Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1

Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Modificat la 20 aprilie 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un purificator cu umidificare 2 in 1?

Atunci când îți dorești nu doar o purificare în întregime a aerului din casa ta, ci și o funcție adițională de umidificare, îți vin in ajutor purificatoarele 2 în 1. Conform medicilor, organismul uman are nevoie de un nivel relativ al umidității încadrat între 40 și 50 procente. Așadar, se necesită o anumită menținere în casa ta a acestui nivel, mai ales dacă ai copii mici (aceștia au nevoie mai mult decât un om matur de umiditate).

Avantajele unui astfel de purificator constă în funcțiile complexe pe care le are: manevrarea și controlul nivelului de umiditate, sterilizarea aerului, filtrarea particulelor de aer, pentru ca în casa ta să domine un aer proaspăt și inofensiv sănătății membrilor familiei.

Deasemenea, s-a dovedit, în ultimul timp, o tendință de favorizare a acestor tipuri de purificatoare, datorită flexibilității în utilizare și datorită nevoii de umiditate a organismului uman. Totodată, acest produs este unul inovator, cu un impact pozitiv asupra sănătății și a condiției fizice a oamenilor.

Cel mai bun purificator umidificator 2 in 1

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Purificator si umidificator de aer Philips AC3829/10 (Alb)

 • Purificator și umidificator
 • Elimină 99,97% din particule
 • Elimină bacteriile și virusurile
 • Afișare digitală
 • 3 moduri automate
Verifică prețul

Acest purificator te va face cu siguranță să simți diferență în aerul pe care îl respiri în casa ta. Îndepărtează 99,97 % din alergeni și reduce disconfortul creat de aerul prea uscat. Este potrivit pentru camere cu dimensiuni de până la 80m² și este extrem de recomandat pentru camera copiilor. Eliminând particulele extrafine, poți fi sigur că ai scăpat de virusuri, bacterii, polen, praf sau păr de animale. Un alt avantaj este faptul că este deosebit de eficient și rapid, purificând aerul în mai puțin de 7 minute.

la buget

* Prezentare video mai jos

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 38m², alb

 • 4 modele de filtrare
 • 4 senzori de praf
 • Tehnologie Plasmacluster Ion
 • FIltru HEPA
 • Elimină mirosurile
Verifică prețul

Purificatorul de aer cu umidificator de la Sharp, îți va oferi un aer proaspăt în casă datorită celor 4 niveluri de filtrare și o circulație perfectă ce este garantată de ieșirea aerului la 20 de grade Celsius. Dispozitivul are 4 senzori de praf care ajustează în mod automat nivelul de suflare. Tehnologia Ion Plasmacluster ajută la emiterea de ioni pozitivi și negativi, eficienți în uciderea bacteriilor, virusurilor, alergenilor, mucegaiurilor, îndepărtarea mirosurilor și a electricității statice și îmbunătățirea umidității pielii.

Premium

* Prezentare video mai jos

Purificator, umidificator și ventilator de aer Dyson Pure Humidify + Cool PH01, Negru

 • Purificator, umidificator și ventilator
 • Telecomandă inclusă
 • Utilizare rapidă
 • Distruge 99% bacteriile
 • Detectează poluarea
Verifică prețul

Purificatorul cu funcția de umidificare și cu ventilare integrată de la Dyson Pure Humidify este aparatul perfect pentru a purifica, umidifica și ventila în mod automat aerul din cameră. El igienizează și elimină 99.9% din bacteriile existente în apă, datorită sistemului de filtrare360° sigilat, de ultimă generație. Acesta combină un filtru de carbon activat pentru a elimina gazele și mirosurile și un filtru HEPA de sticlă pentru a capta 99,95% din particulele ultrafine. Astfel că este de-ajuns să apeși un buton și aerul este curat.

Spalator de aer, purificator si umidificator Clean Air Optima CA803, Display, Timer, Rata umidificare 250 ml/ora, Consum 35W/h

 • Capacitate de umidificare :12,5 litri/zi
 • Capacitate rezervor 4L
 • Autonomie min 18h
 • Display Digital cu control touch
 • Consum 35 watt
Verifică prețul

Acest dispozitiv revoluționar nu trebuie să lipsească din nicio casă. Pe lângă sistemul de purificare prin spălarea aerului, dispozitivul este dotat și cu filtru antibacterian și carbon activ pentru a avea acasă un climat cât mai sănătos. Aparatul curăță în mod natural aerul, fiind ideal pentru alergici și pacienții cu astm bronșic și este util în spații de până la 25 mp. Este potrivit pentru utilizare continuă în toate anotimpurile. Hidrostatul încorporat controlează automat umiditatea din orice spațiu.

Philips este o combinație completă de purificator de aer și umidificator și poate îmbunătăți climatul interior în mod holistic. Oferă diverse avantaje în comparație cu dispozitivele convenționale. Dispozitivul combinat 2-în-1 poate fi utilizat pe tot parcursul anului, deoarece purificarea aerului poate fi utilizată și separat de umidificarea aerului. Acest purificator și umidificator de aer 2-în-1 combate alergenii, disconfortul cauzat de aerul uscat, gazele nocive, particulele, bacteriile și virușii prin combinarea celor două funcții ale sale în camere de până la 65m2.

Întrebări frecvente despre purificatoarele cu funcție de umidificare

Ce este un purificator cu funcție de umidificare?

Purificatoarele de aer cu funcție de umidificare sunt aparatele electrocasnice ce atrag atenția cât mai multor oameni, acestea putând cu aerul din zonele puternic poluate și industrializate, pentru a oferi un confort, sănătate și adițional, umiditatea necesară încăperii.

De ce să utilizezi un purificator cu funcție de umidificare?

Atunci când încăperile din casa ta devin insuportabile din cauza aerului prea închis, prea cald sau dimpotrivă prea uscat, poți foarte ușor să încerci spre utilizare un purificator de aer cu funcție de umidificare, care îți va reîmprospăta aerul, îl va dezinfecta și va reda nivelul umidității dorit, atât de important pentru sănătatea ta.

Care sunt avantajele unui purificator cu funcție de umidificare?

Purificatoarele de aer cu funcție umidificare destinate uzului casnic oferă o gamă destul de mare de facilitați, printre care reglarea umidității camerei, filtrarea particulelor de aer, împrospătarea aerului, dezinfectare și colectarea bacteriilor, ceea ce contribuie semnificativ la calitatea sănătății membrilor familiei.

Unde poate fi instalat un purificator cu funcție de umidificare?

De-obicei, un purificator cu funcție de umidificare se instalează în încăperile casei. De regulă, este recomandabil de instalat în camerele cele mai mari, pentru ca raza de acoperire să fie mai mare, iar acesta să poată absorbi mai repede și mai eficient bacteriile și să poată, la necesitate să ofere nivelul dorit de umiditate.

Cum poți alege un purificator de aer cu funcție de umidificare?

Atunci când dorești achiziția unui produs, se necesită a cunoaște o serie de informații tehnice sau calitative despre acesta, pentru ca cumpărarea să devină una eficientă. De-obicei, se ține cont de capacitatea acestuia de a filtra aerul. Astfel, de are în vedere prezența manevrării nivelului de umiditate, filtrării cu ionizare și sterilizării acestuia, funcție ce are ca rol distrugerea bacteriilor și a germenilor din aer.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cel Mai Bun Difuzor de Uleiuri Esențiale (Arometerapie)
Cel mai bun difuzor de cameră pentru uleiuri esențiale

Îți dorești un difuzor pentru aromaterapie care să arate bine dar să fie și practic și de calitate? Descoperă modelul potrivit din lista noastră de recomandări.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)
Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Știai că de-a lungul timpului e mai ieftin să cumperi o ladă frigorifică mai scumpă dar cu consum redus de curent? Află care sunt cele mai economice lazi frigorifice.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cel Mai Bun Termostat Smart pentru Calorifer
Cel mai bun termostat smart pentru robineții de calorifer

Transformă-ți caloriferele clasice de acasă într-unele smart cu ajutorul acestui termostat pentru robineți. Vei putea folosi telefonul pentru a putea controla temperatura în cameră.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe