Cea mai bună Râșniță de Cafea cu Alegerea Gradului de Măcinare

Râșnițe de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 102 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți iei o rășniță de cafea cu alegerea gradului de măcinare?

O dimineață bună începe cu o râșniță de cafea ce transformă boabele proaspete într-o pulbere de cafea macinată perfect pentru espressor, ibric sau filtrul de cafea. Cine este dependent de cafea știe foarte bine cât de importantă este o ceașcă de cafea fierbinte de bună calitate servită dis-de-dimineață pentru acel boost de energie necesar pentru a ne începe ziua. Sunt foarte mulși factori care afectează calitatea licoarei negre, de la procedura de preparare până la calitatea ingredientelor, dar probabil cea mai ignorată, dar importantă este rașnița de cafea, cea care transformă boabele în pulberea din care apa fierbinte va extrage aroma cafelei.

De ce este mai bună cafeaua boabe măcinată proaspat? Orice expert îți va spune din prima că nici nu are sens să iei în considerarea cafeaua deja măcinată preambalată, chiar dacă vorbim de un recipient vidat sau de un aparat de vidat de uz casnic. Pur și simplu nimic nu bate cafeaua boabe păstrată în condiții adecvate și măcinată cu doar câteva secunde înainte de infuzare.

Râșnițe bune de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Krups GVX242

 • Sistem de măcinare fin
 • Reglarea granulației
 • Aspect compact minimalist
 • Ușor de întreținut / curățat
 • Ideală pentru cafea la filtru, etc.
Verifică prețul

Combinând selectorul de finețe reglabil al râșniței Krups cu freza Krups cu controlul cantității încorporat se va produce o cană de cafea perfect adaptată cerințelor voastre. Începeți prin a alege dintre cele 17 texturi diferite, apoi, determinați numărul de băutori de cafea și reglați setarea cantității în consecință. Pe măsură ce râșnița își începe activitatea, utilizează un proces de măcinare pentru a produce în mod constant cafea proaspătă, păstrând în același timp aroma naturală a acesteia.

la buget

Rasnita de cafea ECG KM 1412 Aromatico, 200 W, 240 g, 18 grade de macinare

 • Putere motor 200 W
 • 18 setări de măcinare
 • Funcție de oprire automată
 • Întreținere rapidă
 • 2-12 căni de cafea măcinată
Verifică prețul

Rășnița de cafea KG 1412 este foarte practică, practic este alegerea excelentă pentru toți iubitorii de cafea care doresc să savureze mirosul de cafea proaspăt măcinat. Dispozitivul este elegant, cu un design atrăgător și utilizare simplă iar dimensiunile compacte îi conferă o încadrare excelentă în fiecare bucătărie sau birou. Puterea motorului este mare de 200 W, iar bolul de cafea de mari dimensiuni, iar împreună cu cele 18 setări de măcinare de la foarte fin pentru Espresso, acest aparat poate rășnii de la 2 la 12 cești de cafea.

Premium

* Prezentare video mai jos

DeLonghi Dedica

 • Functii: sistem de siguranță
 • Sistem anti-alunecare
 • Bol detașabil
 • Material carcasă: plastic
 • Material lame: inox
Verifică prețul

Râșnita Dedica permite măcinarea în 18 trepte diferite, potrivite pentru toate tipurile de băuturi cu cafea: espresso, presă franceză, cafea, etc. Aroma cafelei poate fi reglată prin cele 3 setări de intensitate. Dimensiunile reduse permit poziționarea aparatului fară probleme pe orice supratafață plată, iar designul modern îl face ușor de asortat în orice bucătărie. Cu doar un singur buton, alegeți gradul de măcinare, numărul de cești și aroma preferată, fiind foarte ușor de utilizat. Astfel constituie alegerea potrivită pentru fiecare utilizator.

DeLonghi Rasnita de cafea DeLonghi KG 89, 170 W, 120 g, Negru/Inox

 • Motor puternic și silențios
 • Cană de alimentare mare
 • Setări multiple de râșnire
 • Multiple siguranțe
 • Oprire automată
Verifică prețul

Rasnita de cafea De’Longhi KG 89 produce o textură uniformă pentru rezultate consistente. Poți alege setarea perfectă ție, cu o simplă rotire a butonului dedicat diferitelor niveluri de măcinat. Astfel ai o granulație groasă, medie, sau fină. Aceasta râșniță poate măcina un număr de până la 12 căni de cafea, cu ajutorul butonului de control al cantității. Râșniță este dotată cu un sistem dublu de siguranță, ce permite oprirea automată a mecanismului de îndată ce recipeintul pentru boabe de cafea este scos.

Rasnita de cafea Melitta® MOLINO, 100W, 200g, Negru

 • Functii: sistem de siguranță, sistem anti-alunecare, bol detașabil
 • Material carcasă: plastic
 • Material lame: inox
 • Conținut pachet: 1 x perie de curățat, 1 x râniță
 • Culoare: negru
Verifică prețul

Râșniță de cafea Melitta Molino, cu motor de 100W, 200 grame recipient de râșnire. Aveți posibilitatea de a selecta până la 17 setări individuale de măcinare, iar componentele detașabile (discul, recipientul pentru cafea și capacul) fac din acest aparat să fie extrem de ușor de curățat. Eficiența din punct de vedere energetic, este optimizată astfel încât râșnița să aibă un consum redus de energie și să se oprească automat. Aparatul are o greutate de 1 KG și dimensiunile: 25,5cm înălțime / 16.35 cm lățime.

Rasnita electrica Cuisinart DBM18E, 160 W, 18 setari macinare, panie detasabila, fara BPA, Inox

 • Sistem de siguranță
 • Protecție supraîncălzire
 • Sistem anti-alunecare
 • Bol detașabil
 • Setare grad măcinare
Verifică prețul

Cuisinart reprezintă calitatea profesională la domiciliul tău. O cafea proaspăt măcinată este un început bun pentru ziua ta. Cafeaua de până la 14 căni poate fi măcinată manual sau automat în 18 niveluri. Este un must absolut pentru iubitorii de cafea adevărați. Are un polizor dublu conic realizat din otel pentru un Körnung perfect cu setări pentru espresso, cafea filtrantă cu pogramarea cantității de cafea în mod manual sau automat. Se oprește inteligent automat la sfârșitul procesului de frezare.

Rasnita de cafea ETA Perfetto 0068, 100 W, 200 g, 17 grade de macinare

 • 17 grade de măcinare;
 • Design modern;
 • Nu ocupă mult spațiu;
 • Eficiență maximă;
 • Practică și utilă.
Verifică prețul

Rășnița este concepută pentru măcinarea cafelei care se prepara în aparatele de cafea uzuale (cafetiere) , Espressoare dar și în aparatele cu presă franceză. Are o putere de 100 W și cele 17 setări de mănicare este suficentă de puternică și deșteaptă pentru a măcina până la 12 căni de cafea. Datorită rezervorului de alimentare cu boabe mediu, care poate conține până la 200 g se poate măcina cafea pentru 1 – 14 căni. Aparatul este echipat cu un dispozitiv electronic de protecție la supraîncălzire, pentru o siguranță sporită.

Întrebări despre râșnițele de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Pentru câte cești de cafea se poate macină o dată ?

Dacă ești un băutor de cafea si preferi cafeaua boabe, râșnița de cafea este utilă pentru a te bucura de cafea proaspăt măcinată in fiecare dimineață, sau o poți savura împreună cu alți prieteni. Cafeaua râșnită este suficientă pentru a umple de la 2 la 12 căni.

Din ce material sunt realizate lamele ?

Cele mai bune rășnițee de cafea îți oferă posibilitatea alegerii gradului de măcinare a boabelor: mare pentru o cafea la ibric perfectă, mediu pentru filtrele de cafea cu picurare și fină pentru espressoare de aceea lamele sunt realizate din oțel inoxidabil pentru o rezistență sporită.

Cum se curăță ?

Cei care doresc să economisească timp în bucatarie pot folosi o râșniță de cafea care în funcție de materialul din care esre fabricat, rășnița poate curățată în mașina de spălat vase. În plus, unele modele de rășnițe manuale sau electrice oferă accesoriie de curățare în pachet.

Are perie de curățare inclusă ?

În funcție de model, cea mai bună rășniță de cafea poate sau nu fi curățată în mașina de spălat vase. Unele modele sunt livrate împreună cu o perie specială care permite curățarea temeinică a recipientului de rășnire, în acest fel nefiind necesară spălarea.

Are siguranță la capac pentru pornire/ oprire ?

Multe rășnițe au sistem de protecție dublu. Oprire sau pornire automată a rășnirii atunci când capacul este perfect așezat la locul lui și este apăsat în jos, astfel aparatul declanșează automat pornirea, sau când rezervorul de cafea boabe sau cel de cafea macinată este scos.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cel Mai Bun Storcător de Fructe cu Melc (Presare de Calitate)
Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Vrei să fii sigur că alegi cel mai bun storcător de fructe și legume? Alege un storcător cu melc (ax melcat) care folosește presiunea mecanică pentru a scoate tot sucul și nutrienții din fructe și legume.

Cea Mai Bună Cană Electrică cu Infuzor Pentru Ceai
Căni electrice cu infuzor pentru ceai

Iubești ceaiurile și cauți un fierbător de apă care să te ajute la prepararea rapidă a ceaiului? Cănile electrice cu infuzor te ajută să ai gata ceaiul fără efort, la o singură apăsare de buton.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Waffe / Goffre
Cele mai bune aparate de făcut waffe sau gofre

Ești fan waffe cu Nutella? Cu un aparat de waffe îți poți face acasă ori de câte ori ai poftă. Te ajutăm să alegi cel mai bun aparat.

Cel Mai Bun Aparat Pentru Smoothie
Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Îți plac atât de mult smoothie-urile încât vrei să-ți faci acasă în orice combinație dorești? Aparatele de făcut smoothie se găsesc la prețuri accesibile și îți recomandăm cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe