Cel Mai Bun Calorifer Electric pe Ulei cu Termostat

Cel mai bun calorifer electric cu ulei și termostat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 97 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi un calorifer electric pe ulei?

Caloriferele electrice cu ulei sunt cele mai sigure aparate de încălzire cu curent electric, majoritatea modelelor fiind echipate cu funcții de protecție în caz de supraîncălzire și oprire automată în caz de răsturnare a caloriferului. Caloriferele electrice oferă posibilitatea încălzirii de spații mici, medii sau mari, ca alternativă la sobă și centrala termică sau în completarea unui sistem de încălzire centralizată care nu face față cerințelor. Datorită dezvoltării tehnologiei caloriferele electrice pe ulei din prezent au devenit mult mai elegante, eficiente, economice dar și ușor de utilizat.

Silențiozitatea, combinată cu puterea mare de încălzire și eficiența ridicată, caloriferul electric pe ulei este cel mai ieftin mod de a îți încălzi locuința folosind curentul electric. Se instalează foarte ușor, pot fi montate pe perete sau amplasate pe sol și mutate dintr-o încăpere în alta, foarte ușor și permit gestionarea locală a temperaturii din fiecare cameră, independent de restul spațiului.

Calorifere electrice pe ulei

Premium

* Prezentare video mai jos

Thermaxx

 • Trei niveluri de încălzire
 • Mod ECO
 • Afișaj digital
 • Telecomandă
 • Protecție la supraîncălzire
Verifică prețul

Pentru funcționarea corectă a caloriferului pentru cât mai mult timp, alege o versiune care include senzor și protecție la supraîncălzire, exact ca acest model de calorifer smart. Acestea vor opri alimentarea cu energie, atunci când sesizează o temperatură prea mare la suprafața elemenților. Cu o putere de încălzire de 2500 W, se încălzește într-un timp foarte scurt și oferă căldură fiabilă, iar datorită noului sistem Hyperheat cu ieșiri speciale de aer în cei 12 elemenți oferă o suprafață foarte mare. Controlul radiatorului cu ulei Klarstein Thermaxx Heatstream se realizeză foarte simplu prin afișajul LED și controlul electronic.

Cel mai bun

Heinner

 • Trei setări de temperatură
 • Sistem de protecție împotriva răsturnării
 • Protecție supraîncălzire
 • Indicator luminos
 • Roți pentru deplasare ușoară
Verifică prețul

Caloriferul electric cu ulei Heinner HOH-Y13S este o soluție excelentă pentru încălzirea casei tale. Cei 13 elemenți asigură o încălzire rapidă, iar datorită celor 3 trepte de temperatură poți seta nu doar temperatura țină, dar controlezi și consumul de energie. Caloriferul include sisteme de protecție împotriva răsturnării și supraîncălzirii astfel că se va opri automat dacă senzorii săi detectează că ceva nu este în regulă. Având dimensiuni reduse, nu va ocupa mult spațiu, iar indicatorul luminos îl face ușor de identificat inclusiv pe timp de noapte.

la buget

Calorifer electric cu ulei

 • Trei trepte de încălzire
 • Oprire automată în caz de supraîncălzire
 • Protecție împotriva căderii
 • Suport pentru cablul de alimentare
 • Control al presiunii pentru fiecare element
Verifică prețul

Nicio casă nu se simte ca acasă atunci când este rece. Readu căldura în căminul tău cu un calorifer electric cu ulei Home by somogyi FKOS 11M. Având un design simplu, este ușor de folosit și controlat prin butoanele amplasate lateral care îți permit să alegi una dintre cele trei trepte de încălzire de 800 W, 1200 W și 2000 W. Cei 11 elemenți îți vor încălzi rapid încăperea, iar indicatorul luminos îți va aminti mereu că aparatul este în funcțiune. Caloriferul se oprește automat în cazul supraîncălzirii, are protecție împotriva căderii și control al presiunii pentru fiecare element ca tu să îl poți folosi în siguranță. Pentru un plus de confort, caloriferul are și suport pentru cablul de alimentare, precum și roți pentru un transport ușor.

Thermaxx Elevate Smart radiator cu ulei

 • Control prin WiFi
 • Temperatură reglabilă
 • Temporizator de 24 de ore
 • Trei niveluri de încălzire
 • Afișaj digital
Verifică prețul

În zilele reci, aduce rapid căldură plăcută: Klarstein Thermaxx Elevate Smart este un radiator cu ulei compact, ușor de utilizat, pentru căldură confortabilă în fiecare cameră. Cu o putere de încălzire de 2720 W și 3 niveluri de performanță oferă o zonă de încălzire extrem de mare, dar permit, de asemenea, aerului din cameră să se încălzească foarte repede datorită unei circulații a aerului semnificativ mai bune. n plus, poți controla Thermaxx Elevate foarte convenabil prin intermediul aplicației Klarstein.

Calorifer electric cu ulei Tesy Seria CB 2009 E01R, 2000 W, 9 elementi, 2 trepte incalzire, termostat mecanic, 65 x 29 x 43 cm

 • Siguranță anti-răsturnare
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Protecție anti-îngheț
 • Trei trepte de putere
 • Funcție de reglare a temperaturii
Verifică prețul

Un calorifer electric, la un pret bun, silențios, rapid și sigur. Aceast model de la Tesy, cu nivel ridicat de putere, de 3000W, care poate încălzi eficient spații de până la 60mc, care înseamnă până la 24mp, la o înalțime standard a camerei de 2.5m. Funcționează atât prin căldură radiantă, cât și prin convecție, optimizând astfel nivelul de randament oferit și include 14 elemenți. Este dotat cu trei trepte de putere și indicator luminos care semnalizează funcționarea aparatului, în plus are termostat reglabil. Este prevăzut cu spațiu special pentru depozitarea corectă a cablului de alimentare și patru roți stabile.

Calorifer electric cu ulei 13 elementi ZR 13 F, trei trepte de putere (1000 / 2000 / 3000W), termostat reglabil, protectie la supraincalzire

 • Trei trepte de putere
 • Termostat reglabil
 • Protecție la supraîncălzire
 • Suport cablu
 • Mâner și roți pentru deplasare facilă
Verifică prețul

Spațiile de mari dimensiuni, cum sunt livingurile care ajung până la 25 – 30mp, necesită un model de calorifer electric cu ulei, care să ofere o putere ridicată și capacitatea de a menține căldura pentru mai mult timp, de aceea modelul ZR 13F de la Zass, cu 13 elemenți și trei trepte de putere, de 1000W, 2000W și respectiv 3000W, îți permit să asiguri confortul termic în încăperi medii și mari și să adaptezi intensitatea de funcționare după necesități și vremea de afară. Este o versiune cu înălțimea de 62cm, cu design modern, de culoare albă, panou de control mecanic și spațiu conceput special pentru depozitarea cablului de alimentare.

Întrebări despre caloriferele electrice pe ulei

Cum se pot monta ?

Caloriferele electrice pe ulei funcționează utilizând o rezistență electrică pentru încălzire situată la baza lor- se creează astfel convecția aerului când uleiul curge prin elemenții caloriferului. De aceea, caloriferele electrice pot fi amplasate oriunde în cameră, atâta timp cât pot fi conectate la o sursă de curent.

Câtă putere au ?

Combinat cu puterea mare de încălzire și eficiență ridicată, caloriferul electric este cel mai ieftin mod de a îți încălzi locuința folosind curentul electric. Marea majoritate a caloriferelor au mai multe trepte de încălzire putând ajunge chiar până la o putere de 3000W.

Cât curent electric consumă?

Puterea caloriferului și numărul de ore în care caloriferul funcționează se materializează în consumul de energie al acestuia. Consumul de energie electrică al modelelor de calorifere pe ulei se înregistrează în intervalul 800-2500 W, acesta putand fi controlat dacă te orientezi către un dispozitiv prevăzut cu trepte de putere.

Dispun de elemente de siguranță ?

Toate caloriferele electrice pe ulei sunt realizate după toate standardele în vigoare. Un avantaj important este acelă ca vin echipate cu funcții de protecție în caz de supraîncălzire și oprire automată în caz de răsturnare. Astfel te poți încălzi fără grijă.

Se poate instala un termostat ?

Pentru cei aflați în căutarea unei soluții alternative de încălzire, care să fie mult mai ieftină și aibă costuri mai mici decât soluțiile clasice, caloriferul electric pe ulei reprezintă alegerea perfectă. Acestea au un termostat care măsoară temperatura uleiului și îl opresc automat când se atinge temperatura setată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Brad Artificial cu Instalație LED Integrată
Cel mai bun brad artificial cu LED-uri

Îți dorești un brad cu instalație luminoasă deja integrată? Brazii artificiali cu LED-uri arată ca în povești și te ajută să economisești bani și timp pe termen lung.

Cea Mai Bună Veioză cu Senzor de Atingere
Veioză de cameră cu senzor de atingere

Cu ajutorul senzorului de atingere, vei putea crește sau scădea intensitatea veiozei cu o singură atingere. Află care sunt cele mai bune modele de veioze.

Cel Mai Bun Covor Pufos
Cel mai bun covor pufos

Covoarele pufoase deși sunt mai greu de întreținut îți oferă un confort sporit și o senzație foarte plăcută la picioare. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cel Mai Bun Set de Mobilă Dormitor Matrimonial
Seturi de mobilă pentru dormitor matrimonial în stil modern

Mobilează-ți dormitorul într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru dormitorul matrimonial și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe