Cel Mai Bun Aparat Vertical de Călcat cu Aburi

Aparate verticale cu abur pentru călcarea hainelor

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de un aparat vertical de călcat cu aburi?

Abia după ce folosești un aparat de călcat cu aburi îți dai seama cât de mult timp poți economisi în acest mod, folosind un aparat de călcat vertical cu aburi. Unde mai pui că tehnologia pe care o integrează acestea este una extrem de prietenoasă cu toate tipurile de țesături ale hainelor noastre, lucru care nu poate decât să reprezinte un mare avantaj. Aceste tipuri de aparte continuă să mă uimească prin eficiența și simplitatea de utilizare pentru că dispune de o tehnologie de abur continuu, astfel încât cutele dispar foarte rapid, fiind alegerea ideală atunci când vrei să mai faci niște retușuri de ultim moment.

În plus aparatele vin echipate și cu o perie care ajută ca aburul să pătrundă cât mai adânc în cazul hainelor groase, precum sunt paltoanele. De asemenea, are nevoie doar de 45 de secunde pentru a se încălzi și a-l putea folosi timp de 40 de minune la capacite maximă.
Sistemul anti-calcar asigură o performanță de lungă durată, pe când nivelul de debit al aburului asigură o viața lungă hainelor tale. Talpa din aluminiu cu inveliș ceramic și încălzire ultra rapidă este o opțiune obligatorie pentru că asigură performanță înaltă și sesiuni de călcat eficiente în fiecare zi.

Cele mai bune aparate de călcat verticale cu abur

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips Steam Go

 • Posibilitate de călcare pe umeraș
 • Oprire automată
 • Încălzire rapidă
 • Dimensiuni reduse
 • Flux continuu de abur
Verifică prețul

Folosirea aparatului cu aburi poate înjumătăți timpul petrecut retușând deoarece se poate folosi în timp ce hainele sunt pe umeraș. Extrem de util în deplasare. Poate fi utilizat pe orice tip de țesătură și netezește cutele dintr-o mișcare. Rezervorul de apă este compact și ajunge pentru netezirea a 2-3 articole vestimentare. Aparatul vine cu perie pentru haine, mănușă de protecție și săculeț pentru depozitare. Este suficient de puternic (1300W) și are funcție de oprire automată, pentru siguranță.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aparat de călcat cu aburi Vertical Steamer

 • Pentru orice tip de material
 • Compact
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Aparatul vertical calcă orice tip de material textil, indiferent de grosime, netezește rapid cutele, chiar și cele dificile și calcă perdelele și draperiile direct agățate la geam. Acesta împrospătează și igienizează țesăturile. Se folosește vertical, astfel că poți călca hainele direct pe umeraș, Aparatul funcționează similar cu un fier de călcat cu aburi, fiind ușor de folosit, doar trebuie adăugată apă în rezervorul special și apoi conectat la o sursă de curent . Avantajele pe care ți le oferă Vertical Steamer: economisești timp și efort, te pregătești în timp util pentru întâlniri, îl poți lua în vacanțe sau în delegații pentru a avea mereu hainele călcate, este prietenos cu hainele și nu deterioreză țesăturile.

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips ComfortTouch

 • 5 moduri de abur
 • Modul stand-by automat
 • Clătire ușoară
 • Detartrare și curățare simplă
 • Tehnologie inovatoare
Verifică prețul

Aparatul este potrivit pentru călcatul mai multor tipuri de țesături, de la cele mai delicate fibre până la cele mai groase. În acest sens el are mai multe accesorii care permit ajustarea și setarea nivelului aburului. Un beneficiu ar fi și faptul că umerașul se fixează și poate fi blocat pe poziție prin sistemul integrat, astfel că e mult mai ușor și rapid să calci orice. Are funcție de detartrare și clătite ușoară pentru a prelungi durata de viață și funcție de standby, pentru arunci când rezervorul este gol și ai uitat aparatul în priză.

Aparat de calcat vertical cu abur Heinner HGS-1100PP, 1100 W

 • Aparatul dispune de rezervor pentru apă cu o capacitate de 250ml.
 • Talpa din inox conferă durabilitate, dar si eficientă maximă prin menținerea căldurii
 • Peria este un accesoriu de nelipsit, mai ales în cazul puloverelor fabricate din lână.
 • Aparatul dispune de oprire automată, dupa câteva minute de neutilizare.
 • Puterea maximă de 1100W transformă aparatul de călcat vertical într-unul perfect.
Verifică prețul

Indiferent de ocazia utilizării, fie că ai nevoie de acesta pentru a călca rapid haine, perdele sau că ești plecat în vacanță, aparatul de călcat vertical HGS-1100PP este alegerea ideală. Aparatul dispune de rezervor pentru apă cu o capacitate de 250ml. Acesta este, de asemenea, detașabil pentru umplere ușoară, adăugând un plus de avantaj utilizării acestuia. Talpa din inox conferă durabilitate, dar și eficiență maximă prin menținerea căldurii pentru o perioada îndelungată. Peria care însoțeste aparatul va deveni un accesoriu de nelipsit, mai ales în cazul puloverelor și al celorlalte articole vestimentare fabricate din lână.

Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS2000, 2000 W, 2.1 litri, debit abur 40 g/minut, Display LCD, Rosu/ Negru

 • Utilizabil pe foarte multe țesături
 • Eficiență superioară unui fier de călcat
 • Încălzire rapidă de maxim 35 secunde
 • Include masă de călcat și umeraș
 • Compact, eficient și durabil
Verifică prețul

Aparatul îndepărtează foarte ușor cutele și nu dăunează materialelor, având de fapt un efect de curățare și sterilizare cu ajutorul aburului. Aparatul de călcat vertical este ideal pentru finisări rapide a unor cute, având un timp de încălzire de maxim 35 secunde, iar suportul vertical elimină nevoia unei mese clasice de călcat, deoarece aparatul include o masă de călcat și umeraș pentru poziționarea confortabilă a hainelor în timpul călcarii, deci este compact, eficient și fiabil. În plus aparatul are și o perie multifuncțională de curățare și manușă de protectie în timpul călcării.

Aparat de calcat cu aburi Tefal Pro Style IT3440E0, 1800 W, 30 g/min, 3 functii, Sistem anti-calcar, Negru/Argintiu

 • Sistem anti calcar
 • Ajustare abur
 • Încălzire în 45 secunde
 • Rezervor apă detașabil
 • Rapid și precis
Verifică prețul

Acest aparat de călcat cu abur de la Tefal este foarte practic şi uşor de folosit pentru că are 3 funcții revoluționare plus un sistem de curățare anticacal automat. Este ușor de folosit pentru că se alimentează rapid cu 1,5 L de apă, pentru producerea de aburi și se încălzește în doar 45 de secunde pentru o sesiune de călcat ce poate dura 40 de minute. Îți pui haina pe suportul vertical iar aparatul face toată treaba pentru tine. Talpa este dintr-un metal tratat ce nu afectează țesătura iar marimea ei te ajută să termini foarte repede. Puterea și aburul variabil oferă o pătrundere adâncă în interiorul oricarui tip de țesături pentru a le împrospăta și igieniza.

Aparat de calcat vertical cu abur Russell Hobbs Steam Genie 25600-56, 1650 W, 220 ml, 3 accesorii, Alb/Mov

 • Accesorii pentru curățare suprafețe
 • Încălzire rapidă
 • Foarte compact
 • Sistem de blocare trăgaci
 • Oprire automată
Verifică prețul

Aparatul de călcat cu aburi vertical este potrivit mai ales în cazul țesăturilor dificile precum mătasea sau satinul. În plus acesta vine cu accesorii adiționale care pot ușura cu adevărat munca în cazul articolelor mari precum obiecte de mobilier sau draperii. Se încălzește în 45 de secunde, nu are nevoie de o masă pentru călcat, este ușor, compact și foarte simplu de depozitat în bagajul de călătorie. Are funcție de blocare a trăgaciului pentru abur continuu dar și oprire automată pentru siguranță.

Întrebări despre aparatele de călcat verticale cu aburi

Pentru ce tip de haine funcționează?

Aceste aparate sunt foarte versatile și se pot folosi pe aproape orice tip de haine și materiale. Câteva exemple constau în: bluze din materiale delicate, pulovere, tricouri de bumbac, sacouri și jachete, rochii și fuste cu pliuri, paltoane, haine de copiii etc.

Câte articole poți călca cu o singură umplere a aparatului de călcat vertical?

În funcție de model și de modul folosit pentru a călca / tipul de material și dimensiunea hainelor, numărul de articole poate varia. În general, se pot călca doar 1-2 haine de adulți, dar dacă vorbim de haine de copiii, numărul hainelor călcate se va mări.

Poate fi folosit pentru perdele?

Teoretic da, totul depinde de materialul perdelelor, cât de ușor se pot călca acestea dar și de răbdarea dumneavoastră. Vorbind de perdele, care au câțiva metrii, pentru a le putea călca, rezervorul aparatului o să trebuiască să fie reîncărcat în repetate rânduri.

Criterii de diferențiere ale aparatelor cu aburi verticale

Greutate

Greutatea este un factor demn de luat în considerare. Pentru că vorbim de un aparat portabil și ușor de manevrat, perfect pentru călătorii, acesta trebuie să fie, în general, cât mai ușor. Greutatea poate varia de la câteva sute de grame până la câteva kg.

Capacitate rezervor apă

Capacitatea rezervorului de apă, umplut la maximul stabilit de producător, este suficientă pentru a putea călca un număr limitat de haine. În general, se pot călca 1-2 articole vestimentare, cu un rezervor de apă, totul depinde de mărimea și materialul hainelor.

Debitul de abur

Debitul de abur este un factor important în alegerea unui fier de călcat vertical cu abur. Numărul orificiilor, cum sunt dispuse, puterea acestuia și cât abur poate să producă sunt factori relevanți care pot crește ușurința și rapiditatea cu care se calcă hainele.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă
Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Nici ție nu-ți face plăcere să tai ceapa manual? Nu ești singur/a. Cu câteva zeci de lei poți scăpa de această povară și poți cumpăra un tocător electric pentru ceapă și alte legume.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Cel Mai Bun Storcător de Fructe cu Melc (Presare de Calitate)
Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Vrei să fii sigur că alegi cel mai bun storcător de fructe și legume? Alege un storcător cu melc (ax melcat) care folosește presiunea mecanică pentru a scoate tot sucul și nutrienții din fructe și legume.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe