Cea Mai Bună Motosapă Electrică - Solarii și Mici Grădini

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Modificat la 07 aprilie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Motosapa electrică, utilajul util oricărui grădinar

O motosapă electrică este un ajutor de încredere pentru orice curte sau livadă unde se dorește pregătirea solului pentru diferite culturi sau plantații. În funcție de model, motosapele pot avea o singură viteză, sau mai multe și un motor care poate dezvolta minim 1000W. Adâncimea de lucru variază undeva la 20-40 cm, lățimea de lucru, la fel, poate să fie diferită, în funcție de model, cele mai comune fiind undeva la 38 cm. Greutatea este încă un factor important de luat în calcul.

Unele motosape pot fi construite din diferite aliaje și plastic, însă, în funcție de dimensiune, acestea pot avea o greutate între 5-20 kg. Cuțitele, care sapă și zdrobesc pământul, trebuie să fie construite din oțel de calitate, pentru a-și păstra proprietățile în timp. Este important de reținut că motosapa electrică trebuie conectată la rețea, iar o pereche de căști anti-zgomot sunt recomandate, deoarece aceste aparate dezvoltă un nivel de zgomot destul de ridicat. O motosapă electrică este utilajul de nădejde al oricărui grădinar!

Cele mai bune motosape electrice pentru solarii și grădini mici

Cel mai bun

Motosapa electrica Grunman, latime 36.5 cm, 1000 W

 • Turatia de mers in gol: 450
 • Greutate (kg): 7.70
 • Combustibil: Energie electrica
 • Putere motor (W): 1000
 • Frecventa (Hz): 50
 • Latime maxima de lucru (cm): 36.5
Verifică prețul

Motosapa electrică cu un design compact și o greutate redusă este destinată activităților de săpare având o adâncime de lucru de maxim 20 cm și o lățime de 36.5 cm. Motorul acesteia de 1000 W duce la bun sfârșit activități de pregătire a solului și de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantarii culturilor, cât și de plivire. Aceasta este destinată afânării și prelucrării solului în grădină și pentru afânatul solului grosier în vederea amestecării cu îngrăsăminte, turbă și compost, pe domeniile casnice. Modul de lucru: trebuie să mergeți cu utilajul pe sol în pas normal și pe cât posibil în linie dreaptă, apoi lucrați până ajungeți să suprapuneți rândurile.

la buget

Odată cu sosirea primăverii se începe şi pregătirea solului pentru cultivarea legumelor și florilor, iar această motosapă electrică de la Könner & Söhnen este exact ceea ce ai nevoie pentru grădina ta. Este fiabilă, dotată cu un motor puternic de 1000 W, nu necesită combustibil și nici nu poluează mediul înconjurător, are un volum redus de decibeli, fără a-i deranja pe cei din jurul tău. Este dotată cu freze din metal dur, ce vă permite să lucrați și sol mai dur. De acum va fi o placere sa lucrezi în grădină.

Premium

Vine primăvara și este oportunitatea perfectă pentru a cultiva legume în grădină sau chiar flori, iar această săpătoare fără fir este ideală pentru a lucra solul. Nu are fir, ceea ce înseamnă că este ușor de manevrat, fără să ai grija cablurilor electrice, fiind dotată cu acumulator de 18 V, simplu de reîncărcat. Are un nivel redus de decibeli, astfel nu te va derenja zgomotul produs, nici pe tine, nici pe cei din jurul tău. Este uşoară, cântărind doar 10.99 kg, deci este foarte ușor de transportat.

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Mergi direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro

Sapatoare electrica Evotools ET 1000W

 • Design compact
 • Motor 1000W
 • Lățime lucru 36.5 cm
 • Adâncime lucru 20 cm
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Motosapa electrică Evotools ET are un motor puternic de 1000W și un design compact, cu o greutate minimă, de doar 7.6 KG. Acest aparat este destinat activităților de săpare, având o adâncime de lucru de maxim 20 cm și o lățime de 36.5 cm. Se pot realiza activități de pregătire a solului, afânare dar și de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantării culturilor, cât și de plivire. Viteza maximă este de 450 rpm, are o singură viteză de lucru și funcționează conectată la rețeaua electrică.

Sapatoare electrica HECHT 745, 1500 W, latime 40 cm, 11.6 kg

 • Motor 1500W
 • 6 freze de metal
 • Lățime de lucru 40 cm
 • Adâncime de lucru 22 cm
 • Tip pornire: Automată
Verifică prețul

Săpătoarea electrică HECHT 745 a fost special concepută pentru a ajuta la pregătirea terenului în vederea cultivării. Are un motor puternic de 1500W și este dotată cu 6 freze de metal care pot ajunge la o adâncime maximă de 22 cm și o lățime de lucru de 40 cm. Mânerele speciale te vor ajuta să controlezi cu ușurință dispozitivul, comenziile fiind atașate de acesta. Greutatea este de doar 11.6 KG,, iar design-ul este special conceput pentru a avea o carcasă rezistentă la șocuri și o manevrabilitate excelentă.

Sapa Electrica , P 1000 W

 • Greutate de doar 7.6 KG
 • Motor de 1000W
 • Adâncime de lucru 20 cm
 • Lățime de lucru 36.5 cm
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Sapa este destinată lucrului în grădină, la activități de pregătire a solului, de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantării culturilor, dar și când vine vorba de plivire. Utilajul este electric, are un motor cu o capacitate de 1000 Wati, 350 rotații pe minut și se alimentează la o rețea uzuală de curent. Ca performanțe funcționează pe o singură viteză, are o lățime de lucru maximă de 36.5 cm și o adâncime de lucru de 20 cm. Are un design compact, este ușor manevrabilă și cântărește puțin sub 8 kg.

TEXAS Motosapa electrica EL-TEX 1400, 380 mm

 • Motosapă cu motor potent 1400
 • Dimensiune sapă 380 mm
 • Greutate redusă
 • Materiale de calitate
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Dacă sunteți pasionat de grădinărit sau de horticultură, atunci este necesar să aveți în posesie motosapa electrică TEXAS. Aceasta are o putere de 1400 W, tocmai potrivită pentru lucrul în rondurile și grădinițile de flori, legume și pe alte porțiuni mai mici, care ar necesita săpări de maxim 220 mm adâncime și 380 mm lățime. Motosapa este electrică ceea ce ar putea sa îți creeze un mic disconfort dacă nu dispui de un prelungitor pe lângă zona în care ai de săpat, însă câștigă prin faptul că este ergonomică și ușor de utilizat.

Cultivatorul electric care înglobează într-o singură mașină: greutate mică, zgomot redus și ușurință în utilizare, se poate folosi printre randurile de flori, tufe, în general în spațiile înguste acolo unde alte mașini nu au acces. Acesta se evidențiază prin greutate redusa și design compact și favorizează ușurința în exploatare. Ghidonul este pliabil, fracționat pentru a facilita depozitarea în locuri înguste. Este dotat cu maner de transport și roți de transport cu rol de stabilizare.Transmisie motor-freze cu ax melcat.

Întrebări despre motosapele electrice

Ce greutate are o astfel de motosapă electrică?

O motosapă electrică de înaltă calitate realizată din materiale solide și pe care putem să o numim cel mai bun camard trebuie să cântărească între 15 kg și maxim 25 kg. Greutatea este un aspect foarte important pentru că face motosapă ușor de manevrat, de curățat și de depozit după o zi lungă de muncă.

Ce lățime are o motosapă electrică?

Deoarece motosapele electrice sunt destinate lucrului în gospodării, pe suprafețe mici, greu accesibile din grădini, straturi sau solarii, acestea sunt proiectate în general cu o lățime de lucru cuprinsă între 20 și 45 cm. Caracteristica este importantă în funcție de scopul achiziției.

Până la ce adâncime sapă o motosapă electrică?

Motosapele electrice sunt destinate lucrului pe suprafețe mici din grădină, straturi solarii și au în general o adâncime de lucru de până la 20 cm. Diferența dintre ele o reprezintă puterea motorului, lățimea de lucru, tipul de rotație, sau manevrabilitatea.

Funcționează la priză electrică normală de 220v?

În funcție de utilitatea motosapei, a motorului montat și a destinației de folosire acestea în general funcționează la o rețea electrică normală de 230 V. Asta pentru că sunt destinate uzului casnic, adică pentru a fi de un real ajutor în orice gospodărie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Cel mai bun topor de despicat lemne

Stai la casă și cauți un topor numai bun pentru a despica lemnele de iarnă? Alege unul de calitate și efortul pe care trebuie să-l faci va fi unul mai mic.

Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro