Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine

Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un dulap portabil pentru haine?

Un dulap portabil este o soluție perfectă pentru a-ți organiza și păstra hainele, mai ales dacă te deplasezi constant dintr-un loc în altul. Dulapurile portabile pentru haine, nu numai că sunt ușoare, dar acestea costă, de obicei, doar jumătate din prețul unui dulap tradițional! Funcționează cam la fel ca și omologii lor de dimensiuni obișnuite și oferă spațiu amplu pentru a-ți păstra rochiile, pantalonii și costumele fără cute și gata de purtat.

Există anumiți factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a decide achiziția unui dulap portabil. În primul rând, trebuie să verifici structura dulapului și să cauți câteva puncte cheie, după cum urmează. Principalul lucru pe care îl vei vedea este textura și țesătura care va proteja hainele din interior. Un dulap portabil din metal ar putea fi o alegere superioară. Următorul lucru pe care îl vei vedea este dimensiunea pe care o oferă. Deși fiecare dintre aceste alternative are o dimensiune relativ oscilatoare, ele sunt de o mărime unică.

Dulapuri textile pentru haine

Cel mai bun

Dulap depozitare

 • Montare rapidă
 • Depozitare eficientă
 • Materialul din care este conceput este textil
 • Ajută la organizarea bună a hainelor
 • Conține 9 compartimente
Verifică prețul

Dulapul pentru depozitat haine de la 5Five este ideal pentru a vă menține garderoba ordonată, acesta fiind dotat cu două bare pentru umerașe și 9 polițe pentru depozitare. Datorită materialului textil, dulapul se păstrează aerisit și permite hainelor dumneavoastră să respire, fără a se îmbâcsi sau fără a căpăta un miros neplăcut. Dimensiunile acestuia ( 138 x 47 x 167 cm- lungimex lățime x înălțime) vă conferă un spațiu mare pentru depozitare, iar faptul că este ușor de montat îl face perfect pentru transport.

Premium

Dulap textil

 • Dimensiuni: lungime 105 cm/lățime 43 cm/înălțime 172 cm
 • Greutate: 10.4 Kg
 • Material: textil
 • Culoare: gri
 • Dulap textil
Verifică prețul

Dulapurile textile sunt mult mai moderne, mai spațioase, chiar au design-ul unui dulap clasic și totodată au și rafturi mult mai accesibile și mai versatile, ușor de costumizat. Este ușor de mutat dintr-o cameră în alta, la fel cum va fi ușor să îl și montezi, cadrul fiind realizat din metal rezisten. În plus , în pachet, găsești și o bară de umerașe și rafturi, astfel se formează mult spațiu pentru a depozita și câteva cutii de pantofi. Are un design modern, minimalist, ce poate fi integrat în orice decor.

la buget

Domopak

 • Sistem închidere cu fermoar.
 • Interior compartimentat cu rafturi.
 • Picioare de plastic.
 • Cadru de oțel.
 • Posibilitatea așezării hainelor pe umerașe.
Verifică prețul

Dulapul textil pentru haine cu rafturi Domopak Living Closet este ideal pentru depozitarea hainelor dumneavoastră, având un sistem de închidere cu fermoar. Datorită acestui dulap cu dimensiunile de 50 x 160 x 75 cm (adâncimea x înălțimea x lățimea), vă puteți ordona și aranja hainele oriunde, fiind ușor de montat și de pliat. Cu un desgin modern și cu o culoare cafenie plăcută, dulapul este ușor de îngrijit și de întreținut, deoarece tot ce trebuie să faceți este să îl ștergeți cu o lavetă umedă, iar hainele pe care le aveți respiră, materialul fiind unul ușor.

Dulap textil

 • Dimensiuni: lungime 110 cm/lățime 45 cm/înălțime 175 cm
 • Greutate: 4.5 Kg
 • Material: oțel, material nețesut
 • Culoare: gri
 • Material textil
Verifică prețul

Fiindcă vrei să câștigi spațiu de depozitare sau că vrei să îți protejezi hainele de praf și murdărie, acest dulap textil este soluția pentru problema ta. Dulapul este realizat dintr-un oțel de calitate, rezistent la umezeală și material textil nețesut. Dulapul este împărțit în două, astfel într-o parte îți poți agăța umerașle, iar în cealaltă ai rafturi pe care poți stivui haine. În cazul în care vei pune acest dulap într-o cameră tip dressing atunci îi poți da jos materialul textil rămânând doar cadrul.

Dulap textil 8 rafturi inchidere fermoar suport umerase cadru otel, TimeTrade, Gri

 • Înălțime 170 cm
 • Lățime 125 cm
 • 8 rafturi
 • Greutate 3 Kg
 • 2 bare haine
Verifică prețul

Poate nu ai un buget prea mare sau nu îți dorești pur și simplu să investești într-o piesă de mobilier acum. Cu un astfel de dulap textil ăți poți face treaba și nu ocupă nici mult loc într-o cameră sau într-un dressing. Este o soluție simplă la problemă depozitării hainelor. având un cadru metalic cu elemente de fixare din plastic, format din 8 rafturi. Este foarte simplu și rapid de asamblat, durează doar câteva minute. De asemenea, funcționează bine atunci când călătorim sau când schimbăm adesea locul de reședință.

Dulap din material textil

 • Materialul din care este făcut este poliester 100%
 • Dulapul vine cu tuburi de fier și conectori din plastic
 • Dimensiuni: 45 x 150 x 176 cm
 • Culoarea este neagră
 • Facilitează economia spațiului
Verifică prețul

Acest dulap portabil este conceput pentru a îți proteja hainele și încălțămintea de praf și murdărie, fie într-un subsol, în camera copiilor, în dormitor, în pod sau chiar la camping. Dulapul dispune de mai multe compartimente și tije, în funcție de diferitele sale caracteristici, și are o ușă rulabilă atașată cu Velcro și fermoare. Este realizat din material textil nețesut durabil și tuburi de fier rezistente la umiditate, ce îi asigură durabilitate, economie de spațiu și asamblare facilă. Doar rotești ușor tubul de fier în conector în timp ce conectezi tuburile de fier și fitingurile din plastic și este gata.

Dulap Sifonier Haine Mobil Portabil, Demontabil, Culoare Maro

 • 4 fermoare în partea din față a dulapului.
 • Realizat din material rezistent.
 • Ușor de curățat și respirabil.
 • 3 rafturi la partea de jos.
 • Sistem de susținere al stâlpilor.
Verifică prețul

Acest dulap spațios pentru haine este portabil și demontabil, este triplu, are rafturi pliante pentru haine, prosoape și multe altele. Protejează în special hainele împotriva prafului, este gândit pentru a putea așeza hainele pe umerașe astfel încât acestea să nu fie îngrămădite și pentru a nu se boți. Este ușor de transportat fiind realizat din metal, dispune de sistem de susținere al stâlpilor ce îl face ușor de demontat fără un ajutor specializat. Cele 4 fermoare din partea din față a dulapului, permit accesul independent la partea stângă, dreaptă și în centru.

Întrebări despre dulapurile portabile pentru haine

Ce este un dulap portabil?

Organizează-ți fără efort hainele și accesoriile aducând acasă un dulap portabil. Sunt ușoare, accesibile și flexibile! Un dulap portabil este o soluție perfectă pentru a-ți organiza și păstra hainele, mai ales dacă te deplasezi constant dintr-un loc în altul.

Cum pot obține mai mult spațiu de stocare în micul meu dulap?

Umerașele subțiri din catifea nu numai că maximizează spațiul dulapului pentru depozitarea hainelor disponibile, dar catifeaua prinde țesătura, astfel încât hainele tale să nu alunece de pe umeraș pe podea. Totul rămâne îngrijit și ordonat și mai spațios.

Ce haine să strâng și ce haine să atârn?

Atârnă pantaloni, jachete, cămăși, rochii și fuste. Tricourile, pijamalele, puloverele, îmbrăcămintea de yoga ar trebui să fie pliate și puse în sertare, pe rafturi sau în coșuri. Nu amesteca topuri și pantaloni, acest lucru te va împiedica să vezi alte modalități de a le combina.

Care este diferența dintre un dulap și un șifonier?

Dulap înseamnă orice zonă privată, în special în zonă deschisă, în timp ce șifonier înseamnă o cameră pentru păstrarea în siguranță a hainelor, în special un dressing situat lângă un dormitor. Șifonierul este, de asemenea, semnificația cuvântului privat.

Cum îmi pot organiza dulapul fără rafturi?

Materialele delicate care sunt predispuse la cute, trebuiesc atârnate (mătase, satin, dantelă); materialele precum bumbacul, materialele strălucitoare întinse trebuiesc agățate, iar materialele suficient de grele pentru a îndoi un cuier ar trebui să fie pliate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fotoliu Recliner
Cel mai bun fotoliu recliner

Un fotoliu recliner nu trebuie să lipsească din living-ul casei tale. Un astfel de fotoliu îl poți folosi pentru citit, somn sau doar relaxare.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Cea Mai Bună Măsuță Reglabilă Pentru Laptop
Cea mai bună măsuță reglabilă pentru laptop (mini birou)

Îți dorești un mini birou, un spațiu doar al tău pe care să-l poți separa de restul casei și unde poți lucra confortabil la laptop? Vezi ce măsuțe de laptop îți recomandăm.

Cel Mai Bun Fotoliu Pentru Citit
Fotolii confortabile bune pentru citit

Îți dorești colțul tău de relaxare și citit? Aceste fotolii de citit te pot ajuta să te scufunzi (la propriu) în lectură. Vezi ce modele sunt cele mai recomandate.

Cel Mai Bun Birou cu Reglare pe Înălțime - Modele de Calitate
Birouri reglabile pe înălțime - electrice sau manuale

Vrei un birou care se poate adapta chiar și lucratului în picioare (standing desk)? Pentru o mai bună sănătate a spatelui și a șezutului e recomandat un birou cu reglare pe înălțime care se poate adapta mai multor situații (scris, desenat, luat masa etc).

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe