Cea Mai Bună Motosapă Electrică - Solarii și Mici Grădini

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Motosapa electrică, utilajul util oricărui grădinar

O motosapă electrică este un ajutor de încredere pentru orice curte sau livadă unde se dorește pregătirea solului pentru diferite culturi sau plantații. În funcție de model, motosapele pot avea o singură viteză, sau mai multe și un motor care poate dezvolta minim 1000W. Adâncimea de lucru variază undeva la 20-40 cm, lățimea de lucru, la fel, poate să fie diferită, în funcție de model, cele mai comune fiind undeva la 38 cm. Greutatea este încă un factor important de luat în calcul.

Unele motosape pot fi construite din diferite aliaje și plastic, însă, în funcție de dimensiune, acestea pot avea o greutate între 5-20 kg. Cuțitele, care sapă și zdrobesc pământul, trebuie să fie construite din oțel de calitate, pentru a-și păstra proprietățile în timp. Este important de reținut că motosapa electrică trebuie conectată la rețea, iar o pereche de căști anti-zgomot sunt recomandate, deoarece aceste aparate dezvoltă un nivel de zgomot destul de ridicat. O motosapă electrică este utilajul de nădejde al oricărui grădinar!

Cele mai bune motosape electrice pentru solarii și grădini mici

Cel mai bun

Motosapa electrica Grunman, latime 36.5 cm, 1000 W

 • Turatia de mers in gol: 450
 • Greutate (kg): 7.70
 • Combustibil: Energie electrica
 • Putere motor (W): 1000
 • Frecventa (Hz): 50
 • Latime maxima de lucru (cm): 36.5
Verifică prețul

Motosapa electrică cu un design compact și o greutate redusă este destinată activităților de săpare având o adâncime de lucru de maxim 20 cm și o lățime de 36.5 cm. Motorul acesteia de 1000 W duce la bun sfârșit activități de pregătire a solului și de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantarii culturilor, cât și de plivire. Aceasta este destinată afânării și prelucrării solului în grădină și pentru afânatul solului grosier în vederea amestecării cu îngrăsăminte, turbă și compost, pe domeniile casnice. Modul de lucru: trebuie să mergeți cu utilajul pe sol în pas normal și pe cât posibil în linie dreaptă, apoi lucrați până ajungeți să suprapuneți rândurile.

la buget

Motosapa electrica Texas El-Tex 300,pentru solarii si gradina, putere 300 W, latime lucru 19cm, adancime lucru 15cm

 • Facil de manevrat
 • Zgomot redus la utilizare
 • Ușor de folosit
 • Greutate redusă
 • Dotat cu mâner suplimentar
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o motosapă performantă și modernă, atunci ești în locul potrivit. Descoperă motosapa electrică Texas, pentru solarii și gradină, cu o putere de 300W, lățime lucru 19 cm, putând fi utilizată până la adâncimea de 15 cm. Totodată, acesta este perfect de folosit printre rândurile cu flori, gardurile vii, tufișuri sau alte locuri mai înguste și inaccesibile din gradină sau curte. De asemenea, acest minicultivator deține o greutate redusă, zgomot redus la utilizare și ușurință în folosință.

Premium

Motosapa electrica Breckner Germany ME 1500-40 1500W 40 cm BK98027

 • Tensiune nominală 240V;
 • Putere 1500W;
 • Ușor de folosit;
 • Materiale de calitate;
 • 6 freze.
Verifică prețul

Motosapa electrică Breckner Germany ME, îți va fi un ajutor indispensabil pregătirii terenului în vederea cultivării. Este dotată cu 6 freze de metal care ajung la adâncimea de 22 cm, iar motorul său are o putere de 1500W. Raportul calitate-preț este foarte avantajos și vei realiza rapid că această motocoasă este o investiție de lungă durată, calitatea înaltă a materialelor folosite fiind cu adevărat o prioritate pentru firma nemțească producătoare. Tensiunea nominală ajunge până la 240V, iar greutatea sa este de 10.5 kg.

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Mergi direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro

Ikramogatec Motosapa IKRA IEM 1200, 1200W, 70300310

 • Motor cu putere de 1200W;
 • Greutate sub 12kg;
 • Practică și eficientă;
 • Inclus roți de suport;
 • Adâncime lucru 22cm.
Verifică prețul

Motosapa IKRA IEM devine unealta indispensabilă pentru activitățile outdoor din gospodăria ta. Aceasta prin sistemul automatizat și inovativ înlesnește activitatea agricolă și economisește timpul și energia ta. Motorul puternic și aria extinsă de prelucrare garantează o muncă ușoară și productivă. Se încarcă ușor doar alimentând-o electric. Aceasta este dotată cu mânere din material de calitate, specializat în antiderapare, și bară de aluminiu ce asigură fiabilitatea și comoditatea utilizării produsului.

Sapa Electrica , P 1000 W

 • Greutate de doar 7.6 KG
 • Motor de 1000W
 • Adâncime de lucru 20 cm
 • Lățime de lucru 36.5 cm
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Sapa este destinată lucrului în grădină, la activități de pregătire a solului, de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantării culturilor, dar și când vine vorba de plivire. Utilajul este electric, are un motor cu o capacitate de 1000 Wati, 350 rotații pe minut și se alimentează la o rețea uzuală de curent. Ca performanțe funcționează pe o singură viteză, are o lățime de lucru maximă de 36.5 cm și o adâncime de lucru de 20 cm. Are un design compact, este ușor manevrabilă și cântărește puțin sub 8 kg.

Motosapa electrica, cu 2 acumulatori 4 Ah, incarcator dublu 18V Li-ion, motor fara perii, 4 lame tip freza, calite, 36 cm, SAS+ALL, Dedra

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Compactă
 • Dotată cu motor puternic
 • Eficientă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Această motosapă este echipată cu un motor fără perii, astfel putere acumulatorilor este foarte eficient folosită. Cele 4 lame ascuțite și întărite, au diametrul de 200 mm și sunt așezate pe un ax rotativ, iar forma lor specială, îndoită, asigură amestecarea și mușcarea eficientă din sol chiar și la o adâncime de 220 mm. Pentru transport sau depozitare pe termen lung, mânerele acestei motosape se pot plia. Ele sunt conturate, ergonomice și facilitează controlul utilajului, îmbunătățind confortul la utilizare.

Motosapa electrica Breckner Germany 1050 w numar freze 4 latime de lucru 36 cm adancime frezare 20 cm

 • Fabricată din materiale rezistente
 • Dotată cu motor puternic
 • Compactă
 • Simplu de utilizat
 • Performanță crescută
Verifică prețul

Motosapa electrică de la Breckner Germany este ideală în orice gospodărie, ajutându-te să lucrezi pământul cu un minim de efort. Motosapă este dotată cu 4 freze care pot dizloca pământul până la o adâncime de 20 de cm. Acest echipament îndeplinește funcțiile de arat, cultivat și afânat solul, dar poate fi utilizat și pentru alte lucrări agricole. Este un utilaj multifuncțional care permite simplificarea și accelerarea în mod semnificativ a diferitelor tipuri de munci și care se va dovedi a fi un asistent indispensabil.

Întrebări despre motosapele electrice

Ce greutate are o astfel de motosapă electrică?

O motosapă electrică de înaltă calitate realizată din materiale solide și pe care putem să o numim cel mai bun camard trebuie să cântărească între 15 kg și maxim 25 kg. Greutatea este un aspect foarte important pentru că face motosapă ușor de manevrat, de curățat și de depozit după o zi lungă de muncă.

Ce lățime are o motosapă electrică?

Deoarece motosapele electrice sunt destinate lucrului în gospodării, pe suprafețe mici, greu accesibile din grădini, straturi sau solarii, acestea sunt proiectate în general cu o lățime de lucru cuprinsă între 20 și 45 cm. Caracteristica este importantă în funcție de scopul achiziției.

Până la ce adâncime sapă o motosapă electrică?

Motosapele electrice sunt destinate lucrului pe suprafețe mici din grădină, straturi solarii și au în general o adâncime de lucru de până la 20 cm. Diferența dintre ele o reprezintă puterea motorului, lățimea de lucru, tipul de rotație, sau manevrabilitatea.

Funcționează la priză electrică normală de 220v?

În funcție de utilitatea motosapei, a motorului montat și a destinației de folosire acestea în general funcționează la o rețea electrică normală de 230 V. Asta pentru că sunt destinate uzului casnic, adică pentru a fi de un real ajutor în orice gospodărie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cel Mai Bun Motocultor pe Benzină
Cel mai bun motocultor pe benzină

Ai o mică grădină pe care vrei să o lucrezi ca la carte și ai nevoie de un utilaj care te poate ajuta la multiple operațiuni? Află ce poate face un motocultor pe benzină și de ce este alegerea perfectă.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro