Cea Mai Bună Pompă De Circulație Electronică

Cea mai bună pompă de circulație electronică

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o pompă de circulație pentru sistemul de încălzire?

Sistemele moderne de încălzire ale caselor sunt echipate cu pompe de circulație. Datorită acestui dispozitiv ieftin, este posibilă încălzirea rapidă și uniformă a agentului de răcire în diferite părți ale casei, economisind căldură. Sarcina principală a dispozitivului este de a muta lichidul într-o buclă închisă.

Dispozitivul funcționează din rețeaua electrică, astfel încât aducerea pompei va fi utilă numai în prezența unui curent de 220 V. Funcționarea normală a unui sistem de încălzire fără circulație forțată este dificil de realizat, deși este posibilă circulația naturală datorită diferenței de densități a lichidului de răcire încălzit și răcit.

Circulația forțată este mult mai puțin sensibilă la configurația sistemului de încălzire, va exista o presiune suficientă pentru a elimina chiar și una proiectată fără succes. Dacă ai un cazan dublu sau un cazan separat, atunci o pompă separată va trebui montată, altfel nu vei avea apă fierbinte la robinete. Consumul de putere al pompei este mic, de doar 38 W la putere maximă.

Cea mai bună pompă de circulație electronică

Cel mai bun

Pompa electronica recirculare apa PRO-SOLAR RS 25-6EA-180, 220 V, IP 44, clasa energetica A

 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Capacitate crescută
 • Eficientă
Verifică prețul

Dacă nu ai centrală în locuința ta și vrei apă caldă peste tot, ai nevoie de ceva special și anume o pompă de recirculare a apei. Acest produs este cel care practic împinge apa oriunde ai nevoie: chiuvetă, baterie de duș, calorifere cu minim de consum electric. Face parte din clasa energetică A ceea ce nu îți va îngreuna factura la energie electrică. Prețul este unul accesibil pentru ca aproape oricine să și-o permită și să se bucure de beneficiile sale pe termen cât mai lung. Calitatea este ridicată și vine ca garanție.

la buget

Pompa de circulatie Ferro Weberman 25/60/130, 3 trepte, IP44, 0,2 - 4,5 mc/h

 • Performanță tehnică ridicată
 • Debit mare de apă
 • Rezistență în timp
 • Clasă de protecție IP 44
 • 3 nivele de putere
Verifică prețul

Pompa de circulație de la FERO WEBERMAN este ideală pentru instalațiile mici și colective de încălzire și climatizare, civile sau industriale de tip închis și presurizat sau cu vas deschis. Aceasta este dotată cu 3 trepte de putere adaptate la presiunea pompei și la debitul ei de apă. Poate pompa o cantitate de maxim 4,5 m³/oră, la o înălțime de până la 5,5m și o presiune de maxim 10bari. Este fabricată din fontă ce prezintă o rezistență sporită în timp la șocuri și la umiditatea din mediul de lucru.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pompa Grundfos Alpha2L 32-60 180 9789738799899

 • Rezistență crescută
 • Compactă
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Unii oameni nu își permit o centrală în locuința lor, iar atunci au nevoie de un produs complementar. Acest produs este o pompă de recirculare a apei în întregul sistem al casei. Această pompă se va asigura că apa va circula către toate caloriferele, chiuvetele și bateriile de bucătărie sau baie din locuință. Această pompă nu numai că are un design modern și plăcut, dar este eficientă și te va ajuta să ai apă caldă peste tot pe termen lung. Raportul calitate-preț este unul ridicat de care te vei bucura la maxim.

Pompa circulatie pentru instalatie incalzire 32-60 180

 • Presiune maximă 10bar;
 • Eficientă;
 • Instalare ușoară;
 • Clasă de izolare H;
 • Clasă de protecție IP44.
Verifică prețul

Pompa de circulație pentru instalația de încălzire este perfectă pentru nevoile tale, având următoarele avantaje care o recomandă: debit maxim cuprins în intervalul 0,2 - 4,5 m³/h, înălțime maximă de pompare 5.5m, temperatura lichidului min. +2°C, max. +110°C , iar temperatura ambientală la care poate funcționa cuprinsă în intervalul min. +2°C, max. +40°C. Presiunea sa maximă este de 10 bar, clasa de protecție este IP44, iar clasa de izolare este H. Distanța dintre axe este de 180 mm. Instalarea sa este extrem de simplă.

Pompa apa curata de recirculare Ibo Dambat IB030002, 93 W, 230 V, 55 l/min debit maxim, 6 m inaltime refulare, 6 m adancime absorbtie

 • 6 m adâncime absorție;
 • Tensiune de alimentare: 230V;
 • Debit maxim 55l/min;
 • 6 m înălțime refulare;
 • Putere 93W.
Verifică prețul

Pompa de recirculare a apei Ibo Dambat IB30002 este foarte eficientă pentru casa și gospodăria ta. Iată câteva din avantajele uimitoare ale acesteia: Are o putere de până la 93W, iar debitul maxim este situat în intervalul 22l/min-55l/min. Înălțimea sa de refulare ajunge până la 6m și de asemenea, 6m are și adâncimea de absorție. Tensiunea de alimentare este de 230V. Fiind economică, utilă și practică, va fi de un real ajutor. În plus, pompa este realizată cu materiale de înaltă calitate, fiind o investiție de durată.

Pompa electronica de circulatie Ferroli LPA 25-6/180, cu eficienta ridicata

 • Rotor umed
 • Economă
 • Instalare ușoară
 • Motor sincron cu magneți permanențiâ
 • Dotată cu convertizor de frecvență
Verifică prețul

Pompa electronică de circulație Ferroli LPA 25-6/180 este foarte eficientă, deține rotor umed și este acționată de un motor sincron cu magneți permanenți, prevăzut cu convertizor de frecvență. Poți vizualiza în timp real consumul acesteia, iar corpul pompei este realizat din fontă tratată prin cataforeză pentru a fi rezistentă împotriva acțiunii corozive a condensului. Lagărele pompei sunt lubrifiate de fluidul vehiculat. Pompa vine livrată cu olandezi și mufă pentru alimentare, fapt ce o face ușor de montat.

Întrebări frecvente despre pompele de circulație

Câte modele de pompe de circulație există ?

Există două tipuri, cele cu rotor uscat, se disting prin eficiență ridicată (până la 80%), dar necesită o întreținere regulată și produce mult zgomot în timpul funcționării și cele cu rotor umed, eficiența este de 50%.

Ce înălțime de ridicare au pompele de circulație ?

Pentru o conductă de 10 m este necesară o presiune de 0,6 m. Este ușor de calculat că o pompă de circulație cu o înălțime de ridicare de 6 m este potrivită pentru o linie de încălzire cu o lungime de 100 m.

Pompele de circulație pot regla debitul apei ?

Unele modele sunt echipate cu un comutator mecanic pentru 2-3 poziții. Utilizatorul selectează modul optim în funcție de temperatura camerei. Dispozitivele moderne sunt echipate cu controale electronice

Ce putere au pompele de circulație ?

Fiecare pompă de circulație are un motor electric cu o anumită putere. Cu cât conductele din sistemul de încălzire sunt mai subțiri, cu atât mai mare trebuie să fie puterea motorului.

Din ce materiale sunt realizate pompele de circulație ?

Ele sunt făcute din materiale solide, corpul ar trebui să fie fontă, iar rotorul ar trebui să fie din material plastic de înaltă calitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte
Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Îți place să meșterești și îți place ordinea? Cu ajutorul unui dulap mobil pentru scule poți avea la îndemână și bine organizate toate sculele din atelier/garaj.

Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cel Mai Bun Aparat Electric De Gravat (pentru Amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă
Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Ești meșter sau îți place să bricolezi în timpul liber? Aceste mașini de frezat lemnul portabile te pot ajuta în munca de zi cu zi sau pentru a finaliza proiectele de DIY.

Cel Mai Bun Pistol Electric De Vopsit
Cel mai bun pistol electric de vopsit

Vopsitul cu pensula este de domeniul trecutului. Acum orice meșter sau gospodar își permite să folosească un pistol de vopsit cu care poate termina treaba mult mai repede.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe