De ce ai nevoie de o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile de tocat carne electrice au un scop principal definit de îndeplinit. Acestea sunt făcute să toace mai multe kilograme de carne, dar și să îmbunătățească experienta utilizatorul. Mașinile de tocat carne electrice vor costa mai mulți bani decât cele manuale. Fiecare mașină electrică de tocat carne are un sistem de angrenaje atașat la aceasta. În unele ocazii, sistemul de transmisie se poate defecta temporar. Dacă se întâmplă acest lucru, urmărește cu atenție recomandările producătorului. Va începe să funcționeze fără probleme, în mod normal.

Asigură-te că nu depășești capacitatea prestabilită a mașinii electrice. Acest lucru va face mașina de tocat carne sa se deterioreze grav și repararea să devină imposibilă. Mașinile de tocat carne electrice sunt mai greu de reparat decât mașinile de tocat manuale, așa că asigură-te că ai grijă încă de la început cu dispozitivul. Doar prin simpla citire a manualului utilizatorului, vei înțelege mecanismul de funcționare al mașinii de tocat carne.

Cele mai bune mașini de tocat carne electrice

1. Tefal HV8 Plus PREMIUM

Mașina de tocat carne oferă performanțe maxime cu opțiuni versatile. Tefal HV8 este o mașină de tocat foarte puternică (2200W), pe care o poți folosi pentru prepararea chiftelelor, a cuburilor, cârnaților și garniturilor, datorită funcțiilor sale diverse. Economisești timp în bucătărie cu accesorii la îndemână pentru garnituri și alte preparate. Are un sistem extrem de sigur pentru inversarea sensului de rotație: direcția nu poate fi modificată accidental, protejând astfel motorul împotriva uzurii.

Video Tefal HV8 Plus
Opțiuni cheie
 • 3 site din inox pentru tocare fină, medie, grosieră
 • Cuțit cu auto ascuțire pentru utilizare îndelungată
 • Poate procesa până la 4.5 kg de carne pe minut
 • 4 conuri pentru răzuire, feliat, răzuire parmezan, tăiere în formă de cuburi
 • Tăviță mare și robustă, din metal

2. Tefal HV4 BEST CHOICE

Aceasta este cea mai puternica mașină de tocat carne compactă de la Tefal. Procesează până la 2.3 kg de carne pe minut datorită motorului extrem de puternic de care dispune. Poți pregăti o gamă largă de rețete cu ajutorul celor 3 site din oțel inoxidabil pentru tocare fină, medie sau grosieră și cu ajutorul celor 3 conuri cu care vine la pachet, pentru feliere și radere când trebuie să pregătești salata ideală. Prepari cârnați și kebbe de casă simplu și ușor dacă te folosești de accesoriul primit și te bucuri împreună cu familia de toate bunătățile create.

Video Tefal HV4
Opțiuni cheie
 • Design compact
 • Motor puternic
 • Accesorii pentru radere/feliere, kebbe, cârnați
 • Storcător pentru fructe și legume
 • Sistem de depozitare pentru accesorii

3. Star-Light MG-120BW LA BUGET

Mașina de tocat, macină mai ușor și mai rapid datorită motorului puternic de 1200 W, oferind un ritm constant în timp ce lucrează fără să se blocheze. Funcția inversă te poate ajuta dacă dorești să toci bucăți mai mari de carne. Este echipată cu mai multe accesorii care pot fi folosite pentru a face cârnați sau carne tocată. Design inteligent și plăcut, realizat din materiale de calitate, acestă mașină este prevazută cu un compartiment special în care poți depozita accesoriile care vin la pachet.

Opțiuni cheie
 • Acționare cu buton
 • Ritm de tocare constant
 • Funcție ”reverse”
 • Accesorii incluse
 • Spațiu de depozitare pentru accesorii

4. Masina de tocat carne Bosch MFW2510W, 1500 W, 1.7 kg/min

Mașină de tocat carne Bosch MFW2510W, 1500 W, 1.7 kg/min. Acest model de mașină de tocat este performant, compact și multifuncțional. Mașina de tocat carne este ideală pentru utilizare zilnica. Mereu la îndemână: ușor de strâns și de depozitat datorită dimensiunilor compacte. Are un motor puternic pentru procesare rapidă. Iar design-ul cu piciorușe cu ventuze oferă o stabilitate sporită. Oțelul inoxidabil este un material durabil, care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și este foarte ușor de curățat.

Video Masina de tocat carne Bosch MFW2510W, 1500 W, 1.7 kg/min
Opțiuni cheie
 • Este ușor strâns și de depozitat datorită dimensiunilor compacte;
 • Are piciorușe cu ventuze pentru o stabilitate sporită;
 • Are accesoriu pentru cârnați;
 • Are 2 site pentru tocare;
 • Cuțitele sunt construite din otel inoxidabil.

5. Masina de tocat Zass ZMG 07, 1800W (Inox)

Carnea tocată are o gamă largă de utilizare în bucătărie. Cu această mașină de tocat, toate tipurile de carne vor fi gata pentru burgeri, chiftele sau diverse preparate din carne, gata într-un minut, fără muncă grea sau multă mizerie în bucătărie. Această mașină de tocat carne Zass a fost concepută special să fie solidă și performantă. Economisești spațiu semnificativ în bucătărie, atât în timpul utilizării cât și al depozitării. De asemenea, poți toca în cantități mari, datorită motorului robust și a cuplajului din metal.

Video Masina de tocat Zass ZMG 07, 1800W (Inox)
Opțiuni cheie
 • Poate toca pește și legume;
 • Conține accesoriu pentru roșii;
 • Are funcție reverse;
 • Are elemente de tăiere și carcasa din inox;
 • Are 2 viteze (normal - încet);
 • Are buton ON/OFF cu iluminare.

6. Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2721/00, 1800 W, accesoriu carnati, negru

Tocare de înaltă performanță cu motor puternic pentru o capacitate de până la 2,3 kg/min, această mașină de tocat Philips poate procesa cantități mari de carne datorită cuplajul său imbatabil, într-un timp scurt. Are o precizie puternică datorita motorului puternic, având 1800W blocat sau 500W nominal. Este prevazută cu 2 discuri de măcinat din oțel inoxidabil igienic (5 mm și 8 mm), cuțit și șurub autocorectiv pentru asamblarea întotdeauna corectă, cu cea mai ușoară montare, utilizare, dar și curățare.

Video Masina de tocat carne Philips Viva Collection HR2721/00, 1800 W, accesoriu carnati, negru
Opțiuni cheie
 • O treaptă de viteze
 • Cuțit din oțel inoxidabil
 • Cilindru metalic
 • Disc pentru mărunțire
 • Putere motor 1800 W

Întrebări despre mașinile de tocat carne electrice

Pot să umplu cârnații cu o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile electrice de tocat carne fiind dispozitive moderne, vin la pachet cu niște accesorii adiționale care îți vor face mai plăcută experiența din bucătărie. Astfel, se vor putea realiza, doar cu un singur aparat, umplutul de cârnați, dar și alte preparate.

Pot măcina oase într-o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile electrice de tocat carne sunt dispozitive performante, necesare în bucătăria oricui. Acestea sunt dotate cu cuțite din inox pentru mărunțirea cărnii, dar și a țesuturilor mai dure ale acesteia. Totuși, acestea nu sunt destinate măcinării oaselor.

Pot să-mi fac propria hrană pentru câini sau pisici cu o mașină de tocat carne?

Cea mai gustoasă mâncare pentru câini sau pisici, este cea pe care o gătiți acasă. Aceasta nu va conține chimicale adăugate, coloranți sau alte substanțe nocive care vă pot îmbolnăvi animalele. Dacă vreți să aveți control total asupra mâncării animalelor, atunci, o puteți găti acasă.

Ce alte alimente pot procesa cu o mașină de tocat carne electrică?

Este recomandat să alegi cea mai puternică mașină, deoarece o putere mai mare îți va asigura că mașina nu se va îneca atunci când veți pune în ea materii cu duritate ridicată. Deși este folosită în principiu pentru tocarea cărnurilor, mașina de tocat poate fi multifuncțională și poate toca multe alte lucruri, inclusiv fructe și legume.

Mașinile de tocat carne electrice necesită întreținere specială?

Mașinile de tocat carne electrice se scot din priză înainte să începi să îl demontezi. Se scot resturile rămase și cuțitele. Piesele se spală în apă călduță, fiind evitate substanțele foarte agresive și fiind exclusă spălarea unității în care e adăpostit motorul. În schimb, se poate șterge cu o lavetă umedă. Toate sitele și cuțitul se vor lăsa la uscat, fiind apoi acoperite cu o peliculă fină de ulei alimentar, evitându-se astfel ruginirea și păstrându-le corespunzător lubrifiate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe