Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone

Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi o plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit?

Plita electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit este concepută pentru a minimiza efortul în bucătărie și pentru a asigura o experiență complet diferită față de aragazele clasice. Inovația produsului constă în transformarea procesului de gătit în unul sigur, protejat de orice pericol. Astfel, spre deosebire de plitele clasice, nu există riscul unei scurgeri de gaze sau a arsurilor.

Plita încorporabilă Whirlpool cu inducție asigură o gătire intuitivă, cu minimizarea efortului, cât și a timpului. Programele automate incluse în cel de-al Șaselea Simț vor îmbunătăți în mod considerabil calitatea preparatelor prin intermediul funcțiilor presetate: păstrare la cald, fierbere, topire și gătite lentă.

Cele 4 zone de gătit ale plitelor electrice oferă posibilitatea preparării a mai multor feluri de mâncare în același timp și într-un timp mult mai scurt, fără să fie nevoie să petreceți ore întregi în bucătărie. Gătitul, chiar și pentru persoanele cu mai puțină experiență va deveni o adevărată plăcere.

Plite electrice cu 4 ochiuri

Cel mai bun

Plita inductie incorporabila Teka IT 6450 Iknob cu 4 zone, 60 cm, rama metalica slim

 • Eficientă
 • Rezistentă
 • Preț corelat cu calitatea
 • Calitate ridicată
 • Aspect modern
Verifică prețul

Dacă vrei să gătești cu plăcere în cea mai modernă bucătărie, ai nevoie de cele mai eficiente și rezistente electrocasnice. De aici vei înțelege că modul de gătire este esențial. Aragazul este demodat și depășit tehnologic. De aceea, plita cu inducție este cea mai bună opțiune. Raportul calitate-preț este ridicat pentru a-ți oferi cea mai bună experiență în bucătărie. Designul modern și atractiv te va atrage instant. Te vei bucura de aceasta instant și îți va fi alături mult timp de la achiziție.

la buget

Plita electrica incorporabila Franke FHR 604 C TOD BK, 4 zone, 60 cm, Vitroceramica, Glass Black

 • Alimentare electrică
 • Sticlă sigură
 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă nu ai un aragaz și vrei să gătești rapid, ai nevoie de o plită incorporabilă pe care să te poți baza. Pentru tine, am pregătit o plită electrică incorporabilă de la Franke care este dotată cu 4 zone de gătit. Are dimensiuni mici de doar 60 cm pentru a fi ușor de utilizat, montat și depozitat dacă este nevoie. Este realizată din vitroceramică, un material atât frumos estetic, cât și rezistent. Sticla din care este făcută este de culoare black și are o eleganță aparte care nu dispare în timp.

Premium

Miele

 • Alimentare la rețea
 • Tip plită inducție
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 7300 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
Verifică prețul

Această plită cu inducție se alimentează la rețea, tensiunea de alimentare este de 230 V iar puterea măsoară 7300 kW. Este prevăzută cu 4 zone de gătire a câte 4 arzătoare după cum urmează: 1 arzător mic, 2 arzătoare normale și un arzător mare. Lungimea cablului de alimentare este de 1,4 metri, suficient pentru a putea fi conectat la priza de perete. Funcția de blocare comenzi oferă protecție sigură împotriva pornirii accidentale sau neautorizate. Puterea inducției poate fi distribuită individual sau concentrată pe o anumită zonă de gătit.

Plita incorporabila Bosch PKE611D17E, Vitroceramica, 4 zone gatit, Touch control, Sticla neagra

 • Tip plită vitroceramică
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 6.6 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
 • Material sticlă
Verifică prețul

Plita incorporabilă Bosch PKE611D17E cu 4 zone de gătit reprezintă o adevărată inovație în domeniu datorită funcției TouchSelect cu ajutorul căreia poți avea un control complet asupra plitei. Astfel, o simpla atingere a ecranului tactil pune în funcțiune diferite programe precum: protecție împotriva accesului copiilor, timer, temperatură și mod de gătire. De asemenea, în cazul opririi acesteia din varii motive, plita revine la setările inițiale în mod automat, efortul utilizatorului fiind minimizat. Designul plitei este unul modern, aceasta integrându-se cu ușurință în blat.

Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, 60 cm, Sticla neagra

 • Atingere ușoară
 • Funcția booster
 • Preîncălzire rapidă
 • Siguranță copii
 • Heat control și temporizator
Verifică prețul

Această plită incorporabilă Hansa BHI68368 cu inducție și 4 zone de gătit, reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate și confort. Sistemul electronic de comandă este dotat cu butoane ușor de utilizat, adesea iluminate, pentru facilitarea accesului la funcțiile suplimentare, precum oprirea temporizată. Este dotat cu un sistem ce vă permite să setați numărătoarea inversă de până la 99 de minute astfel încât să vă avertizeze când este gata. Nu sunteți supuși riscului de arsuri deoarece sistemul ChildLock împiedică pornirea involuntară.

Nou! Plita incorporabila Electrolux EGG6407K, Gaz, 4 zone de gatit, Aprindere electrica (Negru)

 • Design modern
 • Incorporabilă
 • Termorezistentă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Cu această plită încorporată de la Electrolux îți poți dezvolta talentul culinar. Arzătorul rapid oferă o temperatură mai ridicată și o suprafață de gătit mai mare. Vei avea mai multe opțiunile de gătit dintre care să alegei. Există butoane de control pe partea laterală a plitei, proiectate în așa fel încât să faciliteze cât mai ușor modificarea setărilor puterii de încălzire a dispozitivului. Datorită soluției elegante de amplasare a arzătoarelor pe gaz pe suprafața sticlei, această plită este un dispozitiv elegant, care va fi întotdeauna dorit.

Întrebări despre plitele electrice cu 4 ochiuri

Cum pot fi setate temperaturile de preparare?

Plitele cu inducție sunt cele mai moderne și, conform studiilor efectuate, pot avea eficiență energetică de până la 90%. Metoda de încălzire necesită utilizarea unor recipiente realizate din metale feroase, care se încălzesc prin inducție electromagnetică. Pentru fiecare ochi în parte se poate regla puterea de încălzire.

Cum poate fi ajustată puterea maximă?

Puterea de încălzire a fiecărui arzator va fi indicată de către producător, la fel și consumul. Astfel, în afară de limitele prestabilite de acesta, nu poți să marești puterea plitei. Verifică de la bun început atât puterea cât și funcțiile plitei pe care vrei să o achiziționezi.

Poate fi instalată direct pe blat?

Dacă este un model de plită portabilă, îți va permite gătești sănătos și rapid oriunde și oricând într-un mod ușor. Dacă este un model încorporabil, atunci trebuie să ai în vedere un loc prestabilit și final unde vei instala plita. Indiferent de tip trebuie să mai ții cont de spațiul minim de 30cm până la perete.

Cât de ușor este de folosit ?

Plitele electrice cu 4 ochiuri sunt extrem de ușor de folosit, în special datorită faptului că sunt extrem de sensibile la comenzile date și încălzesc sau gătesc mâncarea într-un mod mult mai eficient. În plus, tehnologia inovatoare face ca plita să încălzească vasul de gătit fără ca și spațiul din jurul acestuia să se încălzească.

Cum poate oferi siguranța copiilor care au acces la plită?

Siguranța în utilizarea plitelor electrice este un criteriu important în alegerea modelului potrivit. Plitele cu inducție sunt mai sigure decât cele fără inducție. Fii atent ca plita să aibă semnalizare sonoră și sistem de autoblocare a tastelor pentru protejarea copiilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Cea Mai Bună Chiuvetă Dublă De Bucătărie
Cea mai bună chiuvetă dublă de bucătărie

Dacă ți se pare că chiuveta se umple prea repede cu vase, ia-ți o chiuvetă mai mare :) O chiuvetă dublă te ajută să speli mai ușor vasele strânse sau să poți spăla/curăța mai ușor diverse legume sau fructe.

Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe