Cel Mai Bun Dulap Portabil pentru Haine

Cel mai bun dulap portabil pentru haine

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un dulap portabil pentru haine?

Un dulap portabil este o soluție perfectă pentru a-ți organiza și păstra hainele, mai ales dacă te deplasezi constant dintr-un loc în altul. Dulapurile portabile pentru haine, nu numai că sunt ușoare, dar acestea costă, de obicei, doar jumătate din prețul unui dulap tradițional! Funcționează cam la fel ca și omologii lor de dimensiuni obișnuite și oferă spațiu amplu pentru a-ți păstra rochiile, pantalonii și costumele fără cute și gata de purtat.

Există anumiți factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a decide achiziția unui dulap portabil. În primul rând, trebuie să verifici structura dulapului și să cauți câteva puncte cheie, după cum urmează. Principalul lucru pe care îl vei vedea este textura și țesătura care va proteja hainele din interior. Un dulap portabil din metal ar putea fi o alegere superioară. Următorul lucru pe care îl vei vedea este dimensiunea pe care o oferă. Deși fiecare dintre aceste alternative are o dimensiune relativ oscilatoare, ele sunt de o mărime unică.

Dulapuri textile pentru haine

Cel mai bun

Dulap textil Storage Warderobe 88130, 130 x 45 x 175 cm, 8 rafturi

 • Structură metalică rezistentă
 • Intuitiv compartimentat
 • Spațios
 • Ușor de montat
 • Husă textilă
Verifică prețul

Dulap textil Storage Warderobe 88130, 130 x 45 x 175 cm, 8 rafturi. Poate fi folosit în dormitor, dresing, camera de zi sau harderoba ascunsă. Dulapul textil înlocuiește un șifonier având capacitate și aceeași funcționalitate. Printre caracteristicile generale se regăsesc: structura metalică cu îmbinări de plastic rezistent, rafturi de pânză tare, husă din material textil, ușor de montat și este format din 8 rafturi. Acest dulap textil are dimensiuni: 130 x 45 x 175 cm, astfel încadrându-se perfect la tine acasă.

Premium

vidaXL Dulap material textil compartimente și tije 45x150x176 cm negru

 • Intuitiv compartimentat
 • De calitate
 • Design plăcut
 • Ușor de montat
 • Practic
Verifică prețul

vidaXL Dulap material textil compartimente și tije 45x150x176 cm negru. Acest dulap portabil este proiectat pentru a-ți proteja hainele și încălțămintea de praf și murdărie, fie în subsol, în camera copiilor, în dormitor, în pod sau la camping. Acest dulap dispune de mai multe compartimente și tije, în funcție de diferitele sale caracteristici, și are o ușă rulabilă la care sunt atașate elemente de fixare cu bandă autoadezivă cu arici, pentru a deschide și a închide ușa cu ușurință. Este un dulap potrivit pentru tine.

la buget

Domopak

 • Sistem închidere cu fermoar.
 • Interior compartimentat cu rafturi.
 • Picioare de plastic.
 • Cadru de oțel.
 • Posibilitatea așezării hainelor pe umerașe.
Verifică prețul

Dulapul textil pentru haine cu rafturi Domopak Living Closet este ideal pentru depozitarea hainelor dumneavoastră, având un sistem de închidere cu fermoar. Datorită acestui dulap cu dimensiunile de 50 x 160 x 75 cm (adâncimea x înălțimea x lățimea), vă puteți ordona și aranja hainele oriunde, fiind ușor de montat și de pliat. Cu un desgin modern și cu o culoare cafenie plăcută, dulapul este ușor de îngrijit și de întreținut, deoarece tot ce trebuie să faceți este să îl ștergeți cu o lavetă umedă, iar hainele pe care le aveți respiră, materialul fiind unul ușor.

Dulap textil 8 rafturi inchidere fermoar suport umerase cadru otel, TimeTrade, Gri

 • Înălțime 170 cm
 • Lățime 125 cm
 • 8 rafturi
 • Greutate 3 Kg
 • 2 bare haine
Verifică prețul

Poate nu ai un buget prea mare sau nu îți dorești pur și simplu să investești într-o piesă de mobilier acum. Cu un astfel de dulap textil ăți poți face treaba și nu ocupă nici mult loc într-o cameră sau într-un dressing. Este o soluție simplă la problemă depozitării hainelor. având un cadru metalic cu elemente de fixare din plastic, format din 8 rafturi. Este foarte simplu și rapid de asamblat, durează doar câteva minute. De asemenea, funcționează bine atunci când călătorim sau când schimbăm adesea locul de reședință.

Dulap din material textil

 • Materialul din care este făcut este poliester 100%
 • Dulapul vine cu tuburi de fier și conectori din plastic
 • Dimensiuni: 45 x 150 x 176 cm
 • Culoarea este neagră
 • Facilitează economia spațiului
Verifică prețul

Acest dulap portabil este conceput pentru a îți proteja hainele și încălțămintea de praf și murdărie, fie într-un subsol, în camera copiilor, în dormitor, în pod sau chiar la camping. Dulapul dispune de mai multe compartimente și tije, în funcție de diferitele sale caracteristici, și are o ușă rulabilă atașată cu Velcro și fermoare. Este realizat din material textil nețesut durabil și tuburi de fier rezistente la umiditate, ce îi asigură durabilitate, economie de spațiu și asamblare facilă. Doar rotești ușor tubul de fier în conector în timp ce conectezi tuburile de fier și fitingurile din plastic și este gata.

Dulap Sifonier Haine Mobil Portabil, Demontabil, Culoare Maro

 • 4 fermoare în partea din față a dulapului.
 • Realizat din material rezistent.
 • Ușor de curățat și respirabil.
 • 3 rafturi la partea de jos.
 • Sistem de susținere al stâlpilor.
Verifică prețul

Acest dulap spațios pentru haine este portabil și demontabil, este triplu, are rafturi pliante pentru haine, prosoape și multe altele. Protejează în special hainele împotriva prafului, este gândit pentru a putea așeza hainele pe umerașe astfel încât acestea să nu fie îngrămădite și pentru a nu se boți. Este ușor de transportat fiind realizat din metal, dispune de sistem de susținere al stâlpilor ce îl face ușor de demontat fără un ajutor specializat. Cele 4 fermoare din partea din față a dulapului, permit accesul independent la partea stângă, dreaptă și în centru.

Sifonier mobil, dimensiuni 130x45x170 cm

 • Simplu de montat
 • Încăpător
 • Practic
 • Design atractiv
 • Util
Verifică prețul

Șifonier mobil, dimensiuni 130x45x170 cm. Șifonierul mobil poate fi foarte util pentru depozitarea hainelor sezonale, dar poate fi utilizat și în viața de zi cu zi. Se numără printre puținele dulapuri, care sunt utile atât în casa de vacanță, mansardă și garaj, cât și în oricare vestiar, garderobă, camera pentru copii și dormitor. Este disponibil în 3 culori diferite (maro, albastru și vișiniu) care pot înveseli încăperea unde este amplasată. Acest șifonier este o soluție perfectă pentru organizarea lucrurilor tale.

Întrebări despre dulapurile portabile pentru haine

Ce este un dulap portabil?

Organizează-ți fără efort hainele și accesoriile aducând acasă un dulap portabil. Sunt ușoare, accesibile și flexibile! Un dulap portabil este o soluție perfectă pentru a-ți organiza și păstra hainele, mai ales dacă te deplasezi constant dintr-un loc în altul.

Cum pot obține mai mult spațiu de stocare în micul meu dulap?

Umerașele subțiri din catifea nu numai că maximizează spațiul dulapului pentru depozitarea hainelor disponibile, dar catifeaua prinde țesătura, astfel încât hainele tale să nu alunece de pe umeraș pe podea. Totul rămâne îngrijit și ordonat și mai spațios.

Ce haine să strâng și ce haine să atârn?

Atârnă pantaloni, jachete, cămăși, rochii și fuste. Tricourile, pijamalele, puloverele, îmbrăcămintea de yoga ar trebui să fie pliate și puse în sertare, pe rafturi sau în coșuri. Nu amesteca topuri și pantaloni, acest lucru te va împiedica să vezi alte modalități de a le combina.

Care este diferența dintre un dulap și un șifonier?

Dulap înseamnă orice zonă privată, în special în zonă deschisă, în timp ce șifonier înseamnă o cameră pentru păstrarea în siguranță a hainelor, în special un dressing situat lângă un dormitor. Șifonierul este, de asemenea, semnificația cuvântului privat.

Cum îmi pot organiza dulapul fără rafturi?

Materialele delicate care sunt predispuse la cute, trebuiesc atârnate (mătase, satin, dantelă); materialele precum bumbacul, materialele strălucitoare întinse trebuiesc agățate, iar materialele suficient de grele pentru a îndoi un cuier ar trebui să fie pliate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj Pentru Birou
Fotolii de masaj pentru spațiile de birou

Vrei să-ți impresionezi angajații cu beneficii pe care cu greu le pot găsi în altă parte? Ce zici de un fotoliu de masaj profesional pe care-l pot folosi ori de câte ori simt nevoia? Vezi ce fotolii de masaj îți recomandăm!

Cea Mai Bună Canapea Cu Recliner Și Trepte De Confort
Cea mai bună canapea cu recliner și trepte de confort

Alege o canapea care-ți permite schimbarea rapidă nivelului de șezut, putând în acest fel să o folosești ca loc de citit sau de lucru.

Cel Mai Bun Calorifer Electric pe Ulei cu Termostat
Cel mai bun calorifer electric cu ulei și termostat

Caloriferul cu ulei este varianta cea mai eficientă dacă ai nevoie de un extra plus de căldură în casă sau cauți o metodă temporară de încălzire.

Cel Mai Bun Birou cu Reglare pe Înălțime - Modele de Calitate
Birouri reglabile pe înălțime - electrice sau manuale

Vrei un birou care se poate adapta chiar și lucratului în picioare (standing desk)? Pentru o mai bună sănătate a spatelui și a șezutului e recomandat un birou cu reglare pe înălțime care se poate adapta mai multor situații (scris, desenat, luat masa etc).

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe