Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)

Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Modificat la 11 decembrie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce ai nevoie de un motoburghiu pentru forat în pământ?

Motoburghiile vin în multe forme și dimensiuni și există o mulțime de moduri de a le folosi. Șnecurile mai mici pot fi acționate de un burghiu fără fir, în timp ce șnecurile mai mari necesită un cap de alimentare. Scopul lor este de a face săpătura mai ușoară, în special pe solul mai dur.

Pentru a înțelege de ce s-ar putea să ai nevoie de un motoburghiu, ajută să înveți cum diferă motoburghiile de alte instrumente de grădinărit. Cele mai multe instrumente pe care cineva le-ar putea folosi pentru săpat: lopeți, săpători cu găuri, cazmale și așa mai departe, necesită multă forță pentru brațe și mâini. În plus, aceste instrumente necesită ca utilizatorul să se îndoaie în timp ce lucrează, punând multă presiune pe spate.

Un motoburghiu face lucrarea mai repede decât o lopată, permițând în același timp operatorului să stea în poziție verticală. Deoarece motoburghiul este menit să fie ținut staționar pe măsură ce gaura este făcută, există și mai puțină tensiune pe mâini și brațe. Numai din motive de sănătate, motoburghiile reprezintă o investiție utilă. Cu toate acestea, pentru persoanele care au o grămadă de săpături de făcut, un motoburghiu de pământ devine o necesitate.

Cea mai bună foreză de pământ

Cel mai bun

Gata cu munca silnică pentru a săpa o groapă pentru pari, țevi sau altele! De acum, munca ta devine mult mai ușoară cu ajutorul unui motoburghiu. Motoburghiul de la Evotools este cel mai bun prieten când ai de făcut găuri în pământ și vrei să muncești cât mai puțin. La ce te poate ajuta? Sfredelul automat este ideal să te ajute la plantarea arborilor, arbuștilor, montarea gardurilor sau a stâlpilor. Cu ajutorul motorului în 2 timpi și 2 cp ceea ce îți oferă 8500 RPM și astfel îți vei face treaba mult mai rapid și mai ușor.

la buget

* Prezentare video mai jos

Motoburghiu Raider RD-EA01, foreza de pamant 1.65kW (2.2CP) 52cc RD-EA01

 • Material rezistent la vibrații
 • Motor pe benzină în 2 timpi
 • Greutate de 9,3 kg
 • Realizează găuri pentru plantarea pomilor
 • Ideală pentru prelevarea probelor din sol
Verifică prețul

Motoburgiul pentru pământ Raider RD-EA01 este destinat utilizării unor lucrări agricole sau în construcții. Foreza de pământ permite realizarea găurilor pentru plantarea pomilor, a găurilor necesare turnării pivoților de beton în cadrul construcțiilor și prelevarea de probe din sol. Acest model este echipat cu un motor pe benzină în 2 timpi cu putere de 1,65 kW și capacitate cilindrică de 52cc. Are diametrul de forare inclus între 60 mm și 200 mm. Motoburghiul este prevăzut cu rezervor cu capacitate de 1200 ml.

Premium

* Prezentare video mai jos

Motoburghiu Ruris TT12, 2.3 CP, 2 timpi, 150-200 mm diametru burghiu, 1.2 l, benzina

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Robust
 • Ușor de utilizat
 • Dotat cu motor puternic
Verifică prețul

Motoburghiul RURIS TT12 poate fi folosit atât pentru diverse aplicații în gospodărie, cât și pentru aplicații industriale. Este conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse proiecte, garduri, stâlpi, arbuști și plante tinere, precum și pentru probe de sol în studiile geologice. Motoburghiul RURIS TT12 aduce reale avantaje utilizatorilor datorită timpului redus atunci când este folosit pentru plantarea unei livezi sau pentru butașii viței de vie. Un avantaj real îl reprezintă faptul că este folosit de o singură persoană.

Foreza pamant PROCRAFT GD62 2.5 CP 1850W + Burghiu 150x800 mm 49m_8423

 • Se folosește pentru instalarea stâlpilor sau a diverselor tipuri de structuri
 • Este utilă la plantarea arbuștilor și a altor plante
 • Se folosește pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului
 • Are sistem anti-vibrație
 • Pompa specială asigură pornirea ușoară a motorului
Verifică prețul

Foreza de pământ PROCRAFT GD62 de 2.5 CP este un echipament profesional folosit în special pentru găurirea în pământ pe suprafețe dure. Forezele mai sunt utilizate și în scopuri de construcție, pentru instalarea stâlpilor, a diverselor tipuri de structuri, precum și pentru plantarea arbuștilor și a altor plante și pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului. Foreza de pământ PROCRAFT GD62 te scutește în a mai folosi cazmaua pentru săpătul găurilor adânci și înguste pentru nevoile care le ai in gospodărie.

Motoburghiu, foreza de pamant si gheata Campion, 6 CP, Burghiu 250-800mm

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Dotat cu motor puternic
 • Dotat cu rezervor de benzină
Verifică prețul

Motoburghiul pe benzină de la CAMPION este ideal atât în domeniul agricol, atunci când dorești să plantezi un pom, cât și în domeniul construcțiilor, atunci când dorești să forezi gropi pentru a fixa stâlpii unui gard. Este dotat cu motor puternic de 6CP, în 2 timpi, având o capacitate cilindrică de 52cmc, rezervor de 1,2L și are o greutate de 11,84KG. Datorită greutății sale reduse este ușor de trensportat oriunde ai nevoie și la fel de ușor poate fi depozitat în magazie sau garaj, după ce ți-ai făcut treaba cu el.

Criterii de alegere ale unui motoburghiu

La ce se folosește un motoburghiu?

Un motoburghiu sau burghiu de pământ este un instrument de găurit sau o mașină folosită pentru a face găuri în pământ. De obicei constă dintr-o tijă sau țeavă metalică verticală rotativă cu una sau mai multe lame atașate la capătul inferior, care taie sau răzuiește solul.

Cât de adânc poate săpa un motoburghiu?

Cele mai multe motoburghii sapă aproximativ 3m adâncime, dar pentru găuri mai adânci, pune o tijă de extensie. Găurile mai adânci sunt de obicei necesare pentru picioarele pentru punți sau alte structuri atașate la case situate în climă foarte rece, unde adâncimea de îngheț depășește 3m.

Cum aleg un motoburghiu?

Începi cu alegerea unui diametru, care va determina dimensiunea găurilor pe care le sapi, apoi găsește lungimea care funcționează cel mai bine pentru proiectul tău. Restul va depinde dacă ești un peisagist profesionist sau un guru de grădinărit la domiciliu.

Cum pot curăța motoburghiul?

Oprește motorul. Curăță murdăria și resturile din produs folosind o cârpă umedă cu un detergent ușor. Nu folosi niciodată lichide de frână, benzină, produse pe bază de petrol sau solvenți puternici. Evită utilizarea solvenților la curățarea pieselor din plastic.

Ce măsuri de siguranță ar trebui să iau atunci când folosesc un motoburghiu?

Rulează motoburghiul cu o viteză mică pentru a evita răsucirea în cazul în care tija acestuia este blocată. Ochelarii de protecție sunt recomandați în timpul utilizării motoburghiului. Respectă instrucțiunile de siguranță și utilizează un motoburghiu electric cu mâner lateral. Nu purta haine largi sau bijuterii care atârnă.

Întrebări frecvente despre forezele de pământ

Cum aleg o foreză de pământ?

Există patru întrebări care necesită răspuns pentru a te ajuta la alegerea corectă a forezei de pământ; Marca și modelul excavatorului/buldoexcavatorului? Diametrul găurii de forat? Adâncimea găurii de forat? Tipul de sol care urmează să fie forat? După ce ai răspuns la cele de mai sus, poți face cu ușurință alegerea corectă din informațiile fiecărui produs.

Ce pot foreza cu o mașină de găurit pământul?

Sunt disponibile 3 tipuri de dinți de tăiat; Dinți de pământ și argilă, potriviți pentru găurirea pământului și a argilei. Dinți din tungsten, potriviți pentru găurirea terenurilor dure și abrazive. Dinți de rocă, potriviți pentru găurirea pietrei moi, fracturate.

Trebuie să îndeplinesc anumite condiții hidraulice când montez foreza de pământ?

De preferință, vei avea nevoie de un circuit hidraulic cu efect dublu, acest lucru va permite rotația înainte și înapoi a burghiului de pământ. Poate fi necesar să montezi o a treia linie de scurgere a carcasei în unele aplicații speciale.

Cât de adânc pot folosi o foreză de pământ?

Există extensii disponibile pentru fiecare burghiu de pământ, cu toate acestea, adâncimea maximă de găurire depinde de următoarele condiții: diametrul găurii de forat, adâncimea găurii de forat, tipul de mașină utilizat și tipul de sol care urmează să fie forat.

Cum montez o foreză de pământ la mașina mea?

Există patru tipuri de legături de montare disponibile: cu un singur pin pentru a fi utilizată cu excavatoare mic, cuplaj cu doi pini pentru a fi utilizată cu excavatoare echipate cu cuplaje rapide, cârlig cu suport cu doi pini, de asemenea, pentru a fi utilizat cu excavatoare echipate cu cuplare rapidă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Detector pentru Punțile Termice
Cele mai bune detectoare pentru punțile termice

Îți dorești un aparat prin care poți vedea scăpările de căldură din locuință (așa numitele punți termice)? Detectoarele termice pentru uz rezidențial au o precizie de +/- 1°C.

Cel Mai Bun Abric Pentru Prelucrare Lemn
Cel mai bun abric pentru prelucrare lemn

Descoperă care sunt cele mai bune modele de abric pentru prelucrarea lemnului. Acesta te poate ajuta la rindeluire, așchiere, debitare și decorare a grinzilor.

Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cea Mai Bună Drujbă Pe Benzină
Cea mai bună drujbă pe benzină

Asigură-te că alegi o drujbă rezistentă și de calitate pe care o poți folosi ani buni. Află de aici care sunt cele mai bune modele de pe piață.

Cel Mai Bun Zdrobitor Electric Fructe (Mere, Pere, Struguri)
Cel mai bun zdrobitor electric pentru fructe (mere, pere, struguri)

Ai cules rodul și vrei să zdrobești fructele rapid și fără efort? De o zdrobitoare electrică ai nevoie. Doar pui fructele în cuvă și lași motorul zdrobitor să-și facă treaba.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe