Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone

Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi o plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit?

Plita electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit este concepută pentru a minimiza efortul în bucătărie și pentru a asigura o experiență complet diferită față de aragazele clasice. Inovația produsului constă în transformarea procesului de gătit în unul sigur, protejat de orice pericol. Astfel, spre deosebire de plitele clasice, nu există riscul unei scurgeri de gaze sau a arsurilor.

Plita încorporabilă Whirlpool cu inducție asigură o gătire intuitivă, cu minimizarea efortului, cât și a timpului. Programele automate incluse în cel de-al Șaselea Simț vor îmbunătăți în mod considerabil calitatea preparatelor prin intermediul funcțiilor presetate: păstrare la cald, fierbere, topire și gătite lentă.

Cele 4 zone de gătit ale plitelor electrice oferă posibilitatea preparării a mai multor feluri de mâncare în același timp și într-un timp mult mai scurt, fără să fie nevoie să petreceți ore întregi în bucătărie. Gătitul, chiar și pentru persoanele cu mai puțină experiență va deveni o adevărată plăcere.

Plite electrice cu 4 ochiuri

Cel mai bun

Teka

 • Dimensiuni: 600 x 510 mm
 • Funcție Power Management
 • Programator electronic pentru fiecare zonă
 • Sistem de optimizare a vasului
 • Prezintă 4 arzătoare
Verifică prețul

Plita incorporabilă cu inducție și 4 zone măsoară o lățime de 60 cm și o lățime de 51 cm. Puterea nominală maximă este de 7200 W. Are în dotare sistemul MultiSlider TouchControl, 9 nivele de putere, sistem de optimizare al vasului, indicatori de căldură reziduală și sistem de blocare de siguranță în cazul în care copii se apropie de aceasta. Se alimentează electric și cântărește o greutate de numai 9,59 kilograme. Nu necesită ajutorul unui specialist pentru montare ci se poate face de către un adult.

la buget

Gorenje

 • O zonă de preparare ovală, perfectă pentru vase mai voluminoase
 • Funcție BoilControl
 • Funcție ChildLock
 • Touch control
 • Putere de 7000 W
Verifică prețul

Această plită cu inducție și cu funcția HiLight are o zonă extinsă numita FishZone. Când aceasta este activată, zona rotundă tradițională se transforma într-o suprafață mai mare și ovală, potrivită în special pentru vase mai voluminoase. Se aprinde electric, se controlează prin touchscreen, dispune de protecție pentru copii și îi puteți lăsa nesupravegheați în bucătărie în siguranță, deoarece această opțiune nu le permite să modifice setările, are indicator pentru temperatură și temporizator incorporat.

Premium

Miele

 • Alimentare la rețea
 • Tip plită inducție
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 7300 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
Verifică prețul

Această plită cu inducție se alimentează la rețea, tensiunea de alimentare este de 230 V iar puterea măsoară 7300 kW. Este prevăzută cu 4 zone de gătire a câte 4 arzătoare după cum urmează: 1 arzător mic, 2 arzătoare normale și un arzător mare. Lungimea cablului de alimentare este de 1,4 metri, suficient pentru a putea fi conectat la priza de perete. Funcția de blocare comenzi oferă protecție sigură împotriva pornirii accidentale sau neautorizate. Puterea inducției poate fi distribuită individual sau concentrată pe o anumită zonă de gătit.

Plita incorporabila Bosch PKE611D17E, Vitroceramica, 4 zone gatit, Touch control, Sticla neagra

 • Tip plită vitroceramică
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 6.6 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
 • Material sticlă
Verifică prețul

Plita incorporabilă Bosch PKE611D17E cu 4 zone de gătit reprezintă o adevărată inovație în domeniu datorită funcției TouchSelect cu ajutorul căreia poți avea un control complet asupra plitei. Astfel, o simpla atingere a ecranului tactil pune în funcțiune diferite programe precum: protecție împotriva accesului copiilor, timer, temperatură și mod de gătire. De asemenea, în cazul opririi acesteia din varii motive, plita revine la setările inițiale în mod automat, efortul utilizatorului fiind minimizat. Designul plitei este unul modern, aceasta integrându-se cu ușurință în blat.

Plita vitroceramica incorporabila Teka TB 6415 cu 4 zone, 60 cm, fara rama, negru

 • Sistem de blocare de siguranță
 • Putere maximă nominală de 6300W
 • Touch control
 • Funcție cronomentru
 • Programator electronic pentru fiecare zonă
Verifică prețul

Plita vitroceramică incorporabilă Teka cu 4 zone este opțiunea perfectă pentru cei ce doresc să reducă în mod considerabil timpul petrecut pentru preparea diferitelor produse. Astfel, puterea sa maximă nominală de 6300 de wati asigură gătirea rapidă și sigură, cu un minim de efort. Odată pornită plita, este necesară doar programarea electronică pentru fiecare zonă folosită, iar aceasta se va opri automat în momentul setat. O alta funcție ce o deosebește de alte plite este sistemul de blocare de sigurantă. Copiii care ajung în bucătarie vor fi astfel protejați de orice pericol privind plita.

Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, 60 cm, Sticla neagra

 • Atingere ușoară
 • Funcția booster
 • Preîncălzire rapidă
 • Siguranță copii
 • Heat control și temporizator
Verifică prețul

Această plită incorporabilă Hansa BHI68368 cu inducție și 4 zone de gătit, reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate și confort. Sistemul electronic de comandă este dotat cu butoane ușor de utilizat, adesea iluminate, pentru facilitarea accesului la funcțiile suplimentare, precum oprirea temporizată. Este dotat cu un sistem ce vă permite să setați numărătoarea inversă de până la 99 de minute astfel încât să vă avertizeze când este gata. Nu sunteți supuși riscului de arsuri deoarece sistemul ChildLock împiedică pornirea involuntară.

Plita incorporabila Electrolux EIP6446, Inductie, 4 zone de gatit, 60 cm (Negru)

 • Unește zonele de gătit cu funcția Bridge
 • Zonele de gătit se aprind cu funcția ActiveTouch
 • Timer individual pentru fiecare zonă
 • Siguranță copii
 • Semnal avertizare sfârșit de program
Verifică prețul

Dacă vrei să aduci un aer de proaspăt bucătăriei tale atunci plita încorporabilă de la Electrolux, EIP6446, este varianta perfectă. Plita are funcția Bridge care îți permite să combini două zone de gătit separate pentru a crea o singură suprafață mare. Cu setările de temperatură și durată aliniate în mod automat, ai condiții ideale pentru a găti la perfecție fripturi gustoase. Mai are și funcția Hob2Hood® care conectează plita și hota printr-o conexiune wireless, astfel hota va fi controlată automat, în funcție de setările plitei.

Întrebări despre plitele electrice cu 4 ochiuri

Cum pot fi setate temperaturile de preparare?

Plitele cu inducție sunt cele mai moderne și, conform studiilor efectuate, pot avea eficiență energetică de până la 90%. Metoda de încălzire necesită utilizarea unor recipiente realizate din metale feroase, care se încălzesc prin inducție electromagnetică. Pentru fiecare ochi în parte se poate regla puterea de încălzire.

Cum poate fi ajustată puterea maximă?

Puterea de încălzire a fiecărui arzator va fi indicată de către producător, la fel și consumul. Astfel, în afară de limitele prestabilite de acesta, nu poți să marești puterea plitei. Verifică de la bun început atât puterea cât și funcțiile plitei pe care vrei să o achiziționezi.

Poate fi instalată direct pe blat?

Dacă este un model de plită portabilă, îți va permite gătești sănătos și rapid oriunde și oricând într-un mod ușor. Dacă este un model încorporabil, atunci trebuie să ai în vedere un loc prestabilit și final unde vei instala plita. Indiferent de tip trebuie să mai ții cont de spațiul minim de 30cm până la perete.

Cât de ușor este de folosit ?

Plitele electrice cu 4 ochiuri sunt extrem de ușor de folosit, în special datorită faptului că sunt extrem de sensibile la comenzile date și încălzesc sau gătesc mâncarea într-un mod mult mai eficient. În plus, tehnologia inovatoare face ca plita să încălzească vasul de gătit fără ca și spațiul din jurul acestuia să se încălzească.

Cum poate oferi siguranța copiilor care au acces la plită?

Siguranța în utilizarea plitelor electrice este un criteriu important în alegerea modelului potrivit. Plitele cu inducție sunt mai sigure decât cele fără inducție. Fii atent ca plita să aibă semnalizare sonoră și sistem de autoblocare a tastelor pentru protejarea copiilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Baterii de chiuvetă automate cu senzor

Știai că o baterie de lavoar cu senzor te poate ajuta să economisești până la 50% din cantitatea de apă? Plus că nu mai ai ce robineți să murdărești și să tot cureți. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Boilere electrice cu încălzire rapidă și afișaj digital

Cauți o variantă rapidă și modernă pentru încălzirea apei menajere? Boilerul electric este aparatul de care ai nevoie indiferent că stai la casă sau la apartament. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe