Cel Mai Bun Set Electric de Fondue

Cel mai bun set de fondue electric

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 49 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un set de fondue electric?

Dacă ești un pasionat al bucătăriei franțuzești sau elvețiene, atunci cu siguranță îți găsești unul dintre cele mai bune seturi fondue electrice. Gătitul de tip fondue presupune topirea unui amestec de brânzeturi și vin ce se adaugă în același recipient. Un model mai scump, de la KitchenCraft, ar putea fi varianta ideală pentru tine.

De fiecare dată când îți cumperi un vas, o oală sau o tigaie, trebuie să te uiți prima oară la material. Astfel, un set fondue electric bun trebuie să fie totodată tot dintr-un material bun - fontă, dar mai găsești și seturi din inox sau alte materiale. Fonta în schimb este un material foarte bun, rezistent, care dispune de o durată de viață foarte mare.

Sunt și alte detalii de care poți ține cont. De exemplu, unele vase pot fi folosite și separat pe plitele cu inducție, ceea ce te poate ajuta să pregătești și alte alimente. O atenție deosebită trebuie să acorzi și modului de curățare. Un vas pentru fondue ar trebui să fie ușor de curățat, iar unele piese pot fi curățate chiar și la mașina de spălat vase.

Seturi de fondue electrice

Cel mai bun

Klarstein

 • Vas ceramic smalțuit
 • Placă de încălzire din aluminiu
 • Suport de încălzire din oțel inoxidabil
 • Putere 1200 W
 • Util ca o plită sau o racletă
Verifică prețul

KLARSTEIN SIRLOIN RACLETTE cu fondue oferă cea mai mare distracție cu fondue la adunările și petrecerile sociale. Are un vas de ceramică special conceput pentru prepararea brânzeturilor, dar nu numai, fiind perfect pentru a fi folosit pe post de plită sau racletă. Stativul de încălzire din oțel inoxidabil este echipat cu întrerupător termostatic, astfel că puteți regla treptat temperatura. Căldura din vas este distribuită uniform și păstrată timp îndelungat, iar picioarele anti-derapante oferă stabilitate sporită.

la buget

H.Koenig

 • Capacitate mare;
 • Termostat reglabil;
 • Echipat cu capac rezistent la stropi cu suport pentru furculite;
 • Curățare ușoară;
 • Strat anti-aderent.
Verifică prețul

Acest Fondue te face să devii mai creativ și mult mai activ în bucătărie imediat ce l-ai achiziționat deoarece este o plăcere să gătești cu el. Cu capacitatea sa mare de 2 litri puteți pregăti mâncare pentru întreaga familie. Materialul din care este confecționat este inoxul, lucru care îi prelungește durata de viață. Principalele funcții le reprezintă topirea și menținerea la temperatură ridicată a mâncării. Puterea de lucru măsoară 800 W iar greutatea pe care o cântărește este de numai 1,9 kg.

Premium

KitchenCraft

 • Design deosebit.
 • Prezintă un suport metalic de încălzire, un suport rotativ de lemn cu 2 nivele .
 • Prezintă un arzător.
 • Setul fondue necesită combustibil la utilizare.
 • Bolurile ceramice, furculițele și lingurițele se pot curăța la mașina de spălat vase, iar vasul fondue se curăță doar manual.
Verifică prețul

Setul fondue de la Kitchen Craft este unul ideal pentru serile petrecute în familie, pregătind o cină extrem de gustoasă pentru 6 persoane. Cu un design inovativ, setul este dotat cu 26 de piese ce includ boluri ceramice, furculițe și lingurițe ce pot fi curățate cu ușurință în mașina de spălat vase. Materialul din care este realizat acest set este inoxul, astfel că rezistența acestuia conferă posibilitatea utilizării setului de nenumărate ori. Setul prezintă și un suport metalic de încălzire, un suport rotativ de lemn cu 2 nivele și un arzător.

Bambus Fondue

 • Design modern;
 • Bază de încălzire din bambus;
 • Oală din oțel inoxidabil;
 • Spațioasă;
 • Dotat cu termostat pentru control continuu al temperaturii.
Verifică prețul

Klarstein Bamboo Fondue se ocupă de cea mai înaltă trăire într-un grup plăcut de prieteni și este fabricată din oțel inoxidabil ce o face extrem de rezistentă. Acest fondue poate fi folosit pe post de plită, are un design rafinat fiind îmbrăcat în lemn de bambus. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1,5 metri iar greutatea acestui produs cântărește 1,9 kg. Picioarele antiderapante oferă stabilitate suplimentară. Setul de fondue este completat cu 6 furculițe din oțel inoxidabil și un suport clasic pentru acestea.

Set fondue electric Unold, 1000W, Inox/Negru

 • Bază din plastic termorezistent.
 • 6 borcane din ceramică pentru sosuri.
 • Element de încălzire cu diametrul de 16 cm ce poate fi utilizat și ca plită.
 • Control variabil al temperaturii.
 • Putere mare.
Verifică prețul

Setul fondue este creat pentru până la șase persoane și pune varietatea culinară pe masă! Oala de fondue din oțel inoxidabil este ideală pentru fondue clasic de carne sau pentru variante asiatice cu pește, creveți sau legume gătite delicios în bulion. Setul include, de asemenea, o oală ceramică ignifugă pentru fondue de ciocolată, în care fructele proaspete primesc o glazură minunată de ciocolată topită. Pentru cele șase furci de fondue incluse în set este prevăzută o protecție împotriva stropirii din oțel inoxidabil cu suport de furculiță.

Set fondue electric 1200W, Rommelsbacher, F1200

 • Sigur
 • Precis la temperatură
 • Înaltă calitate
 • Perfect pentru toate tipurile de fondue
 • Ușor de întreținut
Verifică prețul

Setul fondue electric F1200 de la Rommelsbacher este un aparat revoluționar, deoarece este ușor de utilizat și perfect pentru toate tipurile de fondue: ciocolată, brânză, ulei, bouillon. Cu un sistem de siguranță bine alcătuit, setul este precis la temperatură și este dotat cu o protecție supraîncălzire și cu un semnal sonor, indicând indicele căldurii reziduale. Cu o carcasă solidă realizată din oțel inoxidabil, setul are o putere de 1200W și vă ajută în pregătirea unei mese delicioase în familie pentru 6 persoane.

Întrebări despre seturile electrice de fondue

Din ce material trebuie să fie setul electric de fondue?

De fiecare dată când îți cumperi un vas, o oală sau o tigaie trebuie să te uiți prima oară la materialul din care este confecționată. Îți recomandăm să te orientezi către fontă sau inox. În general fonta este un material foarte bun, rezistent, care dispune de o durată de viață mare.

Câte piese include setul?

Deoarece vorbim despre un set este foarte clar faptul că vor fi mai multe piese incluse. Majoritatea seturilor electrice de fondue sunt formate din 8 sau 10 piese. Printre cele mai importante piese se regăsesc: vasul, arzătorul, bolurile precum și suportul din lemn

Ce capacitate are vasul?

Capacitatea vasului este un aspect de care trebuie să ții cont atunci când vrei unul dintre cele mai bune seturi de fondue. Alege capacitatea vasului în funcție de numărul de membri ai familiei sau de cât de mult gătești.

Se poate folosi vasul și pe plitele cu inductie?

Aceasta este una din caracteristicile opționale pe care le poți întâlni la seturile electrice de fondue. Unele vase pot fi folosite și separat la inducție ceea ce te poate ajuta să pregătești și alte alimente.

Temperatura este reglabilă?

Ca la orice alt produs există mai multe variante și la seturile electrice de fondue. Controlul variabil al temperaturii asigură temperatura optimă de fiecare dată pentru a evita arderea alimentelor. Verifică specificațiile produsului pentru a te asigura că alegi cea mai bună variantă pentru tine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare
Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel mai bun espressor cu râșniță integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Cel Mai Bună Tavă Adâncă Pentru Cuptor
Cel mai bună tavă adâncă pentru cuptor

Îți ies de obicei fripturile prea uscate? Cel mai probabil este din cauza tăvii care nu este îndeajuns de înaltă. Cumpără-ți o tavă înaltă și vei putea găti în ea atât deserturi cât și fripturi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe