De ce să folosești un difuzor de uleiuri esențiale acasă?

Cel mai bun mod pentru a creea o atmosferă plăcută în casă este reprezentat de achiziționarea unui difuzor pentru uleiuri esențiale. Existând o cerere extrem de mare, oferta este și ea una variată și poți opta pentru modele care se vor integra perfect în casa ta, indiferent ca este vorba de sufrageria spațioasă și elegantă, de dormitorul matriomonial modern sau de camera colorată a copilului. Mai mult decât atât, pentru a fi înconjurat mereu de mirosul frumos al căminului tău, poți opta pentru un astfel de difuzor conceput special pentru mașina ta. Mic și compact, își va face treaba perfect, iar drumul cu mașina va fi o plăcere, oferindu-ți o stare de bine și de relaxare.

Pe lângă aromaterapie, difuzoarele pentru uleiuri esențiale mai au o funcție importantă, mai ales în ceea ce privește nevoile copiilor tăi: fără arome, ele pot fi folosite drept umidificatoare, lucru care asigură un mediu ideal pentru bebeluși în special.

Fiind concepute pentru a fi utilizate atât pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții, ele sunt silențioase și discrete, iar tu vei avea parte de un somn liniștit.

Cele mai bune difuzoare de uleiuri esențiale

1. AromArt PREMIUM

Difuzorul de parfum ART-300 este prevăzut cu inovația de difuzare la rece și utilizează parfumuri de calitate, obținute din uleiuri esențiale fără alcool. Aspectul acestui difuzor gadget îl face să se încadreze perfect în orice cameră, având combinația ideală dintre capacitatea difuzorului și carcasa avangardistă. Dispozitivul funcționează prin nebulizare la rece, iar pompa este extrem de practică, oferind în spațiu o ceață de nanoparticule parfumate care vor pluti vizibil în jur pentru o vreme.

Opțiuni cheie
 • Echipat cu tehnologie de difuzare la rece și utilizează parfumuri naturale.
 • Design elegant.
 • Dispozitiv silențios.
 • Asigură o distribuire uniformă și constantă a parfumului.
 • Dimensiuni compacte.

2. Florame BEST CHOICE

Difuzorul cu ultrasunete de uleiuri esențiale Night Blue Florame îmbunătățește interiorul cu un design și o atingere elegantă. Difuzia sa cu ultrasunete te ajută să păstrezi integritatea uleiurilor esențiale. Modern și elegant, cu finisaj moale la atingere și bandă de cupru periat, are 3 programe și 3 rate de difuzie pentru a se potrivi tuturor dorințelor tale. Acest difuzor cu ultrasunete este reglabil pentru a modifica puterea olfactivă și intervalele de difuzie. Are un mod de funcționare care este foarte asemănător cu modelele cu ceață.

Opțiuni cheie
 • Design elegant.
 • Difuziunea prin ultrasunete garantează păstrarea intactă a calității uleiurilor esențiale.
 • Modern cu o textura soft la atingere și o banda de cupru patinat.
 • Ușor de utilizat.
 • Dispozitiv silențios.

3. InnovaGoods LA BUGET

Uleiurile esențiale au numeroase efecte benefice pentru sănătatea uman, pentru starea de spirit și îmbunătățirea funcțiilor umane vitale, pentru creșterea imunității, nimicirea stresului și aflarea serenității. Difuzorul aromaterapie cu uleiuri esențiale Sphere în formă de bilă este elegant și plăcut, se potrivește cu orice interior, dispune de o capacitate de 130 ml, lumină LED multicoloră, ideală în timpul nopții. Este ultra silențios. Poate fi utilizat în tandem cu fel și fel de uleiuri esențiale, pentru a-ți învălui casa într-un parfum plăcut și relaxant. Se oprește automat atunci când se termină apa, funcționează cu ajutorul conexiunii USB.

Opțiuni cheie
 • Îmbunătățește calitatea aerului și aromatizează atmosfera.
 • Este un dispozitiv silențios.
 • Design intim, calm și pozitiv.
 • Efecte benefice pentru sănătatea umană, pentru starea de spirit.
 • Absoarbe mirosurile neplăcute și umiditatea.

4. Difuzor de aroma Air Naturel Airom Cupru

Airom este un difuzor ce are tehnologia Covertech încorporată, asigurând o difuzie optimă a parfumului datorită capacului său în formă de cupolă. De asemenea, este echipat cu 3 locuri de depozitare pentru păstrarea sticluțelor de uleiuri esențiale.
În plus, orificiul de umplere este situat în partea superioară a capacului pentru utilizare ușoară. Airom are și funcția Aroma Wave care permite distribuirea aburilor de ulei esențial sub forma unor vapori aromatizați. Este foarte silențios și se oprește automat atunci când rezervorul de apă este gol.

Opțiuni cheie
 • Ideal pentru a răspândi aroma plăcută a uleiurilor esențiale în încăpere.
 • Este, de asemenea, echipat în baza sa cu 3 sloturi special concepute pentru a stoca sticle de ulei.
 • Rezervor din plastic anti-coroziv.
 • Oprire automată.
 • Modul de utilizare alternativ are un consum redus de uleiuri esențiale.

5. Difuzor aromaterapie cu lumina colorata AirBi Magic nuc

Difuzorul de aromă Airbi MAGIC hidratează ușor aerul în timp ce umple camera cu parfumul tău preferat. Dispunând de un inel de iluminare LED multicolor, poate acționa și ca o lumină de noapte relaxantă. Culorile se pot cicla automat sau poți selecta preferata. Lumina poate fi oprită și în timp ce difuzorul este în funcțiune. Două niveluri de generare de ceață cu ultrasunete permit să determini nivelul de parfum generat. Umple rezervorul cu apă și adăugă câteva picături din uleiul esențial preferat pentru a crea o atmosferă relaxantă.

Opțiuni cheie
 • Nivel de zgomot extrem de redus, insesizabil.
 • Dimensiuni mici.
 • Un produs compact.
 • Ajută la îmbunătățirea mediului cu aromele delicate.
 • Ajută la reglarea și creșterea umidității.

6. Difuzor Aromaterapie cu ultrasunete Telecomanda si Umidificator 550 ml cu led iNOV DZ-04, silentios, stejar inchis Esenta naturala Opium, 12 ml

În conformitate cu stilul tău de viață sănătos și elegant, difuzorul de ulei esențial cu ultrasunete oferă o aromă naturală și atractivă pentru a purifica aerul, a ridica starea de spirit, a-ți întări sistemul imunitar etc. Dimensiunea compactă și exteriorul elegant din lemn contribuie, de asemenea, la funcția sa decorativă, care completează camera. Indiferent dacă dorești să respiri mai ușor sau pur și simplu vrei doar să îți faci oaspeții să se simtă mai bineveniți, difuzoarele de aromă sunt cel mai eficient mod.

Opțiuni cheie
 • Împrospătarea naturală a atmosferei.
 • Particulele de praf sunt îndepărtate sau depunerea lor este împiedicată.
 • Mirosul neplăcut, cum ar fi cel de țigară, este eliminat
 • În funcție de uleiurile esențiale pe care alegi să le folosești, utilizarea unui astfel de difuzor poate sa contribuie la întărirea imunității.
 • Ajută la eliminarea stresului și contribuie la o stare echilibrată mentală și fizică.

7. Umidificator si difuzor de aroma Duux Tag

Suferi de dureri de cap, oboseală din cauza aerului uscat din casă? Experimentează confortul unui aer sănătos, chiar și atunci când încălzirea este pornită. Acest nebulizator este silențios, mai exact ceața rece este generată de vibrații sonore ultrasonice, care sunt inaudibile urechii umane. Un avantaj suplimentar al efectului cu ultrasunete este eficiența din punct de vedere energetic. Consumă cu 80% mai puțină energie electrică decât umidificatoarele tradiționale cu abur. Ceața este absorbită cel mai bine în aer atunci când așezi dispozitivul pe o masă sau un dulap.

Opțiuni cheie
 • Aroma cu extract natural de plante și undele de lumină roșie stimulează organismul în producerea melatoninei.
 • Vă ajută să vă treziți în fiecare dimineață mai odihnit și mai fresh.
 • Ideal pentru a răspândi aroma plăcută a uleiurilor esențiale în încăpere.
 • Foarte silențios.

8. Difuzor Aromaterapie Anjou AJ-ADA019, 300ml, LED 7 culori, BPA free, oprire automata

Cu un sistem patentat de curgere a uleiului, difuzorul de ulei esențial aduce miros consistent și aromoterapie în jurul camerei cu o singură umplere, nu este nevoie să adaugi ulei esențial continuu pentru o aromă de lungă durată. Picură ulei esențial special până când începe să se răspândească pe apă; după pornire, uleiul esențial se va difuza constant în apă pentru a-ți parfuma spațiul. Cu o tehnologie brevetată de reducere a zgomotului, difuzorul cu ultrasunete funcționează în liniște pentru relaxare.

Opțiuni cheie
 • Iluminare LED, cu 7 lumini, cu posibilitatea de reglare a intensității
 • Personalizarea iluminării pentru crearea unui ambient plăcut
 • Dispune de funcție de oprire automată
 • Operare silențioasă - difuzor perfect pentru birou/dormitor/camera copiilor
 • Design modern

Întrebări despre difuzoarele de uleiuri esențiale

Difuzoarele au oprire automată?

Temporizatorul este cel care dictează pentru cât timp va funcționa aparatul tau, și este prezent la majoritatea aparatelor electrice. Unele modele pot fi oprite după 3-4 ore de funcționare (potrivite pentru camera copilului), în timp ce altele merg timp de 6-12 ore.

Pot fi folosite și ca lampă de veghe?

Marea majoritate a difuzoarelor de uleiuri esențiale doar împrăștie amestecul din interior, în aer. Există, totuși, o gamă variată de modele printre care și cele care luminează în timpul funcționării. Lumina se va stinge când temporizatorul difuzorului va ajunge la final.

Difuzoarele sunt suficient de silențioase pentru a fi folosite pe timpul nopții?

Toate difuzoarele de uleiuri esențiale sunt suficient de silențioase pentru a fi folosite pe timpul nopții. În funcție de afecțiunea pe care vrei să o tratezi sau doar să ai un miros plăcut în cameră, este chiar indicat să lași difuzorul pe timpul nopții.

Care este durata maximă de funcționare?

În funcție de aparatul achiziționat acesta are mai multe opțiuni cu privire la durata de funcționare. Marea majoritate a difuzoarelor pot elibera amestecul în 2, 6 sau 12 ore. În timpul celor 2 sau 6 ore aparatul va funcționa neîntrerupt, pe când în 12 ore intermitent.

Pe durata funcționării se udă spațiul pe care este așezat difuzorul?

În timpul funcționării difuzoarele de uleiuri esențiale împrăștie, în camera unde au fost instalate, amestecul de apă și ulei/uleiuri pe care l-ai preparat. Această ceață eliberată are densitatea ideală cât să nu se depună pe zonele învecinate difuzorului.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe