Cel Mai Bun Aparat de Popcorn Acasă (Modele Retro)

Aparate de popcorn cu design retro pentru acasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 63 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un aparat de popcorn pentru acasă?

Sărat, dulce sau servit cu sosuri, popcornul este gustare rapidă, ușor de preparat, pe care o apreciază toți, de la mic la mare, în întreaga lume. Floricelele din comerț, în pungi ambalate sau cele care se prepară la cuptorul cu microunde nu au același gust ca cele preparate din boabe de porumb, pe loc. Iar pregătirea clasică este incomodă, nu vei avea mereu dispoziția necesară pentru ea. Cu atât mai mult cu cât tehnologia a avansat, fiind creată modalitatea perfectă de preparare a popcornului acasă la tine, rapid și simplu. Există modele care prepară popcornul cu puțin ulei adăugat, însă există și variante de aparate care folosesc aerul încins. Sunt ușor de utilizat, iar mentenanța înseamnă curățarea după fiecare utilizare, astfel încât să te asiguri că ai îndepărtat resturile de de boabe, ulei, sare, unit.

Pentru o experiență completă de "cinema la tine acasă", investește într-un model de aparat de popcorn cu design retro, miniatură similară a celor din sălile de cinema. Dacă nu ești interesat de designul retro, vei găsi suficiente modele realizate din materiale diverse - plastic, inox, la prețuri accesibile.

Modele bune de aparate de făcut popcorn pentru acasă

Premium

* Prezentare video mai jos

Klarstein Volcano

 • Două comutatoare de pornire
 • Iluminare cu lumină caldă
 • Ferestre plexiglas
 • Castron din oțel inoxidabil
 • Curățare ușoară
Verifică prețul

Aparatul pentru popcorn Klarstein Volcano va putea prepara porția preferată de floricele în doar câteva minute. Are o capacitate mare a recipientului de oțel inoxidabil de 72 ml, în care cu doar puțin ulei și o singură lingură de porumb poți prepara atât varianta dulce cât și sărată a gustării tale preferate. Containerul cu sistem de încălzire integrat pe bază de lumină poate păstra calde floricelele dacă nu sunt servite imediat. Designul abordat va aminti de epoca anilor 50 așa că poate fi și un bun element decorativ în bucătăria ta.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Couchpotato

 • Iluminare cu led în interior
 • Mânere rezistente la căldură
 • Funcția vrac
 • Vas cu capacitate mare
 • Buton ascuns de pornire - oprire
Verifică prețul

Designul modern ori te prinde ori nu, nu există cale de mijloc cu acest aparat. Pe mine personal m-a cucerit cu această formă de OZN care apoi prinde viață datorită unei lumini calde din interiorul cupolei de plexiglas, când îl pornești. Grație acestui aparat floricele sunt preparate într-un timp foarte scurt, pentru că aparatul are niște agitatoarele integrate, care distribuie boabele de porumb uniform pe placă fierbinte și se asigură că stick-urile de porumb nu povoacă arsuri. Cu siguranță mulți ochi curioși se vor aduna în jurul acestei mașinării de floricele pentru a asista la întreg spectacolul.

la buget

Aparat pentru popcorn Cyclamen

 • Zgomot redus la utilizare
 • Timpul de prepare foarte scurt
 • Posedă piciorușe antialunecare
 • Ușor de instalat
 • Comod de amplasat, având dimensiuni relativ mici
Verifică prețul

Aparatul pentru popcorn de la Cyclamen este perfect pentru nopțile relaxante în care dorești te uiți cu persoana iubită, alături de un bol de popcorn. Este fabricat din plastic dur și foarte rezistent, dotat cu buton de on/off, având o greutate redusă și dimensiuni reduse. Timpul de preparare este foarte rapid, de numai 3 minute și o porție este suficientă pentru două persoane. Are o putere de 1200W și dimensiuni reduse, fiind simplu de depozitat oriunde. Începe relaxarea chiar acum, alături de un film bun.

Aparat popcorn fara ulei Sweet Times

 • Uşor de folosit
 • Versatil
 • Uşor de manenvrat
 • Calitate bună
 • Raport calitate-preț ridicată
Verifică prețul

Popcornul este ideal pentru orice weekend în familie, dar și cu orice ocazie. Dacă ești și tu un iubitor de aceste floricele de porumb, te invităm să descoperi un aparat perfect pentru a face popcorn “Sweet times”. Datorită tehnologiei speciale, acesta le face fără ulei, fiind mult mai sănătoase, iar design-ul vintage devine atrăgător și interesant pentru copii. De-asemenea, acest aparat este simplu și ușor de utilizat, comod de amplasat oriunde în bucătărie, fiind dotat și cu alte accesorii avantajoase.

Aparat pentru popcorn, Sogo 11350, 310 W, otel inoxidabil, picioare anti-alunecare,lumina interna, ON/OFF, alb/rosu

 • Design atractiv
 • Ușor de curățat
 • Lumina interioară
 • Picioare anti-alunecare
 • Capacitate mare
Verifică prețul

Pentru o seară reușită de film în familie sau cu prietenii, ai nevoie de floricele proaspete. Acest aparat de făcut popcorn are un design classic, exact ca-n filme, și nu ocupă mult spațiu, deci poate fi depozitat atunci când nu ai nevoie de el. Este stabil pentru că are piciorușe din cauciuc iar ferestrele sunt din plexiglas pentru a putea urmării spectacolul oferit de floricelele săltărețe. Vasul este încăpător realizat din oțel inoxidabil deci foarte ușor de întreținut, plus acest vas este prietenos cu mașina de spălat vase.

Aparat de făcut floricele de porumb cu aer cald 1200W/230V

 • Timp de preparare scurt
 • Tehnologie modernă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de instalat si pornit
 • Design plăcut și simplu
Verifică prețul

Dacă vrei floricele de porumb fierbinți rapid și fără să depui efort, îți cumperi acest aparat de făcut floricele de porumb cu aer cald. Are un design modern, este simplu de folosit chiar și cei mici îl pot folosi în siguranță. De culoare roșie, este foarte ușor de spălat și igienizat. De asemenea, floricelele de porumb vor avea un conținut scăzut de grăsime. Are o funcționare simplă cu o singură atingere pe un singur buton. Timpul de preparare este de 2-4 minute. Porția de floricele are 40-60 grame.

Aparat pentru popcorn Beper Red

 • Comod de amplasat oriunde
 • Prezintă zgomot redus la utilizare
 • Ușor de instalat și folosit
 • Design modern și plăcut
 • Confecționat pe bază de tehnologie modernă
Verifică prețul

Dacă ai poftă de popcorn și vrei să mănânci floricele rapid, nu te mai obosi să le prăjești. Există metode mai ușoare de a face popcorn. De fapt, nici nu este sănătos să mănânci atât de multă prăjeală și grăsimi. Ai la dispoziție acest aparat de popcorn care face toată treaba pentru tine și tu nu mai depui niciun pic de efort. Are un design modern și atractiv, este viu colorat. Arată ca acele mașinării din parcuri pe care le vezi la tot pasul. Are o greutate de 2 kilograme, fapt ce îl face ușor de transportat.

Întrebări despre aparatele de popcorn pentru acasă

Care tip de aparat este mai bun: cel cu preparare cu ulei sau cele cu aer încins?

Aparatele de popcorn pentru casă care fac floricelele cu aer încins sunt mai sănătoase față de cele care gătesc cu ulei. Din punct de vedere al gustului, acestea seamănă destul de mult, neexistând mari diferențe. Este indicat a se evita consumul de floricele gătite cu ulei.

Ce cantitate de popcorn pot prepara la o utilizare?

Cantitatea de popcorn preparată la o utilizare este specificată de fiecare producător în parte, așa că este nevoie să parcurgi cu atenție descrierea pentru a identifica acest detaliu. Mai exact, majoritatea modelelor sunt însoțite de un recipient pentru boabele de porumb, care indică o anumite cantitate permisă.

În cât timp se prepară popcornul?

În funcție de capapcitatea vasului în care se prepară floricelele, un aparat de popcorn de uz casnic poate prepara gustarea preferată în variantă dulce sau sărată în aproximativ 2-4 minute. Cele mai multe pot chiar să păstreze calde floricelele dacă nu sunt servite imediat.

Este prevăzut și cu funcție de menținere la cald?

Unele aparate au o funcție specială pentru acest lucru sau bolul de preparare este termoizolat, menținându-se astfel floricelele calde. Însă, cel mai bine este a prepara și mânca floricelele cât timp acestea sunt calde, bucurându-te astfel de ele la un film bun, împreună cu familia sau prietenii!

Se curăță ușor?

Da, aceste aparate se curăță ușor, cu o lavetă umedă sau uscată. Unele aparate au vasul de gătit detașabil, astfel, acesta se poate pune inclusiv în mașina de spălat vase. În câteva minute, totul o să fie curățat și gata de o nouă utilizare, pentru a te răsfăța cu popcorn proaspăt!

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Vertical Bosch
Aspiratoare portabile Bosch (fără cablu) pentru acasă

Cauți un aspirator fără cablu Bosch? Află cum alegi un aspiratorul portabil potrivit nevoilor tale pe baza review-urilor experților noștri.

Cel Mai Bun Mixer pentru Frământat Aluat. Modele Puternice
Mixere puternice bune pentru frământarea aluatului

Dacă vrei să fii sigură că poți pregăti aluatul cu ajutorul mixerului trebuie să alegi un model puternic, cu opțiune speciala de frământat. Vezi ce îți recomandăm.

Cea mai bună Râșniță de Cafea cu Alegerea Gradului de Măcinare
Râșnițe de cafea cu alegerea gradului de măcinare

Îți place cafeaua măcinată proaspăt acasă? Alege o râșniță de cafea cu alegerea gradului de măcinare și poți testa cu diverse arome până găsești mărimea perfectă pentru gustul tău.

Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare
Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe