Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet

Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un aparat radio WiFi / radio prin internet?

Cele mai importante funcții pe care le îndeplinește un aparat de radio WiFi/internet sunt acelea că oferă informație prin capacitatea sa de wlan, care permite, pe de o parte, recepția wireless a până la 10.000 de posturi de radio pe internet și utilizarea ca player de rețea pe de altă parte. De asemenea, controlat prin aplicația dedicată de pe telefonul smartphone. Acest lucru permite ca radioul conectat la internet să fie controlat din întreaga lume să fie operat din întregul apartament (control multi-room). De asemenea, este inclusă și o telecomandă clasică.

Alții se folosesc de boxa acestuia pentru a reda muzică de pe telefonul mobil, sau de pe alte medii cum ar fi un flash drive sau un SD card, sau prin conectarea la mufa AUX. Aceste aparate au suport nativ pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top. Sunt foarte ușor de folosit, cele mai multe dintre ele au doar câteva butoane, deci accesibile și persoanelor care nu sunt așa pricepute la tehnologie.

Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cel mai bun

Connect 100 SE radio prin internet

 • Sunet de înaltă calitate
 • Wireless
 • Comod
 • Receptor mondial
 • Design modern
Verifică prețul

Acest radio te va fermeca cu designul său modern și atrăgător. Este extrem de ușor de folosit datorită butoanelor cu design modern și numărului lor restrâns. Are un receptor mondial de internet și de radio VHF pentru a recepta 15.000 de posturi de radio. Ai la dispoziție cel mai bun sunet datorită difuzoarelor încorporate într-o bandă largă pentru un sunet stereo complet. Mai mult, este comod și se conectează prin wireless. Funcția Buetooth te ajută să ai streaming de muzică de pe un smartphone sau o tabletă.

la buget

Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP

 • Design modern
 • Calitate ridicată a sunetului
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un radio digital, atunci te invităm să descoperi radioul PNI RD290, cu accesibilitatea de conexiune prin Internet la Spotify, AIR Music Control. Prin conectarea la Wi-Fi pot să asculți orice post radio din lume, putându-te bucura atât de posturile locale, cât și cele naționale. De asemenea, ai parte de control al radioului prin aplicația instalată în propriul telefon, ceea ce oferă ușurintă și flexibilitate în utilizare. Totodată, acest radio digital posedă telecomandă inclusă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Radio Hama

 • Tuner: DAB,FM,Internet,radio
 • Conectivitate: Bluetooth, Wi-Fi
 • Conectori USB: Jack 3.5, LAN
 • Tip alimentare: baterii
 • Functii alarma: CD Player
Verifică prețul

Radioul hibrid deschide toate ușile către lumea muzicii. Pe lângă varietatea mare de pe Internet, poți asculta și topurile cu DAB +, piesele de pe CD-urile preferate sau redai propriile liste de muzică de pe Spotify sau Amazon Music. O unitate CD este de asemenea integrată, astfel încât să te bucuri de CD-urile preferate fără a fi nevoie de un CD player suplimentar. Difuzor integrat te va ajuta dacă dorești să asculți la radio la volum ridicat, oferindu-ți aceași calitate bună a sunetului. Funcționează cu alimentare de la priză și poși conecta caștile pentru o experiență de ascultare mai intimă ori de câte ori dorești.

Worldwide CD internet radio

 • Diversitate pură: recepția a peste 10.000 de posturi de radio în întreaga lume prin intermediul fm, dab + și wlan
 • Flexibil: port usb și intrare aux de 3,5 mm pentru conectarea unei varietăți de surse audio externe
 • Player CD puternic și de încredere
 • Extra inteligent: datorită funcției practice multi-room și spotify connect
 • Absolut puternic: controlați toate funcțiile multiroom cu aplicația UNDOK
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat de posturile de radio românești disponibile pe FM\AM și vrei să asculți altă muzică, de orice gen, îți recomand să te orientezi către posturile de radio pe internet. Acest radio cu conectiviate WIFI , AUNA worldwide cd internet radio, convinge cu confortul fără fir, nevoia clasică și un design atrăgător, pe lângă un sunet puternic. Auna worldwide cd internet radio include, de asemenea, suport pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top și până la 10.000 de posturi de radio pe internet Datorită rețelei wlan, radioul pe internet poate fi, de asemenea, controlat prin aplicația UNDOK de pe telefonul smartphone.

Radio Sangean WFR-29C, Internet, USB, Display color, Player retea (Gri)

 • Ecran color LCD inalta rezoluție de 6,1cm
 • Radio cu internet (peste 15.000 posturi)/ DAB+ / FM-RDS
 • 15 posturi presetate (5 iRadio, 5 DAB+, 5 FM)
 • Meniu: selectarea majorității funcțiilor
 • Redare MP3 USB
Verifică prețul

Radio Sangean WFR-29C are ecran color LCD de 6,1 cm, radio cu internet (peste 15 000 posturi) / DAB+ / FM-RDS, poți preseta 15 posturi, redă muzică MP3 USB, este compatibil și cu formatele AAC+ și WMA (și MP3), redă muzica din rețeau la care este legat calculatorul și are funcție de căutare după țară, gen și posturi favorite. Aparatul de radio-ul este de tip plug and play, funcționează pe bază de baterii reîncărcabile sau normale dar și conectat la priză. Are o greutate de doar 978,5 grame și următoarele dimensiuni (L x h x l): 260 x 136 x 63 mm.

Philips Internet radio TAR8805/10, negru

 • Fabricat din plastic rezistent
 • Greutate redusă
 • Meniu simplu
 • Calitate superioară a sunetului
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă vrei să asculți piesele favorite la radio, dar în același timp să ai acces la internet, acum le poți avea combinat. Te bucuri de piesele iubite atât de pe Spotify, cât și de la radio. Radio-ul are compatibilitate cu Spotify Connect, iar tu vei avea acces la milioane de cântece și liste de redare deja create pentru tine. Ai de asemenea, la dispoziție funcția Bluetooth și poți reda muzica de pe telefon, tabletă, notebook și PC direct pe radio. Poți gestiona rapid canalele folosind difuzoare stereo.

Întrebări despre aparatele radio prin internet

Poți asculta și posturi radio digitale ?

Atâta timp cât aparatul de radio achiziționat se poate conecta la internet și nu este limitat la a cânta muzică utilizând doar funcția de FM-RDS, atunci acesta ar trebui să poată accesa orice radio online din lume, prin router-ul wireless incorporat.

Poți asculta muzică wireless direct de pe mobil ?

Se poate asculta muzică wireless direct pe un telefon mobil, în condițiile în care telefonul permite acest lucru.
Deasemenea, este importantă și viteza internetului pentru a putea asculta o melodie sau mai multe melodii, până la final, fără întreruperi.

Dispune de port AUX sau USB ?

Aparatele de radio digitale, care folosesc o conexiune la internet, sunt special concepute pentru a fi niște aparate portabile ideale și foarte versatile, de aceea, acestea conțin în general port-uri de AUX, intrare USB dedicată și multe alte funcții.

Poate fi controlat cu telecomandă ?

Aparatele de radio cu Internet reprezintă exemplu perfect de îmbinare a tehnologiei clasice cu inovația modernă. Aceste gadget-uri permit funcționarea digitală și prin internet, fiind prevăzute cu o serie de funcții actuale: conexiune la Internet prin cablu sau prin Wifi, conexiune USB, compatibilitate cu Spotify. Aceste aparate pot fi controlate și cu ajutorul telefonului, dar și cu telecomandă - fiind nevoie să verifici dacă modelul pe care dorești să îl achiziționezi are și o telecomandă.


Există aplicație dedicată pentru telefoanele mobile ?

Posturile de radio se pot asculta pe diferite pagini de internet, fiecare post de radio având o pagină dedicată in mediul online.
Deasemenea, exista aplicații care pot fi descărcate în telefonul mobil, pentru fiecare post de radio.
Aplicațiile se gasesc în magazin play.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pickup Audio Modern pentru Acasă
Pickup-uri audio moderne și de calitate pentru acasă

Îți dorești o colecție de vinyl-uri cu muzica ta preferată? Înainte de asta, ai nevoie de un pick-up modern și de calitate. Te ajutăm să alegi cel mai bun model.

Cel Mai Bun Mixere pentru DJ începători
Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Îți place să faci pe DJ-ul acasă? Un mixer bun te poate ajuta să creezi remixuri sau sesiuni live pe care le poți înregistra. Și Armin van Buren tot așa a început :)

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Decibelii (Sonometru)
Cel mai bun aparat de măsurat decibelii

Cauți un aparat bun de măsurat zgomotul? Atunci ai nevoie de sonometru, aparatul care îți va afișa în timp real numărul de decibeli.

Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe