Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby

Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 89 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un strung pentru lemn?

Atunci când ți-ai propus să achiziționezi cel mai bun strung, dar nu poți să te decizi care dintre cele pe care le-ai văzut se potrivește cu cerințele tale, nu-ți rămâne decât să te informezi despre modelele cele mai apreciate, ca să poți să-ți formezi o opinie.

Printre cele mai căutate strunguri sunt cele pentru lemn, iar cei de la Guede au creat un strung cu gândul la meșterii profesioniști care au nevoie de un ajutor de nădejde. Este construit special pentru a se potrivi într-un atelier de tâmplar profesionist, dar poate fi folosit fără griji de oricine crede că are nevoie de o astfel de unealtă performantă. O funcție pe care o vei aprecia este cea de copiere, pe care mulți dintre meșterii în lemn și-o doresc. Având un dispozitiv special integrat pentru asta, cu loc pentru șablon și piesele care trebuie prelucrate, acest strung îți oferă posibilitatea de a realiza rapid mai multe piese similare.

Amatorii de lucrări în lemn pot să-și găsească destul de rapid un partener de lucru dacă aruncă o privire peste oferta Powermat. Acesta este un strung mai mic, de banc.

Strunguri de lemn pentru hobby

la buget

Stern Austria

 • Motor cu putere mare
 • Cadru de ghidaj rezistent
 • Ax ce se auto-centrează
 • Suport pentru piesa de lucru
 • Inel conducător față-spate
Verifică prețul

Strungul este foarte util pentru realizarea de vase, platouri, cutii poștale, suporturi de lumânări etc. Leverul de fixare permite fixarea rapidă a pinolei pe batiul mașinii. Baticul, păpușa mobilă și pinola sunt realizate din fontă gri pentru a elimina vibrațiile în lucru. Suportul metalic complet permite ajustarea facilă la diferite diametre de prelucrare. Modelul este dotat cu afișaj LED. Păpușa mobilă permite prelucrarea pieselor lungi, iar axul robust, montat cu precizie asigură concentricitatea.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Proxxon

 • Șasiu realizat din aluminiu profilat
 • Control electric al turației
 • Suport pentru unelte ajustabil în toate direcțiile
 • Include un set de pense pentru fixarea piesei
 • Echipat cu un adaptor pentru fixarea pieselor mari
Verifică prețul

Acest strung de lemn realizat cu precizie este echipat cu control electronic al vitezei. Axul rulmentului cu bile este alezat la 10 mm, pentru producția în serie de piese mici. Suportul sculei stabil este reglabil în toate direcțiile. Motor puternic de acționare cu control al vitezei între 1.000 și 5.000 rpm. Patul este realizat din profil de aluminiu stabil, cu pereți groși. Este inclusă o placă frontală pentru transformarea obiectelor mai mari. Piesele de prelucrat sunt fixate prin intermediul unor pense (fiecare câte 2, 3, 4, 6, 8 și 10 mm) sunt incluse.

Premium

Strung pentru lemn 1300 mm 0796

 • Bazat pe tehnologie modernă specifică
 • Design compact
 • Ușor de manevrat și instalat
 • Prezintă zgomot redusă utilizare
 • Durată de viață lungă
Verifică prețul

Dacă lucrezi cu lemnul acest strung este produsul de care ai nevoie în curtea sau atelierul tău. Ideal atât pentru utilizare acasă, cât și la serviciu, acest produs este cel mai bun prieten pe care îl poți avea când dorești să creezi forme frumoase în lemn. Îl poți folosi pentru a prelucra lemnul și în special pentru strunjirea suprafețelor cilindrice., conice și profilate din lemnul de diverse esențe. Cu ajutorul dispozitivului de copiere poți obține suprafețe profilate la mai multe piese care pot fi identice.

Strung lemn Procraft THM 750 0.75 kW 2600rpm grosime 35 cm

 • Potrivit pentru toate tipurile de lemn, indiferent de duritate
 • Economic în ceea ce privește consumul de energie
 • Simplu de utilizat
 • Funcții multiple
 • Acces facil la panoul de comandă și cureaua de transmisie
Verifică prețul

Strungul este foarte util pentru realizarea de vase, platouri, cutii postale, suporturi de lumânări etc. Acesta prezintă un cadru cu ghidaj rezistent, ax cu cârmă cu ax ce se auto-centrează, suport pentru piesa de lucru, acest model asigură acuratețe atunci când lucrezi cu el. De asemenea, elimină vibrațiile datorită construcției din fontă gri. Strungul deține o gamă largă de accesorii standard: afișaj LED, viteză ajustabilă fără trepte etc. Acestea fac din acest model semiprofesional unul ideal pentru realizarea diferitelor aplicații.

Strung pentru lemn 1000mm 400W RD-WL03 Raider 059905 059905

 • Durată lungă de viață
 • Bazat pe tehnologie specifică modernă
 • Ușor de manevrat și instalat
 • Design simplu și compact
 • Material rezistent
Verifică prețul

Fie că ai o afacere în acest domeniu sau ai o pasiune în a lucra cu lemnul, strungul electric de la Raider este perfect pentru nevoile tale. Este fabricat din metal extrem de rezistent, având o putere de 400W și 4 viteze diferite de prelucrare a lemnului. Are o lungime de lucru de 1000mm și o greutate de 26 de kilograme, făcându-l ușor de transportat și de manevrat. Este simplu de utilizat, chiar și de cei mai puțin experimentați, având un meniu simplu și accesibil tuturor. Du-ți pasiunea la un alt nivel chiar astăzi.

Strung lemn 350 W TC-WW 1000

 • Prelucrarea precisă a piesei de lucru
 • Instalare rapidă și ușoară
 • Bazat pe tehnologie modernă
 • Durată mare de utilizare
 • Comod de montat oriunde
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de un strung la un preț accesibil, tocmai l-ai găsit! Acest strung este un dispozitiv de sprijin a sculei așchietoare care te va ajuta să prelucrezi precis piesa de lucru. Are o construcție solidă pe care te poți baza că va rezista mult în timp pentru operațiuni repetate și variate. Păpușa mobilă este esențială pentru fixarea și centrarea piesei de lucru. Are un cadru robust care îți oferă opțiunea de a monta produsul pe bancul de lucru. De asemenea, funcționează cu 4 setări de viteză.

Întrebări despre strungurile de lemn pentru hobby

Câte tipuri de strunguri sunt?

Strungul este potrivit în principal pentru lucrul cu lemnul. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât utilizarea individuală este posibilă fără probleme. În cazul în care operațiunile pe care le vei face necesită multiplicarea unei piese după o matriță, trebuie să optezi pentru strunguri cu dispozitiv de copiere.

Are funcție de copiere?

Un strung de lemn cu copiator este una dintre mașinile-unelte destul de căutate și există numeroase modele care oferă această facilitate. Utilitatea sa este crescută atât pentru atelierele care realizează obiecte în serie, cât și pentru meșterii amatori ce folosesc șabloane pentru a obține obiecte de calitate.

Are accesorii incluse?

Ia în considerare cu atenție piesele pe care le poți regăsi în pachetul produsului, de la dălți și până la mandrină, pentru că acestea reprezintă o investiție serioasă. Uneori poate fi dificil să găsești universale, bacuri sau chei potrivite cu strungul tău, așa că este preferabil să le ai incluse.

Ce greutate are?

Nu uita să ții cont de faptul că greutatea are și ea un rost. Dacă preferi o mașină mai ușoară, vei avea diverse avantaje, cum ar fi portabilitatea. Pe de altă parte, optând pentru strunguri la prețuri bune, cu masa mai mare, vei gasi produse cu rezistență mai mare la vibrații și o bună stabilitate.

Se pot prelucra și alte materiale?

Strungul pentru lemn este construit special pentru a se potrivi într-un atelier de tâmplar profesionist, dar poate fi folosit fără griji de oricine crede că are nevoie de o astfel de unealtă. În afară de lemn se mai pot prelucra și materiale plastice sau alte tipuri de materiale cu duritate asemănătoare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Cel Mai Bun Pistol Electric De Vopsit
Cel mai bun pistol electric de vopsit

Vopsitul cu pensula este de domeniul trecutului. Acum orice meșter sau gospodar își permite să folosească un pistol de vopsit cu care poate termina treaba mult mai repede.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Cea Mai Bună Pompă De Circulație Electronică
Cea mai bună pompă de circulație electronică

Cauți o pompă de circulație performantă pentru sistemul de încălzire? Vezi recomandările noastre și alege un model în funcție de bugetul tău.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe