Cel Mai Bun Set de Oale de Bucătărie Complet

Cel mai bun set de oale de bucătărie complet

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un set de oale complet?

Găsirea celui mai bun set de oale pentru bucătărie devine o aventură atunci când nu sunt la îndemână informațiile necesare alegerii celor mai potrivite piese pentru gătit. Cu un set de oale Bohmann poți prepara tot felul de mâncăruri cu sos sau mai lichide. Capacele sunt realizate din sticlă, fiind dotate și cu mici mânere pentru a fi mânuite ușor. De asemenea, dacă faci parte dintre pasionații gătitului te mai poți orienta și către un set de oale Blaumann trainic. Vei vedea că recipientele au o rezistență crescută în timp.

Pentru a găti cu ușurință tot ce îți dorești, chiar și pe o plită cu inducție, pune-ți la dispoziție un set de oale pentru inducție precum cele de la Kring. Acestea pot fi introduse și în mașina de spălat vase, capacele fiind din sticlă iar oalele din inox, astfel că nu vor exista probleme în ce privește curățarea lor.

O altă variantă care nu poate lipsi din casa oricărei gospodine o reprezintă un set de oale de la Tefal, care poate deveni chiar și un cadou frumos pentru cineva drag. Piesele de la Tefal pot fi folosite pentru prăjit și fiert, pentru ciorbe, supe, tocănițe și alte preparate interesante și îndrăgite de întreaga familie.

Seturi de oale complete

Premium

Berlinger Haus

 • Sistem de turbo-inducție;
 • Ușor de curățat și întreținut;
 • Materiale calitative, mâncarea nu se lipește;
 • Suport pentru suprafețe fierbinți inclus;
 • Sistem Thermo Guard.
Verifică prețul

Setul de bucătărie Flameguard conține 15 piese și sunt potrivite oricărei tip de sursă de căldură, încălzind mâncarea foarte ușor, eficientizând și consumul de energie prin sistemul de turbo-inducție. Materialul folosit este aluminiul turnat, împreuna cu un triplu strat marmorat, astfel ele au o durată extrem de mare de viață. Un avantaj considerabil este și spălarea ușoară atât manuală, cât și în mașina de spălat vase. Alimentele nu se lipesc de fundul vaselor. Este prevăzut cu sitemul Thermo Guard care indică momentul ideal pentru începerea gătirii.

Cel mai bun

Bohmann

 • Material: aliaj din oțel inoxidabil
 • Se pot folosi pe plitele cu inducție
 • Baza groasă pentru evitarea deformărilor în timp
 • Distribuirea uniformă a căldurii
 • Cel mai bun design pentru a spori rezistența
Verifică prețul

Acest set de vase de 12 bucăți este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Fiecare oală vine cu un fund termic cu 3 straturi cu conducere de căldură. Această tehnologie de căldură ajută la încălzirea rapidă a alimentelor și reține bine căldura. Acest set este potrivit pentru toate sursele de gătit: plite electrice și cu gaz. Fiecare oală și tigaie au o lustruire interioară și exterioară pentru o eliberare rapidă și nereactivă a alimentelor. Acest produs este, de asemenea, sigur pentru mașina de spălat vase. Interiorul din oțel inoxidabil este ideal pentru fierberea delicată a sosurilor, fierberea legumelor, rumenirea cărnii sau fierberea pastelor.

la buget

Heinner

 • Inox cu o grosime de 0.5 mm
 • Rezistență la coroziune
 • Capace din sticlă termorezistentă
 • Gradație interioară
 • Mânerele sunt confecționate din inox
Verifică prețul

Acest set de vase din 10 piese de la MADELINE este fabricat din oțel inoxidabil și are o grosime de 0,5 mm, ceea ce îl face o alegere ideală pentru orice bucătărie. Oțelul inoxidabil folosit pentru a face oala are rezistență la coroziune și oferă durabilitate. Mânerul este fabricat din oțel inoxidabil și poate fi folosit și în cuptor, iar baza vaselor este potrivită și pentru plita cu inducție. Kitul conține, de asemenea, un accesoriu foarte practic pentru orice bucătărie, un suport de plită cu un diametru de 16,5 cm și un coș de prăjit.

Set vase pentru gatit 12 piese Gourmet

 • Materiale de bună calitate;
 • Alimentele nu se lipesc în timpul gătirii;
 • Gradate în interior;
 • Ușoare;
 • Bază compusă din 5 straturi.
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui set excelent de elemente esențiale de gătit pentru a începe sau a înlocui unele dintre vase și tigăi uzate, acest set de vase de 12 piese este calea de urmat! Acest set include toate elementele de bază de care ai nevoie pentru a pregăti o varietate de mese gustoase cu ușurință. Fiecare piesă este fabricată din oțel inoxidabil 18/10 rezistent, cu un finisaj elegant în oglindă și are atât mânere pentru o aderență confortabilă, cât și un capac din sticlă transparentă, cu ventilator de abur integrat, care îți permite să monitorizezi alimentele fără a fi nevoie să ridici capacul.

Set oale Kring Faro, 9 piese, pentru toate sursele de caldura, Inox

 • Material rezistent, piese din inox
 • Brand Kring Faro
 • Potrivit pentru orice tip de sursă de căldură
 • Design elegant
 • Conține capac funcțional
Verifică prețul

Setul de oale Kring Faro conține 9 piese indispensabile oricărei bucătării. Se adaptează perfect oricărei surse de căldură, maximizând eficiența termică și găting extrem de repede mâncarea. Materialul folosit este oțelul inoxidabil de cea mai bună calitate, astfel oalele sunt rezistente în timp, alimentele nu se lipesc, iar poate cel mai mare avantaj este faptul că le poți curăța extrem de ușor, fie manual, fie în mașina de spălat vase. Mânerele sunt acoperite cu silicon rezistent la căldură și astfel nu există riscul arsurilor.

Set oale inox Peterhof, 12 piese, capace incluse

 • Fund capsulat cu 5 straturi
 • Manere inox anti încălzire
 • Capace din sticlă termorezistentă
 • Potrivite pentru plite cu inducție
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Vesela din oțel inoxidabil Peterhof este fabricată din construcție metalică acoperită cu oțel inoxidabil, cu un miez de aluminiu care asigură o conexiune permanentă a metalului. Vasele de gătit sunt rezistente și proiectate ergonomic. Vesela este sigură pentru mașina de spălat vase. Cu acest set de oale din oțel inoxidabil din 12 piese poți pregăti cele mai delicioase feluri de mâncare. Setul este format din 12 cratițe cu capac și pot fi utilizate pe toate tipurile de surse de căldură. Capacele sunt realizate din sticlă călită și au un mâner robust din oțel inoxidabil.

Întrebări despre seturile de oale de bucătărie

Se pot folosi pe plitele cu inducție?

În funcție de setul de oale de bucătărie pe care îl achiziționezi, materialele din care sunt confecționate vasele variază. De aceea, este important ca înainte să le cumperi să te interesezi de specificiațiile acestora, deși în general oalele se pot folosi fără nicio problemă pe plitele cu inducție.

Se pot folosi și în cuptor?

În funcție de setul de oale de bucătărie pe care îl cumperi, specificațiile acestuia diferă, deoarece vasele sunt realizate din materiale diferite. Totuși, majoritatea oalelor se pot folosi fără nicio problemă în cuptor, dar înainte de a le achiziționa este important să te asiguri că sunt potrivite pentru o astfel de utilizare.

Au mânere detașabile?

Seturile de oale pentru bucătărie prezintă și mânere detașabile, care, datorită acestora, oalele ocupă doar jumătate din suprafața dulapului de bucătărie în comparație cu un set cu mânere tradiționale. Mânerele detașabile inteligente sunt elegante și practice de utilizat.

Se pot spăla la mașină?

În funcție de setul de oale de bucătărie pe care îl achiziționezi, acesta are anumite specificații privind întreținerea și spălarea. În general, totuși, acestea pot fi cu siguranță băgate în mașina de spălat, obținând astfel o curățare cu adevărat eficinentă.

Se pot depozita cu mâncare în frigider?

Oalele de bucătarie pot fi depozitate în frigider cu succes, cu capac sau fără. Mânerele nu ocupă mult spațiu și încap chiar două oale una lângă cealaltă. Sunt ușoare și după terminarea mâncării se pot spăla ușor, atât manual, cât și în mașina de spălat vase.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tigaie De Clătite
Cea mai bună tigaie de clătite

Iubești clătitele și vrei să le poți prepara acasă la cea mai bună calitate? În primul rând trebuie să ai o tigaie specială pentru clătite. Îți spunem noi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare
Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe