Cel Mai Bun Reportofon cu Funcție de Izolare Zgomot

Cel mai bun reportofon cu funcție de izolare zgomot

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un reportofon cu funcție de izolare zgomot?

Probabil că primul gând pe care îl ai atunci când vine vorba despre un reportofon este folosirea acestuia de către reporter. Aceste dispozitive şi-au lărgit în timp sfera de utilizare, devenind în ziua de azi folosite în mai multe domenii de actualitate. Astfel, s-ar putea să găseşti util un reportofon atunci când vrei să înregistrezi o parte dintr-un concert al trupei preferate sau un curs pe care să-l asculţi ulterior. În acest caz trebuie neapărat să aibă și funcție de izolare zgomot.

Reportofoanele pot fi clasice sau digitale, mare majoritate alegând dispozitivele digitale, ele fiind apreciate pentru calitatea excepțională a sunetului înregistrat și pentru faptul că unele sunt atât de mici, încât încap în palmă. Dispozitivele digitale se împart la rândul lor în două categorii, pentru lucrul personal sau profesionale.

În plus, comparativ cu un reportofon clasic care poate înregistra 30, 60 sau 90 de minute, cel digital reușește să înregistreze ore întregi, acest aspect fiind raportat la capacitatea de stocare care însă poate fi dotată cu un card SD.

Reportofoane izolare zgomot

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Sony CD-TX650B

 • Dimensiuni compacte.
 • Poate fi atașat ușor pe un blocnotes sau pe buzunarul jachetei.
 • Stocare care permite peste 4000 de fișiere.
 • Conector micro USB incorporat.
 • Durata de înregistrare 15 ore.
Verifică prețul

Reportofonul Slim Digital de la Sony este un aparat inovativ pentru că aveți capacitatea să stocați peste 4.000 de fișiere datorită memoriei incorporate de 16 GB. Înregistrările pe care le realizează acest dispozitiv sunt clare, iar redarea se realizează cu o anulare inteligentă a zgomotului de fundal. De asemenea, reportofonul vine cu un conector micro USB pentru încărcare, iar durata maximă de înregistrare mp3 128 Kbps este de 15 ore. Aparatul are o greutate de doar 29 g și un difuzor incorporat, alături de funcția Low cut și cea de repetare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Olympus VN-541PC

 • Ideal pentru începători.
 • Ore de înregistrare: 1570.
 • Ușor de utilizat.
 • Spațiu de stocare de 4G.
 • Poate fi introdus card de memorie.
Verifică prețul

Înregistrator de voce digital cu operare prietenoasă. Ușor de folosit chiar și cu o singură mână. Înregistrarea se realizează ușoa, fiind soluția perfectă pentru toți studenții și pentru toți cei care urmează să înceapă pentru prima dată să utilizeze un înregistrator de voce digital. Memorie încorporată de 4 GB și cu o capacitate de fișiere pe dosar în număr de 199. Se poate realiza până la 1570 ore de înregistrare, iar greutatea este de doar 67g. Cablu microUSB este inclus pentru trasfer rapid de fișiere.

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips DVT7110

 • Memorie internă de 8 GB
 • Înregistrare tip MP3
 • Include un suport pentru cameră tip DSLR
 • Dotat cu o baterie reîncărcabilă din polimer Li-Ion
 • Afișaj color mare
Verifică prețul

Reportofonul Philips înregistrează sunetul clar în format MP3 ce permite să redați fișierele aproape oriunde și să le partajați pur și simplu cu alții. Este perfect pentru înregistrarea videoclipurilor pentru Youtube la o înaltă calitate. Blana artificială inclusă îmbunătățește considerabil calitatea audio la înregistrarea în aer liber. Datorită memorie interne ce măsoară 8 GB, capturați și stocați până la 88 de zile de înregistrare continuă. Ecranul de dimensiuni mari oferă imagini ascuțite, ceea ce face mai ușor să vezi și să citești totul la prima vedere.


* Prezentare video mai jos

Reportofon Sony ICD-BX140, 4GB, Functie MP3

 • Microfoane incorporate.
 • Durata de viață a bateriei de 45 de ore.
 • Înregistrați un sunet clar în formatul versatil MP3.
 • Ușor de utilizat.
 • Vizibilitate îmbunătățită.
Verifică prețul

Este mai mult decât un reportofon, este un recorder digital de voce ICD-BX140 cu microfoane încorporate de cea mai buna calitate. Panoul mare LCD cu iluminare, îți prezintă informațiile necesare pentru înregistrare ori redare a muzicii, cu caractere mari și ușor de citit. Acest reportofon este de mici dimensiuni, dar dispune de un sunet de înaltă calitate. Are un difuzor încorporat, butoane mari și o capacitate de stocare de 4GB, cu o durată de viață a bateriei de până la 45 de ore de funcționare.


* Prezentare video mai jos

Reportofon PCM Olympus LS-P1 liniar

 • Este un produs compact.
 • Orientarea la 90° oferă o redare stereo grozavă.
 • Calitatea înaltă a construcției asigură un sunet clar.
 • Zgomotul este redus.
 • Sunet dinamic.
Verifică prețul

Reportofonul PCM Olympus LS-P1 liniar este perfect pentru toți reporterii sau jurnaliștii ce doresc să ridice nivelul calității interviurilor. În primul rând, bateria acestuia de tip Lithium-Ion-50B asigură o durată de funcționare ireproșabilă, fiind exceptat riscul opririi în mijlocul conversației. În al doilea rând, reportofonul beneficiază de două din cele mai importante și eficiente funcții, și anume funcția de limitator și cea de Manual Rec Multitrack Tuner. Un alt factor ce facilitează utilizarea acestuia este reprezentat de dimensiunile reduse:70×159×33.5mm.


* Prezentare video mai jos

Olympus WS-853 Reportofon 8GB Negru

 • Microfon stereo direcțional.
 • Prezintă modul Auto Inteligent, care reglează automat nivelul de înregistrare.
 • Conector USB incorporat.
 • Low-cut Filter elimină eficient zgomotul de frecvență mică.
 • Fișierele audio salvate sunt automat marcate cu data și afișate în format calendar.
Verifică prețul

Deşi avalanşa de tehnologii moderne a adus cu sine o multitudine de alte variante, reportofonul rămâne cel mai practic mijloc de înregistrare, având dimensiuni reduse şi redând sunetele cu o calitate foarte bună. Reportofonul Olympus WS-853 este unul digital, care pote înregistra până la 130 de ore în modul MP3 Stereo, 260 de ore în modul LP Stereo sau chiar 2080 de ore în modul LP Mono. Printre funcțiile reportofonului se numără și recunoasterea vocală sau înregistrarea One-Click. Poate fi alimentat cu 2 baterii de tip AAA.

Întrebări despre reportofoanele cu funcție de izolare a zgomotului

Ce capacitate de stocare au?

Reportofoanele prezintă o funcție de anulare a zgomotului, care este ideală pentru redarea mai clară și precisă, cu orice înregistrare audio, în orice situație. Mai puțin zgomot, mai mult sunet. Acestea au un spațiu de stocare care diferă la fiecare reportofon cum ar fi 4 GB, 8 GB.

De câte feluri sunt?

O funcție foarte răspândită în cadrul reportofoanelor este aceea de izolare inteligentă a zgomotului. Datorită acestei caracteristici, în momentul în care dorești să redai materialul audio înregistrat, zgomotul de fundal este ignorat, iar suntele cu adevărat importante sunt mai clare.

Au touch screen?

Reportofoanele cu funcție de izolare a zgomotului nu au touchscreen. Cu toate acestea, odata cu creșterea prețului devin din ce în ce mai performante, posedând o multitudine de funcții. În ciuda lipsei touchscreenului, dispozitivele pot fi acționate cu ajutorul butoanelor de pe suprafața lor.

Se poate filtra sunetul captat?

Reportofoanele cu funcție de izolare a zgomotului sunt dotate cu o funcţie de filtrare pentru voce, ideală pentru a filtra sunetele joase şi înalte în timpul redării normale, rapide sau lente, tonalitate de redare, permiţând o redare audio mai clară.

Ce dimensiuni au?

Reportofoanele cu funcție de izolare a zgomotului au dimensiuni foarte mici, compacte, astfel acestea pot fi introduse cu ușurință în buzunar, în geantă, într-o jachetă, așadar sunt foarte ușor de transportat. Sursele de zgomote nedorite cum ar fi proiectorii, traficul sau vântul pot fi filtrate din înregistrare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet
Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cu un radio prin internet poți asculta peste 10.000 de posturi de radio din toată lumea. Mai mult, la unele modele poți controla posturile, volumul cu ajutorul telefonului.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Radio Portabil Cu Baterii
Cel mai bun radio portabil cu baterii

Un radio portabil te ajută să rămâi informat în situații de urgență. Acest tip de radio consumă foarte puțin curent așa că îl poți folosi zile întregi.

Cel Mai Bun Mixere pentru DJ începători
Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Îți place să faci pe DJ-ul acasă? Un mixer bun te poate ajuta să creezi remixuri sau sesiuni live pe care le poți înregistra. Și Armin van Buren tot așa a început :)

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe