Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)

Aparate de făcut gheață acasă

Modificat la 26 mai 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți iei o mașină de făcut gheață pentru acasă?

Aparatele de făcut gheață sunt soluția ideală pentru cuburi de gheață la tine acasă, doar torni apă și aparatul furnizează cuburile de gheață pentru tine. Acestea au dimensiuni reduse, nu ocupă mult spațiu în bucătărie și sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești. În plus, o mașina de gheață pentru acasă nu necesită legarea la conducta de apă sau alte proceduri complicate de instalare. Atâta timp cât ai acces la o priză de curent electric și apă curentă, vei avea cuburi de gheață proaspete în cel mai scurt timp.

Acestea sunt proiectate să lucreze rapid pentru a nu fi nevoit sa aștepți ore întregi după gheață. În plus, un aparat de făcut gheață compact poate fi folosit și în alte situații decât o petrecere, cum ar fi la un birou sau alte spatii comune unde oamenii consuma băuturi reci pe parcursul unei zile. Astfel o mașină de făcut cuburi de gheață este o soluție mult mai bună în astfel de situații. Mai ales că nu are un preț prea mare și pot fi folosit și în deplasări cum ar fi campingul, rulota sau navigarea pe mare.

Aparate bune de făcut gheață acasă

Cel mai bun

Masina de facut cuburi de gheata H.Koenig KB20, ciclu productie 6-13 min, display LCD, capacitate zilnica 12 kg, 2 dimensiuni cuburi gheata

 • Fabricat din inox anti-amprentă
 • Nivel redus de zgomot
 • Consum redus de energie
 • Producție de gheață de 12kg
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Nu vei putea să faci gheață fără mașina de făcut cuburi de gheață H.Koenig KB20 la tine în bucătărie. Rapid, dispozitivul produce 12 cuburi de gheață la fiecare 6 până la 13 minute și până la 12 kg pe zi. Producția de cuburi de gheață este automată și ușor de controlat datorită ecranului LCD integrat. Convenabil, puteți să programați dispozitivul să facă cuburi de gheață în avans, în ultimul minut sau chiar să le păstreze pentru mai târziu. Util, puteți alege între două dimensiuni diferite de cuburi de gheață în funcție de nevoile dumneavoastră. Ideal, KB20 vă va permite să vă umpleți coolerul, o parte esențială a serilor și picnicii din aceasta vară.

Premium

* Prezentare video mai jos

Ice Volcano 2G

 • Capacitate mare de formare gheață
 • Design modern
 • Foarte silențios
 • Două dimensiuni pentru cuburi
 • Avertizare lipsă apă
Verifică prețul

Klarstein Ice Volcano este un dispozitiv pentru producerea de gheață, care o pregătește după cum este necesar, pentru evenimente mici și mijlocii. Dispozitiv destinat pentru bucătarii și baruri, produce în numai 13 minute, aproximativ 9 cuburi de gheață, care în peste 24 de ore se multiplică la aproximativ 13 kg. Acesta funcționează destul de puternic, fără zgomot și nu deranjează pe nimeni. Controlul dispozitivului este efectuat prin intermediul panoului clar cu 2 butoane, dimensiunea cuburilor de gheață poate fi selectată în 2 dimensiuni diferite la atingerea unui buton. În absența apei sau dacă recipientul este plin, dispozitivul Klarstein avertizează cu un semnal acustic. Fereastră transparentă în partea de sus a unității oferă informații cu privire la cantitatea de gheață. Nu lasă nici un gust. Aceasta înseamnă că interiorul și sistemul de pompare sunt realizate din materiale fără gust.

la buget

Masina cuburi de gheata Heinner HIM-120S, Capacitate 12kg/24h, Doua dimensiuni pentru cuburile de gheata, Argintiu

 • 12kg de gheață in 24 h
 • Capacitate mare de înghețare
 • 2 dimensiuni de gheață
 • Cosmin redus de energie electrică
 • Ușor de spălat
Verifică prețul

Toată lumea savurează o băutură rece. O mașină de făcut cuburi de gheață este o soluție bună mai ales că nu are un preț prea mare. Mașina de făcut gheață are un rezervor de apă în care încap maxim 3L de apă și un compartiment pentru gheață de maxim 1 kg de cuburi de gheață. Capacitatea totală de creare gheață este de 12kg / 24 ore. Ciclul de creare a cuburilor de gheață durează între 6 si 13 min, în funcție de mărimea cubului. Acestă mașină de gheață a fost construită pentru utilizare la interior sau în medii acoperite și ferite de praf cu temperaturi între 10 si 32 grade C.

Masina de facut gheata Star-Light MGY-1208WH, 120W, Rezervor apa 2.2l, Capacitate 12kg/24h, Alb

 • Capacitate mare de realizare gheață (12kg în 24 ore)
 • Facil de operat și de curățat
 • Capacul transparent permite vizualizarea constantă a recipientului
 • Aparatul nu trebuie conectat la o sursă de apă (aceasta se toarnă direct în recipient)
 • Pachetul include și o lopățică pentru cuburi
Verifică prețul

În contextul verii avantajele mașinii de făcut gheață, Star-Light, se lasă dezvăluite încă de la prima utilizare. Aceasta are o putere de 120W, un rezervor de apa de 2.2 l și o capacitate de 12kg de cuburi de gheață pe zi, fiind suficient pentru băuturile tuturor membrilor familiei. Capacul transparent vă dă posibilitatea să vedeți cantitatea de gheața produsă pentru un control mai bun. Apa se toarnă în mașină, nefiind necesară conectarea la o sursă externă, ceea ce face acest aparat ușor de folosit. Aparatul conține indicatori LED pentru avertizare adăugare apa și producere gheață finalizată, pentru o utilizare mai sigură. Are și o lopățică practica, ce vă ajută să luați din recipient câte cuburi de gheață aveți nevoie. Recipientul pentru cuburi de gheață este detașabil, fiind astfel mai ușor de manevrat și curățat.

Mr. Black-Frost aparat de gheață

 • Fabricat din materiale de calitate superioară
 • Dotat cu inficator nivel de apă
 • Greutate redusă
 • Tampoane anti-alunecare
 • Panou de control digital
Verifică prețul

Mașina de gheață Klarstein Mr. Black-Frost vă va ajuta la organizarea de evenimente mici și mijlocii și vă va ajuta pentru a acoperi consumul de gheață. Acest aparat este potrivit, de asemenea, pentru utilizarea în bucătării mici și care poate într-adevăr, în termen de 24 de ore să producă aproximativ 15 kg de cuburi de gheață. Motorul său de 150 W lucrează foarte liniștit și nu deranjează discuțiile oaspeților care doresc să se distreze. În ceea ce privește serviciul, filtrul de gheață Klarstein Mr. Black-Frost datorită panoului de control este foarte intuitiv. Cantitatea de gheață produsă pote fi verificată printr-o căsuță practică plasată pe partea de sus a dispozitivului.

Clearcube aparat de gheață

 • Carcasă din oțel inoxidabil
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Volum de protecție de 13 kg de gheață
Verifică prețul

Cu mașina de gheață Klarstein Clearcube, toate băuturile pot fi perfect răcite. Fie cocktail sau băuturi răcoritoare: Cuburile transparente de gheață sunt perfecte pentru fiecare băutură. Mașina de gheață Clearcube de înaltă performanță produce până la 13 kg de gheață clară pe zi și este ideală pentru utilizarea la petreceri sau petreceri de grădină. Chiar și pentru uzul normal de uz casnic, Clearcube este un bun real: cu el acasă veți avea mereu cuburi de gheață pentru băuturi răcoritoare proaspete. Operarea dispozitivului de gheață Clearcube este foarte simplă și confortabilă prin intermediul panoului de control cu ecran tactil. După utilizare, carcasa insensibilă din oțel inoxidabil poate fi curățată cu ușurință, finisajul nobil cu vârf negru se potrivește în orice ambianță.

Întrebări despre aparatele de făcut gheață acasă

Care este capacitatea de făcut gheață ?

În funcție de caracteristicile produsului și având în vedere gama largă existentă pe piață, se poate relata faptul că majoritatea aparatelor au o capacitate cuprinsă între 1 și 3 l, cu variațiuni în funcție de preț, model și firma producătoare. Alege un model care să se potrivească cerințelor tale!

Există opțiunea de timer ?

Aparatele moderne de făcut gheață dispun de un timer ce va ajuta să programați mașina înainte să plecați la serviciu, iar până ajungeți acasă cuburile de gheață deja să fie la temperatura optimă pentru a vă asezona băutură preferată. Este prilejul perfect pentru a vă relaxa.

Se poate seta o alarmă pentru când gheața este făcută ?

Da! În funcție de preț, tipul aparatului, și alte diferite funcționalități pot fi disponibile. Pe lângă rapiditate, economia de timp și siguranța sănătății tale, alarma setată pentru când gheața este finalizată, îți va permite să îți desfășori activitățile în mod liber.

Există un panou de control ?

Mașinile de gheață pentru uz rezidențial sunt concepute pentru a fi utilizate, operate și curățate facil. Astfel, în funcție de modelul selectat, va fi extrem de ușor de setat pentru a realiza cuburile de gheață - spre exemplu, poți seta dimensiunea cuburile de gheață, urmând să revii după timpul specificat de producător pentru a goli recipientul cu gheața realizată.

Se poate seta mărimea cuburilor ?

Dacă investești într-un astfel de dispozitiv, este important să citești descrierea și funcțiile cu care este prevăzut: capacitatea recipientului de apă, precum și capacitatea celui în care sunt depozitate cuburile. În funcție de brandul și modelul ales, vei avea opțiunea de a seta mărimea cuburilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș de Gunoi Selectiv (de Apartament)
Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cel Mai Bun Tocător de Resturi Alimentare de Chiuvetă
Tocător de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă

Vrei să scapi de mirosul mâncării aruncate în coșul de gunoi? Tocătorul de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă este soluția modernă și eficientă pe care o cauți.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe