Cel Mai Bun Pistol Pneumatic de Cuie

Cel mai bun pistol pneumatic de cuie

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un pistol pneumatic de cuie?

Ești genul de bărbat priceput căruia îi place să meșterească prin casă? Atunci cu siguranță ești suficient de informat și pregătit pentru orice și ai deja în gospodărie un pistol pneumatic de cuie. Ah, nu? Atunci ia în calcul achiziția unuia, pentru că în timp te va scuti de multă bătaie de cap atât cu treburile din casă, cât și cele din curte sau grădină. Majoritatea constructorilor au renunțat la ciocanele manuale și folosesc pistoale de cuie, electrice, pentru că implică mai puțină forță fizică, reduc timpul și oferă o precizie mai ridicată.

Cel mai popular model este cel pneumatic, deși implică și accesul la un compresor și la cablul de conectare potrivit, dar și la o priză. Orice pistol de cuie pneumatic ar trebui să fie compatibil cu aproape toate modelele de compresor, atâta timp cât presiunea nominală exprimată, folosită de utilaj, nu este depășită sau prea mică. Eventual, se pot monta regulatoare de presiune pentru a rezolva problema.

Cu siguranță vei găsi un pistol, la un preț bun, care să poată lucra cu modelul de compresor pe care îl ai deja.

Pistoale pneumatice de cuie

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Makita

 • Reglarea în trepte a adâncimii de lucru
 • Mod de funcționare secvențial sau serie
 • Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare
 • Greutate redusă, de 0,9 kg
 • Capacitatea magazie de cuie, 130 buc
Verifică prețul

Un pistol pneumatic pentru cuie cu jumătate de cap îți poate fi de un real folos, mai ales atunci când lucrezi în domeniul construcțiilor și vrei să faci totul cât mai rapid și calitativ. Dacă te-ai săturat de o astfel de activitate manuală și este momentul să îți achiziționezi un dispozitiv automat, Makita AF353 este soluția ideală. Acest pistol îți permite reglarea în trepte a adâncimii de lucru, poate funcțona secvențial sau în serie și are un mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat.

la buget

Airmaster

 • Presiune maximă de lucru este de 7 bar
 • Lățimea capselor este de 5.7 mm
 • Consum mediu de aer comprimat de 85 litri/ minut
 • Ideal pentru fixarea cuielor sau a capselor
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Airmaster este un produs din gama de capsatoare pneumatice Pro, compact și ușor, ideal pentru bricolaj și pentru utilizatorii profesioniști. Ușor de utilizat, aplicațiile includ tapițerie, căptușeală și toate tipurile de fixare a țesăturilor. Are un nas lung pentru lucrul precis, cu un tampon pentru a proteja suprafețele și un front plat pentru acces ușor în zonele dificile. Sistemul de încărcare rapidă, asigură o manevrare ușoară atunci când este necesară înlocuirea consumabilelor. Este un capsator ușor, de lungă durată, din aluminiu turnat sub presiune, cu un mâner rezistent la prindere pentru un confort maxim.


* Prezentare video mai jos

Capsator pneumatic profesional Yato YT-09203, pentru capse si cuie, 20000 rpm

 • Cuplu maxim 60 Nm
 • Viteză maximă 20 rpm
 • Protecție împotriva pornirii accidentale
 • Format unealtă pistol
 • Tip lucrare profesional
Verifică prețul

Acest capsator pneumatic profesional Yato YT-09203 este ideal pentru lucrările de asamblare și finisare. Este compatibil cu capse de 5,7 mm distanță și lungimi de 25-40 mm. Este gândit cu protecție împotriva pornirii accidentale, modul secvențial de funcționare, mâner acoperit cu cauciuc pentru aderență, înlocuirea ușoară a capselor și viteză mare de lucru. Are o capacitate de 80 de bucăți de capse și 100 de bucăți de cuie care pot fi 10-50 mm. Cântărește numai 1,44 kg ceea ce îl face ușor de manevrat de către oricine.

Premium

* Prezentare video mai jos

DeWalt

 • Include un motor fără perii
 • Temmperatură de operare cuprinsă între -20° și 50°
 • Dotat cu sistem de percuție mecanic
 • Prezintă 2 trepte de viteză
 • Include un cârlig de agățare la curea sau pe grindă
Verifică prețul

Pistolul pentru bătut cuie în metal 18V XR prezintă două trepte și motor fără perii. Vârful de aliniere al acestuia găsește precis și rapid și poziționează pistolul pentru a vă asigura precizia de fiecare dată. De asemenea, este proiectat cu două trepte de viteză sau nivele de putere pentru a optimiza pistolul în funcție de lungimea cuielor. În plus, pistolul beneficiază de o autonomie mai mare, tragere mai rapidă, recul mai mic și o durabilitate mai mare atunci când se folosesc cuie mai scurte.

Senco Pistol pneumatic de batut cuie S250FN-DA SemiPro

 • Mânerul este fabricat dintr-un material special care conferă o stabilitate crescută
 • Poate instala cuie cu o lungime de la 25 mm la 65 mm
 • Carcasă de aluminiu
 • Control al adâncimii
 • Indicator de reîncărcare
Verifică prețul

Pistolul pneumatic S250FN-DA SemiPro este ușor de folosit și oferă o stablitate crescută din punct de vedere al securității. Mânerul acestuia este fabricat dintr-un material special care conferă o stabilitate crescută. Acesta poate instala cuie cu o lungime de la 25 mm la 65 mm. Printre caracteristicile pe care le prezintă sunt: carcasa de aluminiu, mecanismul de blocare și capac de evacuare. De asemenea, pistolul pneumatic prezintă un control al adâncimii și indicator de reîncărcare. În plus, are inclusă și o geantă de transport.

Pistol de batut cuie pneumatic, 6 bar, 20-64 mm

 • Viteză maximă: 1000 rotații pe minut
 • Dimensiune pătrat de antrenare: 1/4 inch
 • Presiune de lucru de 6 bar
 • Utilizează cuie de 20-64 mm
 • Include siguranța la blocare
Verifică prețul

Pistolul de bătut cuie pneumatic dispune de magazie de alimentare inferioară, de amortizor de zgomot și dispozitiv de declanșare, fără recul. Avantajele pe care le prezintă sunt reglarea aerului de evacuare, silențiozitatea, kickback-ul gratuit. De asemenea, durata de viață este lungă, este rezistent la intemperii, iar construcția ușoară prezintă un mâner cu strat aderent, materialul fiind rezistent la rugină și acid. Domenii de aplicare: mulaje, plafon, benzi decorative. Ambalajul este o cutie de plastic.

Capsator pneumatic 2 in 1, Dedra Pansam A533152, capse 16-40 mm, cuie 15-50 mm

 • Ideal pentru capse de 16-40 mm și pentru cuie de 15-50 mm
 • Presiune de operare: 5.4- 8 bar
 • Prindere rapidă
 • Greutate de 1.6 kg
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Capsatorul pneumatic 2 in 1, Dedra Pansam A533152 este unul semiprofesional, perfect pentru lucrări de asamblare și finisare. Dispozitivul este compatibil cu capsele de 16-40mm lungime și cuiele de 15-50mm, ceea ce îl face accesibil pentru diferite activități în domenii vaste. Este ușor de utilizat, chiar și de începători, toate acestea datorită greutății de doar 1,6 kg și a prinderii rapide. Presiunea sa cuprinsă între 5.4 și 8 Bar este mai mult decât suficientă pentru capsarea diferitelor suprafețe.

Întrebări despre pistoalele pneumatice de cuie

Ce tip de alimentare are?

Pistoalele pneumatice de cuie, utilizate pentru construcția si reparația paleților, confecționarea cutiilor de lemn pentru export, lucrări generale în construcții prezintă un sistem de alimentare cu cuie complet pneumatic, capsare precisă chiar și la presiune scăzută.

Cu ce tip de compresor este compatibil?

Un pistol pneumatic de cuie este un instrument electric intermitent care nu necesită alimentare continuă de aer. Ai nevoie de un scurt bust de aer pentru a introduce cuiele. Deci, tot ce ai nevoie este un compresor de aer portabil cu o capacitate minimă de 2 CFM și o capacitate a rezervorului de 2 până la 6 galoane.

Are consumabile incluse?

Pistoalele pneumatice de cuie sunt utilizate pentru construcția și reparația paleților, confecționarea cutiilor de lemn pentru export, lucrări generale în construcții, construcția gardului de lemn. Acestea vin împreună cu consumabile, precum cuiele în rolă sudate la un unghi de 15⁰ grade.

Ce putere are?

Acestea sunt alimentate de presiunea aerului de la un compresor mic. Când un cui este tras, o supapă se deschide în instrument și aerul umple un cilindru. Un piston din cilindru se mișcă rapid în jos, conducând cuiul din fața acestuia în materialul de la vârful pistolului.

Pentru ce tip de lucrări sunt recomandate?

Un pistol pneumatic de cuie este un tip de instrument folosit pentru a introduce cuiele în lemn sau în orice alt tip de material. Un pistol pneumatic este utilizat pentru proiecte mai mari, cum ar fi garduri, învelirea acoperișului, pardoseala și (desigur) înrămare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cel mai bun Kit de Încălzire în Pardoseala pentru Casă (120-140mp)
Pachete complete de încălzire în pardoseală pentru case de 120-150mp

Alege un kit complet de încălzire în pardoseală care conține fix atâtea materiale și componente de câte ai nevoie pentru suprafața casei tale. Producători de calitate.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe