Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică

Cea mai bună pompă de stropit electrică

Modificat la 07 decembrie 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o pompă de stropit electrică?

Indiferent că ești un agricultor cu experiență sau un simplu gospodar care începe să cunoască tainele grădinăritului, pompa de stropit electrică este o investiție care te va servi pentru mulți ani, atunci când este nevoie cel mai mult. Pompa de stropit, ideală pentru erbicidat, electrică este un aparat care îți permite să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide, pe pomi, viță de vie, plante din grădină fie ele legume sau fructe, substanțe care luptă împotriva dăunătorilor și care protejează plante de acțiunea violentă a factorilor extremi precum ploaia acidă și razele dogoritoare de soare.

Capacitatea rezervorului de colectare este mai mare, între 16-20 de litri iar raza de acțiune ajunge chiar și la 15 metri. Este portabilă, dotată cu mâner de cărat și are greutate redusă, ceea ce o face ușor de transportat. Pompele dispun de presostat de unde se reglează presiunea cu care doriți să acționați asupra plantelor. Aceste pompe necesită sursă de curent continuu la o rețea.

Pulverizatoare electrice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ruris RS 1800

 • Este un aparat sigur.
 • Este ușor de folosit.
 • Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și altor dăunători din grădini.
 • Poate fi folosit și pentru deratizare în spații publice.
 • Pulverizare de mare precizie.
Verifică prețul

Ruris RS 1800 este un pulverizator electric cu capacitatea rezervorului de 18 litri, conceput pentru stropirea plantelor cu diferite tipuri de pesticide. Pentru culturi care se dezvoltă cresc armonios, apa și solul nu sunt întotdeauna suficiente, fiind nevoie și alți nutrienți, pe care plantele nu îi pot prelua din sol. Așadar, poți pulveriza fertilizatorii recomandați, cu ajutorul acestui pulverizator. Îl vei folosi în perfectă siguranță, pentru a pulveriza soluții contra insectelor și dăunători din livezi de pomi fructiferi, vie, grădini cu legume, vie. De altfel, mai poate fi utilizat și pentru dezinfecți și deratizarea în spațiile publice (dezinsecție, dezinfectare, prevenția răspândirii epidemiilor). Pachetul de livrare conține pulverizatorul și 6 capete de pulverizare, pentru ajustarea la necesitățile de stropire.

la buget

Pompa de stropit electrica cu acumulator-16 litri-Fuerte Vermorel1

 • Construcție robustă
 • Ușor de transportat
 • Lance din inox
 • Lungime potrivită a furtunului
 • Control de stropire foarte bun
Verifică prețul

Pompa de stropit electrica cu acumulator Fuerte Vermorel este un instrument practic și esențial în toate gospodăriile. Construcția robustă asigură utilizarea acestuia într-un ritm intens de muncă. Aparatul dispune de un control de funcționalitate sporit, cu o multitudine de opțiuni a reglării jetului de apă. Ușor de transportat și practic în utilizare datorită curelușelor de siguranță. Pompa electrică de stropit vă va economisi din timp și vă va spori productivitatea. Alege confortul tau - alege pompa Fuerte Vermorel.

Premium

Pompa de stropit Electrica Cu Panou Solar Evotools 16 Litri Tija extensibila 52-96 cm 4 Duze Acumulator inclus 12V-8Ah hgt 679223

 • Fabricată din plastic rezistent
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Curele rezistente
 • Compactă
Verifică prețul

Pompa de stropit Electrică Cu Panou Solar Evotools 16 Litri Tija extensibilă 52-96 cm cu 4 duze și acumulator inclus 12V-8Ah hgt 679223 este un produs conceput pentru a pulveriza orice tip de pesticid pe plante. Aparatul vine deja asamblat, deci este convenabil pentru utilizatorii produsului să îl utilizeze rapid. Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și a altor dăunători din grădini de legume și livezi. În plus, aparatul poate fi utilizat în locuri publice, operațiuni de combatere a rozătoarelor în hoteluri, insecticide și dezinfectare pentru a preveni răspândirea epidemiilor.

Cea mai bună pompă de stropit electrică

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro atumag.com

Pompa de stropit pe acumulator, Evotools, capacitate 16 L

 • Acumulator de 12 V 8Ah Pb;
 • Autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de încărcare;
 • Lance telescopică de 52-95cm;
 • Furtun de 120 de cm și 4 duze;
 • Utilizare atât manuală, cât și automată.
Verifică prețul

Pompa de stropit pe acumulator, Evotools, ajută pe cei care au privilegiul de a trăi la țară sau pe cei care posedă o grădină în fața locuinței. Cu o rază mare de acoperire și o capacitate a rezervorului de 16 litri reușești cu siguranță să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide pe pomi, viță de vie sau pe suprafața fructelor și legumelor. Este dotată cu indicator de nivel încărcare, lance telescopică cu posibilitate de reglare între de 52 și 95 centimetri, furtun de 120 centimetri și 4 duze de schimbare.

Set Pompa stropit electrica Pandora 12L Lance Telescopica 2.8m, Vermorel cu acumulator

 • Pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi.
 • Ideal pentru cei care nu au culturi pe suprafețe foarte mari.
 • Ușor de folosit.
 • Jet reglabil.
 • Timp redus de încărcare a acumulatorului.
Verifică prețul

Setul cu pompă electrică de stropit Pandora dispune de capacitate de 12 litri, ceea ce îți va permite să îngrijești eficient grădina și pomii. Funcționează cu baterie, are greutate și dimensiuni reduse, este silențioasă, devenind astfel dispozitivul ideal pentru cei care au culturi pe suprafețe mici și medii, înlocuind cu succes atomizorul. Pompa este perfectă pentru a stropi toate tipurile de culturi de sere, pomi fructiferi, vie, acumulatorul având o autonomie de aproximativ 15-20 de plinuri la o singură încărcare. Jetul este reglabil (opțiuni: jet, ceață), ceea ce îți va permite de ajustezi modul de a stropi.  

Pulverizator electric Volpi 12 L V-Black Elektron, baterie de litiu, presiune maxima 5 bar

 • Materiale de înaltă calitate
 • Performanță crescută
 • Uşoară
 • Compactă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Pompa de pulverizare electrică Volpi V-Black Elektron este o nouă pompă de umăr proiectată de Volpi. Are un rezervor de apă de 12 litri și o baterie cu litiu. Duza de pulverizare este fabricată din alamă și polipropilenă și poate fi reglată pentru pulverizare precisă și profesională. Duza pulverizatorului electric poate oferi pulverizare/erbicidare precisă și profesională, iar centura armată, reglabilă, face ca purtarea și transportul să fie ușoare și confortabile. La pulverizare, presiunea poate fi reglată de la 2 bari (9 ore de viață a bateriei) la 5 bari (3,2 ore de viață a bateriei).

Întrebări despre atomizoarele electrice

Câte moduri de stropire are?

Cea mai importanta duză, care permite dispersarea eficientă a lichidelor, este cea cu jet plat, însă dacă modelul pe care vrei să-l cumperi include și câteva duze suplimentare în kit, pentru moduri de stropire diferite, atunci poți spune că dispozitivul se apropie de perfecțiune.

Care este distanța maximă de stropire?

Din moment ce majoritatea specialiștilor în grădinărit recomandă pulverizarea de soluții, te poți mulțumi cu un model care lucrează doar cu lichide. O presiune de 2 – 4 bar va fi optimă pentru lucrul în grădină personală, iar lichidul va putea fi astfel trimis la circa 8m pe orizontală și în jur de 5m pe verticală.

Ce greutate cântărește?

Pentru un transport facil, asigură-te că beneficiezi de un sistem de prindere și că, umplut, aparatul nu îți va da dureri de spate, deoarece trebuiesc cărate cele 5 spre 6 Kg ale aparatului, plus încă 15-20l volum de substanță, cât este capacitatea rezervorului.

Care este capacitatea rezervorului de substanțe?

Când lucrezi în livadă, în grădină sau chiar în seră, un obiect foarte util care te va ajuta să-ți desfășori nestingherit activitățile este atomizorul, iar dacă vrei să nu umpli prea des recipientul pentru soluții, trebuie să alegi unul cu o capacitate de 15 – 20l considerat optim, pentru că sunt varinate și cu 10l.

Ce tip de motor utilizează?

Pătura electrică poate fi achiziționată în funcție de puterea pe care o are motorul, aceasta fiind exprimată în general în Watti, fiind mică sau moderată. Motorul electric poate să aibă o putere între 60 și 160 W, astfel că temperatura se poate seta pe mai multe trepte de intensitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Set de Mobilier Grădină Rezistent la Ploaie
Seturi de mobilă pentru grădină / terasă rezistente la ploaie

Vrei să fii sigur/ă că ploaia și ninsoarea nu-ți vor deteriora mobilierul de grădină? Ai nevoie de o canapea sau masă din materialul ratan. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cea Mai Bună Priză De Grădină
Cea mai bună priză de grădină

Curentul electric în curtea casei sau în grădină este esențial pentru o bună organizare a activități. Prizele de grădină sunt puțin diferite față de cele normale fiind nevoie să reziste la intemperiile naturii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro atumag.com