 • Calitate superioară.
Verifică prețul

Pickupul este unul clasic, cu antrenare pe curea. Motorul în curent continuu este decuplat față de șasiul din MDF. Prezintă vibrații reduse și control precis al turații. Fulia este fabricată din aluminiu cu tolerante foarte bune Modelul SB include și SpeedBox cu care puteți schimba viteza de rotație printr-o simplă apăsare de buton Bratul de 8.6" este fabricat din aluminiu și are angrenaje cu rulmenții din safir. Doza premontată din fabrica este Ortofon OM10. Picioarele sunt concepute special pentru decuplarea vibratililor față de suport.

Întrebări frecvente despre pick-up-urile audio

La câte RPM (rotații per minut) merg pick-up-urile?

Marea majoritate a pickup-urilor cu care am avut de-a face, funcționează la 33 1/3 RPM - viteza de rotație standard pentru discurile de tip LP (cele mari, de aprox. 30 cm). Există în schimb și discuri tip SP (aprox. 16 cm în diametru), care sunt fabricate să fie rulate la o viteză de 45 RPM.

Pot conecta boxe wireless la un pick-up?

Soluții există, dar atunci când vorbim de pick-up-urile clasice, e puțin mai complicat: O variantă ar fi un transmițător Jack-Bluetooth conectat la pick-up, iar mai apoi acesta să transmită wireless către boxe. În schimb, există pe piață destul de multe modele care au această funcție din fabrică.

Există pick-up-uri cu acumulator/baterii?

Pick-up-urile în general funcționează la priză (220-230V pentru Europa), dar încep să se comercializeze tot mai multe versiuni portabile, care într-adevăr funcționează cu acumulatori/baterii. Aspectul negativ este că de regulă vin cu difuzoare încorporate ceea înseamnă o calitate audio drastic scăzută.

Ce este amplificarea phono și de ce este importantă?

Amplificarea phono este procesul de a mări semnalul sonor de intrare, pentru ca ulterior acesta să fie redat la un volum mai puternic, prin intermediul sistemului de boxe conectat la sursa de amplificare. Amplificarea este importantă deoarece semnalul audio preluat de amplificator din pick-up este foarte slab. Circuitul de ieșire din componența amplificatorului este cel care, după ce preia acest semnal slab, generează unul nou, mai puternic de această dată, care ajunge ulterior să fie redat prin intermediul boxelor. Semnalul de intrare slab modulează circuitul care eliberează puterea stocată de condensatorii și de transformatorul amplificatorului.

Pick-up-urile se vând cu dustcover-ul inclus sau separat?

În mod normal toate pick-up-urile ar trebui să se vândă cu dustcover-ul inclus. În afară de cazul în care vorbim de o achiziție second-hand, unde se poate întampla ca pick-up-ul să nu aiba dustcover, nu văd un motiv întemeiat pentru ca acesta să lipsească.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Decibelii (Sonometru)
Cel mai bun aparat de măsurat decibelii

Cauți un aparat bun de măsurat zgomotul? Atunci ai nevoie de sonometru, aparatul care îți va afișa în timp real numărul de decibeli.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cea Mai Bună Boxă Cu Sistem De Karaoke
Cea mai bună boxă cu sistem karaoke

Distrează-te cu prietenii făcând karaoke chiar la tine acasă cu aceste tipuri de boxe cu sistem de karaoke încorporat, cu 1 sau 2 microfoane.

Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet
Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cu un radio prin internet poți asculta peste 10.000 de posturi de radio din toată lumea. Mai mult, la unele modele poți controla posturile, volumul cu ajutorul telefonului.

Cel Mai Bun Mixere pentru DJ începători
Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Îți place să faci pe DJ-ul acasă? Un mixer bun te poate ajuta să creezi remixuri sau sesiuni live pe care le poți înregistra. Și Armin van Buren tot așa a început :)

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe