Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1

Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Modificat la 06 aprilie 2022
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un purificator cu umidificare 2 in 1?

Atunci când îți dorești nu doar o purificare în întregime a aerului din casa ta, ci și o funcție adițională de umidificare, îți vin in ajutor purificatoarele 2 în 1. Conform medicilor, organismul uman are nevoie de un nivel relativ al umidității încadrat între 40 și 50 procente. Așadar, se necesită o anumită menținere în casa ta a acestui nivel, mai ales dacă ai copii mici (aceștia au nevoie mai mult decât un om matur de umiditate).

Avantajele unui astfel de purificator constă în funcțiile complexe pe care le are: manevrarea și controlul nivelului de umiditate, sterilizarea aerului, filtrarea particulelor de aer, pentru ca în casa ta să domine un aer proaspăt și inofensiv sănătății membrilor familiei.

Deasemenea, s-a dovedit, în ultimul timp, o tendință de favorizare a acestor tipuri de purificatoare, datorită flexibilității în utilizare și datorită nevoii de umiditate a organismului uman. Totodată, acest produs este unul inovator, cu un impact pozitiv asupra sănătății și a condiției fizice a oamenilor.

Cel mai bun purificator umidificator 2 in 1

Cel mai bun

Umidificator si Purificator 2 în 1 AC2729/50, Seria 2000I, Philips

 • Design plăcut
 • Modern
 • Rezistent
 • Ușor de folosit
 • Eficient
Verifică prețul

Umidificatorul și purificatorul AC2729/50 este un instrument absolut necesar în casa fiecărui om, asigurând un mediu favorabil respirației tale prin controlul calității aerului. Sistemul inovativ care stă la baza acestui produs facilitează îndepărtarea efectivă a tuturor particulelor și reduce disconfortul provocat de aerul uscat. Tehnologia de purificare inclusă, elimină până la 99.98% din bacterii și contribuie la crearea unei imunități sporite. Acționează pe o arie extinsă datorită puterii de capacitate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 38m², alb

 • 4 modele de filtrare
 • 4 senzori de praf
 • Tehnologie Plasmacluster Ion
 • FIltru HEPA
 • Elimină mirosurile
Verifică prețul

Purificatorul de aer cu umidificator de la Sharp, îți va oferi un aer proaspăt în casă datorită celor 4 niveluri de filtrare și o circulație perfectă ce este garantată de ieșirea aerului la 20 de grade Celsius. Dispozitivul are 4 senzori de praf care ajustează în mod automat nivelul de suflare. Tehnologia Ion Plasmacluster ajută la emiterea de ioni pozitivi și negativi, eficienți în uciderea bacteriilor, virusurilor, alergenilor, mucegaiurilor, îndepărtarea mirosurilor și a electricității statice și îmbunătățirea umidității pielii.

Premium

* Prezentare video mai jos

Purificator, umidificator și ventilator de aer Dyson Pure Humidify + Cool PH01, Negru

 • Purificator, umidificator și ventilator
 • Telecomandă inclusă
 • Utilizare rapidă
 • Distruge 99% bacteriile
 • Detectează poluarea
Verifică prețul

Purificatorul cu funcția de umidificare și cu ventilare integrată de la Dyson Pure Humidify este aparatul perfect pentru a purifica, umidifica și ventila în mod automat aerul din cameră. El igienizează și elimină 99.9% din bacteriile existente în apă, datorită sistemului de filtrare360° sigilat, de ultimă generație. Acesta combină un filtru de carbon activat pentru a elimina gazele și mirosurile și un filtru HEPA de sticlă pentru a capta 99,95% din particulele ultrafine. Astfel că este de-ajuns să apeși un buton și aerul este curat.

Spalator de aer, purificator si umidificator Clean Air Optima CA803, Display, Timer, Rata umidificare 250 ml/ora, Consum 35W/h

 • Capacitate de umidificare :12,5 litri/zi
 • Capacitate rezervor 4L
 • Autonomie min 18h
 • Display Digital cu control touch
 • Consum 35 watt
Verifică prețul

Acest dispozitiv revoluționar nu trebuie să lipsească din nicio casă. Pe lângă sistemul de purificare prin spălarea aerului, dispozitivul este dotat și cu filtru antibacterian și carbon activ pentru a avea acasă un climat cât mai sănătos. Aparatul curăță în mod natural aerul, fiind ideal pentru alergici și pacienții cu astm bronșic și este util în spații de până la 25 mp. Este potrivit pentru utilizare continuă în toate anotimpurile. Hidrostatul încorporat controlează automat umiditatea din orice spațiu.

Philips este o combinație completă de purificator de aer și umidificator și poate îmbunătăți climatul interior în mod holistic. Oferă diverse avantaje în comparație cu dispozitivele convenționale. Dispozitivul combinat 2-în-1 poate fi utilizat pe tot parcursul anului, deoarece purificarea aerului poate fi utilizată și separat de umidificarea aerului. Acest purificator și umidificator de aer 2-în-1 combate alergenii, disconfortul cauzat de aerul uscat, gazele nocive, particulele, bacteriile și virușii prin combinarea celor două funcții ale sale în camere de până la 65m2.

Întrebări frecvente despre purificatoarele cu funcție de umidificare

Ce este un purificator cu funcție de umidificare?

Purificatoarele de aer cu funcție de umidificare sunt aparatele electrocasnice ce atrag atenția cât mai multor oameni, acestea putând cu aerul din zonele puternic poluate și industrializate, pentru a oferi un confort, sănătate și adițional, umiditatea necesară încăperii.

De ce să utilizezi un purificator cu funcție de umidificare?

Atunci când încăperile din casa ta devin insuportabile din cauza aerului prea închis, prea cald sau dimpotrivă prea uscat, poți foarte ușor să încerci spre utilizare un purificator de aer cu funcție de umidificare, care îți va reîmprospăta aerul, îl va dezinfecta și va reda nivelul umidității dorit, atât de important pentru sănătatea ta.

Care sunt avantajele unui purificator cu funcție de umidificare?

Purificatoarele de aer cu funcție umidificare destinate uzului casnic oferă o gamă destul de mare de facilitați, printre care reglarea umidității camerei, filtrarea particulelor de aer, împrospătarea aerului, dezinfectare și colectarea bacteriilor, ceea ce contribuie semnificativ la calitatea sănătății membrilor familiei.

Unde poate fi instalat un purificator cu funcție de umidificare?

De-obicei, un purificator cu funcție de umidificare se instalează în încăperile casei. De regulă, este recomandabil de instalat în camerele cele mai mari, pentru ca raza de acoperire să fie mai mare, iar acesta să poată absorbi mai repede și mai eficient bacteriile și să poată, la necesitate să ofere nivelul dorit de umiditate.

Cum poți alege un purificator de aer cu funcție de umidificare?

Atunci când dorești achiziția unui produs, se necesită a cunoaște o serie de informații tehnice sau calitative despre acesta, pentru ca cumpărarea să devină una eficientă. De-obicei, se ține cont de capacitatea acestuia de a filtra aerul. Astfel, de are în vedere prezența manevrării nivelului de umiditate, filtrării cu ionizare și sterilizării acestuia, funcție ce are ca rol distrugerea bacteriilor și a germenilor din aer.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe
Cel mai bun uscător pentru rufe

Mii de români folosesc și sunt mulțumiti deja de uscătoare de rufe ale mărcilor Bosch și Beko. Află ce modele sunt cel mai vândute și de unde le poți cumpăra online.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Cea Mai Bună Stație Meteo Cu Senzor Exterior
Cea mai bună stație meteo cu senzor exterior

Vrei să poți măsura precis temperatura exterioară, interioară, umiditatea sau presiunea atmosferică? Stația meteo este un aparat util în orice casă.

Cea Mai Bună Veioză Pentru Dormitor
Cea mai bună veioză pentru dormitor

Lumina în dormitor are un rol foarte important înainte de culcare. Alege o veioză de dormitor cu un design modern dar și practică, de exemplu să fie utilă cititului în pat înainte de somn.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe