Cel Mai Bun Aparat de Tăiat Cartofii

Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Modificat la 22 octombrie 2021
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un aparat de feliat cartofii?

Ești mare iubitor de cartofi pai, cartofi prăjiți tăiați perfect, ca la restaurant sau ca în revistele de specialitate? Atunci trebuie să ai în casă un aparat pentru feliat cartofii. Este o soluție ieftnă și foarte la îndemână pentru oricine. În plus, efectul este exact cel la care visezi. O farfurie exemplară plină cu apetisantul preparat.

De obicei, această ustensilă este de mici dimensiuni, ceea ce înseamnă că este ușor de depozitat atunci când nu este folosit, sau, dimpotrivă dacă îl folosești frecvent îl poți lăsa la vedere pe blatul din bucătărie lângă alte aparate menite să îți ușureze treaba. Aparatul este foarte stabil așa că poate fi folosit cam pe orice suprafață. Pe piață vei găsi o mulțime de variante de la aparate manuale la cele profesionale, menite să deservească bucătării mari, cu destul de multă activitate.

De asemenea, poți alege din modele ușoare din plastic sau din cele mai grele și mai durabile din inox. Majoritatea vin însoțite de accesorii pentru tăiat cartofii în mai multe forme sau dimensiuni, așa că nu rămâne decât să te hotărăști ce anume îți trebuie ție.

Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Cel mai bun

Feliator pentru cartofi pai

Acest feliator nu numai că are aceste funcții, dar în plus dispune și mâner ergonomic, simplitate în curățare și utilizare și este compatibil cu mașina de spălat vase. Este destinat legumelor, fructelor și brânzei. Materialele din care a fost fabricat îi sporesc durata de viață și îl protejează de diferite pericole.
Verifică prețul

În general, orice feliator trebuie minim să aibă elemente de siguranță de bază cum ar fi piciorușe aderente pentru a împiedica alunecarea și un sistem de protecție al degetelor în timpul felierii.

la buget

Aparat de taiat cartofi pai si legume, din inox, cu 1 forma de taiere, Potato Chopper

Aparatul de feliat cartofi te ajută să obții mult mai repede legumele tăiate, reduce timpul petrecut în bucătărie cu până la jumatate și face tăiatul cartofilor mult mai distractiv. De acum toți cartofii vor avea dimensiuni perfecte, la fel ca la restaurant, poți face chiar frigărui din legume pentru că toate bucățile vor avea aceeași dimensiune. Lama de tăiere din inox poate fi curățată și la mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Potato Chopper este un aparat realizat din inox pentru feliat cartofi pai, legume sau fructe, folosind o singură forma de tăiere, sau o singură model de sită.

Premium

Feliator, Brava Spring Slicer

Uită de cuțit și tocător cu acest feliator eficient, versatil și performant care dispune de zeci de setări și te va ajuta să pregătești masa pentru cei dragi în cel mai scurt timp, confortabil și fără efort depus în tăierea fructelor și a legumelor. Alte avantaje de necombătut sunt faptul că este ușor de curățat, ușor de transportat și pentru că are dimensiuni reduse și un design plăcut, va fi simplu de încadrat pe blatul din bucătărie. Acest dispozitiv este de calitate, iar tava de colectare este inclusă în set.
Verifică prețul

Feliator de cartofi Metaltex, 12 x 30 cm

Feliatorul este fabricat din ABS și oțel inoxidabil, astfel fiind adecvat atât pentru spălare manuală cât și pentru mașina de spălat vase. La materialele ușoare și construcția simplă, se adaugă un design slim care va completa orice interior, transformând astfel feliatorul Metaltex într-un ajutoar de bucătărie atât pentru cei mai experimentați în ale gătitului, cât și pentru începători!.
Verifică prețul

Feliatorul de cartofi produs de Metaltex este un aparat compact (12 x 12 x 30 cm) care poate fi folosit de oricine, în orice tip de mediu.

Feliator manual de cartofi Lékué

Construcția simplă din materiale de calitate îl fac extrem de practic și comod de folosit. Îl poți lua cu tine oriunde, fiind compact și ușor. Poate fi spălat chiar și la mașina de spălat vase. Nu reține mirosuri și este rezistent la temperaturi mici și mari. Lamele sale ascuțite taie perfect și nu vor necesita întreținere constantă sau meticuloasă.
Verifică prețul

Alege acest feliator manual de cartofi pentru a te bucura de cartofi copți sau prăjiți cu un minim de efort, confortabil, ușor și într-un timp scurt.

Feliator cartofi Westmark Chipper

Acest aparat electronic îți va ușura extrem de mult viața, deoarece are 3 tipuri de mărunțire a cartofilor, în câteva clipe permite tăierea a tuturor cartofilor de care ai nevoie. Este un lucru practic, ușor de utilizat și eficient, încât îți ajunge timp și pentru tine. În loc să stai ore în șir pentru a felia cartofii, poți să faci altceva: să faci sport, să te joci cu copiii sau chiar să înveți.
Verifică prețul

Feliator cartofi Westmark Chipper, este un aparat exemplar pentru orice doamnă sau domnișoară care este pasionată de prepararea mâncării.

Întrebări frecvente despre aparatele de tăiat cartofii

Cum se montează un aparat de tăiat cartofii?

De regulă un astfel de aparat se montează pe orice suprafață plană din bucătărie, datorită stabilității acestuia oferită de picioare. În funcție de modelul ales, respectiv pentru uz casnic sau unul profesional, acestea pot avea sisteme suplimentare de prindere, însă de regulă se folosesc puse ca atare pe blat sau pe masa din bucătărie.

Cum se curăță un aparat de tăiat cartofii?

În funcție de modelul ales, respectiv din inox sau plastic, aparatul pentru tăiat cartofii se spală manual cu detergentul tău de vase obișnuit. Unele variante însă, pot avea accesorii compatibile cu mașina de spălat vase. E important însă să verifici cu atenție specificațiile producătorului.

Câte tipuri de aparate de tăiat cartofii găsesc pe piață?

În general pe piață vei găsi aparate manuale sau profesionale de tăiat cartofii. Diferența o reprezintă dimensiunile, accesoriile dar și rezistența acestuia în timp. Așadar în funcție de cât de des îl folosești dar și ce buget ai disponibil, alege modelul potrivit necesităților tale.

Pot tăia și alte tipuri de legume cu acest aparat?

Da, unele modele vin însoțite de mai multe accesorii menite să te ajute să tai cartofii în mai multe forme și dimensiuni dar și să tai o mulțime de alte legume. De exemplu cu acest aparat poți tăia rădăcinoase sau dovlecei pentru a le introduce în salata preferată alături de cartofii pai.

Cât de greu este de folosit aparatul pentru tăiat cartofii?

Aparatele pentru tăiat cartofii de uz casnic sunt manuale, ceea ce presupune că este nevoie de puțină forță pentru a împinge leguma în aparat. Picioarele stabile dar și accesoriile bine ascuțite vor ușura puțin sarcina, însă e bine să știi că trebuie depus ceva efort la tăiere. Efectul însă va face ca totul să merite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tigaie cu Înveliș Ceramic
Tigăi cu înveliș de piatră (ceramică sau marmură)

Tigăile ceramice sunt cel mai natural și sănătos mod de a găti. Spre deosebire de teflon (care este un material generat chimic), învelișul de piatră își are sursa direct în natură iar gustul mâncării va rămâne nealterat.

Cel Mai Bun Tocător de Resturi Alimentare de Chiuvetă
Tocător de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă

Vrei să scapi de mirosul mâncării aruncate în coșul de gunoi? Tocătorul de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă este soluția modernă și eficientă pe care o cauți.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cel Mai Bun Set de Tacâmuri de Inox de 6 Persoane
Cel mai bun set de tacâmuri de inox de 6 persoane

Te-ai mutat recent la casă și cauți un set de tacâmuri de inox de calitate? Află din acest articol care sunt brandurile cele mai apreciate și cum poți face alegerea corectă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe