Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică

Cea mai bună pompă de stropit electrică

Modificat la 22 martie 2021
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o pompă de stropit electrică?

Indiferent că ești un agricultor cu experiență sau un simplu gospodar care începe să cunoască tainele grădinăritului, pompa de stropit electrică este o investiție care te va servi pentru mulți ani, atunci când este nevoie cel mai mult. Pompa de stropit, ideală pentru erbicidat, electrică este un aparat care îți permite să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide, pe pomi, viță de vie, plante din grădină fie ele legume sau fructe, substanțe care luptă împotriva dăunătorilor și care protejează plante de acțiunea violentă a factorilor extremi precum ploaia acidă și razele dogoritoare de soare.

Capacitatea rezervorului de colectare este mai mare, între 16-20 de litri iar raza de acțiune ajunge chiar și la 15 metri. Este portabilă, dotată cu mâner de cărat și are greutate redusă, ceea ce o face ușor de transportat. Pompele dispun de presostat de unde se reglează presiunea cu care doriți să acționați asupra plantelor. Aceste pompe necesită sursă de curent continuu la o rețea.

Pulverizatoare electrice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ruris RS 1800

 • Este un aparat sigur.
 • Este ușor de folosit.
 • Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și altor dăunători din grădini.
 • Poate fi folosit și pentru deratizare în spații publice.
 • Pulverizare de mare precizie.
Verifică prețul

Ruris RS 1800 este un pulverizator electric cu capacitatea rezervorului de 18 litri, conceput pentru stropirea plantelor cu diferite tipuri de pesticide. Pentru culturi care se dezvoltă cresc armonios, apa și solul nu sunt întotdeauna suficiente, fiind nevoie și alți nutrienți, pe care plantele nu îi pot prelua din sol. Așadar, poți pulveriza fertilizatorii recomandați, cu ajutorul acestui pulverizator. Îl vei folosi în perfectă siguranță, pentru a pulveriza soluții contra insectelor și dăunători din livezi de pomi fructiferi, vie, grădini cu legume, vie. De altfel, mai poate fi utilizat și pentru dezinfecți și deratizarea în spațiile publice (dezinsecție, dezinfectare, prevenția răspândirii epidemiilor). Pachetul de livrare conține pulverizatorul și 6 capete de pulverizare, pentru ajustarea la necesitățile de stropire.

la buget

Pompa stropit electrica MOBASA 16 Litri 5 Bar regulator presiune vermorel cu baterie acumulator 12 V 07904

 • Material plastic rezistent
 • Design practic
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Pompa de stropit electrică de la MOBASA este ideală pentru pasionații de viticultură sau pentru cei ce se ocupă cu legumicultura. Este fabricată din plastic foarte dur, prevăzută cu 2 curele confortabile de pus pe umeri și este indicată pentru suprafețele relativ mici, acumulatorul pompei având o autonomie de aproximativ 15-20 plinuri la o singură încarcare. Ajunge la o presiune de maxim 5 bari și funcționează nemaipomenit, diuza dispersând lichidul peste toată suprafața dorită, intr-un timp util.

Premium

Pompa de stropit Electrica Cu Panou Solar Evotools 16 Litri Tija extensibila 52-96 cm 4 Duze Acumulator inclus 12V-8Ah hgt 679223

 • Fabricată din plastic rezistent
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Curele rezistente
 • Compactă
Verifică prețul

Pompa de stropit Electrică Cu Panou Solar Evotools 16 Litri Tija extensibilă 52-96 cm cu 4 duze și acumulator inclus 12V-8Ah hgt 679223 este un produs conceput pentru a pulveriza orice tip de pesticid pe plante. Aparatul vine deja asamblat, deci este convenabil pentru utilizatorii produsului să îl utilizeze rapid. Poate fi folosit și pentru pulverizarea soluțiilor destinate combaterii insectelor și a altor dăunători din grădini de legume și livezi. În plus, aparatul poate fi utilizat în locuri publice, operațiuni de combatere a rozătoarelor în hoteluri, insecticide și dezinfectare pentru a preveni răspândirea epidemiilor.

Cea mai bună pompă de stropit electrică

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro atumag.com

Set Pompa stropit electrica Pandora 12L Lance Telescopica 2.8m, Vermorel cu acumulator

 • Pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi.
 • Ideal pentru cei care nu au culturi pe suprafețe foarte mari.
 • Ușor de folosit.
 • Jet reglabil.
 • Timp redus de încărcare a acumulatorului.
Verifică prețul

Setul cu pompă electrică de stropit Pandora dispune de capacitate de 12 litri, ceea ce îți va permite să îngrijești eficient grădina și pomii. Funcționează cu baterie, are greutate și dimensiuni reduse, este silențioasă, devenind astfel dispozitivul ideal pentru cei care au culturi pe suprafețe mici și medii, înlocuind cu succes atomizorul. Pompa este perfectă pentru a stropi toate tipurile de culturi de sere, pomi fructiferi, vie, acumulatorul având o autonomie de aproximativ 15-20 de plinuri la o singură încărcare. Jetul este reglabil (opțiuni: jet, ceață), ceea ce îți va permite de ajustezi modul de a stropi.

Pompa de stropit pe acumulator, Evotools, capacitate 16 L

 • Acumulator de 12 V 8Ah Pb;
 • Autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de încărcare;
 • Lance telescopică de 52-95cm;
 • Furtun de 120 de cm și 4 duze;
 • Utilizare atât manuală, cât și automată.
Verifică prețul

Pompa de stropit pe acumulator, Evotools, ajută pe cei care au privilegiul de a trăi la țară sau pe cei care posedă o grădină în fața locuinței. Cu o rază mare de acoperire și o capacitate a rezervorului de 16 litri reușești cu siguranță să stropești sau să pulverizezi substanțe lichide ori solide pe pomi, viță de vie sau pe suprafața fructelor și legumelor. Este dotată cu indicator de nivel încărcare, lance telescopică cu posibilitate de reglare între de 52 și 95 centimetri, furtun de 120 centimetri și 4 duze de schimbare.

Pulverizator electric Volpi 12 L V-Black Elektron, baterie de litiu, presiune maxima 5 bar

 • Materiale de înaltă calitate
 • Performanță crescută
 • Uşoară
 • Compactă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Pompa de pulverizare electrică Volpi V-Black Elektron este o nouă pompă de umăr proiectată de Volpi. Are un rezervor de apă de 12 litri și o baterie cu litiu. Duza de pulverizare este fabricată din alamă și polipropilenă și poate fi reglată pentru pulverizare precisă și profesională. Duza pulverizatorului electric poate oferi pulverizare/erbicidare precisă și profesională, iar centura armată, reglabilă, face ca purtarea și transportul să fie ușoare și confortabile. La pulverizare, presiunea poate fi reglată de la 2 bari (9 ore de viață a bateriei) la 5 bari (3,2 ore de viață a bateriei).

Întrebări despre atomizoarele electrice

Câte moduri de stropire are?

Cea mai importanta duză, care permite dispersarea eficientă a lichidelor, este cea cu jet plat, însă dacă modelul pe care vrei să-l cumperi include și câteva duze suplimentare în kit, pentru moduri de stropire diferite, atunci poți spune că dispozitivul se apropie de perfecțiune.

Care este distanța maximă de stropire?

Din moment ce majoritatea specialiștilor în grădinărit recomandă pulverizarea de soluții, te poți mulțumi cu un model care lucrează doar cu lichide. O presiune de 2 – 4 bar va fi optimă pentru lucrul în grădină personală, iar lichidul va putea fi astfel trimis la circa 8m pe orizontală și în jur de 5m pe verticală.

Ce greutate cântărește?

Pentru un transport facil, asigură-te că beneficiezi de un sistem de prindere și că, umplut, aparatul nu îți va da dureri de spate, deoarece trebuiesc cărate cele 5 spre 6 Kg ale aparatului, plus încă 15-20l volum de substanță, cât este capacitatea rezervorului.

Care este capacitatea rezervorului de substanțe?

Când lucrezi în livadă, în grădină sau chiar în seră, un obiect foarte util care te va ajuta să-ți desfășori nestingherit activitățile este atomizorul, iar dacă vrei să nu umpli prea des recipientul pentru soluții, trebuie să alegi unul cu o capacitate de 15 – 20l considerat optim, pentru că sunt varinate și cu 10l.

Ce tip de motor utilizează?

Pătura electrică poate fi achiziționată în funcție de puterea pe care o are motorul, aceasta fiind exprimată în general în Watti, fiind mică sau moderată. Motorul electric poate să aibă o putere între 60 și 160 W, astfel că temperatura se poate seta pe mai multe trepte de intensitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cel Mai Bun Hidrofor Monofazat
Cel mai bun hidrofor monofazat

Ai nevoie de un hidrofor care să funcționeze la o priză normală de 220-230v? Cel mai probabil ai nevoie de un hidrofor monofazat.

Cea Mai Bună Magazie de Depozitare a Lemnelor de Foc
Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro cel.ro mathaus.ro vexio.ro atumag.com