MATHAUS. Campanie Raionul Ofertelor, 8-14 iunie. Vezi detalii
Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte

Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 133 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți iei un dulap mobil pentru scule?

Organizarea este foarte importantă atât acasă cât și în munca de zi cu zi și asta pentru că e mult mai ușor să știi ce ai de făcut și de unde iei lucrurile de care ai nevoie. Și pentru că nu doar femeile sunt preocupate de ordine și organizare, există soluții și pentru bărbați. Un dulap mobil pentru scule, de exemplu, poate fi un element cheie în atelierul personal atunci când ai un proiect sau e nevoie de reparații punctuale. Un astfel de dulap vine cu multiple sertare și spații de depozitare potrivite pentru păstrarea în ordine a ustensilelor necesare în orice gospodărie.

Sertarele au chei și roți blocabile, mânere ergonomice și tăvi pentru compartimentare, așa că munca ta va fi ușurată pentru că ai acces ușor la sculele și accesoriile necesare. În plus, acestea se întrețin mai bine pentru că sunt ferite de praf sau umezeală. Un alt avantaj este că dulapul are roți cu care îl poți muta cu ușurință în orice parte a curții ori atelierului unde îți desfășori proiectul. Cele profesionale vin echipate și cu alte accesorii extrem de utile.

Dulapuri mobile bune pentru scule și unelte

Cel mai bun

Dulap inalt negru Keter XL Garage 89x54x188 cm

 • Ușor de asamblat
 • Poate fi încuiat cu lacăt
 • Picioare reglabile
 • Mânere ergonomice
 • Rafturi ajustabile cu profile metalice
Verifică prețul

Dulapul înalt negru Keter XL Garage 89x54x188 cm este o soluție de depozitare practică, un dulap foarte mare conceput pentru organizarea sculelor și obiectelor de lucru din garaj ce îmbină designul, inovația și funcționalitatea cu standardele de înaltă calitate. Dulapul este realizat din polipropilenă, material care nu se deteriorează, nu se decolorează și este rezistent la condițiile atmosferice nefavorabile, raze UV si murdărie, în timp ce obiectele depozitate rămân în stare excelentă. Se poate amplasa atât în interior, cât și în exterior, în garaj, gradină sau terasă.

Premium

TSG 10-158

 • Contine: 158 scule în 10 module OSC
 • Capacitate servantă: 18 module
 • Sarcină maximă admisă pe sertar: 25 kg
 • Structura din tablă de 6 mm vopsită in câmp electrostatic
 • 6 sertare culisante pe glisiere cu bile, deschiderea sertarelor 100%
Verifică prețul

Acest dulap este unul complet, ce conține 158 de piese în 10 module OSC, cu o capacitate a servantei de 18 module, o sarcină maximă admisă pe sertar de 25 kg și o sarcină totală admisă de 850 kg. Dulapul oferă posibilitatea de etichetare privind componența de scule pe fiecare sertar, pentru ca ție să îți fie foarte simplu să te organizezi și să faci propriul flux. În plus dulapul este echipat cu 4 roți din care 2 pivotante cu sistem de blocare dar și închidere centralizată. Este ideal pentru service-uri auto ori ateliere de reparații-mentenanță.

Cel mai bun

Dulap scule HBM

 • Sertare cu glisiere pe role
 • Burete anti-alunecare în fiecare tavă
 • închidere centralizată
 • Mâner robust
 • 2 rotile cu frâne
Verifică prețul

Dulapul este destinat păstrării și organizării sculelor din gospodăria ta. Este un model ușor de integrat în locuință, în orice conformație a spațiului. Are 7 sertare încăpătoare și rezistente, cu glisiere pe role, burete anti-alunecare în fiecare tavă precum și închidere centralizată. Este ușor de transportat dintr-o parte în alta cu ajutorul roților, dintre care 2 sunt cu frâne dar și a mânerului robust. Dulapul vine echipat și cu 2 chei, pentru a putea păstra în siguranță setul de ustensile și piese.

Servanta mobila pentru scule TSG5 BLACKLINER 6 766×677×460×993

 • Șase sertare culisante
 • Capacitate maximă : 850 kg
 • Sertare cu închidere centralizată
 • Structură din tablă de 6 mm
 • Capacitate : 3 module per sertar
Verifică prețul

Acest dulap mobil pentru scule conține 6 sertare culisante, foarte încăpătoare, pe mai multe dimensiuni astfel ca tu să îți poți crea propria ordine și a o putea menține fără efort. Sarcina maximă pe care o poate susține dulapul în stare statică este de 850 kg, iar fiecare sertar poate susține 25 kg. Sertarele au blocaj pentru împiedicarea deschiderii accidentale în timpul deplasării, iar deblocarea se face printr-o simplă acționare asupra mânerului. Sertarele se deschid 100% și se pot închide cu cheie.

Dulap Scule MOB-IUS MOB TSG-129 OSC 129 Scule

 • Dulap modern cu scule
 • Este mobil și manevrabil, fiind pe rotițe
 • Are șase sertare
 • Prezintă accesorii adiționale
 • Are zgomot redus, în caz de mișcare
Verifică prețul

Bancul de lucru pentru scule are o structură compactă și robustă, realizat din materiale de calitate. Reprezintă accesoriul ideal de lucru, extrem de utilizat în orice tip de mediu industrial sau casnic. Acesta asigură un plan de lucru în care se lucrează, fiind avantajoș pentru ordine, spațiu dar și eficiență sporită. Acest banc de scule are diferite lăcașuri, pe nivele și sertare, special construite pentru scule și materiale auxiliare necesare oricărui service sau atelier. Astfel, este un aliat de nadejde și își merită banii fără dar și poate.

Dulap scule profesional VOREL echipat 177 buc, 6 sertare

 • Fabricat din metal rezistent
 • Ușor de transportat
 • Conține 6 sertare
 • Susține până la 150 kg
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dulapul de scule echipat marca VOREL cu șase sertare include 177 instrumente special selectate. Profile din tablă de oțel dublu, închidere centralizată și o închidere pentru fiecare sertar. Dulapul are amortizoare pentru colțuri pentru a proteja împotriva deteriorarii accidentale, cum ar fi lovirea de caroserie. Masa din polipropilenă, poate rezista la sarcina de 150 kg. Avantaje: antialunecare, închidere centralizată, perforația universală, sertare de blocare, amortizoare la colțuri, roți de cauciuc cu frână, 177 instrumente brand Vorel.

Dulap pentru scule 5 sertare, 680 x 460 x 825 mm TOPEX 79R501

 • Corp din oțel
 • Sistem de închidere centralizat
 • Blatul este acoperit cu cauciuc
 • Prezintă ghidaj pe bile
 • Sistem de blocare al roților
 • Maner lateral
Verifică prețul

Topex dulap pentru atelier cu dimensiuni de 680 x 460 x 825 mm. Dulapul are 5 sertare practice pentru unelte, care pot fi închise cu o încuietoare centrală. Toate sertarele sunt practice, cu ghidaje pe bile pentru funcționare îndelungată, fluidă și fiabilă. Suprafața blatului de lucru este acoperită cu o căptușeală din cauciuc, rezistentă la ulei și grăsime. Sistemul de transportare cu patru roți rotative este echipat suplimentar cu o frână. Capacitate de încărcare 280 kg. Dulapul este echipat cu un mâner pentru un transport ușor.

Întrebări despre dulapurile mobile pentru scule

Ce greutate poate susține?

Dulapurile mobile pentru scule sunt construcții solide menite să reziste sub greutatea unu număr mare de ustensile. Fiecare sertar poate susține până la 25 kg, iar în total un astfel de dulap poate susține chiar și greutatea de 850 kg. Totul dispus după necesitățile utilizatorului.

Are și suport pentru compartimentare?

Dulapurile mobile pentru scule oferă multiple posibilități de organizare și păstrare a ustensilelor. Asta cu ajutorul sertarelor care se deschid 100% dar și a suporturilor și șabloanelor montate în anumite compartimente. Tu trebuie doar să verifici conformația de care ai nevoie.

Ce sistem de închidere are?

Majoritatea dulapurilor pentru scule vin cu închidere centralizată, cu cheie dar și cu fermoar sau alte sisteme în funcție de structura, numărul sertarelor dar și necesitățile pe care le are utilizatorul. Majoritatea vin cu cheile incluse, dar e bine să verifici acest aspect.

Are și unelte incluse?

Majoritatea dulapurilor de scule vin fără scule, dar cu accesorii pentru o bună organizare. Totuși, dulapurile profesionale destinate meșterilor și specialiștilor vin echipate cu o mulțime de piese, scule și accesorii potrivite oricărui proiect de reparații sau constucții.

Din ce material este construit?

Aceste dulapuri sunt construite din materiale rezistente precum oțel sau aluminiu rezistent. Acestea trebuie să fe construcții solide care pot susține o greutate totală a sculelor și ustensilelor de până la 850 kg, distribuită pe fiecare sertar în medie cu 25 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică cu Impact
Cea mai bună surubelniță electrică cu impact

O șurubelniță electrică cu impact te va ajuta să scoți mai ușor șuruburile înțepenite care nu pot fi scoase cu o mașină de înșurubat clasică. Alege acest tip de model, diferența de preț fiind foarte mică.

Cel mai bun Aparat Electric de Gravat (pentru amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cel mai bun Pistol de Lipit cu Fludor
Cel mai bun pistol de lipit cu fludor

Ai ca pasiune electronica și îți dorești să poți face mici reparații acasă? Cel mai probabil ai nevoie în micul tău atelier și de un pistol de lipit bun. Uite care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Scară Telescopică Multifuncțională
Cea mai bună scară telescopică multifuncțională

Dacă stai la casă, cu siguranță ai nevoie de o scară care să te ajute la micile lucrări de întreținere. O scară telescopică este alegerea ideală deoarece ocupă foarte puțin spațiu și poate fi mărită fix pentru înălțimea de care ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe