Cea Mai Bună Mini Seră de Interior

Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Modificat la 10 martie 2021
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi o mini seră de interior inteligentă?

Indiferent dacă locuiești la apartament, într-un spațiu redus sau chiar la casă unde ai suficient loc pentru plantele tale aromatice preferate, o mini seră de interior inteligentă te poate ajuta să cultivi o mulțime de soiuri. Cu ajutorul acestei soluții poți să crești în apartament ierburi aromatice, răsaduri sau orice alt tip de plantă pe care îți place să o folosești în mâncare sau la ceaiul preferat.

Mini sera este capabilă să păstreze o atmosferă optimă dezvoltării răsadurilor și a plantelor în general, pe care ulterior le poți muta în solariu sau chiar în grădină de exemplu, dacă locuiești la casă. Pe lângă faptul că oferta pe piață este extrem de variată acesta poate reprezenta un proiect pe care să îl construiești chiar tu împreună cu copiii, dar poate suferi multiple îmbunătățiri precum atașarea unui sistem de luminare inteligent dar și a unuia de udare controlată. Asta e foarte util mai ales atunci când ai nevoie să pleci o perioadă de acasă și nu are cine să îngrijească plantele.

Cea mai bună grădină de interior

Cel mai bun

Gradina inteligenta Platinet 44893 pentru 9 plante, cu pompa de apa si sistem iluminare Led 21W

 • Gradină inteligentă
 • Control smartphone
 • Pentru 9 plante
 • Are pompă de apă
 • Sistem iluminare Led 21W
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de gastronomie și vrei să ai plante proaspete în propria bucătărie pe toată perioada anului, grădina mobilă de la Platinet este exact ceea ce ai nevoie. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, are o capacitate maximă de 9 plante, se alimentează cu 220V și are sistem propriu de irigație și iluminare pentru a crea un mediu propice pentru plante. Este simplu de instalat și are o greutate redusă, fiind ușor de mutat oriunde ai nevoie, iar dimensiunile sale reduse facilitează depozitarea în cazul în care nu o mai folosești.

la buget

* Prezentare video mai jos

Gradina interioara inteligenta LeGrow TG-P1 EU Allocacoc DH0061

 • Gradină de interior
 • Smart cu control din aplicație
 • Design pe module
 • Pentru 1-5 plante
 • Plastic rezistent
Verifică prețul

Este o configurație modulară în care fiecare ghiveci acționează ca un element de construcție. Poți extinde și construi propria grădină după cum dorești. Rezervorul intern captează excesul de apă, permite, de asemenea, plasarea ghivecelor pe biroul sau mobilierul tău cu un risc mai mic de scurgere sau de scăpare a solului. Power Potul include 4 porturi USB pentru a alimenta toate dispozitivele USB, inclusiv un port Quick Charge 3.0 pentru telefonul tău inteligent, făcând acest ghiveci ideal pentru mese laterale și spații de lucru.

Premium

* Prezentare video mai jos

GrowIt Farm Starter Kit Europe

 • Materiale durabilă
 • Sistem inteligent de control
 • Sistem automat de iluminare
 • Funcția recirculare a apei
 • Lumină cu LED-uri speciale
Verifică prețul

Cu Klarstein GrowIt Farm, ierburile și legumele cresc și se dezvoltă pe tot parcursul anului. În cele din urmă poți face grădina acasă după cum dorești, indiferent dacă vrei să cultivi ierburi proaspete pentru condimente sau legume crocante pentru bucătărie - indiferent de locație sau de solul utilizat. Cei până la 28 de butași se pot descurca fără sol, deoarece rădăcinile lor cresc direct în rezervorul de apă de 8 litri pentru a absorbi soluția nutritivă cu 2 componente - plantele pur și simplu se îngrijesc singure. O lumină de creștere LED cu spectru complet de 48 de wați oferă plantelor doza de lumină necesară.

Gradina interioara inteligenta LeGrow TG-House EU Allocacoc DH0094

 • Utilizare interioară
 • Sistem cu umbra parțială
 • Design modern
 • Sistem modular tip ghiveci
 • Funcția Smart
Verifică prețul

Gradină interioară inteligentă, model LeGrow TG-House EU Allocacoc DH0094. Sistemul modular LeGrow, reprezintă o metodă inteligentă de a crește plante la interior, fie că vorbim de un apartament sau casă, chiar și atunci când nu aveți multă lumină naturală la dispoziție. Puteți adaugă mai multe produse LeGrow pentru a vă extinde gradină interioară, atunci când veți decide că aveți nevoie de mai multe plante, verdețuri sau flori în casa dumneavoastră. Acest produs include și un sistem de irigare.

Întrebări frecvente despre mini serele de interior

Cum organizezi o mini seră pentru interior?

Deoarece iubesc soarele, va trebui să alegi un loc în care să beneficieze din plin de lumină, respectiv balconul sau o zonă din bucătărie apropiată de fereastră. Apoi, este timpul să mai ai la îndemână câteva ghivece, de mărime potrivită pentru mini sera aleasă, tăvi pentru ghivece, pământ pentru flori, semințe sau răsaduri pentru plantele tale aromatice preferate.

Este o mini seră potrivită pentru plante mai pretențioase?

Într-o mini seră se pot planta plante capricioase și termofile asta pentru că beneficiază de protecție împotriva vântului, a curenților și a ploii, au microclimat optim, ba chiar răsadurile se trezesc treptat în condiții optime. În plus este foarte la îndemână să ai grijă de ele și se instalează extrem de ușor.

Poți transforma ulterior mini seră într-una automată?

În situația în care ai acasă o miniseră clasică dar ai nevoie să pleci pentru o anumită perioadă poți realiza automatizarea acesteia, însă este nevoie de respectarea câtorva reguli. De exemplu e necesar să montezi o aerisire automată specială, oțeluri de înaltă calitate (în special atunci când vine vorba de o cameră întunecată) apoi poți monta sistemul de udare automată.

Cum folosești iluminatul artificial într-o mini seră de interior?

Fundalul de iluminare artificială ajută plantele verzi cu frunze mari să arate mai saturate și mai luxuriante. Lumina corect selectată nu ajută doar la plantațiile în creștere, ci face ca decorul interiorului să pară mai misterios și original. În condițiile unei ferestre, dispozitivele de iluminare de tipul LED pentru sere, emite culori violete și albastre, astfel tot aranjamentul este mai atrăgător.

Cât este de ușoară este montarea?

O seră mică care se potrivește cu ușurință pe pervazul ferestrei, într-un apartament obișnuit, poate fi făcută chiar de tine, de mâinile tale, însă poate fii și cumpărată. În funcție de ce variantă alegi, cele modulare se instalează foarte ușor urmând instrucțiunile cu atenție, o astfel de seră putând fiind montată și singur. Mulți utilizatori se îndreaptă către producția independentă, atunci trebuie să fi atent la măsurători și la o îmbinare perfectă a lateralelor, pentru ca sera rezultată să fie una bună.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Senzor de Fum cu Alarmă Integrată
Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Tun Anti-Păsări (Sperietoare Automată)
Cel mai bun tun anti păsări (sperietoare automată)

Păsările au obiceiul de a-ți strica recolta? Tunurile mecanice cu gaz anti păsări sunt folosite în jurul aeroporturilor și sunt cele mai eficiente în îndepărtarea păsărilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe