Cel Mai Bun Aparat Vertical de Călcat cu Aburi

Aparate verticale cu abur pentru călcarea hainelor

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de un aparat vertical de călcat cu aburi?

Abia după ce folosești un aparat de călcat cu aburi îți dai seama cât de mult timp poți economisi în acest mod, folosind un aparat de călcat vertical cu aburi. Unde mai pui că tehnologia pe care o integrează acestea este una extrem de prietenoasă cu toate tipurile de țesături ale hainelor noastre, lucru care nu poate decât să reprezinte un mare avantaj. Aceste tipuri de aparte continuă să mă uimească prin eficiența și simplitatea de utilizare pentru că dispune de o tehnologie de abur continuu, astfel încât cutele dispar foarte rapid, fiind alegerea ideală atunci când vrei să mai faci niște retușuri de ultim moment.

În plus aparatele vin echipate și cu o perie care ajută ca aburul să pătrundă cât mai adânc în cazul hainelor groase, precum sunt paltoanele. De asemenea, are nevoie doar de 45 de secunde pentru a se încălzi și a-l putea folosi timp de 40 de minune la capacite maximă.
Sistemul anti-calcar asigură o performanță de lungă durată, pe când nivelul de debit al aburului asigură o viața lungă hainelor tale. Talpa din aluminiu cu inveliș ceramic și încălzire ultra rapidă este o opțiune obligatorie pentru că asigură performanță înaltă și sesiuni de călcat eficiente în fiecare zi.

Cele mai bune aparate de călcat verticale cu abur

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips Steam Go

  • Posibilitate de călcare pe umeraș
  • Oprire automată
  • Încălzire rapidă
  • Dimensiuni reduse
  • Flux continuu de abur
Verifică prețul

Folosirea aparatului cu aburi poate înjumătăți timpul petrecut retușând deoarece se poate folosi în timp ce hainele sunt pe umeraș. Extrem de util în deplasare. Poate fi utilizat pe orice tip de țesătură și netezește cutele dintr-o mișcare. Rezervorul de apă este compact și ajunge pentru netezirea a 2-3 articole vestimentare. Aparatul vine cu perie pentru haine, mănușă de protecție și săculeț pentru depozitare. Este suficient de puternic (1300W) și are funcție de oprire automată, pentru siguranță.

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips ComfortTouch

  • 5 moduri de abur
  • Modul stand-by automat
  • Clătire ușoară
  • Detartrare și curățare simplă
  • Tehnologie inovatoare
Verifică prețul

Aparatul este potrivit pentru călcatul mai multor tipuri de țesături, de la cele mai delicate fibre până la cele mai groase. În acest sens el are mai multe accesorii care permit ajustarea și setarea nivelului aburului. Un beneficiu ar fi și faptul că umerașul se fixează și poate fi blocat pe poziție prin sistemul integrat, astfel că e mult mai ușor și rapid să calci orice. Are funcție de detartrare și clătite ușoară pentru a prelungi durata de viață și funcție de standby, pentru arunci când rezervorul este gol și ai uitat aparatul în priză.

la buget

Aparat de calcat vertical Garment Steamer HS007 Deerma ,1000W , Alb

  • Rezervor de apă mare,
  • Preîncălzire rapidă,
  • Greutate redusă,
  • Putere mare,
  • Practic.
Verifică prețul

Indiferent dacă trebuie să plece la serviciu stau în oraș cu prietenii hainele tale trebuie să arate impecabil. Pentru acest lucru, aparatul de călcat vertical Garment Steamer HS007 Deerma nu trebuie să îți lipsească din casă. Având un rezervor de apă cu o capacitate de 100 de ml și un timp de preîncălzire de 10 secunde, îți va fi foarte ușor să folosești acest aparat de călcat pentru a fi numaidecât gata de plecare. Ai grijă când îl folosești, deoarece temperatura la care ajunge aparatul este de 160 de grade.

Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS2000, 2000 W, 2.1 litri, debit abur 40 g/minut, Display LCD, Rosu/ Negru

  • Utilizabil pe foarte multe țesături
  • Eficiență superioară unui fier de călcat
  • Încălzire rapidă de maxim 35 secunde
  • Include masă de călcat și umeraș
  • Compact, eficient și durabil
Verifică prețul

Aparatul îndepărtează foarte ușor cutele și nu dăunează materialelor, având de fapt un efect de curățare și sterilizare cu ajutorul aburului. Aparatul de călcat vertical este ideal pentru finisări rapide a unor cute, având un timp de încălzire de maxim 35 secunde, iar suportul vertical elimină nevoia unei mese clasice de călcat, deoarece aparatul include o masă de călcat și umeraș pentru poziționarea confortabilă a hainelor în timpul călcarii, deci este compact, eficient și fiabil. În plus aparatul are și o perie multifuncțională de curățare și manușă de protectie în timpul călcării.

Aparat de calcat cu aburi Tefal Pro Style IT3440E0, 1800 W, 30 g/min, 3 functii, Sistem anti-calcar, Negru/Argintiu

  • Sistem anti calcar
  • Ajustare abur
  • Încălzire în 45 secunde
  • Rezervor apă detașabil
  • Rapid și precis
Verifică prețul

Acest aparat de călcat cu abur de la Tefal este foarte practic şi uşor de folosit pentru că are 3 funcții revoluționare plus un sistem de curățare anticacal automat. Este ușor de folosit pentru că se alimentează rapid cu 1,5 L de apă, pentru producerea de aburi și se încălzește în doar 45 de secunde pentru o sesiune de călcat ce poate dura 40 de minute. Îți pui haina pe suportul vertical iar aparatul face toată treaba pentru tine. Talpa este dintr-un metal tratat ce nu afectează țesătura iar marimea ei te ajută să termini foarte repede. Puterea și aburul variabil oferă o pătrundere adâncă în interiorul oricarui tip de țesături pentru a le împrospăta și igieniza.

Aparat de calcat vertical cu abur Russell Hobbs Steam Genie 25600-56, 1650 W, 220 ml, 3 accesorii, Alb/Mov

  • Accesorii pentru curățare suprafețe
  • Încălzire rapidă
  • Foarte compact
  • Sistem de blocare trăgaci
  • Oprire automată
Verifică prețul

Aparatul de călcat cu aburi vertical este potrivit mai ales în cazul țesăturilor dificile precum mătasea sau satinul. În plus acesta vine cu accesorii adiționale care pot ușura cu adevărat munca în cazul articolelor mari precum obiecte de mobilier sau draperii. Se încălzește în 45 de secunde, nu are nevoie de o masă pentru călcat, este ușor, compact și foarte simplu de depozitat în bagajul de călătorie. Are funcție de blocare a trăgaciului pentru abur continuu dar și oprire automată pentru siguranță.

Cu aparatul de călcat vertical cu aburi Steamery Stockholm Cirrus No.2, îți vei stabili propriul standard în materie de călcat haine. Conceptul acestui aparat este unic și inovator. Fiind cea mai nouă versiune din gama sa, acest aparat a combinat elemente de calitate superioară cu o tehnologie eficientă. Datorită design-ului bine definit al produsului și a greutății acestuia, îți va permite o manevrare facilă și un randament maxim, datorită capacității rezervorului de 90ml, suficient pentru întregul tău outfit.

Aparat de calcat cu abur

  • 3 setări diferite,
  • Design atractiv,
  • Suport telescopic,
  • Putere mare,
  • Presă pentru pantaloni.
Verifică prețul

Acest aparat de călcat vertical cu abur este foarte ușor de folosit atât de bărbați cât și de femei. Cu acest aparat de călcat vei observa că nu mai este atât de important cât de bine știi să calci, pentru că operația în sine devine mult mai ușoară. Aparatul beneficiază de 3 setări pentru diferite tipuri de țesături. Are un rezervor de apă cu o capacitate de 1,8 l, iar viteza aburului este de 40 de g/minut. Un mare avantaj îl constituie suportul telescopic din aluminiu, care este prevăzut cu un cuier integrat rotativ.

Întrebări despre aparatele de călcat verticale cu aburi

Pentru ce tip de haine funcționează?

Aceste aparate sunt foarte versatile și se pot folosi pe aproape orice tip de haine și materiale. Câteva exemple constau în: bluze din materiale delicate, pulovere, tricouri de bumbac, sacouri și jachete, rochii și fuste cu pliuri, paltoane, haine de copiii etc.

Câte articole poți călca cu o singură umplere a aparatului de călcat vertical?

În funcție de model și de modul folosit pentru a călca / tipul de material și dimensiunea hainelor, numărul de articole poate varia. În general, se pot călca doar 1-2 haine de adulți, dar dacă vorbim de haine de copiii, numărul hainelor călcate se va mări.

Poate fi folosit pentru perdele?

Teoretic da, totul depinde de materialul perdelelor, cât de ușor se pot călca acestea dar și de răbdarea dumneavoastră. Vorbind de perdele, care au câțiva metrii, pentru a le putea călca, rezervorul aparatului o să trebuiască să fie reîncărcat în repetate rânduri.

Criterii de diferențiere ale aparatelor cu aburi verticale

Greutate

Greutatea este un factor demn de luat în considerare. Pentru că vorbim de un aparat portabil și ușor de manevrat, perfect pentru călătorii, acesta trebuie să fie, în general, cât mai ușor. Greutatea poate varia de la câteva sute de grame până la câteva kg.

Capacitate rezervor apă

Capacitatea rezervorului de apă, umplut la maximul stabilit de producător, este suficientă pentru a putea călca un număr limitat de haine. În general, se pot călca 1-2 articole vestimentare, cu un rezervor de apă, totul depinde de mărimea și materialul hainelor.

Debitul de abur

Debitul de abur este un factor important în alegerea unui fier de călcat vertical cu abur. Numărul orificiilor, cum sunt dispuse, puterea acestuia și cât abur poate să producă sunt factori relevanți care pot crește ușurința și rapiditatea cu care se calcă hainele.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Espressor Cu Râșniță Integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Cel Mai Bun Espressor Cu Rezervor Pentru Lapte
Cel mai bun espressor cu rezervor pentru lapte

Vrei să-ți poți face acasă espresso cu spumă de lapte sau cu diverse desene în spumă? Pentru asta vei avea nevoie de un aparat espresso cu rezervor de lapte.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Waffe / Goffre
Cele mai bune aparate de făcut waffe sau gofre

Ești fan waffe cu Nutella? Cu un aparat de waffe îți poți face acasă ori de câte ori ai poftă. Te ajutăm să alegi cel mai bun aparat.

Cauți un Aparat Bun de Vidat? Vezi 8 recomandări
Aparate bune de vidat carne și legume

Îți dorești să poți face rezerve de carne și legume care să-și păstreze savoarea chiar și pentru câteva luni? Atunci ai nevoie de un aparat bun de vidat. Află care e cel mai bun.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe