Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă

Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile de tocat carne electrice au un scop principal definit de îndeplinit. Acestea sunt făcute să toace mai multe kilograme de carne, dar și să îmbunătățească experienta utilizatorul. Mașinile de tocat carne electrice vor costa mai mulți bani decât cele manuale. Fiecare mașină electrică de tocat carne are un sistem de angrenaje atașat la aceasta. În unele ocazii, sistemul de transmisie se poate defecta temporar. Dacă se întâmplă acest lucru, urmărește cu atenție recomandările producătorului. Va începe să funcționeze fără probleme, în mod normal.

Asigură-te că nu depășești capacitatea prestabilită a mașinii electrice. Acest lucru va face mașina de tocat carne sa se deterioreze grav și repararea să devină imposibilă. Mașinile de tocat carne electrice sunt mai greu de reparat decât mașinile de tocat manuale, așa că asigură-te că ai grijă încă de la început cu dispozitivul. Doar prin simpla citire a manualului utilizatorului, vei înțelege mecanismul de funcționare al mașinii de tocat carne.

Cele mai bune mașini de tocat carne electrice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Tefal HV4

 • Design compact
 • Motor puternic
 • Accesorii pentru radere/feliere, kebbe, cârnați
 • Storcător pentru fructe și legume
 • Sistem de depozitare pentru accesorii
Verifică prețul

Aceasta este cea mai puternica mașină de tocat carne compactă de la Tefal. Procesează până la 2.3 kg de carne pe minut datorită motorului extrem de puternic de care dispune. Poți pregăti o gamă largă de rețete cu ajutorul celor 3 site din oțel inoxidabil pentru tocare fină, medie sau grosieră și cu ajutorul celor 3 conuri cu care vine la pachet, pentru feliere și radere când trebuie să pregătești salata ideală. Prepari cârnați și kebbe de casă simplu și ușor dacă te folosești de accesoriul primit și te bucuri împreună cu familia de toate bunătățile create.

la buget

Star-Light MG-120BW

 • Acționare cu buton
 • Ritm de tocare constant
 • Funcție ”reverse”
 • Accesorii incluse
 • Spațiu de depozitare pentru accesorii
Verifică prețul

Mașina de tocat, macină mai ușor și mai rapid datorită motorului puternic de 1200 W, oferind un ritm constant în timp ce lucrează fără să se blocheze. Funcția inversă te poate ajuta dacă dorești să toci bucăți mai mari de carne. Este echipată cu mai multe accesorii care pot fi folosite pentru a face cârnați sau carne tocată. Design inteligent și plăcut, realizat din materiale de calitate, acestă mașină este prevazută cu un compartiment special în care poți depozita accesoriile care vin la pachet.

Premium

Mașina de tocat carne Bosch MFW67450, 2. 000 W, 3,5 kg/min, are accesoriu pentru suc de roșii, 3 site, pâlnie de cârnați și kebab. Poate fi folosit flexibil pentru tăierea cărnii și a peștelui și pentru prepararea kebab-ilor și a cârnaților. Motorul puternic procesează rapid o cantitate mare de carne la o viteză de 3,5 kg/min. Mânerul practic, camera de depozitare a cablurilor și camera discurilor facilitează operarea, iar funcția de inversare este utilizată pentru a îmbunătăți securitatea. Are picioare de sprijin din cauciuc pentru stabilitate ridicată.


* Prezentare video mai jos

Masina de tocat carne Bosch MFW2510W, 1500 W, 1.7 kg/min

 • Este ușor strâns și de depozitat datorită dimensiunilor compacte;
 • Are piciorușe cu ventuze pentru o stabilitate sporită;
 • Are accesoriu pentru cârnați;
 • Are 2 site pentru tocare;
 • Cuțitele sunt construite din otel inoxidabil.
Verifică prețul

Mașină de tocat carne Bosch MFW2510W, 1500 W, 1.7 kg/min. Acest model de mașină de tocat este performant, compact și multifuncțional. Mașina de tocat carne este ideală pentru utilizare zilnica. Mereu la îndemână: ușor de strâns și de depozitat datorită dimensiunilor compacte. Are un motor puternic pentru procesare rapidă. Iar design-ul cu piciorușe cu ventuze oferă o stabilitate sporită. Oțelul inoxidabil este un material durabil, care necesită puțină întreținere, este igienic, are suprafața netedă, nu lasă gust mâncării și este foarte ușor de curățat.


* Prezentare video mai jos

Masina de tocat Zass ZMG 07, 1800W (Inox)

 • Poate toca pește și legume;
 • Conține accesoriu pentru roșii;
 • Are funcție reverse;
 • Are elemente de tăiere și carcasa din inox;
 • Are 2 viteze (normal - încet);
 • Are buton ON/OFF cu iluminare.
Verifică prețul

Carnea tocată are o gamă largă de utilizare în bucătărie. Cu această mașină de tocat, toate tipurile de carne vor fi gata pentru burgeri, chiftele sau diverse preparate din carne, gata într-un minut, fără muncă grea sau multă mizerie în bucătărie. Această mașină de tocat carne Zass a fost concepută special să fie solidă și performantă. Economisești spațiu semnificativ în bucătărie, atât în timpul utilizării cât și al depozitării. De asemenea, poți toca în cantități mari, datorită motorului robust și a cuplajului din metal.

Masina de tocat carne Kenwood MG700, 2000W, 3 Discuri, 2 Accesorii, Argintiu

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Mașina de tocat carne MG700 este cea mai bună din această serie, cu o putere de 2000 W, combinând performanțe de top, design iconic și materiale de înaltă calitate. Corpul principal cu placare metalică și design robust este perfect pentru bucătăriile moderne. Mașina de tocat carne Kenwood MG700 poate prelucra până la 3 kg de carne pe minut. Are un tub de alimentare din metal cu tavă pentru carne și capac de protecție și o serie de accesorii utile, cu 3 site generoase pentru măcinarea fină, medie sau grosieră și accesorii separate pentru cârnați și chiftele.

Bosch Masina de tocat MFW68660, 2200W, 4.3 kg/min, 3 site, storcator rosii, accesoriu Kebbe, palnie carnati, 4 discuri razuire/feliere, negru/inox

 • Materiale de înaltă calitate
 • Performanță crescută
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Maşina puternică de tocat carne este prevăzută cu peste 20 de funcţii pentru procesare rapidă în fiecare zi. Pentru rezultate perfecte de fiecare dată. Motor puternic de 2200 W în sarcină maximă: pentru procesarea uniformă a cărnii în cel mai scurt timp. Procesarea rapidă a unor cantităţi mari de carne într-un timp foarte scurt. Funcție de inversare pentru eliminarea resturilor rămase în mașină. Accesoriu pentru mărunțire: pentru prepararea unei multitudini de preparate. Accesoriu inclus pentru cârnați / umplut legume (ex: ardei, rosii, dovlecei).

Întrebări despre mașinile de tocat carne electrice

Pot să umplu cârnații cu o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile electrice de tocat carne fiind dispozitive moderne, vin la pachet cu niște accesorii adiționale care îți vor face mai plăcută experiența din bucătărie. Astfel, se vor putea realiza, doar cu un singur aparat, umplutul de cârnați, dar și alte preparate.

Pot măcina oase într-o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile electrice de tocat carne sunt dispozitive performante, necesare în bucătăria oricui. Acestea sunt dotate cu cuțite din inox pentru mărunțirea cărnii, dar și a țesuturilor mai dure ale acesteia. Totuși, acestea nu sunt destinate măcinării oaselor.

Pot să-mi fac propria hrană pentru câini sau pisici cu o mașină de tocat carne?

Cea mai gustoasă mâncare pentru câini sau pisici, este cea pe care o gătiți acasă. Aceasta nu va conține chimicale adăugate, coloranți sau alte substanțe nocive care vă pot îmbolnăvi animalele. Dacă vreți să aveți control total asupra mâncării animalelor, atunci, o puteți găti acasă.

Ce alte alimente pot procesa cu o mașină de tocat carne electrică?

Este recomandat să alegi cea mai puternică mașină, deoarece o putere mai mare îți va asigura că mașina nu se va îneca atunci când veți pune în ea materii cu duritate ridicată. Deși este folosită în principiu pentru tocarea cărnurilor, mașina de tocat poate fi multifuncțională și poate toca multe alte lucruri, inclusiv fructe și legume.

Mașinile de tocat carne electrice necesită întreținere specială?

Mașinile de tocat carne electrice se scot din priză înainte să începi să îl demontezi. Se scot resturile rămase și cuțitele. Piesele se spală în apă călduță, fiind evitate substanțele foarte agresive și fiind exclusă spălarea unității în care e adăpostit motorul. În schimb, se poate șterge cu o lavetă umedă. Toate sitele și cuțitul se vor lăsa la uscat, fiind apoi acoperite cu o peliculă fină de ulei alimentar, evitându-se astfel ruginirea și păstrându-le corespunzător lubrifiate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Espressor Încorporabil
Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Ești fan espresso / cafea și vrei să integrezi în mobilă acest aparat indispensabil casei tale? Vezi care sunt cele mai bune tipuri de espressoare automate încorporabile.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe