Cea mai bună Râșniță de Cafea cu Alegerea Gradului de Măcinare

Râșnițe de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 102 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți iei o rășniță de cafea cu alegerea gradului de măcinare?

O dimineață bună începe cu o râșniță de cafea ce transformă boabele proaspete într-o pulbere de cafea macinată perfect pentru espressor, ibric sau filtrul de cafea. Cine este dependent de cafea știe foarte bine cât de importantă este o ceașcă de cafea fierbinte de bună calitate servită dis-de-dimineață pentru acel boost de energie necesar pentru a ne începe ziua. Sunt foarte mulși factori care afectează calitatea licoarei negre, de la procedura de preparare până la calitatea ingredientelor, dar probabil cea mai ignorată, dar importantă este rașnița de cafea, cea care transformă boabele în pulberea din care apa fierbinte va extrage aroma cafelei.

De ce este mai bună cafeaua boabe măcinată proaspat? Orice expert îți va spune din prima că nici nu are sens să iei în considerarea cafeaua deja măcinată preambalată, chiar dacă vorbim de un recipient vidat sau de un aparat de vidat de uz casnic. Pur și simplu nimic nu bate cafeaua boabe păstrată în condiții adecvate și măcinată cu doar câteva secunde înainte de infuzare.

Râșnițe bune de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Krups GVX242

 • Sistem de măcinare fin
 • Reglarea granulației
 • Aspect compact minimalist
 • Ușor de întreținut / curățat
 • Ideală pentru cafea la filtru, etc.
Verifică prețul

Combinând selectorul de finețe reglabil al râșniței Krups cu freza Krups cu controlul cantității încorporat se va produce o cană de cafea perfect adaptată cerințelor voastre. Începeți prin a alege dintre cele 17 texturi diferite, apoi, determinați numărul de băutori de cafea și reglați setarea cantității în consecință. Pe măsură ce râșnița își începe activitatea, utilizează un proces de măcinare pentru a produce în mod constant cafea proaspătă, păstrând în același timp aroma naturală a acesteia.

la buget

* Prezentare video mai jos

Tescoma GrandCHEF

 • Culoare: argintiu
 • Diametru: 8 cm
 • Înălţime: 22,5 cm
 • Lungime: 15,5 cm
 • Material: inox + plastic
Verifică prețul

Doar cafeaua proaspăt măcinată produce ceașca perfectă. Este pur și simplu indispensabilă atunci când doriți să faceți o cafea bună. Pentru a face cafea exact după gustul dvs., puteți selecta 6 setări pentru grosime și finețe. O mașină de tocat plană strivește toate boabele de cafea în particule de aceeași dimensiune. Acest polizor este foarte sensibil de utilizat, deoarece puteți decide să faceți până la 4 porții de cafea. Completarea excelentă la o mașină de cafea cu filtru sau o presă franceză.

Premium

* Prezentare video mai jos

DeLonghi Dedica

 • Functii: sistem de siguranță
 • Sistem anti-alunecare
 • Bol detașabil
 • Material carcasă: plastic
 • Material lame: inox
Verifică prețul

Râșnita Dedica permite măcinarea în 18 trepte diferite, potrivite pentru toate tipurile de băuturi cu cafea: espresso, presă franceză, cafea, etc. Aroma cafelei poate fi reglată prin cele 3 setări de intensitate. Dimensiunile reduse permit poziționarea aparatului fară probleme pe orice supratafață plată, iar designul modern îl face ușor de asortat în orice bucătărie. Cu doar un singur buton, alegeți gradul de măcinare, numărul de cești și aroma preferată, fiind foarte ușor de utilizat. Astfel constituie alegerea potrivită pentru fiecare utilizator.

DeLonghi Rasnita de cafea KG 49, 170 W, selectare grad de macinare, negru

 • Realizează până la 12 cești
 • Selector ceașcă
 • Selectorul de râșnire vamă permite să alegeți setarea perfectă de râsnire de la mare la mediu și până la fin - indicată de 3 lumini
 • Capacitate recipient boabe: 90 gr
 • Depozitare cablu integrată
Verifică prețul

Râșnița de cafea DeLonghi KG 49, are un motor puternic de 170 W și are posibilitatea selectării gradului de măcinare. Lamele pentru râșnire sunt făcute din oțel inoxidabil de calitate, având astfel o durată de viață foarte mare. Acest produs poate realiza până la 12 cești și are o capacitate a recipientului pentru boabe de 90 grame. Produsul vine la pachet cu perie de curățare, iar piciorușele de cauciuc de la baza râșniței asigură o stabilitate crescută chiar și pe suprafețe lucioase ori alunecoase.

Rasnita de cafea Melitta® MOLINO, 100W, 200g, Negru

 • Functii: sistem de siguranță, sistem anti-alunecare, bol detașabil
 • Material carcasă: plastic
 • Material lame: inox
 • Conținut pachet: 1 x perie de curățat, 1 x râniță
 • Culoare: negru
Verifică prețul

Râșniță de cafea Melitta Molino, cu motor de 100W, 200 grame recipient de râșnire. Aveți posibilitatea de a selecta până la 17 setări individuale de măcinare, iar componentele detașabile (discul, recipientul pentru cafea și capacul) fac din acest aparat să fie extrem de ușor de curățat. Eficiența din punct de vedere energetic, este optimizată astfel încât râșnița să aibă un consum redus de energie și să se oprească automat. Aparatul are o greutate de 1 KG și dimensiunile: 25,5cm înălțime / 16.35 cm lățime.

Rasnita de cafea DeLonghi KG 49, 170 W, Selectare grad de macinare, Negru

 • Proces eficient de curățare și întreținere
 • Pensulă de curățare
 • Posibilitatea de selectare a nivelului de râsnire
 • Picioruse anti-alunecare
 • Lame din oțel inoxidabil
Verifică prețul

Râșnița de cafea De'Longhi KG 49, motor de 170 W, cu selectare grad de macinare. Datorită recipientului dedicat pentru boabe de cafea, cu o capacitate de 90 grame, râșnița poate face între 4 sau 12 cești de cafea. Sistemul PUSH activează râșnița prin apăsarea capacului. Recipientul de cafea este detașabil, astfel, fiind foarte versatil atât când veți dori să curățați aparatul dar și să extrageți cafeaua proaspăt măcinată. Lamele sunt construite din oțel inoxidabil de calitate, produsul vine la pachet cu pensulă de curățat, iar piciorușele anti-alunecare fac din acest produs unul de top!

Rasnita electrica Cuisinart DBM18E, 160 W, 18 setari macinare, panie detasabila, fara BPA, Inox

 • Sistem de siguranță
 • Protecție supraîncălzire
 • Sistem anti-alunecare
 • Bol detașabil
 • Setare grad măcinare
Verifică prețul

Cuisinart reprezintă calitatea profesională la domiciliul tău. O cafea proaspăt măcinată este un început bun pentru ziua ta. Cafeaua de până la 14 căni poate fi măcinată manual sau automat în 18 niveluri. Este un must absolut pentru iubitorii de cafea adevărați. Are un polizor dublu conic realizat din otel pentru un Körnung perfect cu setări pentru espresso, cafea filtrantă cu pogramarea cantității de cafea în mod manual sau automat. Se oprește inteligent automat la sfârșitul procesului de frezare.

Întrebări despre râșnițele de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Pentru câte cești de cafea se poate macină o dată ?

Dacă ești un băutor de cafea si preferi cafeaua boabe, râșnița de cafea este utilă pentru a te bucura de cafea proaspăt măcinată in fiecare dimineață, sau o poți savura împreună cu alți prieteni. Cafeaua râșnită este suficientă pentru a umple de la 2 la 12 căni.

Din ce material sunt realizate lamele ?

Cele mai bune rășnițee de cafea îți oferă posibilitatea alegerii gradului de măcinare a boabelor: mare pentru o cafea la ibric perfectă, mediu pentru filtrele de cafea cu picurare și fină pentru espressoare de aceea lamele sunt realizate din oțel inoxidabil pentru o rezistență sporită.

Cum se curăță ?

Cei care doresc să economisească timp în bucatarie pot folosi o râșniță de cafea care în funcție de materialul din care esre fabricat, rășnița poate curățată în mașina de spălat vase. În plus, unele modele de rășnițe manuale sau electrice oferă accesoriie de curățare în pachet.

Are perie de curățare inclusă ?

În funcție de model, cea mai bună rășniță de cafea poate sau nu fi curățată în mașina de spălat vase. Unele modele sunt livrate împreună cu o perie specială care permite curățarea temeinică a recipientului de rășnire, în acest fel nefiind necesară spălarea.

Are siguranță la capac pentru pornire/ oprire ?

Multe rășnițe au sistem de protecție dublu. Oprire sau pornire automată a rășnirii atunci când capacul este perfect așezat la locul lui și este apăsat în jos, astfel aparatul declanșează automat pornirea, sau când rezervorul de cafea boabe sau cel de cafea macinată este scos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare
Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă
Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Îți dorești un aer răcorit în zilele toride de vară dar nu vrei să investești într-un aparat de aer condiționat. Cumpără un ventilator turn pe care-l poți controla cu ajutorul telecomenzii.

Cel Mai Bun Mixer pentru Frământat Aluat. Modele Puternice
Mixere puternice bune pentru frământarea aluatului

Dacă vrei să fii sigură că poți pregăti aluatul cu ajutorul mixerului trebuie să alegi un model puternic, cu opțiune speciala de frământat. Vezi ce îți recomandăm.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe