Cel Mai Bun Espressor Cu Râșniță Integrată

Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Modificat la 04 noiembrie 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să alegi un espressor cu râșniță integrată?

Poți alege un espressor cu râșniță integrată dintr-un număr foarte mare de motive, dar sigur cel mai important dintre ele este reprezentat de gustul inegalabil al cafelei proaspăt măcinate, mirosul și aroma degajate de aceasta. Indiferent de felul cafelei sau de cantitatea dorită și preferată de tine în fiecare zi, un astfel de espressor va răspunde oricăror solicitări sau nevoi existente.

Vei putea savura un cappuccino perfect, cu spumă bogată, combinându-se perfect aburul, aerul și laptele. Orice cafea va putea fi preparată imediat, fără efort, printr-o simplă apăsare de buton. Intensitatea aromei, precum și alte caracteristici importante, sunt ușor reglabile.

Aceste tipuri de espressoare sunt extrem de simplu de utilizat, se curăță și întrețin ușor, iar investiția totală este una de lungă durată, astfel vei economisi mult timp și mulți bani. Rezervoarele pentru apă ale acestor aparate sunt detașabile și au o capacitate suficient de mare pentru a nu necesita constant reumplere. Oprirea de cele mai multe ori se realizează în mod automat.

Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Espressor Automat CAFFEO SOLO, Black Melitta®

 • Viteză mare în prepararea cafelei;
 • Performant;
 • Design plăcut;
 • Ușor de întreținut;
 • Util.
Verifică prețul

Dacă și ție îți place cafeaua și mai ales cafeaua perfectă, cu siguranță trebuie să îți achiziționezi expresorul automat Caffeo Solo. Expressorul are un design compact, este foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, este prevăzut cu un sistem de râșnire din oțel inoxidabil, premium, special conceput pentru a reduce zgomotul din timpul râșnirii boabelor. Sistemul de pre-infuzare, cu care este dotat, adaugă un pas important procesului de extracție, ce face diferența dintre o cafea simplă și una extraordinară.

la buget

Aromatica II Duo cafetieră

 • Design modern
 • Atractiv
 • Preț accesibil
 • Eficient
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Klarstein Aromatica II Duo face o cafea perfectă datorită unei râșnițe integrate și a unui recipient de 150 g de boabe, cafeaua este proaspăt măcinată pentru fiecare ceașcă de cafea. Cu 5 grade selectabile de măcinare de la foarte fină și cana termos ai o cafea pe gustul tău care te așteaptă până la 40 de minute. Pe panoul de control led și iluminat poți să-ți setezi multe opțiuni după bunul plac. Datorită timerului integrat, aparatul de cafea Klarstein Aromatica II Duo poate porni cu ușurință la o oră precisă, astfel încât te poți trezi dimineața cu aromă de cafea proaspătă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Dacă între tabieturile tale se numără și savurarea cafelei în fiecare dimineață, atunci expresorul automat de la Philips nu poate lipsi de pe blatul tău din bucătărie. Acest expresor te ajută să îți completezi cafeaua cu un strat de spumă de lapte fină și cremoasă. Sistemul LatteGo amestecă laptele cu aer la viteză mare, în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceașcă un strat cremos de spumă de lapte fără stropi și exact la temperatura potrivită. Cu acest expresor, gustul și aromă irezistibile ale cafelei din boabe proaspete este doar la o atingere distanță.

Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Mergi direct în magazinul tău preferat.

melitta.ro emag.ro flanco.ro cel.ro evomag.ro badabum.ro vexio.ro elefant.ro

* Prezentare video mai jos

Espressor Automat Passione OT, Melitta®

 • Silențios;
 • Practic;
 • Design modern;
 • Rezistent;
 • Practic și util.
Verifică prețul

Cafeaua este deliciul personal în fiecare dimineață sau chiar în timpul zilei. De aceea, ai nevoie de ceva care să îți facă o cafea delicioasă acasă. Acum avem pentru tine un espressor automat de cafea care să te ajute să ai acel moment de răsfăț atunci când dorești. Ai la dispoziție 10 specialități de cafea și doar 5 niveluri de râșnire. Acest produs te ajută să ai o cafea de calitate datorită tehnologiei și sistemelor speciale integrate fiecărui produs. Vei primi atenția și grija de care ai nevoie pentru o cafea de nota 10!


* Prezentare video mai jos

Espressor cafea Krups EA810870 1.6 L 1450 W 15 bari Negru EA810870

 • Silențios;
 • Ușor de folosit;
 • Viteză de preparare a cafelei;
 • Eficient;
 • Design modern.
Verifică prețul

Pentru că nimic nu se compară cu o cafea proaspătă dimineața, alege pentru prepararea acesteia un aparat de top, precum noul Krups. Vei putea savura cafeaua după doar două apăsări de buton. Există posibilitatea de a prepara băutura după bunul plac: poți selecta cantitatea dorită precum și tăria cafelei. Aparatul se poate utiliza extrem de simplu și se pot prepara două cafele în același timp. Rezervorul de apă este detașabil și are capacitatea de 1.6l. Fiind extrem de performant, espressorul se curăță și întreține cu un minim efort.


* Prezentare video mai jos

Espressor automat Saeco Lirika Plus, 1850W, 15 bar, rasnita ceramica, Argintiu

 • Design modern;
 • Materiale de calitate;
 • Rapid în prepararea cafelei;
 • Silențios;
 • Util și eficient.
Verifică prețul

Vrei să te răsfeți acasă? Uite o idee: un espressor automat de la Saeco Lirika Plus. Arată modern și este extrem de ușor de utilizat. Te ajută să faci două cafele în același timp, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Are culoarea argintie și este foarte ușor de spălat și igienizat. De asemenea, folosește o râșniță ceramică, de mare rezistență și calitate. Este un automat de cafea de ultimă generație care vine dotat cu un cappucinator, asta pentru fanii cănilor de cappucino. Este destinat domeniului Horeca, dar poate fi folosit și acasă.

Espressor automat DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

 • Capacitate mare a rezervorului;
 • Viteză de preparare a cafelei;
 • Eficient și practic;
 • Simplu de folosit;
 • Design plăcut.
Verifică prețul

Espressorul automat DeLonghi Magnifica S ECAM, trebuie neapărat să îți întregească familia de electrocasnice de bucătărie. Aparatul este dotat cu un capac pentru păstrarea aromei, iar cafeaua este preparată prin apăsarea unui singur buton. Sistemul Cappuccino ajută la prepararea unui capuccino delicios, cu spumă bogată, combinând aburul, aerul și laptele. Aparatul are un panou de control cu pictograme și posibilitatea de a memora cafeaua preferată, prin programul \"My coffee\". Un mare avantaj îl reprezintă faptul că este dotat cu o râșniță silențioasă.


* Prezentare video mai jos

Espressor manual Samus Grandissimo 20 2.7 L 1620 W 20 bar Thermal Block Inox GRANDISSIMO 20

 • Design plăcut;
 • 15 niveluri de măcinare;
 • Presiune mare;
 • Consum redus;
 • Rezervor încăpător.
Verifică prețul

Cu siguranță iubești cafeaua care în fiecare dimineață te înviorează și îți trezește simțurile! După o cafea proaspăt preparată, simți cu adevărat că ziua poate începe, iar cu ajutorul acestui produs spectaculos, munca ta va fi cu mult simplificată! Noul espressor Samus Grandissimo pune la un loc cele mai noi și moderne funcții, pentru prepararea cafelelor cu un minim de efort. Este simplu de folosit, ușor de curățat și întreținut și foarte rapid în prepararea cafelei. Presiunea sa este de 20 de bari și dispune de 15 nivele de măcinare a cafelei.

Întrebări frecvente despre espressoarele cu râșniță

Cum se curăță un expressor cu râșniță?

Ca orice produs electrocasnic și acest aparat are nevoie de o curățare periodică pe care trebuie să o faci. Unele modele au un program de curățare care trebuie rulat, altele trebuie curățate manual. De asemenea, aparatele pot avea un program de decalcifiere, care constă în rularea unui program după instrucțiunile din manual.

Expressoarele cu râșniță pot folosi și cafea măcinată?

Da. Orice expresor cu râșniță are și posibilitatea de a-ți face o cafea folosind cafea măcinată. Astfel, dacă ai rămas fără cafea în aparat, dar mai ai în casă o pungă de cafea măcinată, nu trebuie să stai să o fierbi, ci o poți pune în locașul special pentru a beneficia de aroma ei maximă.

La expressoarele cu râșniță se poate folosi apa de la robinet?

Cele mai multe expressoare sunt dotate și cu filtru de apă. Deci, da, se poate folosi apă direct de la robinet. De asemenea, apa este încălzită la 70-80 de grade pentru a-ți face cafeaua, deci eventualele bacterii sunt eliminate.

Expressoarele cu râșniță au filtru de apă?

Marea majoritate a expressoarelor cu râșniță sunt dotate cu filtru de apă. Acesta prelungește viața aparatului și te ajută pe tine să economisești timp. Un aparat dotat cu filtru de apă nu mai trebuie decalcifiat atât de des. Verifică specificațiile produsului, la achiziție, pentru a te asigura că este conform nevoilor tale.

Expressoarele cu râșniță au și recipient de lapte?

Aproape toate expressoarele cu râșniță au și recipient de lapte, tocmai pentru a prepara numeroase tipuri de cafea, după propriile tale preferințe. Recipientul este foarte ușor de curățat și de întreținut și face ca folosirea expressorului să fie mult mai facilă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Selectiv (de Apartament)
Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cea Mai Bună Cană Electrică cu Infuzor Pentru Ceai
Căni electrice cu infuzor pentru ceai

Iubești ceaiurile și cauți un fierbător de apă care să te ajute la prepararea rapidă a ceaiului? Cănile electrice cu infuzor te ajută să ai gata ceaiul fără efort, la o singură apăsare de buton.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

melitta.ro emag.ro flanco.ro cel.ro evomag.ro badabum.ro vexio.ro elefant.ro