De ce să alegi un calorifer electric pe ulei?

Caloriferele electrice cu ulei sunt cele mai sigure aparate de încălzire cu curent electric, majoritatea modelelor fiind echipate cu funcții de protecție în caz de supraîncălzire și oprire automată în caz de răsturnare a caloriferului. Caloriferele electrice oferă posibilitatea încălzirii de spații mici, medii sau mari, ca alternativă la sobă și centrala termică sau în completarea unui sistem de încălzire centralizată care nu face față cerințelor. Datorită dezvoltării tehnologiei caloriferele electrice pe ulei din prezent au devenit mult mai elegante, eficiente, economice dar și ușor de utilizat.

Silențiozitatea, combinată cu puterea mare de încălzire și eficiența ridicată, caloriferul electric pe ulei este cel mai ieftin mod de a îți încălzi locuința folosind curentul electric. Se instalează foarte ușor, pot fi montate pe perete sau amplasate pe sol și mutate dintr-o încăpere în alta, foarte ușor și permit gestionarea locală a temperaturii din fiecare cameră, independent de restul spațiului.

Calorifere electrice pe ulei

1. Thermaxx PREMIUM

Pentru funcționarea corectă a caloriferului pentru cât mai mult timp, alege o versiune care include senzor și protecție la supraîncălzire, exact ca acest model de calorifer smart. Acestea vor opri alimentarea cu energie, atunci când sesizează o temperatură prea mare la suprafața elemenților. Cu o putere de încălzire de 2500 W, se încălzește într-un timp foarte scurt și oferă căldură fiabilă, iar datorită noului sistem Hyperheat cu ieșiri speciale de aer în cei 12 elemenți oferă o suprafață foarte mare. Controlul radiatorului cu ulei Klarstein Thermaxx Heatstream se realizeză foarte simplu prin afișajul LED și controlul electronic.

Video Thermaxx
Opțiuni cheie
 • Trei niveluri de încălzire
 • Mod ECO
 • Afișaj digital
 • Telecomandă
 • Protecție la supraîncălzire

2. Heinner BEST CHOICE

Caloriferul electric cu ulei Heinner HOH-Y13S este o soluție excelentă pentru încălzirea casei tale. Cei 13 elemenți asigură o încălzire rapidă, iar datorită celor 3 trepte de temperatură poți seta nu doar temperatura țină, dar controlezi și consumul de energie. Caloriferul include sisteme de protecție împotriva răsturnării și supraîncălzirii astfel că se va opri automat dacă senzorii săi detectează că ceva nu este în regulă. Având dimensiuni reduse, nu va ocupa mult spațiu, iar indicatorul luminos îl face ușor de identificat inclusiv pe timp de noapte.

Opțiuni cheie
 • Trei setări de temperatură
 • Sistem de protecție împotriva răsturnării
 • Protecție supraîncălzire
 • Indicator luminos
 • Roți pentru deplasare ușoară

3. Calorifer electric cu ulei LA BUGET

Nicio casă nu se simte ca acasă atunci când este rece. Readu căldura în căminul tău cu un calorifer electric cu ulei Home by somogyi FKOS 11M. Având un design simplu, este ușor de folosit și controlat prin butoanele amplasate lateral care îți permit să alegi una dintre cele trei trepte de încălzire de 800 W, 1200 W și 2000 W. Cei 11 elemenți îți vor încălzi rapid încăperea, iar indicatorul luminos îți va aminti mereu că aparatul este în funcțiune. Caloriferul se oprește automat în cazul supraîncălzirii, are protecție împotriva căderii și control al presiunii pentru fiecare element ca tu să îl poți folosi în siguranță. Pentru un plus de confort, caloriferul are și suport pentru cablul de alimentare, precum și roți pentru un transport ușor.

Opțiuni cheie
 • Trei trepte de încălzire
 • Oprire automată în caz de supraîncălzire
 • Protecție împotriva căderii
 • Suport pentru cablul de alimentare
 • Control al presiunii pentru fiecare element

4. Thermaxx Elevate Smart radiator cu ulei

În zilele reci, aduce rapid căldură plăcută: Klarstein Thermaxx Elevate Smart este un radiator cu ulei compact, ușor de utilizat, pentru căldură confortabilă în fiecare cameră. Cu o putere de încălzire de 2720 W și 3 niveluri de performanță oferă o zonă de încălzire extrem de mare, dar permit, de asemenea, aerului din cameră să se încălzească foarte repede datorită unei circulații a aerului semnificativ mai bune. n plus, poți controla Thermaxx Elevate foarte convenabil prin intermediul aplicației Klarstein.

Opțiuni cheie
 • Control prin WiFi
 • Temperatură reglabilă
 • Temporizator de 24 de ore
 • Trei niveluri de încălzire
 • Afișaj digital

5. Radiator cu ulei, meister Hausgerate, HRH48, Putere 2500W, Trei trepte pentru incalzire, Termostat reglabil, 13 elementi, Protectie impotriva supraincalzirii si rasturnarii, Culoare: Gri cu Alb

Radiatorul cu ulei meister Hausgerate te ajtă să treci cu bine de iernile friguroase, indiferent că îl folosești ca sursă principală de încălzire ori că simplu ajutor pentru încălzirea centralizată. Având trei trepte de încălzire și termostat reglabil vei putea controla cu ușurință atât atât consumul de energie cât și temperatura din cameră. Cei 13 elemenți ajută la încălzirea rapidă a încăperii, iar cu protecția împotriva suprîncălzirii și a răsturnării nu îți vei face niciodată griji pentru siguranța ta și a familiei tale. Se potrivește perfect oricărui tip de încăpere, indiferent că îl folosești acasă, în garaj ori la birou și datorită roților și mânerului de transport îl poți muta exact acolo unde ai nevoie de el.

Opțiuni cheie
 • Trei trepte de încălzire
 • Termostat reglabil
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Roți netede pentru circulație
 • Spațiu pentru depozitarea cablului electric

6. Calorifer electric cu ulei Tesy Seria CB 2009 E01R, 2000 W, 9 elementi, 2 trepte incalzire, termostat mecanic, 65 x 29 x 43 cm

Un calorifer electric, la un pret bun, silențios, rapid și sigur. Aceast model de la Tesy, cu nivel ridicat de putere, de 3000W, care poate încălzi eficient spații de până la 60mc, care înseamnă până la 24mp, la o înalțime standard a camerei de 2.5m. Funcționează atât prin căldură radiantă, cât și prin convecție, optimizând astfel nivelul de randament oferit și include 14 elemenți. Este dotat cu trei trepte de putere și indicator luminos care semnalizează funcționarea aparatului, în plus are termostat reglabil. Este prevăzut cu spațiu special pentru depozitarea corectă a cablului de alimentare și patru roți stabile.

Opțiuni cheie
 • Siguranță anti-răsturnare
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Protecție anti-îngheț
 • Trei trepte de putere
 • Funcție de reglare a temperaturii

7. Calorifer electric cu ulei 13 elementi ZR 13 F, trei trepte de putere (1000 / 2000 / 3000W), termostat reglabil, protectie la supraincalzire

Spațiile de mari dimensiuni, cum sunt livingurile care ajung până la 25 – 30mp, necesită un model de calorifer electric cu ulei, care să ofere o putere ridicată și capacitatea de a menține căldura pentru mai mult timp, de aceea modelul ZR 13F de la Zass, cu 13 elemenți și trei trepte de putere, de 1000W, 2000W și respectiv 3000W, îți permit să asiguri confortul termic în încăperi medii și mari și să adaptezi intensitatea de funcționare după necesități și vremea de afară. Este o versiune cu înălțimea de 62cm, cu design modern, de culoare albă, panou de control mecanic și spațiu conceput special pentru depozitarea cablului de alimentare.

Opțiuni cheie
 • Trei trepte de putere
 • Termostat reglabil
 • Protecție la supraîncălzire
 • Suport cablu
 • Mâner și roți pentru deplasare facilă

8. Calorifer electric cu ulei Tesy CB 2512 E01R, 3000 W, 12 elementi, 3 trepte incalzire, termostat mecanic, 65 x 29 x 55 cm

Caloriferul electric cu ulei Tesy CB 2512 E01R încălzește rapid camera prin cei 12 elemenți. Poți alege intensitatea căldurii din cele 3 trepte de încălzire și controlezi temperatura prin termostat pentru confort optim și consum redus de energie. Caloriferul este ușor de transportat, având roți și loc de depozitare al cablului de alimentare. Caloriferul are sisteme de siguranță precum protecție la supraîncălzire, protecție anti-îngheț, sistem anti-răsturnare, dar și protecție la atingerea de blana animalului de companie.

Opțiuni cheie
 • Siguranță anti-răsturnare
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Trei trepte de încălzire
 • Termostat

Întrebări despre caloriferele electrice pe ulei

Cum se pot monta ?

Caloriferele electrice pe ulei funcționează utilizând o rezistență electrică pentru încălzire situată la baza lor- se creează astfel convecția aerului când uleiul curge prin elemenții caloriferului. De aceea, caloriferele electrice pot fi amplasate oriunde în cameră, atâta timp cât pot fi conectate la o sursă de curent.

Câtă putere au ?

Combinat cu puterea mare de încălzire și eficiență ridicată, caloriferul electric este cel mai ieftin mod de a îți încălzi locuința folosind curentul electric. Marea majoritate a caloriferelor au mai multe trepte de încălzire putând ajunge chiar până la o putere de 3000W.

Cât curent electric consumă?

Puterea caloriferului și numărul de ore în care caloriferul funcționează se materializează în consumul de energie al acestuia. Consumul de energie electrică al modelelor de calorifere pe ulei se înregistrează în intervalul 800-2500 W, acesta putand fi controlat dacă te orientezi către un dispozitiv prevăzut cu trepte de putere.

Dispun de elemente de siguranță ?

Toate caloriferele electrice pe ulei sunt realizate după toate standardele în vigoare. Un avantaj important este acelă ca vin echipate cu funcții de protecție în caz de supraîncălzire și oprire automată în caz de răsturnare. Astfel te poți încălzi fără grijă.

Se poate instala un termostat ?

Pentru cei aflați în căutarea unei soluții alternative de încălzire, care să fie mult mai ieftină și aibă costuri mai mici decât soluțiile clasice, caloriferul electric pe ulei reprezintă alegerea perfectă. Acestea au un termostat care măsoară temperatura uleiului și îl opresc automat când se atinge temperatura setată.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe