Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet

Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un aparat radio WiFi / radio prin internet?

Cele mai importante funcții pe care le îndeplinește un aparat de radio WiFi/internet sunt acelea că oferă informație prin capacitatea sa de wlan, care permite, pe de o parte, recepția wireless a până la 10.000 de posturi de radio pe internet și utilizarea ca player de rețea pe de altă parte. De asemenea, controlat prin aplicația dedicată de pe telefonul smartphone. Acest lucru permite ca radioul conectat la internet să fie controlat din întreaga lume să fie operat din întregul apartament (control multi-room). De asemenea, este inclusă și o telecomandă clasică.

Alții se folosesc de boxa acestuia pentru a reda muzică de pe telefonul mobil, sau de pe alte medii cum ar fi un flash drive sau un SD card, sau prin conectarea la mufa AUX. Aceste aparate au suport nativ pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top. Sunt foarte ușor de folosit, cele mai multe dintre ele au doar câteva butoane, deci accesibile și persoanelor care nu sunt așa pricepute la tehnologie.

Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cel mai bun

Conectați 100 SE radio internet

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Calitate superioară a sunetului
 • Greutate redusă
 • Display digital
Verifică prețul

Ai la dispoziție un radio cu un design modern care îți va face ziua mai plăcută. Receptorul de radio te ajută să ai acces atât la radio, cât și la internet pentru a primi peste 15.000 de posturi de radio. Vei auzi cel mai bun sunet datorită difuzoarelor de bandă largă încorporate pentru un sunet stereo și complet. De asemenea, are funcțiile wireless și bluetooth pentru streaming de muzică de pe smartphone sau tabletă. Culorile în care este disponibil includ nuanța nucului, adică va aduce o pată vintage în casa ta.

la buget

Hama Radio internet IR360MBT

 • Funcție Bluetooth
 • Compatibilitate cu Spotify Connect
 • Ușor de gestionat canalele
 • Multiroom
 • Ușurință de utilizare
Verifică prețul

Combină diversitatea internetului cu plăcerea de a asculta muzică sau emisiunile favorite la radio. Acum te poți bucura de muzica de pe Spotify chiar și la radio. Ai compatibilitate cu Spotify Connect pentru a avea acces la milioane de cântece și playlist-uri deja create pentru tine. Datorită Bluetooth-ului poți reda rapid muzica de pe telefon, tabletă, notebook și PC la radio. Ai la dispoziție o gestiune ușoară a canalelor folosind difuzoare stereo. Datorită funcției Multiroom muzica va fi redată pe orice difuzor din rețea.

Premium

* Prezentare video mai jos

Radio Hama

 • Tuner: DAB,FM,Internet,radio
 • Conectivitate: Bluetooth, Wi-Fi
 • Conectori USB: Jack 3.5, LAN
 • Tip alimentare: baterii
 • Functii alarma: CD Player
Verifică prețul

Radioul hibrid deschide toate ușile către lumea muzicii. Pe lângă varietatea mare de pe Internet, poți asculta și topurile cu DAB +, piesele de pe CD-urile preferate sau redai propriile liste de muzică de pe Spotify sau Amazon Music. O unitate CD este de asemenea integrată, astfel încât să te bucuri de CD-urile preferate fără a fi nevoie de un CD player suplimentar. Difuzor integrat te va ajuta dacă dorești să asculți la radio la volum ridicat, oferindu-ți aceași calitate bună a sunetului. Funcționează cu alimentare de la priză și poși conecta caștile pentru o experiență de ascultare mai intimă ori de câte ori dorești.

Worldwide CD internet radio

 • Diversitate pură: recepția a peste 10.000 de posturi de radio în întreaga lume prin intermediul fm, dab + și wlan
 • Flexibil: port usb și intrare aux de 3,5 mm pentru conectarea unei varietăți de surse audio externe
 • Player CD puternic și de încredere
 • Extra inteligent: datorită funcției practice multi-room și spotify connect
 • Absolut puternic: controlați toate funcțiile multiroom cu aplicația UNDOK
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat de posturile de radio românești disponibile pe FM\AM și vrei să asculți altă muzică, de orice gen, îți recomand să te orientezi către posturile de radio pe internet. Acest radio cu conectiviate WIFI , AUNA worldwide cd internet radio, convinge cu confortul fără fir, nevoia clasică și un design atrăgător, pe lângă un sunet puternic. Auna worldwide cd internet radio include, de asemenea, suport pentru spotify connect, care permite accesul la o selecție uriașă de hit-uri de top și până la 10.000 de posturi de radio pe internet Datorită rețelei wlan, radioul pe internet poate fi, de asemenea, controlat prin aplicația UNDOK de pe telefonul smartphone.

Internet radio digital PNI RD290

 • Dotat cu telecomandă
 • Greutate redusă
 • Meniu simplu
 • Ușor de utilizat
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Acest radio digital inteligent are capacitatea de a se conecta la internet şi de a-ți oferi acces la peste 500 de posturi din toată lumea. Poți controla radioul direct de pe telefonul tău mobil cu ajutorul aplicației AirMusic Control pentru IOS și Android. Are și capacitatea de a-ți prezenta vremea, în funcție de locația pe care vrei să o selectezi. Are un design modern, fiind dotat cu telecomandă de control și un meniu destul de accesibil oricui. Pe lângă multiplele opțiuni, acesta mai afișează ora și data având și alarmă.

Radio Sangean WFR-29C, Internet, USB, Display color, Player retea (Gri)

 • Ecran color LCD inalta rezoluție de 6,1cm
 • Radio cu internet (peste 15.000 posturi)/ DAB+ / FM-RDS
 • 15 posturi presetate (5 iRadio, 5 DAB+, 5 FM)
 • Meniu: selectarea majorității funcțiilor
 • Redare MP3 USB
Verifică prețul

Radio Sangean WFR-29C are ecran color LCD de 6,1 cm, radio cu internet (peste 15 000 posturi) / DAB+ / FM-RDS, poți preseta 15 posturi, redă muzică MP3 USB, este compatibil și cu formatele AAC+ și WMA (și MP3), redă muzica din rețeau la care este legat calculatorul și are funcție de căutare după țară, gen și posturi favorite. Aparatul de radio-ul este de tip plug and play, funcționează pe bază de baterii reîncărcabile sau normale dar și conectat la priză. Are o greutate de doar 978,5 grame și următoarele dimensiuni (L x h x l): 260 x 136 x 63 mm.

Connect 100 SE radio prin internet

 • Sunet de înaltă calitate
 • Wireless
 • Comod
 • Receptor mondial
 • Design modern
Verifică prețul

Acest radio te va fermeca cu designul său modern și atrăgător. Este extrem de ușor de folosit datorită butoanelor cu design modern și numărului lor restrâns. Are un receptor mondial de internet și de radio VHF pentru a recepta 15.000 de posturi de radio. Ai la dispoziție cel mai bun sunet datorită difuzoarelor încorporate într-o bandă largă pentru un sunet stereo complet. Mai mult, este comod și se conectează prin wireless. Funcția Buetooth te ajută să ai streaming de muzică de pe un smartphone sau o tabletă.

Philips Internet radio TAR8805/10, negru

 • Fabricat din plastic rezistent
 • Greutate redusă
 • Meniu simplu
 • Calitate superioară a sunetului
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă vrei să asculți piesele favorite la radio, dar în același timp să ai acces la internet, acum le poți avea combinat. Te bucuri de piesele iubite atât de pe Spotify, cât și de la radio. Radio-ul are compatibilitate cu Spotify Connect, iar tu vei avea acces la milioane de cântece și liste de redare deja create pentru tine. Ai de asemenea, la dispoziție funcția Bluetooth și poți reda muzica de pe telefon, tabletă, notebook și PC direct pe radio. Poți gestiona rapid canalele folosind difuzoare stereo.

Întrebări despre aparatele radio prin internet

Poți asculta și posturi radio digitale ?

Atâta timp cât aparatul de radio achiziționat se poate conecta la internet și nu este limitat la a cânta muzică utilizând doar funcția de FM-RDS, atunci acesta ar trebui să poată accesa orice radio online din lume, prin router-ul wireless incorporat.

Poți asculta muzică wireless direct de pe mobil ?

Se poate asculta muzică wireless direct pe un telefon mobil, în condițiile în care telefonul permite acest lucru.
Deasemenea, este importantă și viteza internetului pentru a putea asculta o melodie sau mai multe melodii, până la final, fără întreruperi.

Dispune de port AUX sau USB ?

Aparatele de radio digitale, care folosesc o conexiune la internet, sunt special concepute pentru a fi niște aparate portabile ideale și foarte versatile, de aceea, acestea conțin în general port-uri de AUX, intrare USB dedicată și multe alte funcții.

Poate fi controlat cu telecomandă ?

Aparatele de radio cu Internet reprezintă exemplu perfect de îmbinare a tehnologiei clasice cu inovația modernă. Aceste gadget-uri permit funcționarea digitală și prin internet, fiind prevăzute cu o serie de funcții actuale: conexiune la Internet prin cablu sau prin Wifi, conexiune USB, compatibilitate cu Spotify. Aceste aparate pot fi controlate și cu ajutorul telefonului, dar și cu telecomandă - fiind nevoie să verifici dacă modelul pe care dorești să îl achiziționezi are și o telecomandă.


Există aplicație dedicată pentru telefoanele mobile ?

Posturile de radio se pot asculta pe diferite pagini de internet, fiecare post de radio având o pagină dedicată in mediul online.
Deasemenea, exista aplicații care pot fi descărcate în telefonul mobil, pentru fiecare post de radio.
Aplicațiile se gasesc în magazin play.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun reportofon cu funcție de izolare zgomot

Ți se întâmplă des să înregistrezi în zone cu mult zgomot de fundal ca mai apoi să te chinui să asculți înregistrarea? Alege un reportofon cu funcție de izolare zgomot și scapi de problemă.

Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Îți place să faci pe DJ-ul acasă? Un mixer bun te poate ajuta să creezi remixuri sau sesiuni live pe care le poți înregistra. Și Armin van Buren tot așa a început :)

Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe