Cel Mai Bun Convector Electric de Perete

Cel mai bun convector electric de perete

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un convector electric de perete?

Convectorul de perete este un aparat de climatizare cu funcțiuni care asigură condiționarea aerului prin circulație forțată. Structura sa include baterie de încălzire, baterie de răcire, filtru de aer și ventilator. un convector reprezintă o metodă convențională și eficientă, optimă pentru încălzirea spațiilor în care nu există o centrală termică sau alte surse pentru încălzire (cum ar fi șemineu, aer condiționat etc).

Un convector electric de perete recirculă aerul prin încăpere, este un dispozitiv care nu deranjează prin zgomot și are o formă subțire și nu ocupă un spațiu considerabil. De asemenea, nu putem omite nici faptul că se instalează într-un mod simplu și nu consumă mult. Convectoarele de perete dispun de canale și au o putere mai mare în comparație cu aceea a convectoarelor de podea. Înălțimea pe care o au face posibilă accelerarea schimbului de căldură al aerului, creându-se un efect de tracțiune al elementului de încălzire. Convecția fiind mai ușoară, un astfel de dispozitiv funcționează cu un transfer de căldură mai mare.

Cele mai bune convectoare electrice

Premium

Klarstein

 • Încălzitor puternic și modern
 • Prezintă zgomot redus la utilizare
 • Dotat cu o funcție de rezistentă împotriva umidității excesive
 • Deține un design și o culoare neutră, asortându-se cu orice
 • Este ușor de montat
Verifică prețul

Convectorul electric oferă o căldură puternică pe două niveluri de încălzire. Acesta are o rezistență la umiditate datorită protecției împotriva stropirii și un termostat cu protecție împotriva supraîncălzirii la temperaturi cuprinse între 5 și 40 ° C. El se poate monta foarte ușor pe perete sau cu roți ca dispozitiv mobil complet, autonom. De asemenea prezintă un afișaj LED cu temporizator săptămânal, astfel poate fi programat confortabil pentru fiecare zi. În plus, încălzitorul de aluminiu este eficient pentru încălzirea circulantă pentru suprafețe destul de mari.

Cel mai bun

Tesy

 • Display led
 • Control electric
 • Putere mare de 2500w
 • Montare pe perete
 • Încălzire rapidă
Verifică prețul

Convectorul electric cu termostat Tesy CN03 250 EIS este prevăzut cu funcție anti-îngheț. Convectorul este controlat prin termostat electronic, ce asigură cost mai scăzut la electricitate și o încălzire mai rapidă a camerei în comparație cu alte convectoare. Ajustarea este mult mai precisă față de convectoarele cu termostat mecanic. Este prevăzut cu display pentru afișarea temperaturii abmbientale. Termostatul reglabil electronic este foarte precis cu o deviație maximă de +-0.1° C. Se poate seta temperatura în intervalul 15 – 30 °C.

la buget

Vigo

 • Suport pentru perete inclus
 • Suport pentru pardoseală inclus
 • Mâner de transport inclus
 • Foarte ușor de instalat
 • Costuri de instalare zero
Verifică prețul

Corpul și panoul frontal al convectorului Vigo au fost produse prin utilizarea oțelului laminat la rece de cea mai bună calitate. Rezistența cu convectoare de aluminiu amplasate în unitate, asigură încălzirea datorită grilelor de pe acesta. Aerul rece care pătrunde prin canalele din zona inferioară a corpului iese ca aer cald prin rețelele de pe panoul frontal urmând cursul său prin rezistența electrică. Aerul circulat în acest mod asigură încălzire datorită cursului natural, în timp foarte scurt.

Convector electric de perete Bosch HC 4000-20, 2000 W, Afisaj LED, Temporizator, Alb

 • Convertor electric performant
 • Prezintă un afișaj LED pentru a facilita urmărirea temperaturii
 • Este un dispozitiv ideal pentru economisirea energiei
 • Dotat cu un program zilnic și săptămânal
 • Deține și o funcție de protecție împotriva supraîncălzirii
Verifică prețul

Datorită funcțiilor sale de economisire a energiei, cum ar fi programul săptămânal, temporizatorul și detectarea ferestrelor deschise, acesta asigură încălzirea extrem de eficient. Cu convectoarele electrice de la Bosch poți încălzi confortabil oriunde în casă. Controlerul integrat al temperaturii camerei cu afișaj LED și reglarea adaptivă a modului de încălzire asigură căldură plăcută în casa ta. Dispozitivul poate fi montat ușor și simplu pe perete. Două picioare (accesorii speciale) asigură o instalare sigură și solidă pe podea.

Convector electric de perete Tesy Cn03 150 Eis Cloud W, 1500 W, 63 x 9 x 45 cm, display led, wi-fi control

 • Protecție împotriva înghețului
 • Display LED
 • Wi-fi incorporat
 • Protecție pentru copii
 • Putere 1500 W
Verifică prețul

Oferă o încălzire a încăperii cu până la 25% mai rapidă datorită designului special al aparatului, formei specifice a grilajului de aer evacuat și elementului de încălzire cu miez din otel inoxidabil și radiatorului din aluminiu. Debitul de convecție ajunge la 1,18 m/s, măsurat la 18°C în camera încălzită. Termostatul electronic detectează, mai precis, temperatura camerei încălzite, față de termostatul mecanic bimetalic. Precizia modelului electronic este de ± 0,1° C, în timp ce precizia mecanică este de ± 3° C.

Convector de perete TESY CONVECO CN04150 EIS, 1500 W, ERP 2018, Control electronic

 • Design slim care duce la o convecție puternică și rapidă a aerului cald
 • Element de încălzire tubular cu lamelă din aluminiu
 • Termostat reglabil electronic foarte precis
 • Programator săptămânal
 • Pornire întârziată cu posibilitate on/off
Verifică prețul

Convectorul are o funcție care îmbunătățește eficiența energetică a aparatului de încălzire. Închide automat puterea termică, în cazul în care detectează o fereastră deschisă sau o scăderea a temperaturii camerei. Când temperatura camerei crește, convectorul pornește singur. Folosește un consum minim de energie, pentru a atinge un confort termic mai bun. După 96 de ore de self-learning, convectorul poate determina, când să se activeze pentru a atinge temperatura set-point a utilizatorului la timpul dorit.

Convector electric de perete sau pardoseala Solaris KIP 2000 W control electronic Termostat de siguranta termostat reglabil

 • Consum de energie redus
 • Timer electronic
 • Blocare de securitate, pentru copii
 • Indicator de temperatură ambientală
 • Indicator consum de energie
Verifică prețul

Convectorul electric de perete sau pardoseală are un design clasic, realizând o convecție optimă a fluxului de aer. Acesta prezintă un afișaj LED pe două linii care afișează temperatura setată și cea din camera. De asemenea are un regulator al temperaturii cu precizie și un programator săptămânal. Costurile de electricitate sunt scăzute. Acesta mai prezintă și o funcție de protecție împotriva înghețului, o funcție de pornire/oprire întârziată și o funcție de somn. Convectorul electric are o protecție împotriva supraîncălzirii.

Întrebări despre convectoarele electrice

Pentru ce suprafețe sunt recomandabile?

Toate convectoarele electrice indică dimensiunea suprafeței pe care o vor putea încălzi în condiții ideale în descrierea lor. Deoarece acestea se încălzesc numai prin convecție, înălțimea camerei va face o mare diferență în eficiența aparatelor, însă marja ar fi 13 m² - 18 m².

Câte trepte de putere prezintă?

Disponibile într-o varietate de dimensiuni, configurații și culori, convectoarele oferă, de asemenea, versatilitate de proiectare și instalare. Convectoarele au o gamă largă de opțiuni de control de la termostate încorporate pentru controlul unităților individuale până la cele care se pot integra în sistemele de management al clădirilor.

Prezintă protecție anti-îngheț?

Convectoarele au funcție anti-îngheț și sunt ideale pentru utilizare în zone cu ferestre mari. Montate în mod obișnuit la nivelul podelei și sub ferestre, convectoarele asigură o mișcare ascendentă a aerului pentru a contracara fluxul descendent rece și a minimiza condensul.

Au aerotermă incorporată?

Un aparat standard cu convecție furnizează practic 100% din energia termică exclusiv prin convecție (curenți de aer), care trec prin ventilatorul silențios, de obicei dotat cu 3 trepte de putere, termostat și indicator luminos de funcționare. Este prevazut cu sistem de protecție împotriva supraîncălzirii.

Sunt dotate cu afișaj LED?

Panoul de afișaj digital LCD este special dezvoltat pentru a fi ușor de utilizat, poate fi programat cu ușurință manual sau cu telecomanda cu rază lungă de acțiune. Programează unitatea în funcție de cerințele zilnice, alege între cele două setări de căldură, apoi lasă unitatea să funcționeze la termostatul său inteligent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe
Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Cea Mai Bună Veioză cu Senzor de Atingere
Veioză de cameră cu senzor de atingere

Cu ajutorul senzorului de atingere, vei putea crește sau scădea intensitatea veiozei cu o singură atingere. Află care sunt cele mai bune modele de veioze.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe