Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone

Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să alegi o plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit?

Plita electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit este concepută pentru a minimiza efortul în bucătărie și pentru a asigura o experiență complet diferită față de aragazele clasice. Inovația produsului constă în transformarea procesului de gătit în unul sigur, protejat de orice pericol. Astfel, spre deosebire de plitele clasice, nu există riscul unei scurgeri de gaze sau a arsurilor.

Plita încorporabilă Whirlpool cu inducție asigură o gătire intuitivă, cu minimizarea efortului, cât și a timpului. Programele automate incluse în cel de-al Șaselea Simț vor îmbunătăți în mod considerabil calitatea preparatelor prin intermediul funcțiilor presetate: păstrare la cald, fierbere, topire și gătite lentă.

Cele 4 zone de gătit ale plitelor electrice oferă posibilitatea preparării a mai multor feluri de mâncare în același timp și într-un timp mult mai scurt, fără să fie nevoie să petreceți ore întregi în bucătărie. Gătitul, chiar și pentru persoanele cu mai puțină experiență va deveni o adevărată plăcere.

Plite electrice cu 4 ochiuri

la buget

Plita electrica incorporabila Franke FHR 604 C TOD BK, 4 zone, 60 cm, Vitroceramica, Glass Black

 • Alimentare electrică
 • Sticlă sigură
 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă nu ai un aragaz și vrei să gătești rapid, ai nevoie de o plită incorporabilă pe care să te poți baza. Pentru tine, am pregătit o plită electrică incorporabilă de la Franke care este dotată cu 4 zone de gătit. Are dimensiuni mici de doar 60 cm pentru a fi ușor de utilizat, montat și depozitat dacă este nevoie. Este realizată din vitroceramică, un material atât frumos estetic, cât și rezistent. Sticla din care este făcută este de culoare black și are o eleganță aparte care nu dispare în timp.

Cel mai bun

Teka

 • Dimensiuni: 600 x 510 mm
 • Funcție Power Management
 • Programator electronic pentru fiecare zonă
 • Sistem de optimizare a vasului
 • Prezintă 4 arzătoare
Verifică prețul

Plita incorporabilă cu inducție și 4 zone măsoară o lățime de 60 cm și o lățime de 51 cm. Puterea nominală maximă este de 7200 W. Are în dotare sistemul MultiSlider TouchControl, 9 nivele de putere, sistem de optimizare al vasului, indicatori de căldură reziduală și sistem de blocare de siguranță în cazul în care copii se apropie de aceasta. Se alimentează electric și cântărește o greutate de numai 9,59 kilograme. Nu necesită ajutorul unui specialist pentru montare ci se poate face de către un adult.

Premium

Miele

 • Alimentare la rețea
 • Tip plită inducție
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 7300 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
Verifică prețul

Această plită cu inducție se alimentează la rețea, tensiunea de alimentare este de 230 V iar puterea măsoară 7300 kW. Este prevăzută cu 4 zone de gătire a câte 4 arzătoare după cum urmează: 1 arzător mic, 2 arzătoare normale și un arzător mare. Lungimea cablului de alimentare este de 1,4 metri, suficient pentru a putea fi conectat la priza de perete. Funcția de blocare comenzi oferă protecție sigură împotriva pornirii accidentale sau neautorizate. Puterea inducției poate fi distribuită individual sau concentrată pe o anumită zonă de gătit.

Plita incorporabila Bosch PKE611D17E, Vitroceramica, 4 zone gatit, Touch control, Sticla neagra

 • Tip plită vitroceramică
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Putere 6.6 kW
 • Tip panou de comandă touch screen
 • Material sticlă
Verifică prețul

Plita incorporabilă Bosch PKE611D17E cu 4 zone de gătit reprezintă o adevărată inovație în domeniu datorită funcției TouchSelect cu ajutorul căreia poți avea un control complet asupra plitei. Astfel, o simpla atingere a ecranului tactil pune în funcțiune diferite programe precum: protecție împotriva accesului copiilor, timer, temperatură și mod de gătire. De asemenea, în cazul opririi acesteia din varii motive, plita revine la setările inițiale în mod automat, efortul utilizatorului fiind minimizat. Designul plitei este unul modern, aceasta integrându-se cu ușurință în blat.

Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, 60 cm, Sticla neagra

 • Atingere ușoară
 • Funcția booster
 • Preîncălzire rapidă
 • Siguranță copii
 • Heat control și temporizator
Verifică prețul

Această plită incorporabilă Hansa BHI68368 cu inducție și 4 zone de gătit, reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate și confort. Sistemul electronic de comandă este dotat cu butoane ușor de utilizat, adesea iluminate, pentru facilitarea accesului la funcțiile suplimentare, precum oprirea temporizată. Este dotat cu un sistem ce vă permite să setați numărătoarea inversă de până la 99 de minute astfel încât să vă avertizeze când este gata. Nu sunteți supuși riscului de arsuri deoarece sistemul ChildLock împiedică pornirea involuntară.

Plita incorporabila Electrolux EIP6446, Inductie, 4 zone de gatit, 60 cm (Negru)

 • Unește zonele de gătit cu funcția Bridge
 • Zonele de gătit se aprind cu funcția ActiveTouch
 • Timer individual pentru fiecare zonă
 • Siguranță copii
 • Semnal avertizare sfârșit de program
Verifică prețul

Dacă vrei să aduci un aer de proaspăt bucătăriei tale atunci plita încorporabilă de la Electrolux, EIP6446, este varianta perfectă. Plita are funcția Bridge care îți permite să combini două zone de gătit separate pentru a crea o singură suprafață mare. Cu setările de temperatură și durată aliniate în mod automat, ai condiții ideale pentru a găti la perfecție fripturi gustoase. Mai are și funcția Hob2Hood® care conectează plita și hota printr-o conexiune wireless, astfel hota va fi controlată automat, în funcție de setările plitei.

Întrebări despre plitele electrice cu 4 ochiuri

Cum pot fi setate temperaturile de preparare?

Plitele cu inducție sunt cele mai moderne și, conform studiilor efectuate, pot avea eficiență energetică de până la 90%. Metoda de încălzire necesită utilizarea unor recipiente realizate din metale feroase, care se încălzesc prin inducție electromagnetică. Pentru fiecare ochi în parte se poate regla puterea de încălzire.

Cum poate fi ajustată puterea maximă?

Puterea de încălzire a fiecărui arzator va fi indicată de către producător, la fel și consumul. Astfel, în afară de limitele prestabilite de acesta, nu poți să marești puterea plitei. Verifică de la bun început atât puterea cât și funcțiile plitei pe care vrei să o achiziționezi.

Poate fi instalată direct pe blat?

Dacă este un model de plită portabilă, îți va permite gătești sănătos și rapid oriunde și oricând într-un mod ușor. Dacă este un model încorporabil, atunci trebuie să ai în vedere un loc prestabilit și final unde vei instala plita. Indiferent de tip trebuie să mai ții cont de spațiul minim de 30cm până la perete.

Cât de ușor este de folosit ?

Plitele electrice cu 4 ochiuri sunt extrem de ușor de folosit, în special datorită faptului că sunt extrem de sensibile la comenzile date și încălzesc sau gătesc mâncarea într-un mod mult mai eficient. În plus, tehnologia inovatoare face ca plita să încălzească vasul de gătit fără ca și spațiul din jurul acestuia să se încălzească.

Cum poate oferi siguranța copiilor care au acces la plită?

Siguranța în utilizarea plitelor electrice este un criteriu important în alegerea modelului potrivit. Plitele cu inducție sunt mai sigure decât cele fără inducție. Fii atent ca plita să aibă semnalizare sonoră și sistem de autoblocare a tastelor pentru protejarea copiilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Tăiat Cartofii
Cel mai bun aparat de tăiat cartofii

Îți plac cartofii prăjiți dar îți ia prea mult timp prepararea lor? Alege un aparat de feliat cartofii și în doar câteva secunde poți tăia un cartof în fâșii de mărime egală.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe