Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte

Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 133 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți iei un dulap mobil pentru scule?

Organizarea este foarte importantă atât acasă cât și în munca de zi cu zi și asta pentru că e mult mai ușor să știi ce ai de făcut și de unde iei lucrurile de care ai nevoie. Și pentru că nu doar femeile sunt preocupate de ordine și organizare, există soluții și pentru bărbați. Un dulap mobil pentru scule, de exemplu, poate fi un element cheie în atelierul personal atunci când ai un proiect sau e nevoie de reparații punctuale. Un astfel de dulap vine cu multiple sertare și spații de depozitare potrivite pentru păstrarea în ordine a ustensilelor necesare în orice gospodărie.

Sertarele au chei și roți blocabile, mânere ergonomice și tăvi pentru compartimentare, așa că munca ta va fi ușurată pentru că ai acces ușor la sculele și accesoriile necesare. În plus, acestea se întrețin mai bine pentru că sunt ferite de praf sau umezeală. Un alt avantaj este că dulapul are roți cu care îl poți muta cu ușurință în orice parte a curții ori atelierului unde îți desfășori proiectul. Cele profesionale vin echipate și cu alte accesorii extrem de utile.

Dulapuri mobile bune pentru scule și unelte

Cel mai bun

Dulap inalt negru Keter XL Garage 89x54x188 cm

 • Ușor de asamblat
 • Poate fi încuiat cu lacăt
 • Picioare reglabile
 • Mânere ergonomice
 • Rafturi ajustabile cu profile metalice
Verifică prețul

Dulapul înalt negru Keter XL Garage 89x54x188 cm este o soluție de depozitare practică, un dulap foarte mare conceput pentru organizarea sculelor și obiectelor de lucru din garaj ce îmbină designul, inovația și funcționalitatea cu standardele de înaltă calitate. Dulapul este realizat din polipropilenă, material care nu se deteriorează, nu se decolorează și este rezistent la condițiile atmosferice nefavorabile, raze UV si murdărie, în timp ce obiectele depozitate rămân în stare excelentă. Se poate amplasa atât în interior, cât și în exterior, în garaj, gradină sau terasă.

la buget

Dulap scule HBM

 • Sertare cu glisiere pe role
 • Burete anti-alunecare în fiecare tavă
 • închidere centralizată
 • Mâner robust
 • 2 rotile cu frâne
Verifică prețul

Dulapul este destinat păstrării și organizării sculelor din gospodăria ta. Este un model ușor de integrat în locuință, în orice conformație a spațiului. Are 7 sertare încăpătoare și rezistente, cu glisiere pe role, burete anti-alunecare în fiecare tavă precum și închidere centralizată. Este ușor de transportat dintr-o parte în alta cu ajutorul roților, dintre care 2 sunt cu frâne dar și a mânerului robust. Dulapul vine echipat și cu 2 chei, pentru a putea păstra în siguranță setul de ustensile și piese.

Premium

Beta Tools Cărucior pliabil scule C27S-O, oțel, portocaliu, 027000201

 • Rezistență crescută
 • Compact
 • Simplu de utilizat
 • Dotat cu încuietori
 • Spațios
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de un cărucior în care să îți depozitezi și transporți mai ușor sculele, tocmai ce îți oferim una. Avem pentru tine un cărucior pliabil de scule pe care îl poți depozita undeva la fel de ușor pe cât îl poți desface și utiliza. Este durabil și arată excelent. Sculele tale vor fi în siguranță în acest cărucior și vor arăta bine pentru oricine el va vedea. Nu spune că nu te-ai gândit până acum la un astfel de cărucior! Cu designul său modern, se va potrivit de minune în locuința ta!

Dulap scule profesional VOREL echipat 177 buc, 6 sertare

 • Fabricat din metal rezistent
 • Ușor de transportat
 • Conține 6 sertare
 • Susține până la 150 kg
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dulapul de scule echipat marca VOREL cu șase sertare include 177 instrumente special selectate. Profile din tablă de oțel dublu, închidere centralizată și o închidere pentru fiecare sertar. Dulapul are amortizoare pentru colțuri pentru a proteja împotriva deteriorarii accidentale, cum ar fi lovirea de caroserie. Masa din polipropilenă, poate rezista la sarcina de 150 kg. Avantaje: antialunecare, închidere centralizată, perforația universală, sertare de blocare, amortizoare la colțuri, roți de cauciuc cu frână, 177 instrumente brand Vorel.

Dulap pentru scule 5 sertare, 680 x 460 x 825 mm TOPEX 79R501

 • Corp din oțel
 • Sistem de închidere centralizat
 • Blatul este acoperit cu cauciuc
 • Prezintă ghidaj pe bile
 • Sistem de blocare al roților
 • Maner lateral
Verifică prețul

Topex dulap pentru atelier cu dimensiuni de 680 x 460 x 825 mm. Dulapul are 5 sertare practice pentru unelte, care pot fi închise cu o încuietoare centrală. Toate sertarele sunt practice, cu ghidaje pe bile pentru funcționare îndelungată, fluidă și fiabilă. Suprafața blatului de lucru este acoperită cu o căptușeală din cauciuc, rezistentă la ulei și grăsime. Sistemul de transportare cu patru roți rotative este echipat suplimentar cu o frână. Capacitate de încărcare 280 kg. Dulapul este echipat cu un mâner pentru un transport ușor.

HomCom Cărucior scule  pentru Atelier cu Sertar Negru și Portocaliu 61.5 x 33 x 76cm

 • Rezistență crescută
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Design ergonomic
 • Simplu de instalat
 • Spațios
Verifică prețul

Poate nu te-ai gândit până acum, dar un cărucior de cărat sculele ți-ar ușura viața. Noi ne-am gândit cum să îți facem viața mai ușoară și mai elegantă în același timp. De aceea, îți oferim un cărucior de cărat sculele care să arate bine, dar să își facă și treaba. Arată suficient de bine să îl confunzi cu un dulap de machiaj sau ceva similar, dar este destinat utilizării de către bărbați, nu femei. Mai mult, pentru a-ți știi prețioasele scule în siguranță, îl poți și încuia. Este foarte ușor de folosit și extrem de sigur.

Întrebări despre dulapurile mobile pentru scule

Ce greutate poate susține?

Dulapurile mobile pentru scule sunt construcții solide menite să reziste sub greutatea unu număr mare de ustensile. Fiecare sertar poate susține până la 25 kg, iar în total un astfel de dulap poate susține chiar și greutatea de 850 kg. Totul dispus după necesitățile utilizatorului.

Are și suport pentru compartimentare?

Dulapurile mobile pentru scule oferă multiple posibilități de organizare și păstrare a ustensilelor. Asta cu ajutorul sertarelor care se deschid 100% dar și a suporturilor și șabloanelor montate în anumite compartimente. Tu trebuie doar să verifici conformația de care ai nevoie.

Ce sistem de închidere are?

Majoritatea dulapurilor pentru scule vin cu închidere centralizată, cu cheie dar și cu fermoar sau alte sisteme în funcție de structura, numărul sertarelor dar și necesitățile pe care le are utilizatorul. Majoritatea vin cu cheile incluse, dar e bine să verifici acest aspect.

Are și unelte incluse?

Majoritatea dulapurilor de scule vin fără scule, dar cu accesorii pentru o bună organizare. Totuși, dulapurile profesionale destinate meșterilor și specialiștilor vin echipate cu o mulțime de piese, scule și accesorii potrivite oricărui proiect de reparații sau constucții.

Din ce material este construit?

Aceste dulapuri sunt construite din materiale rezistente precum oțel sau aluminiu rezistent. Acestea trebuie să fe construcții solide care pot susține o greutate totală a sculelor și ustensilelor de până la 850 kg, distribuită pe fiecare sertar în medie cu 25 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Scară Telescopică Multifuncțională
Cea mai bună scară telescopică multifuncțională

Dacă stai la casă, cu siguranță ai nevoie de o scară care să te ajute la micile lucrări de întreținere. O scară telescopică este alegerea ideală deoarece ocupă foarte puțin spațiu și poate fi mărită fix pentru înălțimea de care ai nevoie.

Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe