Cea Mai Bună Scară Telescopică Multifuncțională

Cea mai bună scară telescopică multifuncțională

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 70 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi o scară telescopică multifuncțională

O scară telescopică multifuncțională poate fi ajutorul tău de nădejde când vine vorba de mici lucrări de amenajare sau reparații la tine acasă. Sunt concepute pe mai multe dimensiuni astfel încât să acopere necesitătile raportate la spațiu, dar și foarte rezistente pentru folosință îndelungată. Scara telescopică poate fi folosită ca atare sau extinsă, caz în care poți ajunge chiar și până la înălțimi de peste 10 m. Avantajul este că odată strânsă nu va pcupa mult spațiu, dar va fi și foarte ușor de transportat.

Modelele mai complexe, cu mai multe tronsoane, vor veni echipate și cu chingi care să mențină distanța optimă între tronsoane dar și cu manșoane din plastic, care acoperă capătul inferior al picioarelor, oferind aderență bună pe pardoseală. O scară din aluminiu, la un preț bun, modernă și rezistentă, se numără printre uneltele esențiale, atât pentru uzul casnic, cât mai ales pentru meșterii care se ocupă de amenajări interioare și exterioare, instalații electrice sau reparații și renovări.

Cea mai bună scară telescopică multifuncțională

Cel mai bun

Aluminiu, 3 lungimi

În stare pliată nu ocupă mult spațiu, deci o poți depozita în garaj, atelier, dar și în casă langă dulap, spre exemplu, sau sub pat. Este concepută dintrun material puternic, totuși ușor, astfel încât și doamnele să o poată utiliza cu ușurință în gospodărie sau la curățare. Greutatea maximă suportată este de 150 kg, are structura stabilă cu talpă antiderapantă. Este ușor de deschis și reglat la pentru o utilizare simplă, fără efort .
Verifică prețul

Această scară telescopică este o alegere excelentă pentru acasă dar poate fi ideala și pentru meșteri, profesioniști.

la buget

Scara telescopica de lucru Timeless Tools, din aluminiu, lungime 2,6 metri, 8 trepte

În stare pliată nu ocupă mult spațiu, scara putând fi depozitată în garaj, atelier sau acasă, lângă un dulap sau sub pat. Greutatea maximă suportată este de 150 kg, iar scara are structură stabilă cu talpă antiderapantă. Este ușor de deschis și reglat la înălțimea necesară pentru o utilizare ușoară și poate fi pliaă cu ușurință.  .
Verifică prețul

Scara telescopică de lucru Timeless Tools, din aluminiu, lungime 2,6 metri, 8 trepte. Această scară telescopică este ideală atât pentru acasă dar și pentru deplasări.

Premium

Scara telescopica vopsita 4.4 m Ztrust

Va fi partenerul ideal, pe care îl poți lua cu tine inclusiv atunci când trebuie să te deplasezi, întrucât este extrem de practică, compactă, ușor de transportat, dar și de depozitat. Suportă maxim 100 de kilograme, iar înălțimea maximă la care ajunge este de 4. 4 m. Este confecționată din aluminiu, fiind astfel ușoară, cântărind mai puțin de 12 kg. Scara are 15 trepte, iar distanța dintre acestea este de 0. 3m.
Verifică prețul

Scara telescopică vopsită Ztrust este indispensabilă oricărei gospodării, pentru lucrări mai mici sau mai mari.

Scara telescopica din aluminiu cu 2 tronsoane Strend Pro Telescop22 inaltime 3 m sk-251250

Scara este solidă și rezistentă, greutatea maximă suportată este de 150 kg. Este construită din aluminiu, înălțimea scării este de 78 cm (în stare pliată), înălțimea maximă este de 300 cm, lățimea este de 47 cm, nr. trepte 10 tronson mare, 8 tronson mic, greutate scară 16 kg, scara este prevăzută la bază cu suporți anti-alunecare.
Verifică prețul

Scara telescopică din aluminiu, cu 2 tronsoane, dimensiune maximă de 3 m. Este ideală și pentru lucrul în locații îndepărtate, datorită ușurinței cu care aceasta se poate transporta la orice lucrare.

Scara de Aluminiu Telescopica, pana la 3.2M si 150Kg, Argintiu

Este ideală și pentru lucrul în locații îndepărtate, datorită ușurinței cu care aceasta se poate transporta la orice lucrare, fiind perfectă pentru ori tip de lucrare hobby / semiprofesional. Scara este solidă și rezistentă, greutatea maximă suportată fiind de 150 kg. Este construită din aluminiu, înălțimea scării este de 81 cm (în stare pliată), înălțimea maximă este de 320 cm, lățimea este de 47 cm, nr. trepte 11, greutate scară 8. 6 kg, iar ambalată are dimensiunile: Lxlxh 81x50x10 cm.
Verifică prețul

Scara telescopică din aluminiu, argintie, dimensiune maximă de 3. 2 m.

Întrebări despre scările telescopice multifuncționale

Ce elemente se siguranță are?

O scară telescopică multifuncțională poate avea suporți la bază din material anti-derapant, sistem de lock-in (fixare) în mai multe puncte, sistem special de extindere/strângere care nu permite accidentarea mâinilor ori picioarelor atunci când este utilizată.

Din câte segmente este compusă?

O scară telescopică multifuncțională poate să fie compusă din 2-3 secvente. Aceasta are înălțimea variabilă și extensibilă, fiind versatilă prin faptul că aceasta se poate extinse ori folosi în stare pliată. Utilizarea și depozitarea acesteia se realizează foarte ușor!

Ce greutate suportă?

Fabricate din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, scările sunt ușor de transportat și de încredere. Datorită designului scării, puteți intra în siguranță în spații mai mici. Greutatea maximă este de 150 kg, iar picioarele antiderapante asigură stabilitatea printr-un contact sigur cu solul.

Din ce este construită?

Scările telescopice sunt construite din trepte, balamale și tronsoane și, la unele modele, mai putem identifica sisteme de închidere/deschidere, iar în dependență de producător și model, scările telescopice multifuncționale pot fi din aluminiu sau crom.

La ce înălțime poate ajunge?

Scările telescopice din aluminiu sunt realizate din aluminiu WCS ușor și sunt extensibile până la 380 cm. Înălțimea de lucru atinge până la 5 metri. Datorită principiului telescopic, scările sunt versatile și ușor de depozitat. Scările au, de asemenea, picioare antiderapante.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf
Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Îți place să lucrezi curat în procesul de șlefuire? Scapă de praf cu ajutorul unui șlefuitor orbital cu aspirator de praf inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe