Cea Mai Bună Pompă De Circulație Electronică

Cea mai bună pompă de circulație electronică

Modificat la 09 iunie 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o pompă de circulație pentru sistemul de încălzire?

Sistemele moderne de încălzire ale caselor sunt echipate cu pompe de circulație. Datorită acestui dispozitiv ieftin, este posibilă încălzirea rapidă și uniformă a agentului de răcire în diferite părți ale casei, economisind căldură. Sarcina principală a dispozitivului este de a muta lichidul într-o buclă închisă.

Dispozitivul funcționează din rețeaua electrică, astfel încât aducerea pompei va fi utilă numai în prezența unui curent de 220 V. Funcționarea normală a unui sistem de încălzire fără circulație forțată este dificil de realizat, deși este posibilă circulația naturală datorită diferenței de densități a lichidului de răcire încălzit și răcit.

Circulația forțată este mult mai puțin sensibilă la configurația sistemului de încălzire, va exista o presiune suficientă pentru a elimina chiar și una proiectată fără succes. Dacă ai un cazan dublu sau un cazan separat, atunci o pompă separată va trebui montată, altfel nu vei avea apă fierbinte la robinete. Consumul de putere al pompei este mic, de doar 38 W la putere maximă.

Cea mai bună pompă de circulație electronică

Cel mai bun

Pompa electronica recirculare apa PRO-SOLAR RS 25-6EA-180, 220 V, IP 44, clasa energetica A

 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Capacitate crescută
 • Eficientă
Verifică prețul

Dacă nu ai centrală în locuința ta și vrei apă caldă peste tot, ai nevoie de ceva special și anume o pompă de recirculare a apei. Acest produs este cel care practic împinge apa oriunde ai nevoie: chiuvetă, baterie de duș, calorifere cu minim de consum electric. Face parte din clasa energetică A ceea ce nu îți va îngreuna factura la energie electrică. Prețul este unul accesibil pentru ca aproape oricine să și-o permită și să se bucure de beneficiile sale pe termen cât mai lung. Calitatea este ridicată și vine ca garanție.

la buget

Pompa de circulatie Ferro Weberman 25/60/130, 3 trepte, IP44, 0,2 - 4,5 mc/h

 • Performanță tehnică ridicată
 • Debit mare de apă
 • Rezistență în timp
 • Clasă de protecție IP 44
 • 3 nivele de putere
Verifică prețul

Pompa de circulație de la FERO WEBERMAN este ideală pentru instalațiile mici și colective de încălzire și climatizare, civile sau industriale de tip închis și presurizat sau cu vas deschis. Aceasta este dotată cu 3 trepte de putere adaptate la presiunea pompei și la debitul ei de apă. Poate pompa o cantitate de maxim 4,5 m³/oră, la o înălțime de până la 5,5m și o presiune de maxim 10bari. Este fabricată din fontă ce prezintă o rezistență sporită în timp la șocuri și la umiditatea din mediul de lucru.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pompa Grundfos Alpha2L 32-60 180 9789738799899

 • Rezistență crescută
 • Compactă
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Unii oameni nu își permit o centrală în locuința lor, iar atunci au nevoie de un produs complementar. Acest produs este o pompă de recirculare a apei în întregul sistem al casei. Această pompă se va asigura că apa va circula către toate caloriferele, chiuvetele și bateriile de bucătărie sau baie din locuință. Această pompă nu numai că are un design modern și plăcut, dar este eficientă și te va ajuta să ai apă caldă peste tot pe termen lung. Raportul calitate-preț este unul ridicat de care te vei bucura la maxim.

Pompa de Circulatie Aquart / Tip: 32/80-180; P[W]: 150-278

 • Modern
 • Eficient
 • Calitate bună
 • Preț accesibil
 • Rezistent
Verifică prețul

Pompa puternică și sigură cu carcasa din bronz. Un motor electric monofazat cu un rotor umed și un stator protejat este capabil să pompeze 11 metri cubi de apă pe oră, acest lucru este suficient chiar și pentru cel mai lung sistem de încălzire într-o casă privată. Pompa este instalată în orice poziție. Consumă în modul maxim 135 Wh. Rotorul este rezistent la coroziune, lagărul axial este realizat din grafit. Se aplică în sistemele de încălzire, alimentare cu apă și ventilație, având trei viteze de rotație, reglabile.

Pompa recirculare UPS Euro Profesionala, 25-60/180, 1 x 230 V, 5 mc/h, inaltime 6 m + mufe

 • Tehnologie modernă
 • Ușor de utilizat
 • Compactă
 • Din materiale rezistente
 • Economisește timp
Verifică prețul

Dacă stai la casă și ai nevoie de apă în mai multe locații și o centrală iese din discuție, ai nevoie de o pompă de recirculare a aerului. Aceasta va ajuta apa să ajungă atât în bateria de duș, cât și la chiuvetă și în calorifere. Fără o astfel de pompă, doar cu un boiler electric nu vei face mare brânză. Ai nevoie de un obiect care să împingă apa unde este nevoie și exact asta face pompa de recirculare a apei. Te vei baza pe ea termen îndelungăt de la achiziție. Raportul calitate-preț este unul ideal.

Pompa Recirculare Apa pentru Centrala Termica, 25/60 180 MM, Conectori (Olandezi) Inclusi

 • Compatibilitate directă
 • Cap de pompă compact
 • Fișă cablului integrată
 • Consum reduc de energie
 • 3 turații diferite
Verifică prețul

Pompa pentru recircularea apei din circuitul centralei termice 25/60 280 mm se poate racorda cu ajutorul conectorilor olandezi cu diametrul de 1 inch. Pompa funcționează la capacitate maximă dacă înălțimea de pompare nu depășește 6 metri, iar temperatura nu depășește 95 de grade Celsius. Această pompă poate dezvolta presiune de până la 10 bar și un debit de 3 mc/h fiind compatibilă cu majoritatea centralelor termice. Un mare avantaj al pompei îl constituie faptul că are puterea reglabilă în funcție de 3 turații.

Întrebări frecvente despre pompele de circulație

Câte modele de pompe de circulație există ?

Există două tipuri, cele cu rotor uscat, se disting prin eficiență ridicată (până la 80%), dar necesită o întreținere regulată și produce mult zgomot în timpul funcționării și cele cu rotor umed, eficiența este de 50%.

Ce înălțime de ridicare au pompele de circulație ?

Pentru o conductă de 10 m este necesară o presiune de 0,6 m. Este ușor de calculat că o pompă de circulație cu o înălțime de ridicare de 6 m este potrivită pentru o linie de încălzire cu o lungime de 100 m.

Pompele de circulație pot regla debitul apei ?

Unele modele sunt echipate cu un comutator mecanic pentru 2-3 poziții. Utilizatorul selectează modul optim în funcție de temperatura camerei. Dispozitivele moderne sunt echipate cu controale electronice

Ce putere au pompele de circulație ?

Fiecare pompă de circulație are un motor electric cu o anumită putere. Cu cât conductele din sistemul de încălzire sunt mai subțiri, cu atât mai mare trebuie să fie puterea motorului.

Din ce materiale sunt realizate pompele de circulație ?

Ele sunt făcute din materiale solide, corpul ar trebui să fie fontă, iar rotorul ar trebui să fie din material plastic de înaltă calitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Banc de Lucru cu Sertare
Cel mai bun banc de lucru cu sertare pentru gospodari

Vrei să ai în garaj micul tău spațiu de lucru? Bancul de lucru este primul lucru pe care ar trebui să-l cumperi. Dacă are și sertare incluse, deja ai bifat minimul necesar pentru micul tău atelier.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe