Cel Mai Bun Mixere pentru DJ începători

Cele mai bune mixere pentru DJ începători

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 85 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un mixer pentru DJ-ială acasă?

Dacă ești pasionat de muzică și vrei să îți faci propriile melodii, un mixer te poate ajuta să faci asta destul de ușor. Dacă mixerul este digital, acesta se poate conecta la laptop, înregistrând ceea ce faci. În plus, îți poți conecta boxele la mixer, iar după, poți conecta mai multe device-uri, precum laptop, telefon, TV etc. Poți avea astfel, un mai mare control asupra acestor device-uri cât și ce vrei sa faci cu ele. În plus, dacă ești fan karaoke ori vrei să incorporezi în muzica ta și bucăți vocale, poți adăuga un microfon la set-up-ul tău. În funcție de mixer, poți folosi un microfon clasic ori cu Phantom Power, dacă există conectivitate de acest gen.

Un mixer îți permite să adaugi inclusiv instrumente, precum o chitară sau alte device-uri MIDI. Poți controla foarte ușor setări de equalizer la care nu aveai acces până acum, acesta fiind unul din avantajele cele mai mari ale unui mixer dedicat. Poți observa pe display-ul acestuia și dacă ești în range-ul normal sau faci clipping.

Modele bune de mixere pentru DJ începători

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Roland DJ-202

 • Controller DJ cu 2 canale
 • 4 deck-uri
 • Alimentare prin USB
 • Tehnologie Analog Circuit Behavior
 • Tranziții, remixuri live și track-uri clasice
Verifică prețul

Toate funcțiile noi au ca scop îmbunătățirea prestației tale și vin în ajutorul tău atunci când mixezi. Această consolă DJ, este destinată amatorilor spre profesioniști, pentru acei DJ care mixează la petreceri private, în diferite locații și cu diferite stiluri muzicale, pentru că dispune de o multitudine de caracteristici, gen EQ pe 3 benzi, controale de filtre high/low, într-o unitate solidă și portabilă. În primul este un echipament ușor de transportat, compact și care îți permite să faci ușor tot felul de artificii pentru a trece de la un stil muzical la altul, datorită cue/master mixing, volumului sampler și crossfaderului pentru tranziții line între deck-uri.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pioneer Dj DDJ-400 Controler DJ

 • Intuitiv;
 • Performant;
 • Ușor de folosit;
 • Distractiv;
 • Util și practic.
Verifică prețul

Chiar dacă ești un DJ profesionist sau unul amator, învățarea nu a fost niciodată mai ușoară decât cu controlerul Pioneer Dj DDJ-400. Acest controler este dotat cu funcții care să te ajute să îți dezvolți, în mod confortabil, abilitățile de DJ. Echipamentul este însoțit de un software de performanță profesională, pentru care poți găsi tutoriale care să te ajute să stăpânești capabilitățile lui creative. Acest conttroler are și o placă de sunet încorporată, la care poți conecta laptopul, utilizând cablu USB furnizat.

la buget

* Prezentare video mai jos

Hercules DJ

 • Ultra-compact, ultra-ușoară, ultra-practică
 • Design modern
 • Controale pe 2 punți
 • Lumină de fundal RGB
 • Ieșire USB
Verifică prețul

Hercules DJ Control Starlight este un model extrem de ușor, practic și util pentru a mixa și efectua scratch-uri. Caracteristicile tehnice îți permit să exersezi și să creezi. Deși are o dimensiune redusă, încorporează toate caracteristicile cheie pentru desfășurarea activității creative, cum sunt butoanele de reglaj bass, filtrele pentru tranziții și jog-uri pentru realizarea de scratch-uri. Pe lângă prețul avantajos, ai bonus și luminile puternice de fundal, cu efect strobe, care te vor ajuta în procesul de mixare.

Native Instruments Traktor Kontrol S3

 • Fadere de canal
 • One-touch Mixer FX
 • EQ pe 3 benzi
 • Include TRAKTOR PRO 3
 • Sample rate 24-bit
Verifică prețul

Muzica este o pasiune pentru mulți, iar pentru cei mai mulți dintre iubitorii de sunete fac bani din muzică. Dacă vrei să devii DJ profesionist, ai nevoie de echipamente profesionale, de încredere, rezistente, eficiente pentru a obține rezultate de excepție. Nu mai vorbim că va trebui să exersezi foarte mult până vei deveni profesionist, dar echipamentul contează foarte mult. De el depinde calitatea sunetelor pe care le vei mixa. Acest echipament este tot ce ți-ai dori dacă vrei să fii starul oricărei petreceri.

Consola DJ Kruger Matz, egalizator cu 3 benzi, 8 efecte

 • 16 taste funcționale cauciucate
 • 4 canale audio
 • 8 efecte, flager, phaser, echo
 • Software inclus Virtual DJ
 • Driver ASIO cu o mărime buffer de 256
Verifică prețul

DJ Kruger Matz este o consolă cu preț accesibil, ce îți oferă principalele funcționalități pentru practicarea activității de mixare. Are egalizator cu 3 benzi și 8 efecte (cum sunt echo, flager, phaser), 4 canale (placă de sunet), iar alimentarea comutabilă între USB sau adaptor tip AC (5 V, 1 A). Controlerul este compatibil cu sistemele de operare Win7, WinXP, Win8 și Mac OS x 10.6, și software Virtual DJ furnizat. În ceea ce privește dimensiunile, acestea sunt reduse, astfel că o vei putea transporta și manevra facil.

Consola mini DJ Ibiza cu USB, Ecran tactil 5 inch, 8 canale

 • Ecran tactil de mare viteză;
 • Rezoluție bună;
 • Ușor de transportat;
 • USB;
 • Distractivă.
Verifică prețul

Consola mini Dj Ibiza este alegerea perfectă pentru tine. Are un ecran tactil de 5 inch și sensibilitatea ridicată a acestuia va permite manevrarea ușoară a acesteia. Alimentarea se face prin portul USB. Codificatorul rotativ are funcția ”apasă pentru activare”. Este realizată din materiale de înaltă calitate care o vor face rezistentă și durabilă în timp. Consola deține funcția de egalizator și sunetul se aude extrem de clar. Este foarte ușor de transportat, cântărind puțin sub 600 de grame. Vine cu software-ul DJ pentru Mac.

Native Instruments Traktor Kontrol S2 Mk3 HP set

 • Design modern și unic
 • Bazat pe tehnologie specifică
 • Durată lungă de utilizare
 • Ușor de programat și montat
 • Produs de înaltă calitate
Verifică prețul

Setul Native Instruments Traktor Kontrol S2 Mk3 HP oferă DJ-ilor incepători o mulțime de caracteristici. Este accesibil din punct de vedere al prețului și este compatibil cu iOS App Traktor DJ 2. Este, de asemenea, minunat și pentru DJ-ii care doresc un controller compact compatibil cu iPad. Controller-ul oferă două canale cu fader și crossfader. Fiecare canal are egalizator pe 3 benzi pentru control deplin asupra frecvențelor joase, medii și înalte. Este un controler care nu arată ca o jucărie.

Întrebări despre mixerele pentru DJ

Câte boxe pot conecta la un mixer?

Atunci când ești în căutarea unui mixer trebuie să privești cu mare atenție fiecare detaliu tehnic. Un aspect important este reprezentat de numărul de boxe care pot fi atașate unui astfel de dispozitiv. În timp ce unele suportă maxim 4 boxe, acest număr crește odată cu performanța mixerului.

Poate un mixer sa funcționeze pe baterii?

Modelele de mixere pentru DJ-ii profesioniști sunt dispozitive complexe și nu funcționează cu baterii, alimentarea făcându-se prin USB. Această categorie de mixere pentru DJ sunt mixere audio amplificate, ceea ce înseamnă că au propria amplificare.

Mixer analog sau digital?

Cele două categorii de mixere sunt prevăzute cu tehnologii de procesare diferită, așa că alegerea se va face mai ales în funcție de scopul de utilizare. De regulă, mixerele digitale sunt potrivite pentru înregistrarea în studio și spectacole live, însă pentru performanțele lor, DJ-ii profesioniști utilizează mixere analog.

Mixerele au amplificare pentru microfoane (Phantom Power)?

Da, în general, unele mixere au după caz, atât o intrare sau chiar mai multe, care oferă Phantom Power. Mixerele pot avea atât Phantom Power cât și intrări normale pentru microfoane. Trebuie verificat în specificațiile tehnice ale produsului dacă mixerul oferă acest tip de amplificare.

Ce tip de conectori folosesc mixerele (XLR, Jack, RCA etc)

Mixerele pot folosi conectori diverși. De la MIDI, XLR, Jack normal sau mare, RCA-uri etc. Totul depinde de aparatura ta și ce cablajuri ai acolo. Un mixer de top poate avea conectori diverși pentru a oferi o versabilitate grescută și a putea astfel fi conectat cu aparatură diversă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Reportofon cu Funcție de Izolare Zgomot
Cel mai bun reportofon cu funcție de izolare zgomot

Ți se întâmplă des să înregistrezi în zone cu mult zgomot de fundal ca mai apoi să te chinui să asculți înregistrarea? Alege un reportofon cu funcție de izolare zgomot și scapi de problemă.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Cel Mai Bun Radio Portabil Cu Baterii
Cel mai bun radio portabil cu baterii

Un radio portabil te ajută să rămâi informat în situații de urgență. Acest tip de radio consumă foarte puțin curent așa că îl poți folosi zile întregi.

Cel mai bun Aparat Radio WiFI / Radio Prin Internet
Cele mai bune aparate radio WiFI sau radio prin internet

Cu un radio prin internet poți asculta peste 10.000 de posturi de radio din toată lumea. Mai mult, la unele modele poți controla posturile, volumul cu ajutorul telefonului.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe