Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe

Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o mașina de copt pâine?

Cu toții apreciem o pâine proaspătă, gustoasă plină de nutrienți valoroși dar și cu textura potrivită. Iar când toate astea sunt însoțite de mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor, plăcerea este și mai mare. Pe piață există multiple variante de mașini de copt pâine care sunt extrem de ușor de folosit și care pot coace modele de pâine delicioasă. În plus, pe lângă pâine poți coace chifle, brioșe, baghete, aluat sau plăcinte. Mai mult, modelele mai performante pot prepara gemuri sau chiar iaurturi cu ajutorul accesoriilor speciale dar și a rețetelor cu care vin la pachet, așa că investiția se va dovedi extrem de utilă în timp. Ai la dispoziție accesorii pentru dozarea ingredientelor dar și pentru menținerea produselor la cald.

Practic acest aparat face totul pentru tine; amestecă ingredientele pentru a forma aluatul, îl dospește iar mai apoi coace pâinea, fără ca tu să trebuiască să îți faci griji pentru acești pași. Tot ce va trebui să faci tu pentru a obține o pâine delicioasă, este să adaugi în aparat cantitatea corectă de ingrediente.

Modele bune de mașini de pâine

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138, 1600 W, 1500 g, 16 programe

 • Prepară până la 1.5 kg de pâine de casă proaspătă sau până la 8 baghete crocante.
 • 3 programe dedicate pentru baghete şi accesoriile brutarului incluse.
 • 16 programe: baghete, pâine simplă, pâine franţuzească, pâine integrală, etc.
 • Program pentru copt, program pentru dospit, prăjituri, gem, paste.
 • Programe automate: adaugă ingredientele şi selectează programul.
Verifică prețul

Această mașină inteligentă de pâine de la tefal este fabricată din materiale de înaltă calitate, deține 16 programe diferite şi are o autonomie de până la 1,5 kg de aluat. Este simplu de instalat şi programat, pentru a avea pâine proaspătă în fiecare zi, pentru întreaga familie. Se curăță extrem de ușor şi nu ocupă mult spațiu, ceea ce înseamnă că o poți depozita într-un dulăpior din mobilierul de bucătărie. Salvează timp și efort cu această mașină performantă și bucurăte de momentele plăcute ale vieții.

la buget

Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE, 1200 g, 17 programe, Negru/Inox

 • Proces de coacere a pâinii complet automate.
 • Senzor de temperatură.
 • Ajustează fiecare proces în funcție de temperatura ambientală.
 • Dozatorul de drojdie injectează drojdia la momentul oportun.
 • 17 tipuri de programe de coacere.
Verifică prețul

Gătește pâine în propria bucătărie, cu SD-ZB2512KXE. Această mașină de pâine are 17 programe diferite care îți permit să faci diferite tipuri de pâine. Afișajul permite setarea cu ușurință a programului de coacere dorit. Apoi, poți selecta culoarea pe care dorești să o aibă crusta. Chiar și pâinea cu stafide și nuci este ușor de făcut cu mașina Panasonic. Dozatorul în care pui nucile sau stafidele sunt adăugate automat în timpul procesului de coacere. Manualul conține rețete pentru diferite tipuri de pâine.

Premium

* Prezentare video mai jos

Rommelsbacher

 • Programe pentru coacerea prăjiturilor
 • 3 grade de rumenire
 • Fereastră pentru supraveghere
 • Carcasă din oțel inoxidabil
 • Ecran LCD mare cu iluminare din spate
Verifică prețul

Mașina de preparat pâine Rommelsbacher BA550 vine echipată cu 13 programe presetate, 3 grade de rumenire, selecție pentru 2 mărimi de pâine (700/900 g) dar și buton separat pentru coacerea manuală. Mai mult, are inclusiv program de pornire intarziată de 13 ore, funcție de încălzire automată dar și compartiment automat pentru ingrediente de tip nuci sau fructe. Toate accesoriile sunt detașabile și lavabile, iar recipientul de inaltă calitate are 3 straturi de acoperire non-stick. Un alt avantaj este fereastra pentru supraveghere.


* Prezentare video mai jos

Masina de paine Tefal Pain Plaisir PF220, 700W, 1000g, 17 programe (Neagra)

 • 3 programe fără gluten
 • 17 programe automate
 • Carte de rețete dedicată
 • Funcție de păstrare la cald
 • Pornire programabilă
Verifică prețul

Acest produs este ideal pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau pentru cele ce urmăresc o dietă echilibrată deoarece are 17 programe presetate dintre care 3 programe dedicate produselor fără gluten și 7 pentru multiple feluri de pâine. Alte 7 programe asigură dospitul, coacerea sau prepararea de paste, terci, cereale, gem ori prăjituri. Mașina beneficiază de afișaj digital, o cuvă cu capacitate de 1000 grame iar ca accesorii aceasta include pahar gradat, lingură, cârlig, carte cu 27 rețete, palete.

Masina de facut paine Studio Casa BM 1401 B French Taste Blackline Family 800 W 12 programe 1250 g Afisaj LCD Negru BM1401B

 • Include accesoriu coacere baghete și 2 palete pentru malaxare.
 • Are funcție programare pornire întârziată până la 13 ore.
 • Funcție “mentinere la cald” pentru 60 min.
 • Ecran LCD de mari dimensiuni.
 • 3 nivele rumenire: deschis, mediu, închis.
Verifică prețul

Pentru a spori confortul, designerii au proiectat un raft special pentru coacerea cornurilor și aluatului inclus în mașină, astfel încât să te poți bucura pe deplin de practicitatea produsului. Capacitatea maximă a rezervorului este de 1250 de grame, dar poți alege și între 1000 de grame sau chiar 750 de grame. Poți alege diferite tipuri de pâine folosind 12 programe prestabilite și poți obține rezultate excelente (pâine, baghetă, tort) la temperatura optimă. Există, de asemenea, o funcție de menținere la cald și o funcție de pornire întârziată.

Masina de paine Panasonic SD-2500WXE, 550 W, 10 programe, Cronometru (Alba)

 • Modul de specialitate îți permite să utilizezi diferite tipuri de făină.
 • Program de pâine fără gluten 100%.
 • Opțiuni pentru dimensiunea pâinii și nivelul dorit de rumenire.
 • Cuptor de pâine cu multiple moduri de operare.
 • Cuva acoperită cu particule de diamant rezistentă la lipire și uzură excesivă.
Verifică prețul

Cu Panasonic SD2500WXE, poți întârzia procesul de coacere până la 13 ore cu funcția de întârziere la pornire. Setează dimensiunea pâinii și crocanța crustei, apoi alege unul dintre cele 25 de programe, iar mașina de pâine va face restul. Poți coace o pâine fără gluten sau poți face aluat de gem sau pizza, de exemplu. Dorești să adaugi ingrediente suplimentare, cum ar fi stafide sau nuci? Nicio problemă, mașina de pâine Panasonic produce un semnal audio atunci când adaugi ingrediente suplimentare.

Întrebări despre mașinile de pâine

Mai poți coace și altceva în afară de pâine?

Aceste aparate sunt concepute pentru a frământa, dospi și coace o mulțime de feluri de pâine, mai multe tipuri de aluat pentru patiserie dar poți prepara și gem sau iaurturi. În plus, acestea au și programe de menținere la cald a preparatelor după gătire.

Ce dimensiuni are pâinea coaptă cu ajutorul aparatului?

Pâinea coaptă în acest aparat poate avea diverse dimensiuni. Trebuie doar să setăm dimensiunea din butonul dedicat, și putem alege în funcția de nevoia de moment, între: 450 g / 700 g / 900 g. Pentru cea mai mică dimensiune, crustă va ieși mai tare, recomand treaptă inferioară.

Cum se curăță o mașină de copt pâine?

Majoritatea accesoriilor din mașina de copt pâine, precum paletele pentru frământare și cuvele sunt detașabile și lavabile. În felul acesta poți curăța mașina imediat după ce ai terminat de preparat produsul preferat, fără să te chinui să ajungi la componente.

Cât durează tot procesul de coacere a pâinii?

Un ciclu de coacere a pâinii, incluzând formarea și dospirea aluatului poate dura în medie între 3 și 4 ore. Durata poate varia în funcție de tipul de pâine pe care îl prepari sau de programul selectat. Unele mașini de pâine au un program rapid de coacere redus la 58 de minute.

Mașina de pâine frământă aluatul?

Mașinile de pâine pentru acasă pot frământa, dospi și coace aluatul fără ca tu să mai ai grija acestor aspecte. Astfel într-un timp foarte scurt poți face un produs de patiserie după propriile preferințe, gustos și proaspăt cu ajutorul programelor intuitive.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cel Mai Bun Aparat de Tăiat Cartofii
Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Îți plac cartofii prăjiți dar îți ia prea mult timp prepararea lor? Alege un aparat de feliat cartofii și în doar câteva secunde poți tăia un cartof în fâșii de mărime egală.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe