Cel Mai Bun Storcător de Fructe cu Melc (Presare de Calitate)

Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Modificat la 22 martie 2021
Articol evaluat de 93 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce ai nevoie de un storcător cu ax melcat

Organismul tău merită să își înceapă dimineața cum i se cuvine! Un suc proaspăt, natural din fructe și legume, fără conservanți sau aditivi alimentari reprezintă alegerea potrivită. Adoptarea unui regim sănătos presupune consumul de sucuri din fructe și legume proaspete. Acestea reprezintă o sursă bogată de vitamine și antioxidanți necesară detoxifierii, regenerării țesuturilor și îmbunătățirii metabolismului, atât pentru copii cât și pentru adulți. Cei mici se vor bucură de mai multă energie și educația unui stil de viață sănătos, iar adulții de beneficiile detoxifierii în condițiile unui trăi din ce în ce mai “aglomerat” în aditivi, conservanți sau coloranți alimentari.

Inovația storcatorului cu melc constă în utilizarea unei tehnologii de stoarcere lentă ce permite obținerea celui mai bun rezultat în ceea ce privește sucul natural din fructe și legume. Astfel se păstrează mai multă puplă în sucul extras, spre deosebire de vechile storcătoare centrifugale (mai multă pulpă în sucul stors, mai puțin suc în pulpa reziduală).

Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Tefal Infiny Juice

 • Presare la rece
 • Până la de două ori mai mult suc
 • Minimizează oxidarea
 • Tehnologie silențioasă
 • Sistem anti-picurare
Verifică prețul

Storcătorul de fructe și legume Tefal Infiny Juice ZC255, are un motor puternic de 200W, recipient pentru suc de 0.8L, recipient pentru pulpă de 0.8L, iar design-ul negru + inox, îl fac să fie și foarte aspectuos. Datorită tehnologiei de presare la rece, sucul este ușor extras din fructe și legume, păstrându-și astfel aroma naturală, culoarea originală și, mai presus de toate, nutrienții! Viteza redusa de 82 rpm, minimizează oxidarea și produce u suc de calitate superioară. Acest produs beneficiează si de un motor puternic dar silențios, pentru a te bucura de sucuri în orice moment al zilei!

Premium

* Prezentare video mai jos

Storcator de fructe si legume Bosch MES4010, 1200 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 3 l, 3 Viteze, Tub de alimentare 84 mm, Argintiu/Negru

 • Motor rapid de 1200 W
 • Recipient suc 1.5 l
 • Recipient pulpă 3 l
 • 3 Viteze selectabile
 • Tub de alimentare mare 84 mm
Verifică prețul

VitaJuice 4 are puterea și capacitatea de a stoarce instantaneu totul până la ultima picatură și chiar mai mult, datorită motorului performant cu o putere de până la 1200 W, care face față procesării unui volum mare de fructe și legume, totul cu un nivel de zgomot redus, astfel încât te va surprinde plăcut. Acest storcător este dotat cu disc de răzuire ceramic care permite stoarcerea rapidă și este prevăzut cu un recipient pentru suc, cu o capacitate de 1.5 litri și cu separator de spumă, astfel aparatul permite obținerea unei cantități mari de suc.

la buget

Star-Light SJB-240B

 • Sistem anti-alunecare
 • Reverse
 • Lavabil în mașina de spălat vase
 • Sistem anti-picurare
 • Container pulpă
Verifică prețul

Storcătorul de fructe și legume cu melc Star-Light SJB-240B are un motor puternic de 240 W și 80 RPM care asigură o stoarcere înceată și la rece, pentru a nu se pierde din proprietățile naturale ale fructelor și legumelor. Astfel, se păstrează mai multă pulpă în sucul extras, spre deosebire de vechile storcătoare centrifugale, obținându-se un amestec omogen și bogat în vitamine. Capacitatea vasului pentru pulpă este de 800 ML, iar cel pentru suc are o capacitate de 1000 ML. Acestea se pot spăla în mașina de vase, fiind din plastic, storcătorul de fructe fiind foarte ușor de curățat.

Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro flanco.ro cel.ro evomag.ro elefant.ro badabum.ro

Storcator de fructe si legume cu melc Panasonic MJ-L500SXE, 150 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 2 l, Negru

 • Procesare legume proaspete sau congelate
 • Comprimare la viteză redusă
 • Lamele din oțel inoxidabil
 • Disponibil pe mai multe culori
 • Sistem anti-alunecare
Verifică prețul

Noul storcător de fructe cu melc, de la Panasonic, este compact, silențios și ușor de manevrat dar și de curățat! Prin stoarcere, se păstrează elementele nutritive, lamele se rotesc lent, la 45 rpm, pentru a stoarce ingredientele, astfel încât elementele nutritive să nu fie distruse de căldura frecării. Ștergătorul se rotește automat pentru a preveni înfundarea filtrului, puterea motorului este de 150W, capacitatea recipientului pentru suc este de 1.5L, iar capacitatea recipientului pentru pulpă este de 2L.

Storcator lent de fructe si legume cu melc Zass ZSJ 02, motor puternic cu inductie 250W,stoarcere lenta 45rot/min

 • Motor puternic cu inducție
 • Stoarcere lentă 45rot/min
 • Componente durabile
 • Cauciuc fără BPA
 • 2 orificii de alimentare
Verifică prețul

Acest storcător lent de fructe are un motor cu inducție fiabil, cu o putere nominală de 250 W, iar gura de alimentare extra-largă de 83 mm, ceea ce îl face util în orice bucătărie. Procesul de presare la rece se realizează cu rotire lentă, de 45 rotații per minut, pentru rezultate extraordinare, adică un suc plin de vitamine. Aparatul are și funcția reverse, pentru a inversa sensul rotației melcului și deci pentru a stoarce 90 % din fruct. Componentele sunt durabile, fără BPA, ușor de spălat iar melcul puternic și rezistent, realizat din titan.

Întrebări despre storcătoarele de fructe cu melc

Cum se curăță un astfel de aparat?

Un storcător de fructe cu melc poate fi curățat la mașinat de spălat vase, în mod automat sau manual. Este indicat ca acesta să fie spălat imediat sau după întrebuințarea recentă, pentru că se va curăța mai ușor, pulpa și sucul fructelor neavând timp să se usuce.

Pulpa este separată automat de storcător?

Unele storcătoare de fructe au un container special pentru suc și unul special pentru pulpă, făcându-se astfel separația în mod automat. Depinde de model dar și de brand dacă acest feature este sau nu existent, de aceea trebuie să citiți cu atenție descrierea produsului.

Fructele se taie și decojesc în prealabil?

Nu trebuie să decojesc și să tai fructele înainte să le bag în storcător, așa că se reduce mult din timpul alocat preparării sucului, deoarece petrec mult mai puțin timp pregătind totul. Lucrul ăsta îmi place foarte mult! E super practic, rapid și comod.

Cât de zgomotos este un storcător de fructe?

Ca orice aparat electric cu motor, acesta va produce un zgomot în timpul funcționării. În funcție de model, brand dar și de puterea motorului, acesta poate scoate un zgomot discret sau puțin mai puternic. În general, storcătoarele de fructe nu sunt foarte zgomotoase.

Se montează greu un storcător de fructe?

Nu, un storcător de fructe se montează ușor, acesta având piese modulare. Este intuitiv de montat, chiar dacă nu se consultă manualul cu instrucțiunile de folosință, însă, este recomandat a se face acest lucru, pentru a vă asigură ca aparatul este montat bine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Friteuză Cu Aer Cald (gătit Fără Ulei)
Cea mai bună friteuză cu aer cald (gătit fără ulei)

Îți dorești o variantă de a găti rapid și sănătos în același timp? Trebuie să încerci friteuzele cu aer cald. Poți face cartofi prăjiți sau grătare fără a folosi ulei.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro flanco.ro cel.ro evomag.ro elefant.ro badabum.ro