Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă

Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să alegi un ventilator turn cu telecomandă?

Un ventilator turn cu telecomandă este o soluție economică dar și eficientă indiferent cât de multe alte soluții găsești pe piață. Poți să răcești imediat orice cameră datorită modului de funcționare, care cu ajutorul lamelor ce se mișcă circular, împrăștie aerul rece în întreaga cameră. Pe piață găsești o sumedenie de modele, cu multiple funcții ce se pot plia imediat nevoilor tale.

Este foarte ușor de folosit, dar și extrem de sigur, majoritatea având protecții ce împiedică accesul la aceste lame. Ventilatoarele de cameră tip turn au o putere și o zonă mare de răcire ceea ce le face potrivite pentru camere de dimensiuni medii și pot fi poziționate cu ușurință oriunde. Sunt disponibile în mai multe variante de înălțime, chiar și de peste 1 m, adaptate în funcție de spațiul în care vrei să îl folosești.

Ca să îl muți mai ușor majoritatea au mâner integrat și astfel obții manevrabilitate chiar dacă ai ales un model mare, care să facă față unei încăperi mai mari. În plus au mai multe moduri de funcționare.

Ventilatoare turn cu telecomandă

Premium

V-TAC

 • Prezintă un display de temperatură și telecomandă.
 • Are 3 variante de viteză: joasă, medie, înaltă.
 • Modurile de utilizare sunt: normal, natural, somn.
 • Funcția timer-ului durează aproximativ 15 ore.
 • Lungimea cablului de alimentare este de 1,8m.
Verifică prețul

Vara, cel mai plăcut anotimp. Ziua este lungă, soarele ne delectează cu razele lui, bucuria ne copleșește, însă temperaturile toride ne pot diminua confortul acasă sau la birou. Ventilatorul acesta nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră. Este dotat cu un display care arată temperatura și are integrat telecomandă pentru control. Are 3 variante de viteză și 3 moduri de vânt. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1,8 m, perfect pentru a-l pune oriunde aveți nevoie. Măsoară o putere de 55 W, tensiunea de alimentare necesară este 230 V.

Cel mai bun

Trotec

 • Oscilații automate de 60° cu decuplare automată
 • Curent de aer vertical pe întreaga înălţime a aparatului
 • Construcția fără pale, scade pericolul accidentării prin acestea
 • Funcție de "vânt natural"
 • 6 trepte de viteză
Verifică prețul

La temperaturi prea mari, aerul devine greoi și neplăcut, ceea ce face ca mintea și corpul să nu mai funcționeze normal. Un dispozitiv care aduce temperatura dorită nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră. Acest ventilator turn dispune de un design modern sub formă de coloană, 6 trepte de viteză și 3 moduri de funcționare precum cel normal, modul de vânt natural și cel de noapte. Este gândit cu mâner integrat, telecomandă infraroșu, picior stabil și funcție de temporizare. Cântărește 5,6 kg, este ușor de mutat.

Ventilator de stâlp cu afișarea temperaturii și telecomandă

 • Display temperatură
 • Telecomandă
 • 3 variante de viteză
 • 3 moduri de vânt
 • Temporizator: 1-15 ore
Verifică prețul

Ventilatorul de tip stâlp este gândit cu un display ce afișează informații despre temperatură și în care este incorporată telecomanda cu toate comenzile pentru acesta. Dispune de 3 variante de viteză precum cea joasă, medie și ridicată și 3 moduri de vânt ca normal, natural și somn. Unghiul maxim de rotație este de 70 de grade, lungimea cablului de alimentare măsoară 1,75 cm iar gradul de protecție este IP20. Tensiunea de alimentare necesită 230 V, puterea măsoară 55 W iar greutatea ventilatorului cântărește doar 4,73 kg.

Ventilator turn Honeywell HO-5500RE

 • Panou de control cu afișaj LED
 • 3 viteze pentru fluxul de aer
 • 3 tipuri de rotație: normal, natural și somn
 • Timer 1 - 4 ore
 • Rotire până la 110 grade
Verifică prețul

Ventilatorul turn HO-5500RE de la Honeywell asigură o răcire eficientă a întregii încăperi în care este poziționat, fiind dotat cu 3 viteze pentru fluxul de aer. Cu o rotire de până la 110° și cu un debit de aer de 55 m3 pe minut, aparatul are o înălțime de 103.6 cm și 3 tipuri de rotații diferite, în funcție de nevoile tale: normală, naturală și potrivită pentru somn. Ventilatorul prezintă un panou de control cu afișaj LED și este dotat cu un timer pentru 1-4 ore, controlul său fiind ușor de realizat prin intermediul unei telecomenzi.

la buget

Zilan

 • 3 trepte de viteză
 • Oscilații automate de 80° cu funcție de decuplare
 • Funcție timer până la 7.5 h
 • Mâner integrat
 • Telecomandă
Verifică prețul

Ventilatorul turn ZLN-3437 de la Zilan este un aparat inovativ nu doar datorită costurilor de întreținere mici și a puterii de 45W, ci și datorită designului modern și compact. Dispozitivul are 3 trepte de viteză și oscilații automate de 80° cu funcțiune de decuplare, fiind dotat cu o funcție Timer ce permite programarea de până la 7.5 ore. Silențios (maxim 60 dB) și cu un debit de aer de 1787 m³ pe oră, ventilatorul se alimentează la rețea și este util în orice gospodărie, putând fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi.

Ventilator Turn cu ionizare Clean Air Optima CA405, Debit 520 m3 / h, Consum 40 - 65 W/h, Control digital, Timer, Telecomanda

 • Control digital
 • Funcție de oscilație - rotirea la 80 de grade
 • Control permanent din telecomandă
 • Timer 1, 2, 4 sau 8 ore
 • 3 moduri: normal, natural și somn
Verifică prețul

Când vine vara, oricît de mult am fi așteptat acest anotimp, trebuie să fim echipați așa cum se cuvine, un ventilator este un cadou potrivit pe care ți-l poți face în timpul acestui sezon. Funcția de oscilație, cu o rotire la 80 de grade asigură un efect de răcire chiar și la distanțe mai lungi, iar ionii negativi interacționeză cu particulele nocive, astfel susținând creșterea rezervelor de energie. Apartul este ușor de utilizat și de mutat în locul unde este necesar, telecomnda fiind de mare ajutor.

Ventilator pe stâlp cu afișarea temperaturii și telecomandă

 • Display temperatură
 • 3 niveluri de viteză
 • 3 moduri de vânt
 • Funcție timer: 1-15 ore
 • Unghiul maxim de rotire 70 de grade
Verifică prețul

Ventilatorul de podea poate fi o soluție de răcorire potrivită atât dacă vrei să o folosești de sine stătătoare, sau în completarea unui alt sistem de răcorire a aerului deja prezentă în încăpere. Acest ventilator dispune de 3 variante de viteză și 3 moduri de vânt, moduri pe care le poți alege din panoul de comandă incorporat. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1,75 m, instalarea este ușoară și nu necesită intervenția unui specialist. Măsoară o putere de 50 W și o greutate de numai 4,66 kg.

Ventilator Teesa, tip turn, putere 50 W, telecomanda inclusa, Alb

 • 3 viteze
 • 3 moduri de funcționare: normal, natural, de noapte
 • Funcție Timer: 0.5 - 7.5 h
 • Oscilare automată: 90°
 • Panel LED cu touch
Verifică prețul

Ventilatorul Teeesa are o putere de 50 W și oscilare automată de 90°, cu mai multe moduri de operare. Poți alege între modul normal și cel natural care imită modul în care circulă aerul în condiții naturale. Dispune de o funcționare silențioasă, display temperatură și de o lungime a cablului de alimentare ce măsoară 1,5 cm. Are un design modern și subțire ce va arăta bine în casă. Este gândit cu 3 viteze și 3 moduri de funcționare precum cel normal, natural și de noapte. Cântărește greutatea de numai 2,5 kg.

Întrebări despre ventilatoarele turn cu telecomandă

Cât de mari sunt?

Ventilatoarele verticale sunt mai lungi și mai înguste. Se pot așeza oriunde în cameră, având un design plăcut și stilat care se va potrivi cu orice decor. Oricum, este o variantă deosebit de portabilă, și nu îți va impune nici o problemă legată de spațiu. Poate ajunge până la 75 cm înălțime și 24 cm lățime.

Ce putere de ventilație au?

Ventilatoarele turn au devenit, în ultimul timp, din ce în ce mai accesibile și mai performante. În funcție de suma pe care dorești să o investești în achiziționarea unui dispozitiv, ele pot porni de la o putere de ventilație de 40 de Wati, ajungând treptat și la 50 de Wati.

Sunt portabile?

În general, sunt portabile. Înainte de cumpărare, asigură-te că ventilatorul nu va fi prea greu, pentru ați fi ușor să îl ridici și să îl muți în încăpere sau prin locuință. Deși nici ventilatorul de podea, nici cel turn sau vertical nu ocupă în general mult spațiu, verifică dimensiunile acestuia în cazul în care spațiul de care dispui în încăpere este extra-limitat.

Au sisteme de siguranță?

Ventilatorul vertical sau turn este o variantă mult mai modernă și mai performantă, drept urmare și mai costisitoare. Neapărat trebuie să aibă în dotare sisteme de siguranță precum cele la supraîncălzire, la apă dar și sisteme anti-alunecare astfel încât să se permită depozitare în orice loc.

Sunt economice?

Având în vedere că cel mai probabil ventilatorul va rămâne în funcțiune multe ore la rând, probabil chiar pe durata nopții, este de dorit ca acesta să consume cât mai puțină energie electrică posibil. Astfel caută un ventilator cu o clasă energetică A sau A+, va consuma cu până la 40% mai puțin decât un ventilator aparținând unei clase energetice C sau D.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe