Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby

Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 89 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un strung pentru lemn?

Atunci când ți-ai propus să achiziționezi cel mai bun strung, dar nu poți să te decizi care dintre cele pe care le-ai văzut se potrivește cu cerințele tale, nu-ți rămâne decât să te informezi despre modelele cele mai apreciate, ca să poți să-ți formezi o opinie.

Printre cele mai căutate strunguri sunt cele pentru lemn, iar cei de la Guede au creat un strung cu gândul la meșterii profesioniști care au nevoie de un ajutor de nădejde. Este construit special pentru a se potrivi într-un atelier de tâmplar profesionist, dar poate fi folosit fără griji de oricine crede că are nevoie de o astfel de unealtă performantă. O funcție pe care o vei aprecia este cea de copiere, pe care mulți dintre meșterii în lemn și-o doresc. Având un dispozitiv special integrat pentru asta, cu loc pentru șablon și piesele care trebuie prelucrate, acest strung îți oferă posibilitatea de a realiza rapid mai multe piese similare.

Amatorii de lucrări în lemn pot să-și găsească destul de rapid un partener de lucru dacă aruncă o privire peste oferta Powermat. Acesta este un strung mai mic, de banc.

Strunguri de lemn pentru hobby

la buget

Strung lemn 350 W TC-WW 1000

 • Prelucrarea precisă a piesei de lucru
 • Instalare rapidă și ușoară
 • Bazat pe tehnologie modernă
 • Durată mare de utilizare
 • Comod de montat oriunde
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de un strung la un preț accesibil, tocmai l-ai găsit! Acest strung este un dispozitiv de sprijin a sculei așchietoare care te va ajuta să prelucrezi precis piesa de lucru. Are o construcție solidă pe care te poți baza că va rezista mult în timp pentru operațiuni repetate și variate. Păpușa mobilă este esențială pentru fixarea și centrarea piesei de lucru. Are un cadru robust care îți oferă opțiunea de a monta produsul pe bancul de lucru. De asemenea, funcționează cu 4 setări de viteză.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Proxxon

 • Șasiu realizat din aluminiu profilat
 • Control electric al turației
 • Suport pentru unelte ajustabil în toate direcțiile
 • Include un set de pense pentru fixarea piesei
 • Echipat cu un adaptor pentru fixarea pieselor mari
Verifică prețul

Acest strung de lemn realizat cu precizie este echipat cu control electronic al vitezei. Axul rulmentului cu bile este alezat la 10 mm, pentru producția în serie de piese mici. Suportul sculei stabil este reglabil în toate direcțiile. Motor puternic de acționare cu control al vitezei între 1.000 și 5.000 rpm. Patul este realizat din profil de aluminiu stabil, cu pereți groși. Este inclusă o placă frontală pentru transformarea obiectelor mai mari. Piesele de prelucrat sunt fixate prin intermediul unor pense (fiecare câte 2, 3, 4, 6, 8 și 10 mm) sunt incluse.

Premium

Strung lemn cu dispozitiv de copiere Bernardo KDM 1100 - 230 VM - Strunjire lemn kdm 1100 - 230 vm

 • Reglare continuă a vitezei;
 • Platan de fixare 150mm;
 • Construcție stabilă;
 • Echipat cu dispozitiv de copiere;
 • Fixare ușoară.
Verifică prețul

Strung lemn cu dispozitiv de copiere KDM 1100 - 230 VM este perfect pentru strunjire lemn, deoarece acest dispozitiv are opțiunea de copiere, la care se adaugă o gamă largă de accesorii deja incluse în pachetul inițial. Strungul are o construcție stabilă, fiind confectionată din fontă, cu multe piese solide și perfect finisate. Aparatul este echipat cu dispozitiv de copiere pentru copierea pieselor originale sau după sdiferite șabloane, având viteza reglabilă pentru rezultate optime de strunjire.

Drillpro Mini Strung Margele masina lemn DIY Set de lucru de strung cu DC 24V adaptor de alimentare Capac de metal 1093656

 • Putere de 80W;
 • Rezistent și durabil;
 • Stabil și eficient;
 • Toate accesoriile incluse;
 • Util și practic.
Verifică prețul

Dacă îți place să prelucrezi lemnul sau chiar și în cadrul unui atelier specializat, ministrungul Drillpro îți poate ușura munca foarte mult. Cu ajutorul lui poți prelucra piese mici, cu diametre cuprinse între 0.6mm și 6.5mm, la turații de până la 7200 rev/min. Ministrungul este dotat cu un potențiometru, cu ajutorul căruia, în funcție de duritatea materialului brut pe care vrei să îl prelucrezi, poți regla 7 viteze de lucru. Un mare avantaj este faptul că ministrungul este alimentat în curent continuu și consumă doar 80 de W.

Strung pentru lemn Procraft THM750, 750W, 2600 RPM

 • Fiabil
 • Simplu de instalat
 • Dotat cu motor puternic
 • Compact
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Acest strung pentru lemn este un instrument fiabil și compact și a fost conceput special atât pentru uzul profesional, cât și pentru cel casnic. Procraft THM750 poate prelucra orice tip de lemn. Cu acest strung vei putea realiza diferite piese din lemn într-un mod cât se poate de simplu. Deși are o greutate redusă, construcția sa masivă îi va asigura o stabilitate foarte bună în timpul funcționării. Cu acest strung vei putea prelucra lemne cu diametrul de până la 350 mm și cu lungimea de până la 1000 mm.

vidaXL Strung pentru lemn, 1000 mm, 400 W

 • Versatil;
 • Calitate superioară;
 • Tăierea lemnului cu precizie;
 • Putere 400W;
 • Alimentare 230V.
Verifică prețul

VidaXL strung pentru lemn este aparatul de care ai nevoie la tine acasa. Confecționat dintr-o calitate superioară îți va veni mereu în ajutor. Cu ajutorul lui poți tăia lemnul pentru diferite lucrări, cu cea mai mare precizie și în condiții de siguranță. Motorul său are o putere de 400 W iar împreună cu sistemul de acționare prin cureaua reglabilă îți va permite o reglare cât mai ușoară a vitezei de tăiere. Distanța între centre este de 1000 mm iar capacitatea de rotire este de 350 mm. Nivelul de protecție este IP20.

Întrebări despre strungurile de lemn pentru hobby

Câte tipuri de strunguri sunt?

Strungul este potrivit în principal pentru lucrul cu lemnul. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât utilizarea individuală este posibilă fără probleme. În cazul în care operațiunile pe care le vei face necesită multiplicarea unei piese după o matriță, trebuie să optezi pentru strunguri cu dispozitiv de copiere.

Are funcție de copiere?

Un strung de lemn cu copiator este una dintre mașinile-unelte destul de căutate și există numeroase modele care oferă această facilitate. Utilitatea sa este crescută atât pentru atelierele care realizează obiecte în serie, cât și pentru meșterii amatori ce folosesc șabloane pentru a obține obiecte de calitate.

Are accesorii incluse?

Ia în considerare cu atenție piesele pe care le poți regăsi în pachetul produsului, de la dălți și până la mandrină, pentru că acestea reprezintă o investiție serioasă. Uneori poate fi dificil să găsești universale, bacuri sau chei potrivite cu strungul tău, așa că este preferabil să le ai incluse.

Ce greutate are?

Nu uita să ții cont de faptul că greutatea are și ea un rost. Dacă preferi o mașină mai ușoară, vei avea diverse avantaje, cum ar fi portabilitatea. Pe de altă parte, optând pentru strunguri la prețuri bune, cu masa mai mare, vei gasi produse cu rezistență mai mare la vibrații și o bună stabilitate.

Se pot prelucra și alte materiale?

Strungul pentru lemn este construit special pentru a se potrivi într-un atelier de tâmplar profesionist, dar poate fi folosit fără griji de oricine crede că are nevoie de o astfel de unealtă. În afară de lemn se mai pot prelucra și materiale plastice sau alte tipuri de materiale cu duritate asemănătoare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cel Mai Bun Abric Pentru Prelucrare Lemn
Cel mai bun abric pentru prelucrare lemn

Descoperă care sunt cele mai bune modele de abric pentru prelucrarea lemnului. Acesta te poate ajuta la rindeluire, așchiere, debitare și decorare a grinzilor.

Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cel Mai Bun Pat Aparat De Lipit Țevi PPR
Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Ești instalator și ai nevoie de o unealtă modernă de a lipii țevile din plastic PPR? Află care sunt cele mai bune aparate electrice de lipit țevi.

Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf
Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Îți place să lucrezi curat în procesul de șlefuire? Scapă de praf cu ajutorul unui șlefuitor orbital cu aspirator de praf inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe