Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide

Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Modificat la 10 august 2021
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o mască de sudură cu cristale lichide?

Dupa ce ți-ai cumpărat un aparat de sudură adecvat, ai nevoie și de echipamentul de protecție necesar. Așadar, dat fiind că protecția ochilor este cel mai important aspect, este important să îți alegi o mască de sudură de calitate. Masca de sudură cu cristale lichide este o mască de sudură care oferă un raport bun calitate-preț, fiind destinată, în special, sudorilor ocazionali. Această mască utilizează lumina solară sau chiar energia arcului de sudură ca surse de alimentare, energia fiind stocată în două baterii litiu, astfel grija înlocuirii bateriei poate fi tăiată de pe listă.

Datorită faptului că este ușoară și se fixează cu ușurință pe cap, această mască poate fi utilizată atât de sudori amatori, cât și de profesioniști. Nivelul de întunecare poate fi reglat pe cinci niveluri, iar controlul sensibilității poate fi și el ajustat, de la scăzut la înalt, permițând funcționarea optimă a măștii, indiferent de luminozitatea mediului în care este folosită. Mai mult, masca are și un mod care o face utilizabilă și pentru procesul de polizare.

Mască de sudură cu cristale lichide

Cel mai bun

TRANSFORMERS 9-13

 • Tip sudură: MMA TIG/WIG MIG/MAG TIG/MMA
 • Material: polipropilenă
 • Aria vizierei: (mm)92 x 42
 • Culoare: Gri/Negru
 • Conținut pachet: Baterie 1 x Masca
Verifică prețul

Masca de sudură Intensiv Transformers este o alegere excelentă, îndeplinind o serie de funcții și caracteristici importante printre care amintim: la exterior - gradul de opacitate al filtrului este între DIN9 și DIN13 și este îndeplinită cu succes funcția de polizare, iar la interior prezentăm următoarele avantaje: sensibilitate, delay, test de baterie descărcată, filtru cu autoîntunecare, filtru UV/IR și multe altele. Materialul folosit este polipropilena și este acoperită cu vopsea specială reflectorizantă.

Premium

* Prezentare video mai jos

CRONOS 9-13

 • Are patru senzori.
 • Se poate utiliza pentru șlefuire.
 • Nivel de lumină DIN 3.
 • Viteza de comutare a obiectivului 1 / 25.000 sec.
 • Display cu cristale lichide.
Verifică prețul

Masca de sudură cu cristale lichide este o mască de sudură care oferă un raport bun calitate-preț. Această mască utilizează lumina solară sau chiar energia arcului de sudură ca surse de alimentare, astfel grija înlocuirii bateriei poate fi tăiată de pe listă. Datorită faptului că este ușoară și se fixează cu ușurință pe cap, această mască poate fi utilizată atât de sudori amatori, cât și de profesioniști. Nivelul de întunecare poate fi reglat pe cinci niveluri, iar controlul sensibilității poate fi și el ajustat, de la scăzut la înalt, permițând funcționarea optimă a măștii, indiferent de luminozitatea mediului în care este folosită.

la buget

* Prezentare video mai jos

Tehnoweld MSC-ALL

 • Protecție completă a feței.
 • Buton exterior care permite reglarea gradului de închidere.
 • Nivel ridicat de confort.
 • Ajustabilă pe mărime.
 • Rezistență la impact.
Verifică prețul

Această mască de la Tehnoweld ajută la protejarea feței în timpul lucrărilor de sudură și este concepută pentru a crește nivelul de confort contribuind la finalizarea eficientă și rapidă a lucrării. Este gândită cu 2 senzori de lumină, stare luminoasă 4 DIN, funcționare automată. Este prevăzută cu un buton exterior care permite reglarea gradului de închidere de la 9 la 13 DIN, obținându-se o mărime universală. Are o greutate redusă iar dimensiunile acesteia sunt perfecte pentru a acoperi întreaga față.

Masca de sudura Intensiv BLUE 9-13, 2 senzori, 92x42 mm, display cristale lichide, incarcare solara baterie

 • Permite setarea intensității luminoase minime ce declanșează senzorul.
 • Ajustează timpul în care opacitatea vizorului revine la o valoare scăzutăa după oprirea arcului electric.
 • Indicator de baterie descărcată.
 • Opacitatea de pornire se poate fixa la o valoare de 3 sau 4.
 • Alimentarea filtrului se face atât prin celule solare, cât și printr-o baterie.
Verifică prețul

Masca de sudură prezintă un set de senzori care detectează intentitatea luminoasă înregistrată la activarea arcului și modifică imediat opacitatea ecranului la nivelul adecvat pentru cantitatea de radiații emisă. Prezintă un filtru cu autoîntunecare, care se întunecă automat la amorsarea arcului electric. Filtrul UV/IR oferă protecție permanentă, indiferent dacă filtrul cu autoîntunecare se află în starea luminoasă sau în starea întunecată. Masca este prevăzută cu un geam de protecție exterior care protejează filtrul de stropii de la sudare și cu un geam de protecție interior care protejează filtrul de praf și alte impurități.

Masca sudura Hyundai HYWH-700N, cristale LCD, functie Self Check

 • Litium dimensiuni cartuș ADF 110 x 90 x 3 mm
 • Material PP
 • Număr senzori 4
 • Opacitate start filtru UV/IR DIN 4
 • Timp de comutare ecran deschis/închis 9 - 13 sec
Verifică prețul

Masca de sudură cu cristale prezintă un filtru care este mai aproape de claritatea adevărată. Filtrul trece de la starea de lumină la întuneric de îndată ce simte un arc electric. Filtrul cu autoîntunecare este format dintr-un display cu cristale lichide, circuit electronic, celule/baterii solare, senzori și un filtru UV. Acest filtru se întunecă automat la amorsarea arcului electric. Masca este prevăzută cu un geam de protecție exterior care protejează filtrul de stropii de la sudare, și cu un geam de protecție interior care protejează filtrul de praf și alte impurități.

Masca de sudare automata cu cristale lichide Velt VT-02

 • Viteza răspuns de la modul deschis(DIN4) – închis (DIN11): 0.04ms.
 • Viteza răspuns de la modul închis(DIN11) – deschis (DIN4): 0.4s.
 • Grad de protecție fără arc de sudură: DIN4.
 • Grad de protecție la prezența arcului de sudură: DIN11.
 • Sursa de alimentare: celule solare și baterii litiu sigilate.
Verifică prețul

Masca de sudură automată este fabricată pentru a proteja ochii și fața împotriva scânteilor, stropilor dar și a radiațiilor dăunătoare degajate de procesul de sudare. Este gândită cu filtre care se pot schimba automat de la modul închis la cel deschis, atunci când se oprește arcul de sudură. Mărimea este universală, este fabricată din plastic rezistent cu o lungime de 23 cm, lățime de 22 cm și o adâncime ce măsoară 32 cm. Cântărește o greutate de numai 0,84 kg ce ajută sistemul de fixare să acționeze ușor.

Întrebări despre măștile de sudură cu cristale lichide

Prezintă funcție de polarizare?

Maștile de sudură prezintă filtru cu autoîntunecare, ajustează timpul în care opacitatea vizorului revine la o valoare scăzută dupa oprirea arcului electric, caracteristică foarte utila pentru sudurala amperaj înalt. De asemenea prezintă funcție de polizare.

Prezintă filtrul cu autoîntunecare?

Măștile sunt echipamente de protecție de care nu te poți lipsi atunci când lucrezi cu aparate de sudură. Măștile de sudură cu cristale lichide sunt printre cele mai performante echipamente de protecție de acest fel, având o multitudine de funcții absolut necesare care îți vor asigura un lucru eficient. Printre aceste funcții se numără și filtrul cu autoîntunecare.

Prezintă geam de protecție exterior ?

Masca de sudură este prevazută cu un geam de protecție exterior care protejează filtrul de stropii de la sudare,și cu un geam de protecție interior care protejează filtrul de praf și alte impurități. Ambele tipuri de geamuri de protecție sunt consumabile și se pot înlocui la nevoie.

Ce tip de alimentare are?

Masca de sudură include o unitate de circuit care controlează un afișaj cu cristale lichide obturator (LCD) bazat pe cel puțin una dintre existența luminii de sudură și a intensității luminii de sudură. Bateria solară e un dispozitiv care transformă radiația solară în electricitate.

Ce greutate are ?

Dacă te-ai decis să îți achiziționezi o mască de sudură cu cristale, trebuie să ai în vedere că aceste echipamente de protecția sunt destul de greu de purtat pe o perioadă lungă de timp, majoritatea cântărind în jur de 1 kg. Astfel, dacă nu obișnuiești să lucrezi tot timpul cu aparate de sudură, s-ar putea ca primele utilizări ale măștii de sudură să fie mai puțin confortabile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Încălzire în Pardoseala pentru Casă (120-140mp)
Pachete complete de încălzire în pardoseală pentru case de 120-150mp

Alege un kit complet de încălzire în pardoseală care conține fix atâtea materiale și componente de câte ai nevoie pentru suprafața casei tale. Producători de calitate.

Cea Mai Bună Drujbă Pe Benzină
Cea mai bună drujbă pe benzină

Asigură-te că alegi o drujbă rezistentă și de calitate pe care o poți folosi ani buni. Află de aici care sunt cele mai bune modele de pe piață.

Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf
Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Îți place să lucrezi curat în procesul de șlefuire? Scapă de praf cu ajutorul unui șlefuitor orbital cu aspirator de praf inclus.

Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă
Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Ești meșter sau îți place să bricolezi în timpul liber? Aceste mașini de frezat lemnul portabile te pot ajuta în munca de zi cu zi sau pentru a finaliza proiectele de DIY.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe