Cel Mai Bun Aparat de Tăiat Cartofii

Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Modificat la 27 aprilie 2021
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un aparat de feliat cartofii?

Ești mare iubitor de cartofi pai, cartofi prăjiți tăiați perfect, ca la restaurant sau ca în revistele de specialitate? Atunci trebuie să ai în casă un aparat pentru feliat cartofii. Este o soluție ieftnă și foarte la îndemână pentru oricine. În plus, efectul este exact cel la care visezi. O farfurie exemplară plină cu apetisantul preparat.

De obicei, această ustensilă este de mici dimensiuni, ceea ce înseamnă că este ușor de depozitat atunci când nu este folosit, sau, dimpotrivă dacă îl folosești frecvent îl poți lăsa la vedere pe blatul din bucătărie lângă alte aparate menite să îți ușureze treaba. Aparatul este foarte stabil așa că poate fi folosit cam pe orice suprafață. Pe piață vei găsi o mulțime de variante de la aparate manuale la cele profesionale, menite să deservească bucătării mari, cu destul de multă activitate.

De asemenea, poți alege din modele ușoare din plastic sau din cele mai grele și mai durabile din inox. Majoritatea vin însoțite de accesorii pentru tăiat cartofii în mai multe forme sau dimensiuni, așa că nu rămâne decât să te hotărăști ce anume îți trebuie ție.

Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Cel mai bun

Feliator pentru cartofi pai

Acest feliator nu numai că are aceste funcții, dar în plus dispune și mâner ergonomic, simplitate în curățare și utilizare și este compatibil cu mașina de spălat vase. Este destinat legumelor, fructelor și brânzei. Materialele din care a fost fabricat îi sporesc durata de viață și îl protejează de diferite pericole.
Verifică prețul

În general, orice feliator trebuie minim să aibă elemente de siguranță de bază cum ar fi piciorușe aderente pentru a împiedica alunecarea și un sistem de protecție al degetelor în timpul felierii.

la buget

Aparat de taiat cartofi pai si legume, din inox, cu 1 forma de taiere, Potato Chopper

Aparatul de feliat cartofi te ajută să obții mult mai repede legumele tăiate, reduce timpul petrecut în bucătărie cu până la jumatate și face tăiatul cartofilor mult mai distractiv. De acum toți cartofii vor avea dimensiuni perfecte, la fel ca la restaurant, poți face chiar frigărui din legume pentru că toate bucățile vor avea aceeași dimensiune. Lama de tăiere din inox poate fi curățată și la mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Potato Chopper este un aparat realizat din inox pentru feliat cartofi pai, legume sau fructe, folosind o singură forma de tăiere, sau o singură model de sită.

Premium

Aparat de taiat cartofi pai Kuchenprofi

De asemenea se poate tăia morcovi, dovlecei, cartofi dulci sau alte legume tari pentru prăjit, salate sau crudități. Aparatul dispune de două cuțitașe interschimbabile pentru bucăți de cartofi mai groase sau mai subțiri și de patru piciorușe din cauciuc pentru o fixare perfectă în timpul utilizării, totodată fiind rezistent la mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Aparatul de tăiat cartofi pai, de la Kuchenprof, este ideal celor cărora le plac cartofii pai, dar le displace să îi taie. Cu o singură mișcare se pot obține bețișoare de cartofi perfect uniformi.

Aparat de taiat cartofi Perfect Fries

De asemenea îl poți folosi pentru a tăia morcovi, dovlecei, ceapa sau orice altă legume sau fruct dorești pentru a prăji sau adăuga în salate. Dispizitivul pentru feliat cartofi pai se fixează pe masă prin sistem vacuum, pentru un plus de confort în timpul utilizării. Este robust și ușor de utilizat cu lamelele de tăiere foarte ascuțite, astfel cartofi pai sunt tăiați dintr-o singură mișcare.
Verifică prețul

Acest feliator de tăiat cartofi de aceeași grosime și dimensiune are un design ergonomic, astfel el facilitează manipularea și reduce riscul accidentelor.

Feliator de cartofi Metaltex, 12 x 30 cm

Feliatorul este fabricat din ABS și oțel inoxidabil, astfel fiind adecvat atât pentru spălare manuală cât și pentru mașina de spălat vase. La materialele ușoare și construcția simplă, se adaugă un design slim care va completa orice interior, transformând astfel feliatorul Metaltex într-un ajutoar de bucătărie atât pentru cei mai experimentați în ale gătitului, cât și pentru începători!.
Verifică prețul

Feliatorul de cartofi produs de Metaltex este un aparat compact (12 x 12 x 30 cm) care poate fi folosit de oricine, în orice tip de mediu.

Întrebări frecvente despre aparatele de tăiat cartofii

Cum se montează un aparat de tăiat cartofii?

De regulă un astfel de aparat se montează pe orice suprafață plană din bucătărie, datorită stabilității acestuia oferită de picioare. În funcție de modelul ales, respectiv pentru uz casnic sau unul profesional, acestea pot avea sisteme suplimentare de prindere, însă de regulă se folosesc puse ca atare pe blat sau pe masa din bucătărie.

Cum se curăță un aparat de tăiat cartofii?

În funcție de modelul ales, respectiv din inox sau plastic, aparatul pentru tăiat cartofii se spală manual cu detergentul tău de vase obișnuit. Unele variante însă, pot avea accesorii compatibile cu mașina de spălat vase. E important însă să verifici cu atenție specificațiile producătorului.

Câte tipuri de aparate de tăiat cartofii găsesc pe piață?

În general pe piață vei găsi aparate manuale sau profesionale de tăiat cartofii. Diferența o reprezintă dimensiunile, accesoriile dar și rezistența acestuia în timp. Așadar în funcție de cât de des îl folosești dar și ce buget ai disponibil, alege modelul potrivit necesităților tale.

Pot tăia și alte tipuri de legume cu acest aparat?

Da, unele modele vin însoțite de mai multe accesorii menite să te ajute să tai cartofii în mai multe forme și dimensiuni dar și să tai o mulțime de alte legume. De exemplu cu acest aparat poți tăia rădăcinoase sau dovlecei pentru a le introduce în salata preferată alături de cartofii pai.

Cât de greu este de folosit aparatul pentru tăiat cartofii?

Aparatele pentru tăiat cartofii de uz casnic sunt manuale, ceea ce presupune că este nevoie de puțină forță pentru a împinge leguma în aparat. Picioarele stabile dar și accesoriile bine ascuțite vor ușura puțin sarcina, însă e bine să știi că trebuie depus ceva efort la tăiere. Efectul însă va face ca totul să merite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Roaste cu Interior Teflonat
Cel mai bun roaster cu interior teflonat

Cauți un vas termorezistent potrivit pentru fripturile la cuptor? Atunci ai nevoie de un roaster. Varianta cu interior teflonat este cea mai bună.

Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Cel Mai Bun Tocător de Resturi Alimentare de Chiuvetă
Tocător de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă

Vrei să scapi de mirosul mâncării aruncate în coșul de gunoi? Tocătorul de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă este soluția modernă și eficientă pe care o cauți.

Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Cel Mai Bun Storcător Electric de Citrice
Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Cu un astfel de storcător îți vei putea face fără efort sucuri proaspete oricând ai poftă. Portocale, lămâi, grefe și nu numai pot fi stoarse în doar câteva secunde.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe