De ce să-ți iei o mașină de făcut gheață pentru acasă?

Aparatele de făcut gheață sunt soluția ideală pentru cuburi de gheață la tine acasă, doar torni apă și aparatul furnizează cuburile de gheață pentru tine. Acestea au dimensiuni reduse, nu ocupă mult spațiu în bucătărie și sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești. În plus, o mașina de gheață pentru acasă nu necesită legarea la conducta de apă sau alte proceduri complicate de instalare. Atâta timp cât ai acces la o priză de curent electric și apă curentă, vei avea cuburi de gheață proaspete în cel mai scurt timp.

Acestea sunt proiectate să lucreze rapid pentru a nu fi nevoit sa aștepți ore întregi după gheață. În plus, un aparat de făcut gheață compact poate fi folosit și în alte situații decât o petrecere, cum ar fi la un birou sau alte spatii comune unde oamenii consuma băuturi reci pe parcursul unei zile. Astfel o mașină de făcut cuburi de gheață este o soluție mult mai bună în astfel de situații. Mai ales că nu are un preț prea mare și pot fi folosit și în deplasări cum ar fi campingul, rulota sau navigarea pe mare.

Aparate bune de făcut gheață acasă

1. IceMaister BEST CHOICE

Dispozitivul Klarstein ICE6 Icemeister vine să furnizeze băuturi răcoritoare pentru petrecerea ta. Puteți uita de formele pentru apă, congelator extra plin și scoaterea cuburilor de gheață din forme, cu dispozitivul pentru prepararea gheții aceste activități aparțin trecutului. Aparatul pentru cuburi de gheață poate fi controlat prin intermediul a patru butoane de sub ecran. După apăsarea tastei puteți selecta între trei dimensiuni de cuburi de gheață sau puteți seta timer-ul. Cu el nu există nici o problemă în a programa aparatul dimineața înainte de muncă, pentru ca seara cuburile de gheață să fie pregătite pentru coktailuri delicioase.

Video IceMaister
Opțiuni cheie
 • Construcție elegantă
 • Design ergonomic
 • Ușor de depozitat
 • Ușor de folosit
 • Capacitate mare

2. Ice Volcano 2G PREMIUM

Klarstein Ice Volcano este un dispozitiv pentru producerea de gheață, care o pregătește după cum este necesar, pentru evenimente mici și mijlocii. Dispozitiv destinat pentru bucătarii și baruri, produce în numai 13 minute, aproximativ 9 cuburi de gheață, care în peste 24 de ore se multiplică la aproximativ 13 kg. Acesta funcționează destul de puternic, fără zgomot și nu deranjează pe nimeni. Controlul dispozitivului este efectuat prin intermediul panoului clar cu 2 butoane, dimensiunea cuburilor de gheață poate fi selectată în 2 dimensiuni diferite la atingerea unui buton. În absența apei sau dacă recipientul este plin, dispozitivul Klarstein avertizează cu un semnal acustic. Fereastră transparentă în partea de sus a unității oferă informații cu privire la cantitatea de gheață. Nu lasă nici un gust. Aceasta înseamnă că interiorul și sistemul de pompare sunt realizate din materiale fără gust.

Video Ice Volcano 2G
Opțiuni cheie
 • Capacitate mare de formare gheață
 • Design modern
 • Foarte silențios
 • Două dimensiuni pentru cuburi
 • Avertizare lipsă apă

3. PNI Summer P3 LA BUGET

Mașina de gheață este un dispozitiv extrem de util mai ales în zilele toride de vară. Aceasta va crea cuburi de gheață pe care le puteți utiliza pentru răcirea băuturilor atât în timpul unei petreceri cât și în timpul liber cu familia. PNI Summer P3 are un rezervor de apă în care încap maxim 3.2l de apa și un compartiment pentru gheață de maxim 1 kg. Capacitatea totală de creare gheață este de 12kg / 24 ore. Ciclul de creare a cuburilor de gheata durează intre 6 și 13 min, în funcție de mărimea cubului selectată și temperatura ambientală. În medii cu temperaturi ridicate timpul de creare a cuburilor de gheața poate fi mai mare. Mașina PNI Summer P3 a fost construită pentru utilizare la interior sau în medii acoperite și ferite de praf cu temperaturi intre 10 și 32 grade C.

Video PNI Summer P3
Opțiuni cheie
 • Utilă
 • Design ergonomic
 • Ușor de depozitat
 • Ușor de folosit
 • Capacitate mare

4. Masina cuburi de gheata, Heinner, 1.9 L, HIM-105BK, Negru

În contextul verii avantajele mașinii de făcut gheață, HEINNER, se lasă dezvăluite încă de la prima utilizare. Aceasta are o putere de 105W, un rezervor de apă și o capacitate de 12kg de cuburi de gheață pe zi, fiind suficient pentru băuturile tuturor membrilor familiei. Capacul transparent vă dă posibilitatea să vedeți cantitatea de gheața produsă pentru un control mai bun. Apa se toarnă în mașînă, fiind necesară conectarea la o sursă externă de 220-240 V, ceea ce face acest aparat ușor de folosit. Aparatul conține indicatori LED pentru avertizare adăugare apă și producere gheață finalizată, pentru o utilizare mai sigură. Recipientul pentru cuburi de gheață este detașabil, fiind astfel mai ușor de manevrat și curățat.

Video Masina cuburi de gheata, Heinner, 1.9 L, HIM-105BK, Negru
Opțiuni cheie
 • Indicator pentru gheață
 • Capacitate mare pentru gheață
 • Ușor de curățat
 • Prevăzut cu geam pentru verificarea gheții
 • Semnalate lipsă apă

5. Masina de facut gheata Star-Light MGY-1208WH, 120W, Rezervor apa 2.2l, Capacitate 12kg/24h, Alb

În contextul verii avantajele mașinii de făcut gheață, Star-Light, se lasă dezvăluite încă de la prima utilizare. Aceasta are o putere de 120W, un rezervor de apa de 2.2 l și o capacitate de 12kg de cuburi de gheață pe zi, fiind suficient pentru băuturile tuturor membrilor familiei. Capacul transparent vă dă posibilitatea să vedeți cantitatea de gheața produsă pentru un control mai bun. Apa se toarnă în mașină, nefiind necesară conectarea la o sursă externă, ceea ce face acest aparat ușor de folosit. Aparatul conține indicatori LED pentru avertizare adăugare apa și producere gheață finalizată, pentru o utilizare mai sigură. Are și o lopățică practica, ce vă ajută să luați din recipient câte cuburi de gheață aveți nevoie. Recipientul pentru cuburi de gheață este detașabil, fiind astfel mai ușor de manevrat și curățat.

Opțiuni cheie
 • Capacitate mare de realizare gheață (12kg în 24 ore)
 • Facil de operat și de curățat
 • Capacul transparent permite vizualizarea constantă a recipientului
 • Aparatul nu trebuie conectat la o sursă de apă (aceasta se toarnă direct în recipient)
 • Pachetul include și o lopățică pentru cuburi

6. On-The-Rocks aparat de gheață

Cu aparatul de făcut gheață Klarstein On-The-Rocks primesc băuturile cuburi suplimentare de gheață! Mic, dar puternic: cu dimensiunile sale compacte Klarstein On-The-Rocks își vă găși cu ușurință un loc chiar și în cel cel mai mic bar și furnizează petrecerilor și evenimentelor băuturi răcoritoare cu cuburi de gheață în formă de gloanțe. După șase - douăsprezece minute sunt pregătite primele cuburi de gheață care cad într-un recipient de 0.6 kg. Acest dispozitiv mic dar puternic produce 12 kg de cuburi de gheață în decurs de 24 de ore și datorită capacului transparent, puteți viziona cum cantitatea de cuburi crește. Pentru că cuburile de gheață să aibă dimensiunea adecvată, puteți alege între dimensiuni mici și mari. În cazul în care recipientul de 2,1 litri ar merge gol sau când containerul este plin, vă avertizează printr-un avertisment și aparatul de gheață își suspendă activitatea.

Opțiuni cheie
 • Dimensiuni compacte, eficiență și performanță ridicată
 • Poate produce până la 12 kg de cuburi de gheață în 24 de ore
 • O serie de cuburi de gheață sunt realizate în 6-12 minute (în recipient de 0,6 kg)
 • Silențios în timpul utilizării
 • Facil de operat, prin control soft-touch (LED-uri colorate pentru setările selectate)

7. Lannister aparat de gheață

Fie cocktail, long drink sau băutură pentru a potoli setea, băuturile răcite sunt perfecte. Dispozitivul Klarstein Lannister produce în 24 de ore până la 10 kg cuburi de gheață. Pur și simplu ajunge să umpleți rezervorul de apă de 1,1 litri, alegeți dimensiunea de cuburi de gheață și producția poate începe: După numai 10 minute sunt produse primele cuburi. La fiecare opt minute cad în rezervorul de 0,6 litri pentru cuburi de gheață alte rezerve care așteaptă să fie utilizate. Controlul este destul de simplu, cu doar câteva butoane și un afișaj clar cuburile de gheață sunt create rapid. Timer-ul integrat poate programa pornirea și oprirea producției de gheață: Perfect pentru petrecerea de acasă. Înalta performanță nu înseamnă neapărat un dispozitiv mare!

Opțiuni cheie
 • 3 dimensiuni de cuburi
 • Rezervor de apă mediu
 • Alarmă lipsă apă
 • Display iluminat
 • Auto-curățare

8. Masina cuburi de gheata Heinner HIM-120S, Capacitate 12kg/24h, Doua dimensiuni pentru cuburile de gheata, Argintiu

Toată lumea savurează o băutură rece. O mașină de făcut cuburi de gheață este o soluție bună mai ales că nu are un preț prea mare. Mașina de făcut gheață are un rezervor de apă în care încap maxim 3L de apă și un compartiment pentru gheață de maxim 1 kg de cuburi de gheață. Capacitatea totală de creare gheață este de 12kg / 24 ore. Ciclul de creare a cuburilor de gheață durează între 6 si 13 min, în funcție de mărimea cubului. Acestă mașină de gheață a fost construită pentru utilizare la interior sau în medii acoperite și ferite de praf cu temperaturi între 10 si 32 grade C.

Opțiuni cheie
 • 12kg de gheață in 24 h
 • Capacitate mare de înghețare
 • 2 dimensiuni de gheață
 • Cosmin redus de energie electrică
 • Ușor de spălat

Întrebări despre aparatele de făcut gheață acasă

Care este capacitatea de făcut gheață ?

În funcție de caracteristicile produsului și având în vedere gama largă existentă pe piață, se poate relata faptul că majoritatea aparatelor au o capacitate cuprinsă între 1 și 3 l, cu variațiuni în funcție de preț, model și firma producătoare. Alege un model care să se potrivească cerințelor tale!

Există opțiunea de timer ?

Aparatele moderne de făcut gheață dispun de un timer ce va ajuta să programați mașina înainte să plecați la serviciu, iar până ajungeți acasă cuburile de gheață deja să fie la temperatura optimă pentru a vă asezona băutură preferată. Este prilejul perfect pentru a vă relaxa.

Se poate seta o alarmă pentru când gheața este făcută ?

Da! În funcție de preț, tipul aparatului, și alte diferite funcționalități pot fi disponibile. Pe lângă rapiditate, economia de timp și siguranța sănătății tale, alarma setată pentru când gheața este finalizată, îți va permite să îți desfășori activitățile în mod liber.

Există un panou de control ?

Mașinile de gheață pentru uz rezidențial sunt concepute pentru a fi utilizate, operate și curățate facil. Astfel, în funcție de modelul selectat, va fi extrem de ușor de setat pentru a realiza cuburile de gheață - spre exemplu, poți seta dimensiunea cuburile de gheață, urmând să revii după timpul specificat de producător pentru a goli recipientul cu gheața realizată.

Se poate seta mărimea cuburilor ?

Dacă investești într-un astfel de dispozitiv, este important să citești descrierea și funcțiile cu care este prevăzut: capacitatea recipientului de apă, precum și capacitatea celui în care sunt depozitate cuburile. În funcție de brandul și modelul ales, vei avea opțiunea de a seta mărimea cuburilor.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe