Cel Mai Bun Radio Portabil Cu Baterii

Cel mai bun radio portabil cu baterii

Modificat la 17 martie 2022
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un radio portabil cu baterii?

Chiar dacă în zilele noastre avem la dispoziție o multitudine de canale digitale de informare și nu mai înseamnă la fel de mult ca în trecut, radioul încă este o sursă fantastic de bună pentru informare și divertisment. Tocmai de aceea multe persoane încă se gândesc la achiziționarea unui radio portabil.

Acesta se poate dovedi practic în foarte multe situații, mai ales datorită multiplelor funcții speciale pe care le încorporează în prezent. Mulți aleg să asculte muzică la el în timp ce lucrează afară. Alții se folosesc de boxa acestuia pentru a reda muzică de pe telefonul mobil, sau de pe alte medii cum ar fi un flash drive sau un SD card.

Dacă vrei un radio pentru excursii sau campare, nu vei fi deranjat de faptul că nu îl poți pune în buzunar. De fapt, s-ar putea chiar să îți dorești să fie mai mare, pentru a putea produce un sunet mai puternic.

Multe dintre aceste modele îți oferă și posibilitatea de a le conecta la o sursă de curent atunci când aceasta este disponibilă. Pentru aceasta, pachetul de livrare va include și un cablu electric. Mai există opțiunea de a avea un acumulator reîncărcabil intern.

Cel mai bun radio portabil cu baterii

Cel mai bun

Radio portabil Muse M-051 R, antena tija pivotanta, maner transport, FM/MW, Negru

Dimensiunile sale reduse îl vor face de asemenea să fie ușor de luat în orice bagaj sau geantă și se va încadra foarte bine indiferent de locul în care vei dori să îl așezi, având un design extrem de plăcut, atractiv și modern. Atât volumul, cât și frecvența, pot fi reglate cu ușurință cu ajutorul butonului rotativ.
Verifică prețul

Dacă îți dorești un radio portabil de calitate care să îmbine mai multe avantaje și necesități, alege-l pe acesta care sigur te va surprinde plăcut. Este dotat cu mâner inclus care facilitează transportul.

la buget

Radio portabil cu acumulator, lanterna si USB

Acest radio portabil cu acumulator este un cadou inedit care este și practic și atractiv vizual datorită designului modern. Conține chiar și o lanternă și un slot USB pentru a putea fi utilizat cu carduri de memorie. Acea persoană sigur se va bucura de cadoul primit de la tine mai ales dacă este pasionat.
Verifică prețul

Dacă ai un prieten sau o rudă de modă veche care adoră să asculte la radio cele mai importante știri sau să muncească pe muzica preferată, tocmai ce ai găsit cel mai potrivit cadou pentru acesta.

Premium

Radio portabil solar cu Bluetooth, MP3 Player si lanterna , AM/FM/SW

Radioul este dotat cu bluetooth, pentru a facilita partajarea melodiilor direct de pe telefonul mobil și mai are încorporat și un MP3 Player, pentru cazul în care tu sau ceilalți participanți la drumeție au la îndemână un card cu melodiile preferate. O altă opțiune care se va dovedi utilă în cazul în care îți vei petrece noaptea afară, în cort, o reprezintă lanterna încorporată.
Verifică prețul

Acest radio portabil este perfect pentru zilele însorite pe care vrei să le petreci la un grătar la iarbă verde, împreună cu familia sau prietenii.

Radio portabil Akai APR-350, AM/FM, Negru

Un radio portabil mereu este un lucru util atât când ești acasă, cât și atunci când lucrezi în exterior, sau când ai o vacanță undeva în aer liber și dorești mult să asculți muzică sau știrile noi. Un radio portabil poți lua cu tine oriunde, este ușor și practic pentru tine, și vei fi sigur că mereu ești conectat la muzică și noutățile din lume. Ai nevoie extrem de mult de un astfel de radio, în plus acesta are și un design deosebit și elegant, care se va încadra oriunde.
Verifică prețul

Radio portabil Akai APR-350, AM/FM, Negru.

Radio portabil Sony ICF-P36 (Negru)

Excursioniștii adoră să îl ia în rucsac, alături de alte lucruri esențiale în drumeții. Radioul este foarte ușor de folosit, iar sunetul este clar, fără întreruperi. Afli ușor cât este ceasul și la o simplă apăsare pe buton schimbi postul sau reglezi intensitatea volumului după bunul plac. Va fi adorat chiar și de către cei mici.
Verifică prețul

Un radio portabil este dispozitivul clasic pe care trebuie să îl ai în casă și care te ajută să duci muzica preferată cu tine oriunde în concediu și să fii la curent cu ultimele noutăți.

Radio portabil AKAI APR-200 ceas desteptator AM FM Mcro SD Negru

Acesta are un design modern și te ajută chiar și să te trezești dimineața cu ajutorul ceasului deșteptător. Butoanele sale îl fac foarte ușor de utilizat chiar și de către copii. Designul negru se potrivește în orice peisaj. Funcționează pe unde AM și FM, dar și cu micro SD negru. Are un preț accesibil pentru ceea ce oferă și este destul de rezistent.
Verifică prețul

Dacă voiai să ai muzică oriunde cu tine, tocmai ce ai găsit soluția ideală: un radio portabil de mici dimensiuni pe care te poți baza oricând și oriunde.

Radio portabil Muse M-06 DS, jack 3.5, antena tija pivotanta, FM, Negru

Acest radio portabil este unul excelent, care îl poți utiliza oriunde și oricând ai dispoziție pentru asta. Acest radiou permite să asculâi orice muzică sau canale radio care dorești pe parcursul zilei. Radioul are un buton de pornire și oprire, astfel fiind extrem de ușor în folosire, iar culoarea neagră este una elegantă și stilată oricând.
Verifică prețul

Radio portabil Muse M-06 DS, jack 3. 5, antenă tija pivotantă, FM, Negru. Este o soluție extraordinară pentru tine, dacă ești pasionat să asculți muzică oriunde.

Radio de buzunar Muse M-025 R, antena tija pivotanta, analogic, FM/MW, Negru

Plusul acestea este mărimea sa compactă și comodă, pe care o poți lua cu tine atunci când ai nevoie, sau să o instalezi acolo unde dorești și după să îi poți schimba cu ușurință locul amplasării. Este un radiou excepțional și performant, care are și un design elegant și frumos.
Verifică prețul

Radio de buzunar Muse M-025 R, antenp tija pivotantp, analogic, FM/MW, Negru. Acest radiou este unul excelent pentru ascultarea canalelor radio și a muzicii oriunde și oricând îți vine inspirația. are un sunet extraordinat și curat.

Întrebări frecvente despre radio-urile portabile cu baterii

Unde poți folosi un radio portabil cu baterii?

Mulți aleg să asculte muzică la el în timp ce lucrează afară. Alții se folosesc de boxa acestuia pentru a reda muzică de pe telefonul mobil, sau de pe flash drive ori SD card. De asemenea specialiștii în supraviețuire recomandă ca rucsacul de urgență să fie echipat cu un astfel de radio.

Ce dimensiune are un radio portabil?

Majoritatea radio-urilor portabile sunt atât de mici cât să încapă în buzunarul hainei fără să deranjeze. Sunt însă și modele mai mari, care au baterii mai mari deci durează mai mult, dar care au de obicei și mai multe funcții.

Ce fel de baterii ai nevoie pentru un radio portabil?

Cele mai mici modele au nevoie doar de două baterii mici pentru a funcționa perioade lungi de timp, în general baterii AA, în timp ce modelele mai mari necesită cel puțin 4.

Cât de sensibil este un radio portabil?

Un radio portabil va fi supus mult mai multor șocuri și lovituri, decât unul normal. Cel mai bun radio portabil va fi impermeabil, rezistent la șocuri și va fi construit pentru a avea o rezistență mai mare în general.

Un radio portabil are ecran?

Unele radiouri portabile au încorporat un ecran LCD care poate fi foarte util. Totuși, acesta va consuma mai multă energie. Dacă vrei un astfel de ecran, asigură-te că folosești cele mai bune baterii și că ai mereu rezerve la tine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mixere pentru DJ începători
Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Îți place să faci pe DJ-ul acasă? Un mixer bun te poate ajuta să creezi remixuri sau sesiuni live pe care le poți înregistra. Și Armin van Buren tot așa a început :)

Cel Mai Bun Pickup Audio Modern pentru Acasă
Pickup-uri audio moderne și de calitate pentru acasă

Îți dorești o colecție de vinyl-uri cu muzica ta preferată? Înainte de asta, ai nevoie de un pick-up modern și de calitate. Te ajutăm să alegi cel mai bun model.

Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet
Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cu un radio prin internet poți asculta peste 10.000 de posturi de radio din toată lumea. Mai mult, la unele modele poți controla posturile, volumul cu ajutorul telefonului.

Cel Mai Bun Reportofon cu Funcție de Izolare Zgomot
Cel mai bun reportofon cu funcție de izolare zgomot

Ți se întâmplă des să înregistrezi în zone cu mult zgomot de fundal ca mai apoi să te chinui să asculți înregistrarea? Alege un reportofon cu funcție de izolare zgomot și scapi de problemă.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe