Cel Mai Bun Incubator Electric pentru Ouă

Cel mai bun incubator electric pentru ouă

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 116 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un incubator electric pentru ouă?

Incubatorul electric pentru ouă este potrivit pentru aproape toate tipurile de ouă: găină, rață, gâscă, prepeliță, curcan, fazan și este conceput pentru incubarea ouălor într-un mediu homeoterm. Cel mai important este să alegi incubatorul care ţi se potriveşte. Cel care face cât mai bine exact ceea ce îţi doreşti tu să facă, adaptat pe tipul sau tipurile de ouă pe care tu vrei să le incubezi, pe stilul tău de incubare şi pe nivelul de confort de care vrei să te bucuri. Incubatoarele performante dispun, pe lângă funcția de reglarea a temperaturii, a umidității și oxigenării și de întoarcere automată.

În cazul clocitorilor ceva mai primitive, aceasta operațiune trebuie făcută cu mâna. Această activitate cere timp și atenție, fiind și unul dintre motivele pentru care, este de preferat achiziționarea unui incubator care să dețină funcția de întoarcere simultană, automată sau manuală. Capacitatea de ouă diferă de la un incubator la celălalt. Sunt prevăzute cu un capac transparent pentru a putea vedea ouăle, display digital iar dimensiunile nu sunt foarte mari, așa că nu ocupă spațiu.

Cea mai bună clocitoare electrică

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Micul Fermier

 • Panoul de control este analogic
 • Setare facilă a temperaturii
 • Afișajul este digital
 • Sistemul de întoarcere este automat
 • Capacitatea: ouă de găină (48), ouă de prepeliță (132)
Verifică prețul

Cei care locuiesc la curte știu cât de important este să dețină un incubator pentru a putea susține înmulțirea păsărilor, în special dacă doresc să evite cumpărarea de puii vii de la alți crescători. Prezentul model de incubator este realizat pe principiul incubatorului de suprafață, așa că ouăle sunt așezate într-un singur strat. Carcasa este confecționată din masă plastică termoizolantă, care menține temperatura interioară optimă. Încălzirea este asigurată de o rezistență electrică termostatată, în timp ce omogenizarea aerului din interior este realizată cu ajutorul unui motor cu elice. Ventilația lentă și constantă a aerului din interior este realizată prin orificiile prezente în carcase, prin care sunt înlăturate și noxele rezultate în timpul incubării și excesul de bioxid de carbon. Controlul temperaturii este garantat de un circuit electronic, iar umiditatea și întoarcerea ouălor se fac automat . Acest incubator este potrivit pentru a incuba 48 de ouă de găină, respectiv 132 de ouă de prepeliță.

la buget

* Prezentare video mai jos

CLEO 5D

 • Capacitate ouă de găină 41
 • Capacitate ouă de prepeliță 74
 • Sistem întoarcere manual
 • Control temperatură
 • Afișaj digital
Verifică prețul

Incubatorul pentru ouă este ideal pentru tine. Acesta este prevăzut cu termometru pentru afișarea temperaturii din interiorul incubatorului. Prezintă o carcasă superioară cu modul electronic. Carcasa inferioară este prevăzută cu gratar pentru a putea așeza ouăle. De asemenea acesta întoarce și ouăle. Capacitatea acestuia este de peste 40 ouă în funcție de mărimea lor. Consumul de energie electrică este mediu, alimentare cu apă direct sau din exterior, iar umiditatea se asigură prin umplerea cu apă a alveolelor.

Premium

Incubator pentru oua Cleo 5DTH automat cu alimentare apa din exterior cleo-5 dthg

 • Tip incubator: transportabil, de suprafață
 • Tensiune de alimentare: 230V / 50Hz
 • Consum de energie electrică: mediu de 550Wh / zi, la temperatura mediului de + 20ºC.
 • Încălzire: electrică cu rezistență termostata.
 • Temperatura de incubare: 38°C± 1°C
Verifică prețul

Odată cu venirea primăverii, în fiecare gospodărie încep să iasă puii de găină, rată, gâscă sau alte păsări. Incubatorul de la CLEO este exact ceea ce ai nevoie datorită capacității sale de 41 de ouă de găină sau 74 de ouă de prepeliță. Este dotat cu sistem automat de alimentare cu apă din exterior, cu termohigrometru și de întoarcere a ouălor, fără a fi nevoie de intervenția ta. Are un consum mediu de energie, asigurând o temperatură de incubare de 38°C. Perioada pentru incubarea ouălor de găină este de 21 zile, curca 28 de zile, rață 27-28 de zile, gâscă 30-32 de zile, prepeliță 17 zile, iar potârniche 24 de zile.

Acest incubator clocitoare este potrivit pentru aproape toate tipurile de oua: de găină, rață, gâscă, prepeliță. Are carcasă transparentă, oferind posibilitatea de a privi în interiorul incubatorului fără necesitatea de a deschide capacul acestuia. Dispune de control automat al temperaturii, al umidității și de sistem automat de întoarcere a ouălor. Încap până la 128 oua găină, 64 oua gâscă și 96 ouă rață. Lungimea cablului de alimentare este de 1,50 metri, suficient pentru a ajunge la priza de perete.

Incubator electric oua Cleo 5, 230 V, 60 oua capacitate, 38°C temperatura incubare

 • Sistem de întoarcere manual
 • Temperatură de incubare - 38°C
 • Realizat pe principiul incubatorului de suprafață, ouăle sunt așezate pe singur strat
 • Carcasa din masa plastică termoizolantă menține temperatura interioară
 • Capacitate de incubare - 60 de ouă de găină; 150 de prepeliță
Verifică prețul

Incubatorul CLEO 5 se folosește în gospodăriile individuale, la incubarea ouălor provenite de la păsările domestice. Este construit pe principiul incubatorului de suprafață, ouăle fiind așezate într-un singur strat. Carcasa, din masă plastică termoizolantă, asigură păstrarea temperaturii interioare. Încălzirea este asigurată de o rezistență electrică. Omogenizarea aerului în interior este facută de un motor cu elice. Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic. Iar prin orificiile practicate în carcase, se asigură o ventilare lentă și continuă a aerului din interior, înlăturând astfel, excesul de bioxid de carbon și alte noxe rezultate în timpul incubării.

Incubator Puisor Exotic IO-202, 100 W, afisaj temperatura

 • Are afișaj temperatură;
 • Regulator automat temperatură;
 • Are afișaj umiditate;
 • Are dimensiuni mici;
 • Cablu de alimentare de 1,5 metri.
Verifică prețul

Acest incubator electric a fost creat special pentru incubarea ouălor de reptile și păsări exotice, dar poate fi folosit cu succes și pentru incubarea ouălor de găină, rață, curcă, gâscă. Aparatul este dotat cu un regulator programabil de temperatură care permite un control automat al temperaturii de incubare. Acest incubator are afișaj digital pentru temperatură, umiditate și se evidențiază prin uniformizarea ideală a temperaturii. Este dotat cu un capac transparent pentru supravegherea puilor nou ieșiți din ou.

Incubator Puisor Extra IO-203, 100 W, afisaj temperatura/umiditate

 • Incubator performant, electric pentru ouă de reptile sau păsări
 • Dotat cu afișaj digital pentru umiditate și temperatură
 • Prezintă precizie la temperatură, astfel aceasta fiind ușor de reglat
 • Dotat cu capac transparent, fiind facil de monitorizat
 • Este compact, fiind comod de așezat în orice loc
Verifică prețul

Incubatorul pentru ouă a fost realizat special pentru incubarea ouălor de reptile și păsări exotice, însă poate fi folosit cu succes și pentru incubarea ouălor de găină, rață, curcă, gâscă. Acesta este electric și este dotat cu un regulator programabil de temperatură care permite un control automat al temperaturii de incubare cu precizie. Acest incubator are afișaj digital pentru temperatură și umiditate. Acesta se evidențiază prin uniformizarea ideală a temperaturii și prezintă un capac transparent pentru supravegherea puilor nou ieșiți din ou.

Întrebări despre clocitoarele electrice

Are sistem de întoarcere automat?

Întoarcerea ouălor asigură clocirea optimă a acestora. De la un model la altul, vei remarca faptul că unele incubatoare includ întoarcerea manuală a ouălor, în timp ce altele dispun de întoarcere automată, ceea ce reprezintă un avantaj pentru utilizatori.

Are afișaj digital?

Clocitoarele sunt potrivite pentru pui, rață, prepeliță și alte ouă de pasăre. Afișajul digital LED este eficient, include întoarcerea automată a ouălor, simularea modului original de eclozare al găinii și înregistrarea automată a numărului de zile de eclozare.

Câte ouă de găină încap?

Producătorii și furnizorii incubatoarelor specifică acest aspect - capacitatea de incubare pentru ouă de găină. Așadar, este recomandat să alegi un model potrivit necesității reale de incubare a ouălor, în fiecare sezon. Unele clocitoare electrice au o capacitate de 48, 51, 60, 82 sau 128 de ouă de găină.

Ce greutate are?

Greutatea incubatoarelor diferă de la un model la altul, în funcție de anumite specificații tehnice, cum sunt tipurile de ouă incubate (găină, prepeliță, rață) și principiul de funcționare (așezarea ouălor pe un sigur strat, 2 straturi). Astfel, unele clocitoare au 2,8 kg, altele 3 kg, altele puțin peste 4 kg.

Ce dimensiuni măsoară?

Acestea se folosesc în gospodăriile individuale, la incubarea oualor provenite de la păsările domestice. Ouăle sunt așezate într-un singur strat. Carcasa asigură pastrarea temperaturii interioare. Incălzirea este asigurată de o rezistență electrică. Dimensiunile acestora diferă,însă pot fi introduse peste 30 de ouă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Moară De Mălai Și Făină
Cea mai bună moară de mălai și făină

Vrei să-ți faci singur făină sau mălai acasă și să nu depinzi de mersul la moară? Află care este cea mai bună moară de grâu și porumb pe care o poți folosi acasă.

Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus
Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Cu acest utilaj poți toca lucernă, coceni, fân și multe altele rapid și fără efort. Unele modele pot fi folosite drept și moară pentru cereale. Află mai multe detalii.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe