Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)

Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Modificat la 08 aprilie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce ai nevoie de un motoburghiu pentru forat în pământ?

Motoburghiile vin în multe forme și dimensiuni și există o mulțime de moduri de a le folosi. Șnecurile mai mici pot fi acționate de un burghiu fără fir, în timp ce șnecurile mai mari necesită un cap de alimentare. Scopul lor este de a face săpătura mai ușoară, în special pe solul mai dur.

Pentru a înțelege de ce s-ar putea să ai nevoie de un motoburghiu, ajută să înveți cum diferă motoburghiile de alte instrumente de grădinărit. Cele mai multe instrumente pe care cineva le-ar putea folosi pentru săpat: lopeți, săpători cu găuri, cazmale și așa mai departe, necesită multă forță pentru brațe și mâini. În plus, aceste instrumente necesită ca utilizatorul să se îndoaie în timp ce lucrează, punând multă presiune pe spate.

Un motoburghiu face lucrarea mai repede decât o lopată, permițând în același timp operatorului să stea în poziție verticală. Deoarece motoburghiul este menit să fie ținut staționar pe măsură ce gaura este făcută, există și mai puțină tensiune pe mâini și brațe. Numai din motive de sănătate, motoburghiile reprezintă o investiție utilă. Cu toate acestea, pentru persoanele care au o grămadă de săpături de făcut, un motoburghiu de pământ devine o necesitate.

Cea mai bună foreză de pământ

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Motoburghiu foreza de pamant ProCraft Profesional GD-52 2.5 CP 1850 W + Burghiu 150x800 mm 9561

 • Economisire a energiei
 • Design compact, depozitare facilă
 • Mod ușor de utilizare
 • Durată lungă de viață
 • Nivel redus de zgomot
Verifică prețul

Motoburghiul PROCRAFT este ideal în domeniul agricol, atunci când vrei să plantezi pomi sau şpalieri pentru vie, dar şi în domeniul construcțiilor, atunci când vrei să fixezi stâlpii pentru gard pentru a-i betona. Este dotat cu un motor puternic pe benzină, în 2 timpi, de 2,5CP și 1850W. De asemenea poate fi utilizat și iarna pentru a fora în gheață, pantru a putea pescui la copcă. Această unealtă revoluționară are multe avantaje, precum economisirea timpului și energiei. Este ușor de depozitat, datorită dimensiunilor reduse.

la buget

* Prezentare video mai jos

Motoburghiu Raider RD-EA01, foreza de pamant 1.65kW (2.2CP) 52cc RD-EA01

 • Material rezistent la vibrații
 • Motor pe benzină în 2 timpi
 • Greutate de 9,3 kg
 • Realizează găuri pentru plantarea pomilor
 • Ideală pentru prelevarea probelor din sol
Verifică prețul

Motoburgiul pentru pământ Raider RD-EA01 este destinat utilizării unor lucrări agricole sau în construcții. Foreza de pământ permite realizarea găurilor pentru plantarea pomilor, a găurilor necesare turnării pivoților de beton în cadrul construcțiilor și prelevarea de probe din sol. Acest model este echipat cu un motor pe benzină în 2 timpi cu putere de 1,65 kW și capacitate cilindrică de 52cc. Are diametrul de forare inclus între 60 mm și 200 mm. Motoburghiul este prevăzut cu rezervor cu capacitate de 1200 ml.

Premium

* Prezentare video mai jos

Motoburghiu Ruris TT12, 2.3 CP, 2 timpi, 150-200 mm diametru burghiu, 1.2 l, benzina

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Robust
 • Ușor de utilizat
 • Dotat cu motor puternic
Verifică prețul

Motoburghiul RURIS TT12 poate fi folosit atât pentru diverse aplicații în gospodărie, cât și pentru aplicații industriale. Este conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse proiecte, garduri, stâlpi, arbuști și plante tinere, precum și pentru probe de sol în studiile geologice. Motoburghiul RURIS TT12 aduce reale avantaje utilizatorilor datorită timpului redus atunci când este folosit pentru plantarea unei livezi sau pentru butașii viței de vie. Un avantaj real îl reprezintă faptul că este folosit de o singură persoană.

Foreza pamant PROCRAFT GD62 2.5 CP 1850W + Burghiu 150x800 mm 49m_8423

 • Se folosește pentru instalarea stâlpilor sau a diverselor tipuri de structuri
 • Este utilă la plantarea arbuștilor și a altor plante
 • Se folosește pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului
 • Are sistem anti-vibrație
 • Pompa specială asigură pornirea ușoară a motorului
Verifică prețul

Foreza de pământ PROCRAFT GD62 de 2.5 CP este un echipament profesional folosit în special pentru găurirea în pământ pe suprafețe dure. Forezele mai sunt utilizate și în scopuri de construcție, pentru instalarea stâlpilor, a diverselor tipuri de structuri, precum și pentru plantarea arbuștilor și a altor plante și pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului. Foreza de pământ PROCRAFT GD62 te scutește în a mai folosi cazmaua pentru săpătul găurilor adânci și înguste pentru nevoile care le ai in gospodărie.

Motoburghiu, foreza de pamant si gheata Campion, 6 CP, Burghiu 250-800mm

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Dotat cu motor puternic
 • Dotat cu rezervor de benzină
Verifică prețul

Motoburghiul pe benzină de la CAMPION este ideal atât în domeniul agricol, atunci când dorești să plantezi un pom, cât și în domeniul construcțiilor, atunci când dorești să forezi gropi pentru a fixa stâlpii unui gard. Este dotat cu motor puternic de 6CP, în 2 timpi, având o capacitate cilindrică de 52cmc, rezervor de 1,2L și are o greutate de 11,84KG. Datorită greutății sale reduse este ușor de trensportat oriunde ai nevoie și la fel de ușor poate fi depozitat în magazie sau garaj, după ce ți-ai făcut treaba cu el.

Motoburghiu Gladiator TT-GD520, 1,55 kW

 • Potrivit pentru un volum de lucru mare
 • Timp de executare a găurilor redus
 • Motor puternic
 • Construcție robustă și compactă
 • Rezervor cu o capacitate mare de 1,2 l
Verifică prețul

Motoburghiul Gladiator TT-GD520 este o unealtă practică și fiabilă cu ajutorul căreia vei putea realiza găuri în pământ pentru diferite activități în grădină, construcții sau agricultură. Acest model este echipat cu un motor în 2 timpi, fiabil, cu o capacitate cilindrică de arpoximativ 51cmc, cu o viteză maximă de 6500 rotații pe minut, perfect pentru a duce la bun sfârșit orice proiect. Produsul este compatibil cu burghie cu lungimea de 800 mm și diametre de 100 mm, 150 mm și 200 mm, astfel că vei putea realiza găuri pentru plantarea arborilor și arbuștilor, montarea gardurilor, stâlpilor.

Criterii de alegere ale unui motoburghiu

La ce se folosește un motoburghiu?

Un motoburghiu sau burghiu de pământ este un instrument de găurit sau o mașină folosită pentru a face găuri în pământ. De obicei constă dintr-o tijă sau țeavă metalică verticală rotativă cu una sau mai multe lame atașate la capătul inferior, care taie sau răzuiește solul.

Cât de adânc poate săpa un motoburghiu?

Cele mai multe motoburghii sapă aproximativ 3m adâncime, dar pentru găuri mai adânci, pune o tijă de extensie. Găurile mai adânci sunt de obicei necesare pentru picioarele pentru punți sau alte structuri atașate la case situate în climă foarte rece, unde adâncimea de îngheț depășește 3m.

Cum aleg un motoburghiu?

Începi cu alegerea unui diametru, care va determina dimensiunea găurilor pe care le sapi, apoi găsește lungimea care funcționează cel mai bine pentru proiectul tău. Restul va depinde dacă ești un peisagist profesionist sau un guru de grădinărit la domiciliu.

Cum pot curăța motoburghiul?

Oprește motorul. Curăță murdăria și resturile din produs folosind o cârpă umedă cu un detergent ușor. Nu folosi niciodată lichide de frână, benzină, produse pe bază de petrol sau solvenți puternici. Evită utilizarea solvenților la curățarea pieselor din plastic.

Ce măsuri de siguranță ar trebui să iau atunci când folosesc un motoburghiu?

Rulează motoburghiul cu o viteză mică pentru a evita răsucirea în cazul în care tija acestuia este blocată. Ochelarii de protecție sunt recomandați în timpul utilizării motoburghiului. Respectă instrucțiunile de siguranță și utilizează un motoburghiu electric cu mâner lateral. Nu purta haine largi sau bijuterii care atârnă.

Întrebări frecvente despre forezele de pământ

Cum aleg o foreză de pământ?

Există patru întrebări care necesită răspuns pentru a te ajuta la alegerea corectă a forezei de pământ; Marca și modelul excavatorului/buldoexcavatorului? Diametrul găurii de forat? Adâncimea găurii de forat? Tipul de sol care urmează să fie forat? După ce ai răspuns la cele de mai sus, poți face cu ușurință alegerea corectă din informațiile fiecărui produs.

Ce pot foreza cu o mașină de găurit pământul?

Sunt disponibile 3 tipuri de dinți de tăiat; Dinți de pământ și argilă, potriviți pentru găurirea pământului și a argilei. Dinți din tungsten, potriviți pentru găurirea terenurilor dure și abrazive. Dinți de rocă, potriviți pentru găurirea pietrei moi, fracturate.

Trebuie să îndeplinesc anumite condiții hidraulice când montez foreza de pământ?

De preferință, vei avea nevoie de un circuit hidraulic cu efect dublu, acest lucru va permite rotația înainte și înapoi a burghiului de pământ. Poate fi necesar să montezi o a treia linie de scurgere a carcasei în unele aplicații speciale.

Cât de adânc pot folosi o foreză de pământ?

Există extensii disponibile pentru fiecare burghiu de pământ, cu toate acestea, adâncimea maximă de găurire depinde de următoarele condiții: diametrul găurii de forat, adâncimea găurii de forat, tipul de mașină utilizat și tipul de sol care urmează să fie forat.

Cum montez o foreză de pământ la mașina mea?

Există patru tipuri de legături de montare disponibile: cu un singur pin pentru a fi utilizată cu excavatoare mic, cuplaj cu doi pini pentru a fi utilizată cu excavatoare echipate cu cuplaje rapide, cârlig cu suport cu doi pini, de asemenea, pentru a fi utilizat cu excavatoare echipate cu cuplare rapidă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Motocoase de Umăr pe Benzină - Bune în Orice Gospodărie
Motocoase de umăr pe benzină, modele bune

Cauți o soluție pentru a scăpa de buruienile din jurul casei? Motocoasele pe benzină care sunt purtate pe umăr sunt varianta cea mai eficientă la un preț accesibil.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe