Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)

Aparate de făcut gheață acasă

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți iei o mașină de făcut gheață pentru acasă?

Aparatele de făcut gheață sunt soluția ideală pentru cuburi de gheață la tine acasă, doar torni apă și aparatul furnizează cuburile de gheață pentru tine. Acestea au dimensiuni reduse, nu ocupă mult spațiu în bucătărie și sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești. În plus, o mașina de gheață pentru acasă nu necesită legarea la conducta de apă sau alte proceduri complicate de instalare. Atâta timp cât ai acces la o priză de curent electric și apă curentă, vei avea cuburi de gheață proaspete în cel mai scurt timp.

Acestea sunt proiectate să lucreze rapid pentru a nu fi nevoit sa aștepți ore întregi după gheață. În plus, un aparat de făcut gheață compact poate fi folosit și în alte situații decât o petrecere, cum ar fi la un birou sau alte spatii comune unde oamenii consuma băuturi reci pe parcursul unei zile. Astfel o mașină de făcut cuburi de gheață este o soluție mult mai bună în astfel de situații. Mai ales că nu are un preț prea mare și pot fi folosit și în deplasări cum ar fi campingul, rulota sau navigarea pe mare.

Aparate bune de făcut gheață acasă

Cel mai bun

Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB20, ciclu productie 6-13 min, display LCD, capacitate zilnica 12 kg, 2 dimensiuni cuburi gheata

 • Fabricat din inox anti-amprentă
 • Nivel redus de zgomot
 • Consum redus de energie
 • Producție de gheață de 12kg
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Nu vei putea să faci gheață fără mașina de făcut cuburi de gheață H.Koenig KB20 la tine în bucătărie. Rapid, dispozitivul produce 12 cuburi de gheață la fiecare 6 până la 13 minute și până la 12 kg pe zi. Producția de cuburi de gheață este automată și ușor de controlat datorită ecranului LCD integrat. Convenabil, puteți să programați dispozitivul să facă cuburi de gheață în avans, în ultimul minut sau chiar să le păstreze pentru mai târziu. Util, puteți alege între două dimensiuni diferite de cuburi de gheață în funcție de nevoile dumneavoastră. Ideal, KB20 vă va permite să vă umpleți coolerul, o parte esențială a serilor și picnicii din aceasta vară.

la buget

Partytime aparat pentru cuburi de gheață

 • Design modern
 • Rezistent
 • Versatil
 • Capacitate mare de producție
 • Economic
Verifică prețul

Dacă îți place să dai petreceri la care să chemi o mulțime de oameni, un aparat de gheață este produsul de care ai neapărat nevoie. El poate fi folosit la o petrecere comună într-un apartament, o sărbătoare de familie sau chiar în baruri și restaurante. Cu ajutorul lui poți crea bucuri de gheață pentru a te bucura de orice băutură rece și revigorantă. Acest aparat pentru cuburi de gheață poate produce până la 14 kg pe zi și are o putere de 145 W producând cuburi de gheață clare cu un rezervor de apă de 2.9 litri.

Premium

Eiszeit Crush aparat de făcut gheață

 • Design modern
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă vrei gheață pentru frappe și cocktailuri, ai la dispoziție un aparat puternic de făcut gheață care poate face totul posibil. Poți produce zilnic între 15-18 kg de gheață numai bună de pus în băuturi să te răcorești. Ai de fapt la dispoziție 3 în 1: cuburi de gheață, gheață zdrobită, apă cu gheață în același aparat. Acest aparat are utilizări diverse: gheață perfectă pentru băuturi, smoothie, deserturi și vitrine. Este perfect atât pentru uz casnic, cât și pentru petreceri sau aniversări în grădina ta.

Aparat portabil de facut gheata Zass ZIM 02 15 kg/24h 112 W 1.25 L Inox zim 02

 • Rezistență crescută
 • Consum redus de energie
 • Nivel redus de zgomot
 • Capacitate crescută
 • Simplu de transportat
Verifică prețul

Acest aparat portabil de făcut gheață este un produs ideal pe timp de caniculă când nu mai știi unde să te ascunzi de razele soarelui care pare că îți arde pielea chiar și la umbră. Compact și ușor de luat cu tine, te poate ajuta să te răcorești oriunde te-ai afla. Îl poți lua cu tine la picnic, la mare, la ștrand sau pur și simplu la un grătar cu prietenii. Este foarte ușor de transportat și când nu mai ai nevoie de el, este ușor de depozitat la umbră. Este realizat din inox și este rezistent pentru a-ți fi alături și verile viitoare.

Mr. Silver-Frost aparat de gheață

 • Design modern
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Dotat cu display electronic
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Cu un design modern și un consum mic de energie electrică, noul aparat de gheață de la Klarstein este cadoul potrivit pentru tine vara asta. Acest aparat te ajută să îți răcorești zilele datorită unui rezervor de apă de 3.3 litri și o putere de ieșire de 150 watt. Este un aparat silențios care funcționează cu un compresor de înaltă performanță cu un zgomot redus pentru a nu deranja fonic prea tare. Gustul și mirosul cuburilor de gheață sunt neutre. Astfel te vei putea bucura de el atât în scop casnic, cât și pentru evenimente.

Masina de facut gheata Camry CR 8073, 120W, Rezervor apa 2.2 litri, pana la 12 kg gheata/zi, Negru

 • Design modern
 • Simplu de transportat
 • Capacitate crescută
 • Zgomot redus
 • Dotată cu tehnologie inteligentă
Verifică prețul

Mașina de făcut gheață este un electrocasnic extrem de important pe timp de vară când temperaturile încep să o ia razna. Cu toții avem nevoie de răcorire pe temperaturile care par că ne sufocă oriunde ne-am afla. Acest electrocasnic are un rezervor de 2.2 litri și te poate ajuta să creezi nu mai puțin de 12 kg de gheață pe zi. Este foarte ușor de folosit și te vei bucura că o ai alături în zilele toride de vară. Te poți bucura de sucuri, frappe-uri și cocktailuri reci alături de prieteni la orice oră din zi.

Masina de facut cuburi de gheata Tarrington House IM1216, 2.1 litri, Capacitate 12kg/24h

 • Capacitate mare
 • Design plăcut
 • Rezistentă
 • Eficientă
 • Raport calitate-preț bun
Verifică prețul

Toată lumea știe că în perioada caldă a anului ai nevoie să consumi multe băuturi răcoritoare cu gheață. Mașina de făcut gheață de la TARRINGTON HOUSE este aliatul tău de încredere, perfect pentru nevoile tale. Este dotată cu un rezervor de 2.1l de apă și are o capacitate de 12kg de gheață la fiecare 12ore. Greutatea sa redusă o face simplu de mutat și instalat oriunde ai nevoie de ea, iar dimensiunile reduse prezintă un avantaj în lupta cu spațiul. Carcasa din oțel inoxidabil îi sporește rezistența la șocuri.

Întrebări despre aparatele de făcut gheață acasă

Care este capacitatea de făcut gheață ?

În funcție de caracteristicile produsului și având în vedere gama largă existentă pe piață, se poate relata faptul că majoritatea aparatelor au o capacitate cuprinsă între 1 și 3 l, cu variațiuni în funcție de preț, model și firma producătoare. Alege un model care să se potrivească cerințelor tale!

Există opțiunea de timer ?

Aparatele moderne de făcut gheață dispun de un timer ce va ajuta să programați mașina înainte să plecați la serviciu, iar până ajungeți acasă cuburile de gheață deja să fie la temperatura optimă pentru a vă asezona băutură preferată. Este prilejul perfect pentru a vă relaxa.

Se poate seta o alarmă pentru când gheața este făcută ?

Da! În funcție de preț, tipul aparatului, și alte diferite funcționalități pot fi disponibile. Pe lângă rapiditate, economia de timp și siguranța sănătății tale, alarma setată pentru când gheața este finalizată, îți va permite să îți desfășori activitățile în mod liber.

Există un panou de control ?

Mașinile de gheață pentru uz rezidențial sunt concepute pentru a fi utilizate, operate și curățate facil. Astfel, în funcție de modelul selectat, va fi extrem de ușor de setat pentru a realiza cuburile de gheață - spre exemplu, poți seta dimensiunea cuburile de gheață, urmând să revii după timpul specificat de producător pentru a goli recipientul cu gheața realizată.

Se poate seta mărimea cuburilor ?

Dacă investești într-un astfel de dispozitiv, este important să citești descrierea și funcțiile cu care este prevăzut: capacitatea recipientului de apă, precum și capacitatea celui în care sunt depozitate cuburile. În funcție de brandul și modelul ales, vei avea opțiunea de a seta mărimea cuburilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cel Mai Bun Dozator de Bere Pentru Acasă
Cel mai bun dozator de bere pentru acasă

Îți place berea la halbă și vrei să te poți bucura și acasă de ea? Acum ai posibilitatea de a-ți monta acasă un dozator de bere asemănător cu cele din baruri.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu
Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor
Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Indiferent că-l vrei pentru bucătărie sau baie, un coș de gunoi cu senzor îți va face viața mai ușoară. Profită de tehnologia momentului pentru a-ți moderniza casa.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe