Cel Mai Bun Șlefuitor Telescopic De Pereți Și Tavane

Cel mai bun șlefuitor telescopic de pereți și tavane

Modificat la 29 octombrie 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce ai nevoie de un șlefuitor telescopic pentru pereți

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor sau dorești să îți renovezi propria casă de unul singur, ai mare nevoie de un șlefuitor telescopic pentru pereți. Acesta îți va fi mereu de ajutor. Scopul său principal este de a-ți asigura posibilitatea de a lucra ușor pe suprafețe verticale și la înălțime mare.

Șlefuitorul de pereți te va ajuta să reduci semnificativ din orele alocate și capacitatea de efort pentru reparație. Acesta te va ajuta în îndepărtarea stratului vechi de tencuială, resturilor de vopsea, glet sau a tapetului. Șlefuitorul telescopic are o greutate de aproximativ 3,9 kg, care îți va asigura o operare ușoară și un echilibru optim în timpul lucrului, deoarece centrul de greutate a mașinii nu se află la capul de sablare.

Un lucru foarte important este că aparatul este dotat cu lumină LED care permite observarea celor mai mici detalii și imperfecțiuni a lucrării finale. O altă proprietate importantă este flexibilitatea, deoarece are un sistem de reglare a țevii și un cablu lung, acestea îți vor permite să te deplasezi fără probleme.

Cel mai bun șlefuitor telescopic de pereți și tavane

Cel mai bun

Slefuitor pereti Raider RD-SD06, 750 W, diametru disc 225 mm

 • Eficiență sporită;
 • Consum redus;
 • Turație reglabilă;
 • Iluminare LED;
 • Greutate mică.
Verifică prețul

Îți oferim un șlefuitor de pereți, numai bun să te scape de șlefuirea manuală. Are un mâner lung și te ajută să muncești cu drag și spor cu minim de efort. Discul de șlefuit rotund este perfect pentru munca ta, te ajută să șlefuiești rapid și eficient orice perete. Funcționează la o tensiune de alimentare de 230 V, la o frecvență de 50 Hz, iar puterea sa este de 750 W. Îl poți folosi pentru a șlefui pereții sau plafoanele din gips carton sau ipsos, iar la final poți avea un finisaj superior rapid.

la buget

Ai la dispoziție un șlefuitor pentru pereți, tavane, plafoane și rigips numai bun pentru lucrările de interior. Te ajutăm să muncești eficient și rapid cu minim de efort. Arată modern, are un braț telescopic de la Steinhaus, două capete de șlefuire și o cutie de transport. Cu ajutorul lui poți șlefui pereții și tavanul putând îndepărta ușor resturile de glet, vopsea, tapet, alte materiale de construcții. Are un motor puternic și include un mâner ergonomic în formă de T pentru un plus de ușurință în utilizare.

Premium

Dacă ai nevoie de un ajutor la șlefuit, îți aducem un ajutor un aparat de șlefuit extensibil. Este foarte ușor de folosit datorită brațului extensibil, dar mai ales pentru că include o lumină LED. Are un design modern și poate fi folosit chiar și de către persoanele neexperimentate. Funcționează la o tensiune de 220-240 V și are o putere de 1050W. Viteza cu care va șlefui podeaua este de 600 până la 2300 rpm. Dispune de 6 discuri de șlefuit pentru a te ajuta de cât mai multe ori să faci o podea să arate incredibil.

Slefuitor pentru pereti telescopic 225mm cu LED Geko G80269 g80269

 • Putere mare;
 • Consum mic;
 • Eficient;
 • Util;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Mașina de șlefuit GEKO este un instrument indispensabil pentru asamblarea gips-cartonului. Se utilizează pentru a netezi masa de ipsos utilizată în timpul instalării plăcilor de ipsos. Cu o putere 710W și un design inovator, pliabil permite transportul mașinii și accesoriilor fără probleme. Segmentul de perie detașabil și brațul telescopic, permite reglarea lungimii aparatului în intervalul de la 1350 la 1600 mm, adică ai posibilitatea de a șlefuii până la margine, fără a schimba aparatul cu unul mai mic.

Slefuitor girafa telescopic pentru pereti si tavan Powerplus POWX04761 710 wati 225mm POWX04761

 • Eficiență crescută;
 • Simplu de folosit;
 • Consum mic;
 • Performant;
 • Rapid și util.
Verifică prețul

Acest șlefuitor este denumit \"girafă\" deoarece te ajută să ajungi la tavanele înalte cu minim de efort datorită brațului lung și al cablului de alimentare lung. Îți oferă o finisare superioară și este mai rapid decât alte metode tradiționale de finisare, ceea ce îl face ideal pentru construcțiile noi, dar și pentru cele de renovare. Poți folosi acest aparat alături de un aspirator pentru a obține o cantitate cât mai redusă de praf și cele mai ridicate calitativ rezultate de șlefuire. Include un tub extensibil.

Slefuitor pereti extensibil cu aspirator si iluminare LED, YAMATO SLFY-X1000, 1000W, accesorii si echipamente de protectie incluse

 • Aspirator încorporat;
 • Eficient;
 • Toate accesoriile incluse;
 • Material rezistent;
 • Protecție suprasarcină.
Verifică prețul

Șlefuitorul de pereți extensibil este cel mai bun ajutor atunci când ai de șlefuit o mare întindere de pereți. Designul este unul modern și acest aparat poate fi folosit cu o mare ușurință de către oricine. Este extensibil pentru a ajunge cu facilitate în orice colț. Dacă nu știai cum să cureți după procesul de șlefuire, o veste bună ar fi că acest produs conține aspirator și iluminare LED. Pachetul conține mai multe echipamente de protecție incluse: măști de protecție, mănuși de protecție, ochelari de protecție.

Slefuitor telescopic pereti VONROC, DS502AC, 1050W-225mm, cu sac de colectare praf

 • Dispune de sac de colectare praf;
 • Simplu de folosit;
 • Rezistent și durabil;
 • Performant;
 • Util.
Verifică prețul

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor, ai sigur nevoie de un șlefuitor telescopic pentru a obține rezultate de excepție. Arată ca un aspirator, dar este folosit pe pereți. Te ajută să șlefuiești pereții cu minim de efort și îndemânare. De asemenea, poți șlefui pereții alături de tavanele înalte și are porecla de \"girafă\". Datorită cablului de alimentare de 4m și a mânerului telescopic, poți acoperi o zonă largă. Acest aparat deține un cap de lucru rotativ cu care poți șlefui toate suprafețele.

Șlefuitorul de pereți girafă cu lumină LED integrată ALMAZ, este opțiunea perfectă pentru cizelarea pereților din casa ta, și e ajutorul ideal în procesul reparației locuinței tale. Datorită dimensiunilor și faptului că este pliabil, nu doar că ajută să ajungeți în orice punct inaccesibil, ci și e compact în utilizare și stocare. Este dotat cu 6 discuri abrazive de șlefuire, astfel aveți posibilitatea de a alege intensitatea șlefuirii. Are o putere de 750 W și are sistem de aspirare și colectare de praf integrat.

Mașina de șlefuit rotativă cu LED integrat, Evolution, este instrumentul perfect pentru procesele de reparație și îmbunătățire a locuinței tale. Aparatul este dotat cu un motor intens, ce dezvoltă o putere de nu mai puțin de 710 W și funcționează la o turație maximă de aproximativ 1500 de rotații pe minut. E practic în utilizare, având viteza reglabilă, ce îl face ușor de setat și manevrat. Mașina mai dispune de o lumină LED care îți va ușura procesul de muncă, oferind o vizibilitate mai sporită.

Masina de slefuit pentru gips carton 2 in 1 DS930 Scheppach SCH5903805901, 710 W, 2500 rpm

 • Eficiență crescută;
 • Consum redus;
 • Performantă;
 • Utilă;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Dacă vrei să lucrezi la interioare, respectiv la șlefuit pereții, ai nevoie de cel mai bun echipament. De aceea, îți aducem o mașină de șlefuit pentru gips carton 2 în 1 ca să economisești bani și să lucrezi rapid la acei pereți. Mașina este foarte ușor de folosit deoarece are o greutate de doar 4.5 kg și o viteză de rotație mare, de 1200-2500 min-1. Are o putere de 710 W și un motor cu inducție pentru ca la final să fii mulțumit de rezultatele obținute. Are o viteză reglabilă și o lanternă LED-atașată.

Întrebări frecvente despre șlefuitoarele telescopice pentru pereți și tavane

Ce echipamente de protecție trebuie folosit cu șlefuitorul de pereți?
Când șlefuiești pereții ai nevoie de o șapcă sau o cască pentru acoperirea capului, ochelari și mască de protecție, pentru că praful riscă să îți intre în ochi și în căile respiratorii și mănuși, pentru ca particulele să nu se impregneze în piele.

Până la ce distanță se poate extinde de brațul șlefuitorului?
Șlefuitoarele telescopice pentru pereți și tavane au mânere care se pot prelungii cu 1,2 până la 2 m în funcție de model, asigurând accesul la tavan și zonele superioare era pereților fără alt accesoriu de completare.

Cum se elimină deșeurile de pe pereți?
Începând cu tencuiala și terminând cu vopseaua sau tapetul vechi, folosirea unui slefuitor înseamnă mult praf și particule care se degajă în aer dacă nu sunt aspirate eficient. Optează pentru un model cu aspirator integrat și sac colector inclus, pentru a uita de grijă deșeurilor.

Ce putere are un șlefuitor telescopic?
La acest capitol, îți putem spune că poți alege un șlefuitor de pereți sau tavane, la un preț bun, cu un motor de până la 2600 W. Dacă ai nevoie de el doar pentru a-ți renova propria locuință, atunci îți va fi de ajuns o versiune de maxim 800W.

Se poate regla viteza de lucru a unui șlefuitor telescopic?
Viteza cu care se rotește discul de șlefuire influențează direct proporțional timpul necesar pentru a parcurge suprafețele prelucrate. Cele mai bune șlefuitoare de pereți îți vor oferi posibilitatea de a regla viteza de lucru în funcție de caracteristicile suprafeței pe care lucrezi și nivelul de precizie de care ai nevoie.
POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cască De Protecție Pentru Tăiatul Cu Drujba
Cea mai bună cască de protecție pentru tăiatul cu drujba

Protejează-ți capul, auzul și văzul atunci când tai lemne cu drujba. Cumpără și folosește o cască de protecție de calitate și poți lucra cu încredere.

Cea Mai Bună Drujbă Pe Benzină
Cea mai bună drujbă pe benzină

Asigură-te că alegi o drujbă rezistentă și de calitate pe care o poți folosi ani buni. Află de aici care sunt cele mai bune modele de pe piață.

Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții
Nivelă laser pentru construcții

Pentru a putea alinia la perfecție gresia, faianța sau bordurile ai nevoie de o nivelă laser. Rotativă sau în cruce, o astfel de nivelă este indispensabilă unui meșter adevărat.

Cel Mai Bun Pistol Electric De Vopsit
Cel mai bun pistol electric de vopsit

Vopsitul cu pensula este de domeniul trecutului. Acum orice meșter sau gospodar își permite să folosească un pistol de vopsit cu care poate termina treaba mult mai repede.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe