Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf

Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 136 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să cumperi un șlefuitor orbital cu aspirator de praf?

Lucrând cu lemnul, mai devreme sau mai târziu, acesta trebuie și finisat pentru a-i oferi plus valoare. După finisare putând aplica mai ușor grunduri și vopseluri adecvate. Fie că tâmplăria este activitatea ta de zi cu zi sau lucrul cu lemnul este doar un hobby pe care îl experimentezi în zilele mai libere, sigur ai ajuns la concluzia că ți-ar prinde bine un șlefuitor orbital. Iar dacă lucrezi cu el în încăperi mai mici, ar fi foarte bine să aibă și un mic aspirator de praf.

Pentru forma constructivă compactă, ergonomică, cu suprafețe softgrip mari, pentru poziții de prindere variabile și utilizare deosebit de confortabilă, îți recomandăm șlefuitoarele de la Bosch. Acestea au inclusiv un sistem de microfiltrare pentru o aspirarea eficientă a prafului.

O altă gamă de produse foarte bună este și DeWalt, având atât variante clasice cât și variante cu acumulator. Pentru un plus de confort, trebuie să ții cont ca designul mânerului să fie unul compact care să permită utilizarea cu o singură mână.

Cel mai bun șlefuitor cu aspirator de praf

Cel mai bun

Steinhaus PRO-DS850

 • Adaptor
 • Sac colector
 • Cheie hexagonală
 • Șurubelniță cu două capete
 • Mâner suplimentar
Verifică prețul

Șlefuitorul pentru pereți Steinhaus PRO-DS850 prezintă un sac colector pentru praf, pentru asigurarea că spațiul de lucru rămâne curat. Are 6 trepte de viteză, fiind ușor de reglat pentru orice suprafață și este prevăzut cu o bandă luminoasă 360 de grade cu LED. Pereții se șlefuiesc perfect datorită motorului puternic de 850W, înlăturând orice impuritate rămasă precum vopseaua sau gletul. Furtunul este protejat împotriva îndoirii, șlefuitorul având un cablu de 4 m pentru a facilita mișcarea liberă.

Premium

Makita

 • Echipată cu sac de colectare a prafului cu suport inclus
 • Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare
 • Perfect pentru lucrări profesionale
 • Se alimentează la rețeaua electrică
 • Setul conține carcasă pentru praf cu sac inclus, talpă de șlefuire și hârtie abrazivă
Verifică prețul

Mașina de șlefuit orbitală Makita BO5030 prezintă un sac de colectare și este una dintre uneltele pe care orice amator sau profesionist și-ar dori-o pentru lucrări de precizie și finețe. Având o putere de 300W și ajungând până la 12000 de rotații de minut, mânerul cauciucat conferă siguranță și confort, la uimitoarea greutate de doar 1.3 kg.Talpa pentru șlefuire este montată, asigurând calitatea lucrării, viteza benzii atingând 12.000 m/min. Setul include hârtie abrazivă, dar și o carcasă pentru praf.

la buget

Raider RDP-SRSA20

 • Are un design robust și ergonomic, care permite o utilizare confortabilă și sigură
 • Aparatul are 6 trepte de viteză
 • Aparatul este prevăzut cu extractor de praf care izolează eficient praful
 • Diametrul discului de slefuire este de 125 mm
 • Se poate folosi pentru aplicații de șlefuire ale metalelor și lemnului
Verifică prețul

Șlefuitorul orbital Raider RDP-SRSA20 Solo este o unealtă electrică destinată utilizării profesionale, pentru aplicații de șlefuire a metalelor și lemnului. Îl poți folosi și pentru îndepărtarea vopselei de pe suprafețele metalice și lemnoase. Are diametrul discului de șlefuire de 125 mm. Este prevăzut cu extractor de praf care izolează eficient praful și asigură un spațiu de lucru curat. Are un design robust și ergonomic, care permite o utilizare confortabilă și sigură. Aparatul are 6 trepte de viteză.


* Prezentare video mai jos

Slefuitor orbital DeWalt DWE6423, 280 W, 125 mm dimensiune disc, 12.000 RPM sac din material textil cu duze extractoare integrate

 • Vibrații reduse pentru a permite utilizarea prelungită
 • Port integrat de extragere a prafului ce permite conectarea directă la aspirator sau la un sistem DEWALT AirLock
 • Garnitură de protecție a întrerupătorului protejează împotriva prafului
 • Suprafețele de prindere sunt texturate și asigură maximum de confort și control în timpul utilizării
 • Sistemul de control al finisării controlează viteza talerului și micșorează defectele care apar la începutul aplicațiilor la suprafață
Verifică prețul

Motorul de 280W cu viteză variabilă între 8,000-12,000 orbite/minut asigură viteza de șlefuire ideală pentru toate materialele, iar vibrațiile reduse permit utilizarea prelungită a aparatului. Dotat cu un port integrat de extragere a prafului, acesta permite conectarea directă la aspirator sau la un system DEWALT AirLock. Suprafețele de prindere sunt texturate și asigură maximum de confort și control în timpul utilizării, iar garnitura de protecție a întrerupătorului protejează împotriva prafului. Sistemul de control al finisării decide viteza talerului și micșorează defectele la suprafață care apar la începutul aplicațiilor.

Slefuitor cu aspirator pentru pereti Detoolz, 750 W, 1600 rpm, 180 mm, LED, 6 discuri abrazive

 • Dotat cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Fie că îți construiești casă nouă, ori îți renovezi apartamentul și ai nevoie de un aparat de şlefuit cu aspirator, compania Detoolz îți vine în ajutor. Acest aparat de şlefuit este dotat cu un motor puternic de 750W, ce atinge până la 1600 rotații pe minut, iar aspiratorul asigură un mediu propice de lucru, ce nu permite prafului să se răspândească în încăpere. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și poate fi utilizat și la scară industrială, având rezistență crescută ce se observă în timp.

Masina de slefuit Bosch Advanced Orbit 18 SOLO Diam 125mm 18V (fara acumulator)

 • 1 hârtie abrazivă gran. 80
 • Cutie colectoare de praf
 • Mâner suplimentar
 • Paper Assistant
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Mașina de șlefuit multifuncțional Bosch Advanced Orbit 18 SOLO prezintă o cutie colectoare de praf, astfel încât spațiul de lucru rămâne curat permanent. Prevăzut cu un mâner suplimentar pentru un confort sporit, dar și pentru o siguranță a mișcărilor, motorul puternic atinge între 6000 și 24.000 de rotații/min, fiind o unealtă de excepție potrivită atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Hârtia abrazivă a șlefuitorului înlătură orice impurități ale materialului prelucrat, diametrul discului fiind de 125 mm.

Masina de slefuit orbitala Tolsen, 280 W, 125 mm

 • Multifuncțional
 • Putere 280 W
 • Semiprofesional
 • Pentru lemn
 • Mișcare circulară
Verifică prețul

Motorul de 280W cu viteză variabilă între 6,000-13,000 orbite/minut asigură viteza de șlefuire ideală pentru toate materialele, iar vibrațiile reduse permit utilizarea prelungita. Dotată cu un port integrat de extragere a prafului, permite conectarea directă la aspirator. Suprafețele de prindere sunt texturate pentru a asigura maximum de confort și control în timpul utilizării, pe când garnitura de protecție a întrerupătorului protejează împotriva prafului. Nu în ultimul rând, designul compact al mânerului permite utilizarea cu o singură mână a uneltei.

Întrebări despre șlefuitoarele orbitale cu aspirator de praf

Sacul șlefuitorului este reutilizabil?

Toate șlefuitoarele orbitale cu aspirator de praf au sacii de praf reutilizabili. Chiar dacă sacul este de dimensiuni reduse, poate fi golit de câte ori este necesar. În cazul în care sacul se deteriorează, trebuie schimbat cu unul compstibil cu modelul tău.

Are variator de turații?

Cum totul avansează în tehnologie și producătorii de șlefuitoare au grijă să ne facă treaba mai ușoară. Vei găsi pe piața sculelor electrice și a uneltelor atât șlefuitoare orbitale cu variator de turații, cât și fără - în funcție de buget și de nevoile tale.

Cum se prinde discul de șlefuit?

Discurile abrazive pentru șlefuitoarele orbitale au un sistem de prindere cu arici. Acest lucru face foarte facilă schimbarea lor când se tocesc sau când ai nevoie de o altă rugozitate prin simpla dezlipire de pe suport. Când schimbi discurile să ai grijă la poziționarea găurilor!

Zgomotul produs în funcționare este puternic?

Cu cât șlefuitorul este mai performant (semiprofesional sau profesional), vei avea mai multe trepte de viteză de lucru. Pentru treptele mici zgomotul făcut este asemănător cu al unei autofiletante, pe când la treptele mai mari se va apropia de cel făcut de un polizor.

Poate fi folosit la șlefuirea pietrei?

Șlefuitoarele orbitale sunt concepute pentru utilizarea în construcții și alte lucrări specifice, în domenii conexe. Prin urmare, funcția dublă - de șlefuire și aspirare este extrem de utile pentru șlefuire și nivelare pereți, tavan, însă această categorie de produse nu este destinată șlefuirii pietrei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Șurubelnițe de Precizie
Cel mai bun set de șurubelnițe de precizie

Dacă lucrezi în electronică sau pur și simplu îți place să faci mici reparații în casă, cu siguranță vei avea nevoie de o trusă de șurubelnițe de precizie. Le-am găsit pe cele mai mai bune.

Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte
Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Îți place să meșterești și îți place ordinea? Cu ajutorul unui dulap mobil pentru scule poți avea la îndemână și bine organizate toate sculele din atelier/garaj.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Acumulator
Cel mai bun fierăstrău circular cu acumulator

Mobilitatea este un criteriu important pentru fierăstrăul circular pe care-l cauți? Alege un fierăstrău circular cu acumulator și ai libertatea de a-l folosi în orice condiții.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe