Cel Mai Bun Pistol Electric De Vopsit

Cel mai bun pistol electric de vopsit

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un pistol electric de vopsit?

Mai știi vremurile când se vopsea cu pensula sau bidineaua? Din fericire, acele vremuri au trecut, iar oamenii muncesc mult mai puțin acum. Atunci unei persoane îi lua ore bune să vopsească un gard de întindere mare sau anumite ferestre sau uși din lemn.

Acum tehnologia a avansat și fabricile au venit cu opțiuni să simplifice viața oamenilor cât mai mult pentru a depune cât mai puțin efort posibil. O astfel de opțiune îndrăzneață este pistolul electric de vopsit care te scutește de o grămadă de muncă și îți redă timpul înapoi pentru a-l petrece cu familia ta.

Pistolul electric de vopsit are o mulțime de avantaje: vopsești rapid și bine cu el, nu mai trebuie să amesteci constant în vopsea, nu îți mai curge vopseaua de pe obiectul vopsit, are un debit constant și vopsește cu același strat de vopsea fiecare centimetru pătrat.

Nu mai ai nevoie de mai multe pensule pentru a termina o treabă, iar părul pensulelor nu îți mai ajunge pe gard sau ferestre pentru că aici nu se descompune nimic în proces.

Cel mai bun pistol electric de vopsit

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Pistol de vopsit Bosch PFS 3000-2, 650 W, 1000 ml capacitate rezervor, 300 ml/min capacitate pompare, sistem SDS

 • Sistem SDS
 • Rezervor de 1 litru
 • Carcasa compactă
 • Curea de umăr
 • Pulverizare ușoară a tuturor tipurilor de vopsele
Verifică prețul

Modelul beneficiază de tehnologie ALLPaint, adică oferă pulverizare ușoară a tuturor tipurilor de vopsele, precum și sistem SDS practic pentru umplere rapidă și curățare ușoară. Rezervorul de vopsea ConstantFeed este special conceput pentru alimentarea uniformă cu vopsea și în cazul lucrului deasupra capului sau aproape de sol. Carcasa compactă și cureaua de umăr sunt de mare ajutor pentru lucrul flexibil și confortabil, astfel că poți lua cu tine pistolul oriunde ai o mică lucrare ce implică vopsitul.

la buget

Pistol de vopsit electric Raider Rd-El01, 50W, 0.6 mm, 600 ml

 • Duză cu diametrul de 0,6 mm
 • Tehnologia Spraying Capacity Control
 • Rezervor cu o capacitate de 600 ml
 • Greutate totală de 1 kg
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o unealtă de vopsit lucruri în propria gospodărie, atunci pistolul de vopsit electric de la RAIDER este exact ceea ce ai nevoie. Are o putere de 50W și o capacitate de încărcare a vasului de 600ml pentru a putea vopsi cu ușurință ceea ce ai nevoie. Este dotat cu o diuză cu diametrul de 0,6mm pentru o pulverizare uniformă a vopselei. Are un design ergonomic ce permite o bună manevrare chiar și dacă ești începător. Este destul de compact, având o greutate de 1kg și se alimentează la 220V.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat de vopsit si zugravit Wagner W590 Flexio, 630W 800/1300 ml, 15 mp/6 min, debit vopsea 500 ml/min

 • Pistol detașabil
 • Debit de aer variabil
 • Turbină de mare putere
 • Pâlnie de carton
 • Valiză practică pentru transport
Verifică prețul

Nu mai vopsesc oamenii cum o făceau odată. Gata cu pensulele de odinioară! Acum ai la dispoziție un produs care o să-ți schimbe modul de vopsit. Acest produs se numește aparat de vopsit și zugrăvit care îți va ușura viața pe termen lung. Este extrem de util și te va ajuta să termini munca mult mai repede decăt ai fi făcut-o acum mult timp. Nu vei mai obosi și vei termina fără efort. Cu un design modern și atractiv, este un produs extrem de ușor de folosit pe care te vei bucura că l-ai achiziționat.

vidaXL Pistol de vopsit electric cu furtun de aer, 500 W, 800 ml

 • Furtun lung
 • Presiune bună
 • 3 modele de pulverizare
 • Mâner ergonomic
 • Curea de umăr
Verifică prețul

De multe ori preferi să angajezi pe cineva pentru vopsirea diverselor suprafețe pentru că această activitate ți se pare dificilă? Cu acest pistol de vopsit electric cu furtun electric, vopsirea suprafețelor devine o joacă de copil. Pulverizarea se face eficient, puterea mare a acestui dispozitiv asigură și acoperirea eficientă a tuturor suprafețelor. Pachetul de livrare include și o cupă de măsurare a vâscozității, o curea de umăr și un ac de curățare a duzei. Debitul de aer maxim este de 600 ml/min.

Pistol Electric pentru Vopsit Evotools SG 60 EPTO 60W 800ml 647173

 • Simplu de utilizat
 • Ușor
 • Pentru orice suprafață
 • Rezervor de 800ml
 • Putere de 60W
Verifică prețul

Pistolul electric pentru vopsit Evotools este simplu de utilizat pe orice tip de suprafață pentru vopsire, lăcuire, sau chiar zugrăvire. Datorită celor două duze și implicit 2 modalități de stropire, oferă o acoperire perfectă printr-o singură aplicare, pe orice suprafață, chiar și în zonele greu accesibile. Are un sistem integrat de reglare a debitului de vopsea și îmrepună rezervorul de o capacitate de 800ml acoperă o suprafață mare. Aparatul este ușor de curățat, transportat și depozitat și are incluse multe accesorii, spre exemplu: 2 supape cu arc, cheie pentru duze.

Pistol electric de pulverizat vopsea Einhell TC-SY 500 P, 500 W, debit 550 ml/min, vas 1000 ml

 • Duză de aer reglabilă
 • Mâner ergonomic
 • 2 duze pentru diferite vâscozități
 • Ac de purificare
 • Rezervor de vopsea de 1000 ml
Verifică prețul

Acest model de pistol electric cu vopsea este ajutorul ideal pentru amatorii creativi și ambițioși. Datorită sistemului compact de ținut în mână, se potriveșe proiectelor desfășurate pe suprafețe de lucru mici și medii, este ideal pentru proiecte creative și lucrări de nivel amator. Pentru a evita acumularea murdăriei dificile, capul pulverizator este detașabil permițând curățarea rapidă și ușoară a tuturor elementelor care intră în contact cu vopseaua. Include 2 duze pentru diferite vâscozități de vopsea și lac.

Pistol de vopsit Black&Decker BDPS200, 120W, debit 6 trepte, rezervor 1200 ml

 • Rapid
 • Eficient
 • Ușor de folosit
 • Multiple trepte de debit
 • Ergonomic
Verifică prețul

Pistolul este potrivit pentru aplicațiile de vopsire a suprafețelor interioare sau exterioare, respectiv mobilă, obloane, calorifere, rame de ușă sau geam sau balustrade. Poți aplica rapid și cu efort minim grunduri, vopsele, lacuri, conservanți pentru lemn, pesticide, materiale pentru lustruit, uleiuri și lacuri auto. Cu un rezervor poți acoperi o suprafață de 6 mp. Pulverizarea se realizează fin, debitul putând fi ajustat în 6 trepte. Confortul în timpul utilizării este asigurat de construcția ergonomică și de mânerul softgrip, care nu permite alunecarea și oferă o manevrare sigură. În timpul pauzelor de lucru poți seta pulverizatorul pe poziția de „parcare”.

vidaXL Pistol electric de vopsit cu duze în 3 dimensiuni 500 W 800 ml

 • Duzr în 3 dimensiuni
 • Motor fiabil 500 W
 • Rezervor mare 800 ml
 • Greutate redusă
 • 3 moduri de șprițare
Verifică prețul

Pulverizatorul de vopsea este perfect pentru casa și gospodăria ta. Ajunge la tine echipat cu 3 duze în dimensiuni diferite, pentru diferite lucrări sau suprafețe de vopsire. Cele trei modele de pulverizare diferite sunt: jet circular, vertical și orizontal. Acestea vor acoperi eficient toată suprafața, fără pic de efort. Față de varianta clasică a vopsirii, puteți reduce astfel excesul pulverizat, consumul de materiale și poluarea mediului înconjurător. Pistolul pulverizator de vopsea are un aspect practic și plăcut și este ușor de dezasamblat și de curățat, ușor de reparat și cu piese ușor de înlocuit.

Întrebări frecvente despre pistoalele electrice de vopsit

Ce preț minim are un pistol electric de vopsit?

Dacă nu știai, poți cumpăra un pistol electric de vopsit cu prețuri accesibile cum ar fi 120 lei. În funcție de caracteristici, prețurile pot urca și mai sus. Unele pistoale de vopsit vin cu anumite accesorii care îți vor face viața mai ușoară.

Ce fel de vopsea folosește un pistol electric de vopsit?

Orice tip de vopsea care este diluată înainte de a fi pusă în pistol este ideală. Poți folosi și lacuri sau glazuri în funcție de ce obiecte ai de vopsit.

Din ce material este confecționat un pistol electric de vopsit?

Pistolul electric de vopsit este confecționat dintr-un tip de plastic rezistent care este foarte ușor de manevrat și utilizat. Seamănă cu un pistol de stropit pomii sau plantele din grădină împotriva dăunătorilor.

Ce debit are un pistol de vopsit?

Un pistol electric de vopsit are un debit maxim de 320 ml/min, suficient cât să termini rapid ce ai de vopsit și să nu regreți că ai renunțat la pensulă.

Ce putere folosește un pistol electric de vopsit?

Un pistol electric de vopsit folosește 80 W, 130 W sau chiar 500 W, după prețul pe care ești dispus să îl plătești pentru acest produs.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe