De ce să-ți iei un aparat radio WiFi / radio prin internet?

Cele mai importante funcții pe care le îndeplinește un aparat de radio WiFi/internet sunt acelea că oferă informație prin capacitatea sa de wlan, care permite, pe de o parte, recepția wireless a până la 10.000 de posturi de radio pe internet și utilizarea ca player de rețea pe de altă parte. De asemenea, controlat prin aplicația dedicată de pe telefonul smartphone. Acest lucru permite ca radioul conectat la internet să fie controlat din întreaga lume să fie operat din întregul apartament (control multi-room). De asemenea, este inclusă și o telecomandă clasică.

Alții se folosesc de boxa acestuia pentru a reda muzică de pe telefonul mobil, sau de pe alte medii cum ar fi un flash drive sau un SD card, sau prin conectarea la mufa AUX. Aceste aparate au suport nativ pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top. Sunt foarte ușor de folosit, cele mai multe dintre ele au doar câteva butoane, deci accesibile și persoanelor care nu sunt așa pricepute la tehnologie.

Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

1. Auna Silver Star BEST CHOICE

Auna silver star cd cube este o surpriză multifuncțională, pentru că în plus față de funcția cu radio, cu multe opțiuni de recepție, el oferă, de asemenea, oportunități de redare a cd-urilor sau mp3. Elegant conceput cu un panou frontal din aluminiu și un dulap din lemn, cubul găzduiește un radio wifi și un tuner fm. La care se adaugă conexiunea wireless pentru playere externe bluetooth și o intrare AUX pentru alte dispozitive pe care le dorești conectate. Gama de stații este enormă până la 10000 de posturi de radio internet sunt disponibile în întreaga lume.

Video Auna Silver Star
Opțiuni cheie
 • Sunet excelent cu un panou frontal elegant din aluminiu periat și dulap cu efect de lemn
 • Conexiune bine conectată: port aux și bluetooth pentru dispozitive inteligente de streaming wireless
 • Soi de difuzare: radio Wi-Fi și tuner fm pentru recepționarea mai multor posturi de radio
 • Totul vizibil: afișaj hcc de 7 cm (2,8 ") pentru redarea informațiilor
 • Media competent: slot pentru cd player și port usb pentru redarea fișierelor mp3

2. Radio Hama PREMIUM

Radioul hibrid deschide toate ușile către lumea muzicii. Pe lângă varietatea mare de pe Internet, poți asculta și topurile cu DAB +, piesele de pe CD-urile preferate sau redai propriile liste de muzică de pe Spotify sau Amazon Music. O unitate CD este de asemenea integrată, astfel încât să te bucuri de CD-urile preferate fără a fi nevoie de un CD player suplimentar. Difuzor integrat te va ajuta dacă dorești să asculți la radio la volum ridicat, oferindu-ți aceași calitate bună a sunetului. Funcționează cu alimentare de la priză și poși conecta caștile pentru o experiență de ascultare mai intimă ori de câte ori dorești.

Video Radio Hama
Opțiuni cheie
 • Tuner: DAB,FM,Internet,radio
 • Conectivitate: Bluetooth, Wi-Fi
 • Conectori USB: Jack 3.5, LAN
 • Tip alimentare: baterii
 • Functii alarma: CD Player

3. Auna IAdapt LA BUGET

Achiziționarea unui radio internet, cu conectivitare WIFi se poate dovedi practic în foarte multe situații, mai ales datorită multiplelor funcții speciale pe care le încorporează în prezent. Echipamentul de bază include o interfață WLAN integrata, care se conectează cu dispozitivul fără fir, sau direct la internet. Datorită afișajului luminos TFT color de 2.4 " poți să deschizi mii de posturi de radio din întreaga lume, fie rock, pop, jazz sau muzică clasică. Un alt avantaj este extinsele alarme cu alarmă dublă ajustabilă, cu amânare și cronometru de somn, practic este un smart radio.

Opțiuni cheie
 • Adaptor compact Internet radio cu interfață WLAN integrată
 • Sisteme de soluții pentru extinderea sistemelor stereo existente cu economie de spațiu
 • Componente stereo și surroundclar "display color TFT de 2.4
 • Funcția RDS pentru informații suplimentare legate de programealarmă extinsă cu alarmă dublă
 • Funcția de amânare și cronometrul de somn

4. Hama DIR3100 Internet Radio

Radio digital DAB internet radio și FM. Divertismentului radio este oferit datorită platformelor prin internet gen vTuner și Frontier Silicon, care facilitează accesul utilizatorilor la mii de posturi de radio din întreaga lume. Poți să-ți alegi canalele preferate de muzică de la mai mult de 20.000 de posturi de radio și 10.000 de podcast-uri, doar prin apăsarea unui singur buton. Muzica poate fi ascultată sau căutată în funcție de limbă, gen, țară sau popularitate. Deci, vei găsi cu ușurință muzica care se potrivește cel mai bine. Radio-ul internetului Hama poate fi conectat la rețea printr-un cablu LAN sau WLAN. Dispune de o antenă WLAN încorporată, dar permite și conectarea la router printr-un cablu de rețea. Difuzoarele stereo (2 x 5 W) și antena schimbabilă îți permite să utilizezi radioul în orice cameră din casă, oferind un sunet precis și clar

Opțiuni cheie
 • Usb
 • Difuzor stereo încorporat
 • Poate funcționa pe baterii
 • AUX in
 • WiFi

5. Worldwide CD internet radio

Dacă te-ai săturat de posturile de radio românești disponibile pe FM\AM și vrei să asculți altă muzică, de orice gen, îți recomand să te orientezi către posturile de radio pe internet. Acest radio cu conectiviate WIFI , AUNA worldwide cd internet radio, convinge cu confortul fără fir, nevoia clasică și un design atrăgător, pe lângă un sunet puternic. Auna worldwide cd internet radio include, de asemenea, suport pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top și până la 10.000 de posturi de radio pe internet Datorită rețelei wlan, radioul pe internet poate fi, de asemenea, controlat prin aplicația UNDOK de pe telefonul smartphone.

Opțiuni cheie
 • Diversitate pură: recepția a peste 10.000 de posturi de radio în întreaga lume prin intermediul fm, dab + și wlan
 • Flexibil: port usb și intrare aux de 3,5 mm pentru conectarea unei varietăți de surse audio externe
 • Player CD puternic și de încredere
 • Extra inteligent: datorită funcției practice multi-room și spotify connect
 • Absolut puternic: controlați toate funcțiile multiroom cu aplicația UNDOK

6. Hama Internet Radio IR111MS

Opțiuni cheie
 • Format audio: MP3, WMA, FLAC
 • Material: lemn, plastic
 • Culoare: alb
 • Dimensiuni: 16 × 16 × 12 cm
 • Internet radio

7. Radio Sangean WFR-29C, Internet, USB, Display color, Player retea (Gri)

Radio Sangean WFR-29C are ecran color LCD de 6,1 cm, radio cu internet (peste 15 000 posturi) / DAB+ / FM-RDS, poți preseta 15 posturi, redă muzică MP3 USB, este compatibil și cu formatele AAC+ și WMA (și MP3), redă muzica din rețeau la care este legat calculatorul și are funcție de căutare după țară, gen și posturi favorite. Aparatul de radio-ul este de tip plug and play, funcționează pe bază de baterii reîncărcabile sau normale dar și conectat la priză. Are o greutate de doar 978,5 grame și următoarele dimensiuni (L x h x l): 260 x 136 x 63 mm.

Opțiuni cheie
 • Ecran color LCD inalta rezoluție de 6,1cm
 • Radio cu internet (peste 15.000 posturi)/ DAB+ / FM-RDS
 • 15 posturi presetate (5 iRadio, 5 DAB+, 5 FM)
 • Meniu: selectarea majorității funcțiilor
 • Redare MP3 USB

8. Connect 150 WH 2.1 Internet Radio Media Player Wireless LAN USB DAB FM RDS AUX alb

Probabil unul din lucrurile care te ajută să te relaxezi sau să te destinzi cel mai bine este faptul de a asculta muzica preferată. Aici îți vine în ajutor Auna Connect 150 DAB / DAB + Radio, care este un sistem de sunet, cu funcționalitatea modernă, carei a fost construit compact și elegant, perfect integrabil în orice cameră din casa ta. Sunetul profesional, este punctul său forte, sistemul, fiind capabil să redea lateral prin difuzorul de 6,5 cm (2,5 ") - de bandă largă si 8 cm (3") woofer. Deci, dispui de un sunet larg și dinamic, cu 2 x 3 Watt + 1 x 14 wați RMS putere. O altă caracteristică specială este extinsa alarma cu alarmă reglabila programabila, interval temporizator de oprire și funcția de amânare.

Opțiuni cheie
 • 2.1 Internet player Radio Network cu DAB / DAB + tuner și receptor și 6.5cm
 • FM RDS si (2.5 ") - TFT displayWLAN și interfață LAN pentru a receptiona peste 10.000 de posturi de radio și streaming MP3
 • Port USB compatibil pentru redarea de muzică de pe stick-uri USB și playere MP3
 • Două difuzoare laterale de 6,5 cm (2,5 ") - difuzor de bandă largă și un woofer de 8 cm (3") pentru un sunet puternic
 • Funcții de alarmă extinse cu alarmă dublă programabila, inclusiv Weckperiode reglabila și temporizator de somn

Întrebări despre aparatele radio prin internet

Poți asculta și posturi radio digitale ?

Atâta timp cât aparatul de radio achiziționat se poate conecta la internet și nu este limitat la a cânta muzică utilizând doar funcția de FM-RDS, atunci acesta ar trebui să poată accesa orice radio online din lume, prin router-ul wireless incorporat.

Poți asculta muzică wireless direct de pe mobil ?

Se poate asculta muzică wireless direct pe un telefon mobil, în condițiile în care telefonul permite acest lucru.
Deasemenea, este importantă și viteza internetului pentru a putea asculta o melodie sau mai multe melodii, până la final, fără întreruperi.

Dispune de port AUX sau USB ?

Aparatele de radio digitale, care folosesc o conexiune la internet, sunt special concepute pentru a fi niște aparate portabile ideale și foarte versatile, de aceea, acestea conțin în general port-uri de AUX, intrare USB dedicată și multe alte funcții.

Poate fi controlat cu telecomandă ?

Aparatele de radio cu Internet reprezintă exemplu perfect de îmbinare a tehnologiei clasice cu inovația modernă. Aceste gadget-uri permit funcționarea digitală și prin internet, fiind prevăzute cu o serie de funcții actuale: conexiune la Internet prin cablu sau prin Wifi, conexiune USB, compatibilitate cu Spotify. Aceste aparate pot fi controlate și cu ajutorul telefonului, dar și cu telecomandă - fiind nevoie să verifici dacă modelul pe care dorești să îl achiziționezi are și o telecomandă.


Există aplicație dedicată pentru telefoanele mobile ?

Posturile de radio se pot asculta pe diferite pagini de internet, fiecare post de radio având o pagină dedicată in mediul online.
Deasemenea, exista aplicații care pot fi descărcate în telefonul mobil, pentru fiecare post de radio.
Aplicațiile se gasesc în magazin play.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe