Cauți un Aparat Bun de Vidat? Vezi 8 recomandări

Aparate bune de vidat carne și legume

Modificat la 15 martie 2021
Articol evaluat de 105 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce ai nevoie de un aparat de vidat alimente?

O parte din aparatura de bucătărie este concepută pentru a facilita procesul de preparare a alimentelor, în timp ce altele reprezintă inovații pentru stocare, depozitare și conservare. Aparatele de vidat sunt concepute pentru a ajuta la păstrarea alimentelor - carne, brânzeturi, legume, fructe - fie la rece, pentru câteva zile, fără ca acestea să își schimbe gustul, fie la congelator, în porții exacte sau pentru menținerea prospețimii pentru mai multe ore atunci când mergi la grătar sau la iarbă verde. În magazinele online vei identifica diferite modele - unele sunt dedicate utilizării casnice, în timp ce altele sunt pentru utilizare profesionistă.

Așadar, vei alege modelul care se potrivește cel mai bine necesității de utilizare - frecvența aprovizionării, cantitatea de alimente cumpărate/depozitate, numărul membrilor familiei. În plus, este preferabil să optezi pentru un model care videază atât alimente umede, cât și uscate, dar și caserole - cu cât are mai multe opțiuni, cu atât mai bine.

Modele bune de aparate de vidat carne și legume

Premium

* Prezentare video mai jos

FoodSaver FFS006X-01

 • Funcție pulse
 • Vidare umedă dar și uscată
 • Cutter integrat
 • Sistem de detectare a lichidelor
 • Sigilare automată
Verifică prețul

Vidarea alimentelor cu FoodSaver FFS006X este complet automată. Introduci punga de vidare în fantă, iar aparatul ajustează setările, videază și sigilează. Sistemul său de detectare a lichidelor previne scurgerile, iar funcția inclusă de marinare dă gust alimentelor în doar câteva minute, economisind timp pentru pregătirea mesei. Pentru a împiedica strivirea alimentelor mai fragile poți folosi funcția Pulse. În plus este prevăzut cu port pentru caserole, sticle și pungi. Design-ul compact și elegant permite depozitarea pe verticală

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Gorenje VS120W

 • Indicator luminos
 • Portabil
 • Ușor de utilizat
 • Pentru alimente solide și lichide
 • Panou de comandă digital
Verifică prețul

Modelul este destinat pentru utilizarea casnică - etanșare, vacuum, controlul electronic al vidului - și îl vei putea folosi cu pungi sau cu rolă de pungi, consumabile pe care le găsești în magazinele de specialitate. Cu acest dispozitiv poți vida atât alimente solide, cât și lichide, dar este nevoie de îndemânare pentru sigilarea corectă. Astfel, de la fructe, legume și până la brânzeturi și carne, poți vida alimentele pentru a depozita mai sigur și ușor, dar și pentru a pregăti coșul de iarbă verde sau pachetul de prânz pentru tine și familie.

la buget

* Prezentare video mai jos

NOU: Aparat de ambalare in vid Laica VT3205

 • Debit de aer de 9L/min
 • Greutate de doar 1 KG
 • Lățime maximă pungă/rolă = 30 cm
 • Putere de aspirare 600 mbar
 • Cutter inclus
Verifică prețul

Aparatul de vidat de la LAICA este ideal pentru casa ta, ajutându-te să conservi alimentele, pentru a le păstra în siguranță. Aparatul absoarbe aerul din pungile unde sunt depozitate produsele alimentare și apoi le închide ermetic, acesta funcționând complet automat, alături de un compresor de mare putere. Designul său modern și subțire îl face ușor de depozitat în orice bucătărie, într-un sertar sau se poate fixa pe ușa frigiderului cu ajutorul magneților puternici de la baza acestuia, fără să cadă.

Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01, 28 cm, 3 Viteze, Argintiu

 • 3 viteze
 • Funcție pulse
 • Design compact
 • Sistem de vidare patentat
 • Vidare automată
Verifică prețul

Cu aparatul de ambalare în vid, FoodSaver, păstrezi prospețimea alimentelelor de până la 5 ori mai mult timp față de metodele tradiționale de conservare, nu risipești alimentele și în același timp faci economie de bani și timp. Procesul de vidare elimină aerul și prelungește perioada de prospețime a alimentelor depozitate în congelator, frigider sau dulapuri. Acum poți să păstrezi alimentele în congelator pentru luni, chiar ani de zile, fară nicio arsură de congelare. Design-ul compact și elegant al FoodSaver permite depozitarea pe verticală, economisind astfel spațiu de stocare în orice bucătărie, indiferent de dimensiunea ei.

Aparat de vidat H.Koenig SSV24 2 viteze 30 cm vidare si sigilare umed/uscat inox

 • Corp din oțel inoxidabil
 • Panou digital
 • Vidare în doar 6 secunde
 • 2 viteze de vidare
 • Bandă largă de vidare de 30 cm
Verifică prețul

Descoperă un nou mod de a vă salva mâncarea, economisind timp și bani, potrivit pentru persoanele cu un stil de viață activ. Datorită etanșării în vid cu SSV24, păstrați valorile nutriționale, aromele și prospețimea alimentelor, acestea putând fi mâncate ulterior. Evitați oxidarea, prin evacuarea aerului și închiderea ermetică, dar și proliferarea bacteriilor, astfel încât să puteți depozita alimentele în congelator sau în frigider. Toate produsele alimentare, cum ar fi legume, carne, peste pot fi ambalate în vid.

Aparat de vidat Laica VT3120 Profesional

 • Tehnologie modernă
 • Ambalarea se poate face și pentru produsele fragile
 • Cutter pentru tăiat role integrat în carcasă
 • Calitate înaltă
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Fructele și legumele dumneavoastră vor fi păstrate în condiții optime datorită aparatului de vidat Laica VT3120 Profesional. Acesta absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare și apoi le închide ermetic. Laica VT3120 funcționează complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dublă de aspirare. Comandarea funcțiilor se face de la cele 7 taste iar display-ul de pe capac indică progresul procesului selectat. Puterea de aspirație se poate selecta între cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat. Puteți opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude, aparatul fiind dotat și cu funcția de marinare rapidă. Pentru o utilizare mai ușoara, aparatul de vidat Laica VT3120 este prevăzut cu compartiment pentru păstrarea rolei și cutter pentru o tăiere facilă a rolei la dimensiunea potrivită.

Pachet PROMO: Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional + 15 pungi de vidat 25 x 30 cm

 • Compresor de mare putere
 • Putere dublă de absorbție
 • 3 tipuri de sigilare
 • Cutter încorporat
 • Oprire automată
Verifică prețul

Dacă îți dorești ca fructele și legumele tale să se mențină mereu proaspete, aparatul de vidat de la LAICA este soluția perfectă. Acesta absoarbe aerul cu ajutorul unui compresor puternic şi le etanşează ermetic pentru a le păstra mereu proaspete. Aveți opțiunea de a alege 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude și este dotat inclusiv cu funcția de marinare rapidă. Pachetul conține aparatul de vidat, o rolă 20x500 cm, o rola 28x500 cm, furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru tăiat role integrat in carcasă, garanție 2 ani și manual de utilizare in limba română.

Aparat de vidat si sigilat Heinner HAV-130BKSL, vidare umeda/uscata, vidare caserole, vidare muraturi, sigilare dubla, rola pungi 3m, 12l/min, Negru/Argintiu

 • Vidare umedă și uscată
 • Sigilare dublă
 • Opțiune de vidare alimente perisabile
 • 2 viteze de vidare
 • Cutter încorporat
Verifică prețul

Aparatul de vidat și sigilat Heinner HAV-130BKSL este potrivit atât pentru vidare umedă cât și uscată, poate vida caserole, fructe, legume, carne, pește sau chiar murături. Imediat după eliminarea aerului și a umidității, dispozitivul multifunctional sigilează automat perfect etanș toate alimentele. Cu funcția pulse poți vida mai mult sau mai puțin o varietate de alimente ușor perisabile. Aparatul are 2 viteze pentru vidat, are cutter încorporat cu care eviți pierderile inutile de pungi. În plus are funcția de sigilare dublă, ca să fii sigur că alimentele sunt conservate în condiții optime.

Întrebări despre aparatele de vidat alimente

Ce tip de alimente pot vida cu aceste aparate?

Aparatele de vidat sunt concepute pentru a vida toate categoriile de alimente - de la fructe și legume și până la brânzeturi și carne, pentru refrigerare sau congelare. Recomandările de vidare și timpul total pentru care acestea pot fi refrigerate diferă de la un aliment la altul, însă cele depozitate în congelator rezistă timp îndelungat, fără să preia mirosul altor pungi.

Modelul are funcție de sigilare?

Da, acest model are funcția de sigilare, pe lângă o mulțime de alte funcții care mă pot ajuta.
Folosesc tasta “SEAL” ori de câte ori doresc ca aparatul să efectueze sigilarea. Se blochează aspirarea aerului și punga este sigilată în mod automat, așa că procedeul e foarte ușor.

Voi găsi ușor pungi compatibile pentru vidat?

Odată ce ai achiziționat aparatul de vidat, nu este nevoie să te îngrijorezi privind consumabilele - pungile de vidat. Acestea sunt disponibile online, în magazinele care comercializează astfel de produse, în diferite dimensiuni. Îți recomandăm să comanzi o cantitate mai mare - 2-3 role la o comandă, pentru a nu fi nevoit să aprovizionezi prea des.

Este potrivit pentru utilizare profesională - zilnică?

În funcție de necesitățile reale de utilizare, vei decide ce fel de produs este mai potrivit pentru tine și familia ta. Cu toate acestea, atunci când este vorba despre bucătăria unui restaurant, va fi nevoie de un model profesional, întrucât capacitatea de lucru va fi mare, zi de zi.

Vidarea se face manual sau automat?

Marea majoritate a aparatelor de vidat alimente sunt acum automate, astfel, funcția de vidare se realizată în mod automat, de către aparat. Acest proces este simplu dar și ușor de realizat, mâncarea vidată fiind gata de depozitare în doar câteva secunde.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Aparate Speciale de Făcut Clătite Acasă - Ghid / Păreri
Cele mai bune aparate de făcut clătite acasă

Dacă și tu adori clătitele și vrei să te asiguri că le faci pe cele mai bune, trebuie să-ți cumperi un aparat special pentru copt clătitele. Vor ieși mai pufoase și mai sănătoase (folosindu-se mai puțin ulei).

Cea mai bună Râșniță de Cafea cu Alegerea Gradului de Măcinare
Râșnițe de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Îți place cafeaua măcinată proaspăt acasă? Alege o râșniță de cafea cu alegerea gradului de măcinare și poți testa cu diverse arome până găsești mărimea perfectă pentru gustul tău.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe