Cea Mai Bună Motosapă Electrică - Solarii și Mici Grădini

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Motosapa electrică, utilajul util oricărui grădinar

O motosapă electrică este un ajutor de încredere pentru orice curte sau livadă unde se dorește pregătirea solului pentru diferite culturi sau plantații. În funcție de model, motosapele pot avea o singură viteză, sau mai multe și un motor care poate dezvolta minim 1000W. Adâncimea de lucru variază undeva la 20-40 cm, lățimea de lucru, la fel, poate să fie diferită, în funcție de model, cele mai comune fiind undeva la 38 cm. Greutatea este încă un factor important de luat în calcul.

Unele motosape pot fi construite din diferite aliaje și plastic, însă, în funcție de dimensiune, acestea pot avea o greutate între 5-20 kg. Cuțitele, care sapă și zdrobesc pământul, trebuie să fie construite din oțel de calitate, pentru a-și păstra proprietățile în timp. Este important de reținut că motosapa electrică trebuie conectată la rețea, iar o pereche de căști anti-zgomot sunt recomandate, deoarece aceste aparate dezvoltă un nivel de zgomot destul de ridicat. O motosapă electrică este utilajul de nădejde al oricărui grădinar!

Cele mai bune motosape electrice pentru solarii și grădini mici

Cel mai bun

Motosapa electrica Grunman, latime 36.5 cm, 1000 W

 • Turatia de mers in gol: 450
 • Greutate (kg): 7.70
 • Combustibil: Energie electrica
 • Putere motor (W): 1000
 • Frecventa (Hz): 50
 • Latime maxima de lucru (cm): 36.5
Verifică prețul

Motosapa electrică cu un design compact și o greutate redusă este destinată activităților de săpare având o adâncime de lucru de maxim 20 cm și o lățime de 36.5 cm. Motorul acesteia de 1000 W duce la bun sfârșit activități de pregătire a solului și de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantarii culturilor, cât și de plivire. Aceasta este destinată afânării și prelucrării solului în grădină și pentru afânatul solului grosier în vederea amestecării cu îngrăsăminte, turbă și compost, pe domeniile casnice. Modul de lucru: trebuie să mergeți cu utilajul pe sol în pas normal și pe cât posibil în linie dreaptă, apoi lucrați până ajungeți să suprapuneți rândurile.

la buget

Motosapa electrica Texas El-Tex 300,pentru solarii si gradina, putere 300 W, latime lucru 19cm, adancime lucru 15cm

 • Facil de manevrat
 • Zgomot redus la utilizare
 • Ușor de folosit
 • Greutate redusă
 • Dotat cu mâner suplimentar
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o motosapă performantă și modernă, atunci ești în locul potrivit. Descoperă motosapa electrică Texas, pentru solarii și gradină, cu o putere de 300W, lățime lucru 19 cm, putând fi utilizată până la adâncimea de 15 cm. Totodată, acesta este perfect de folosit printre rândurile cu flori, gardurile vii, tufișuri sau alte locuri mai înguste și inaccesibile din gradină sau curte. De asemenea, acest minicultivator deține o greutate redusă, zgomot redus la utilizare și ușurință în folosință.

Premium

Motosapa Electrica, Far Tools, Ft-175303, Be 1050, 1050W, 320 Mm

 • Cadru rezistent
 • Robustă
 • Motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Capacitate crescută
Verifică prețul

Indiferent că vrei să cultivi legume, flori sau vrei să îngrijeşti pomii pe tot parcursul anului, motosapa electrică de la Far Tools îți vine în ajutor. Fabricată din materiale de înaltă calitate, aceasta este creată special pentru nevoile tale și să facă față tuturor tipurilor de sol. Este dotată cu motor puternic de 1050W ce are o durată lungă de funcționare. Datorită faptului că este electrică, nu o să mai fie nevoie să-ți pierzi timpul cu alimentarea acesteia, evitând astfel și poluarea mediului.

Motosape electrice pentru solarii și grădină

Mergi direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro

Sapatoare electrica HECHT 745, 1500 W, latime 40 cm, 11.6 kg

 • Motor 1500W
 • 6 freze de metal
 • Lățime de lucru 40 cm
 • Adâncime de lucru 22 cm
 • Tip pornire: Automată
Verifică prețul

Săpătoarea electrică HECHT 745 a fost special concepută pentru a ajuta la pregătirea terenului în vederea cultivării. Are un motor puternic de 1500W și este dotată cu 6 freze de metal care pot ajunge la o adâncime maximă de 22 cm și o lățime de lucru de 40 cm. Mânerele speciale te vor ajuta să controlezi cu ușurință dispozitivul, comenziile fiind atașate de acesta. Greutatea este de doar 11.6 KG,, iar design-ul este special conceput pentru a avea o carcasă rezistentă la șocuri și o manevrabilitate excelentă.

Motosapa Electrica Ikra Iem 750, 750 W, 28 Cm

 • Compactă
 • Capacitate mare de lucru
 • Consum redus
 • Motor puternic
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă îți dorești o curte îngrijită și ferită de buruieni, motosapa electrică de la IKRA este ideală pentru nevoile tale. Este fabricată din materiale de înaltă calitate ce rezistă în timp, ca tu să-ți poți desfășura activitatea fără probleme. Este dotată cu un motor puternic de 750W ce este pregătit să facă față cu brio tuturor tipurilor de sol. Are o greutate redusă, fiind ușor de transportat oriunde ai nevoie. Are mâner pliabil, ceea ce înseamnă că nu ocupă mult spațiu și este simplu de depozitatat.

Sapa Electrica , P 1000 W

 • Greutate de doar 7.6 KG
 • Motor de 1000W
 • Adâncime de lucru 20 cm
 • Lățime de lucru 36.5 cm
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Sapa este destinată lucrului în grădină, la activități de pregătire a solului, de zdrobire a bulgărilor de pământ, în vederea plantării culturilor, dar și când vine vorba de plivire. Utilajul este electric, are un motor cu o capacitate de 1000 Wati, 350 rotații pe minut și se alimentează la o rețea uzuală de curent. Ca performanțe funcționează pe o singură viteză, are o lățime de lucru maximă de 36.5 cm și o adâncime de lucru de 20 cm. Are un design compact, este ușor manevrabilă și cântărește puțin sub 8 kg.

TEXAS Motosapa electrica EL-TEX 1400, 380 mm

 • Motosapă cu motor potent 1400
 • Dimensiune sapă 380 mm
 • Greutate redusă
 • Materiale de calitate
 • Mânere ergonomice
Verifică prețul

Dacă sunteți pasionat de grădinărit sau de horticultură, atunci este necesar să aveți în posesie motosapa electrică TEXAS. Aceasta are o putere de 1400 W, tocmai potrivită pentru lucrul în rondurile și grădinițile de flori, legume și pe alte porțiuni mai mici, care ar necesita săpări de maxim 220 mm adâncime și 380 mm lățime. Motosapa este electrică ceea ce ar putea sa îți creeze un mic disconfort dacă nu dispui de un prelungitor pe lângă zona în care ai de săpat, însă câștigă prin faptul că este ergonomică și ușor de utilizat.

Întrebări despre motosapele electrice

Ce greutate are o astfel de motosapă electrică?

O motosapă electrică de înaltă calitate realizată din materiale solide și pe care putem să o numim cel mai bun camard trebuie să cântărească între 15 kg și maxim 25 kg. Greutatea este un aspect foarte important pentru că face motosapă ușor de manevrat, de curățat și de depozit după o zi lungă de muncă.

Ce lățime are o motosapă electrică?

Deoarece motosapele electrice sunt destinate lucrului în gospodării, pe suprafețe mici, greu accesibile din grădini, straturi sau solarii, acestea sunt proiectate în general cu o lățime de lucru cuprinsă între 20 și 45 cm. Caracteristica este importantă în funcție de scopul achiziției.

Până la ce adâncime sapă o motosapă electrică?

Motosapele electrice sunt destinate lucrului pe suprafețe mici din grădină, straturi solarii și au în general o adâncime de lucru de până la 20 cm. Diferența dintre ele o reprezintă puterea motorului, lățimea de lucru, tipul de rotație, sau manevrabilitatea.

Funcționează la priză electrică normală de 220v?

În funcție de utilitatea motosapei, a motorului montat și a destinației de folosire acestea în general funcționează la o rețea electrică normală de 230 V. Asta pentru că sunt destinate uzului casnic, adică pentru a fi de un real ajutor în orice gospodărie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Moară De Furaje
Cea mai bună moară de furaje

Scapă de costurile cu măcinatul cerealelor pentru a face furaje pentru păsări. Cumpără-ți o moară de furaje pe care să o ai acasă și să o poți folosi oricând e nevoie.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

mathaus.ro emag.ro cel.ro evomag.ro vexio.ro