De ce să-ți cumperi o scară telescopică multifuncțională

O scară telescopică multifuncțională poate fi ajutorul tău de nădejde când vine vorba de mici lucrări de amenajare sau reparații la tine acasă. Sunt concepute pe mai multe dimensiuni astfel încât să acopere necesitătile raportate la spațiu, dar și foarte rezistente pentru folosință îndelungată. Scara telescopică poate fi folosită ca atare sau extinsă, caz în care poți ajunge chiar și până la înălțimi de peste 10 m. Avantajul este că odată strânsă nu va pcupa mult spațiu, dar va fi și foarte ușor de transportat.

Modelele mai complexe, cu mai multe tronsoane, vor veni echipate și cu chingi care să mențină distanța optimă între tronsoane dar și cu manșoane din plastic, care acoperă capătul inferior al picioarelor, oferind aderență bună pe pardoseală. O scară din aluminiu, la un preț bun, modernă și rezistentă, se numără printre uneltele esențiale, atât pentru uzul casnic, cât mai ales pentru meșterii care se ocupă de amenajări interioare și exterioare, instalații electrice sau reparații și renovări.

Cea mai bună scară telescopică multifuncțională

1. Ztrust 4.4 m PREMIUM

Scară multifuncțională telescopică din aluminiu, vopsită, Ztrust 4.4 m. Se poate utiliza ca scară dublă sau rezemată și este ușor de transportat și folosit, atât la interior cât și la exterior. În conformitate cu directiva EN131, suportă o greutate a utilizatorului de până la 150 kg. Scara este construită din aluminiu, înălțimea minimă este de 0,91 m (în stare pliată), înălțimea maximă este de 4,40 m, nr. trepte 2x7, înălțime între trepte 0,3 m, greutatea scării este de 14,9 kg și are dimensiunile (ambalată): 0,97x0,17x0,50 m

2. Aluminiu, 3 lungimi BEST CHOICE

Această scară telescopică este o alegere excelentă pentru acasă dar poate fi ideala și pentru meșteri, profesioniști. În stare pliată nu ocupă mult spațiu, deci o poți depozita în garaj, atelier, dar și în casă langă dulap, spre exemplu, sau sub pat. Este concepută dintrun material puternic, totuși ușor, astfel încât și doamnele să o poată utiliza cu ușurință în gospodărie sau la curățare. Greutatea maximă suportată este de 150 kg, are structura stabilă cu talpă antiderapantă. Este ușor de deschis și reglat la pentru o utilizare simplă, fără efort

3. Kruger 1.6-3.2m LA BUGET

Scară telescopică din aluminiu, cu 2 tronsoane, 5+5 trepte, KRUGER. Are incorporate sistemul de închidere cu amortizare "soft close" pentru utilizarea în siguranță, este ușor de transportat și folosit, atât la interior cât și la exterior. În conformitate cu directiva EN131, suportă o greutate a utilizatorului de până la 150 kg. Scara este construită din aluminiu, înălțimea minima este de 0,81 m (în stare pliată), înălțimea maximă este de 3,2 m, lățimea este de 0,47 m, nr. trepte 5+5, înălție între trepte 30 cm, greutate scară 12 kg.

4. Scara telescopica din aluminiu cu 2 tronsoane Strend Pro Telescop22 inaltime 3 m sk-251250

Scara telescopică din aluminiu, cu 2 tronsoane, dimensiune maximă de 3 m. Este ideală și pentru lucrul în locații îndepărtate, datorită ușurinței cu care aceasta se poate transporta la orice lucrare. Scara este solidă și rezistentă, greutatea maximă suportată este de 150 kg. Este construită din aluminiu, înălțimea scării este de 78 cm (în stare pliată), înălțimea maximă este de 300 cm, lățimea este de 47 cm, nr. trepte 10 tronson mare, 8 tronson mic, greutate scară 16 kg, scara este prevăzută la bază cu suporți anti-alunecare.

5. Scara de Aluminiu Telescopica, pana la 3.2M si 150Kg, Argintiu

Scara telescopică din aluminiu, argintie, dimensiune maximă de 3.2 m. Este ideală și pentru lucrul în locații îndepărtate, datorită ușurinței cu care aceasta se poate transporta la orice lucrare, fiind perfectă pentru ori tip de lucrare hobby / semiprofesional. Scara este solidă și rezistentă, greutatea maximă suportată fiind de 150 kg. Este construită din aluminiu, înălțimea scării este de 81 cm (în stare pliată), înălțimea maximă este de 320 cm, lățimea este de 47 cm, nr. trepte 11, greutate scară 8.6 kg, iar ambalată are dimensiunile: Lxlxh 81x50x10 cm

6. Scara cu articulatie Alverosal din 4 tronsoane profesionala Forte Plus 4 x 3 3.5 m

La un moment dat toată lumea are nevoie de o scară telescopică din aluminiu, cu articulație, fie că este vorba de schimbarea unui bec de la o lustră foarte ridicată, sau pentru curățarea anuală a frunzelor din jgheaburile casei tale. Scara cu articulație Alverosal este alcătuită din 4 tronsoane, realizate din materiale de calitate, foarte solide pentru că nimic nu se mai înfricoșător decât ideea de a fi la doi metri deasupra solului pe o scară slabă și instabilă. Se poate transporta foarte ușor, pentru că se pliază, în plus sistemul de pliat ajută la ajustarea înălțimii maxime.

7. Scara telescopica vopsita 4.4 m Ztrust

Scara telescopică vopsită, dimensiune de 4.4 m Ztrust, este ideală și pentru lucrul în locații îndepărtate, datorită ușurinței cu care aceasta se poate transporta la orice lucrare. Scara este inclusiv solidă și rezistentă, greutatea maximă suportată fiind de 150 kg, conform certificatului EN131. Este construită din aluminiu și prezintă înăltțme minimă (A) 0,92 m, înălțime maximă (B) 4,4 m, înălțime între trepte 0,3 m, nr. trepte 15, greutate scară 11,8 kg, iar ambalată are dimensiunile: 0,94x0,50x0,10 m

8. Scara telescopica de lucru Timeless Tools, din aluminiu, lungime 2,6 metri, 8 trepte

Scara telescopică de lucru Timeless Tools, din aluminiu, lungime 2,6 metri, 8 trepte. Această scară telescopică este ideală atât pentru acasă dar și pentru deplasări. În stare pliată nu ocupă mult spațiu, scara putând fi depozitată în garaj, atelier sau acasă, lângă un dulap sau sub pat. Greutatea maximă suportată este de 150 kg, iar scara are structură stabilă cu talpă antiderapantă. Este ușor de deschis și reglat la înălțimea necesară pentru o utilizare ușoară și poate fi pliaă cu ușurință.


Întrebări despre scările telescopice multifuncționale

Ce elemente se siguranță are?

O scară telescopică multifuncțională poate avea suporți la bază din material anti-derapant, sistem de lock-in (fixare) în mai multe puncte, sistem special de extindere/strângere care nu permite accidentarea mâinilor ori picioarelor atunci când este utilizată.

Din câte segmente este compusă?

O scară telescopică multifuncțională poate să fie compusă din 2-3 secvente. Aceasta are înălțimea variabilă și extensibilă, fiind versatilă prin faptul că aceasta se poate extinse ori folosi în stare pliată. Utilizarea și depozitarea acesteia se realizează foarte ușor!

Ce greutate suportă?

Fabricate din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, scările sunt ușor de transportat și de încredere. Datorită designului scării, puteți intra în siguranță în spații mai mici. Greutatea maximă este de 150 kg, iar picioarele antiderapante asigură stabilitatea printr-un contact sigur cu solul.

Din ce este construită?

Scările telescopice sunt construite din trepte, balamale și tronsoane și, la unele modele, mai putem identifica sisteme de închidere/deschidere, iar în dependență de producător și model, scările telescopice multifuncționale pot fi din aluminiu sau crom.

La ce înălțime poate ajunge?

Scările telescopice din aluminiu sunt realizate din aluminiu WCS ușor și sunt extensibile până la 380 cm. Înălțimea de lucru atinge până la 5 metri. Datorită principiului telescopic, scările sunt versatile și ușor de depozitat. Scările au, de asemenea, picioare antiderapante.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe