De ce este utilă o mașină electrică de desfundat țevi?

O mașină electrică de desfundat țevi cu design portabil, poate fi ușor de utilizat, capabilă să ruleze 3 dimensiuni diferite de cablu. Ideală pentru chiuvete, dușuri și drenuri de podea, mașina de canalizare are un comutator pentru un control simplu al motorului. Ideală atât pentru profesioniști, cât și începători, mașina este portabilă și ușoară. Un ambreiaj de cablu unic, cu acțiune instantanee, maximizează controlul operatorului; utilizatorul trage mânerul în jos pentru a roti cablul și când mânerul este eliberat, cablul se oprește instantaneu.

Mașina este echipată cu un motor reversibil de 1/6 cai putere cu un sistem electric împământat, care rotește cu ușurință cablul de curățare a scurgerii la aproximativ 400 RPM. Ca o măsură preventivă solidă, liniile de canalizare trebuie curățate o dată la optsprezece până la douăzeci și două de luni. Dacă locuința ta a întâmpinat probleme frecvente cu liniile de canalizare, se recomandă să utilizezi o mașină electrică de desfundat țevi pentru a rezolva problema.

Cea mai bună mașină de curățat țevi

1. Dispozitiv pentru desfundat tevi cu avans automat Ridgid Power Spin BEST CHOICE

RIDGID Power Spin este instrumentul perfect pentru a curăța canalele de scurgere blocate la un preț economic. Designul său versatil oferă posibilitatea de a utiliza șnecul rotind manual cablul șnecului de scurgere în și din scurgere sau de a utiliza un burghiu cu viteză variabilă (nu este inclus) pentru a accelera rotația de până la 500 RPM pentru o putere suplimentară. Power Spin dispune de tehnologie de alimentare automată cu un cablu Maxcore care se autoalimentează în canalul de scurgere, astfel încât mâiniletale să nu fie nevoite să atingă cablul.

Video Dispozitiv pentru desfundat tevi cu avans automat Ridgid Power Spin
Opțiuni cheie
 • Profesional
 • Material oțel
 • Greutate 2 kg
 • Pentru țevi de canalizare
 • Diametru spirală 6,3 mm

2. Aparat de desfundat țevi Drain Jet LA BUGET

Cea mai rapidă soluție este mașina de țevi ReFresh, care este un pistol cu trei capete de presiune care poate drena chiuvete și toalete. Pompa folosește presiunea aerului pentru a îndepărta blocurile alimentare sau blocurile formate din resturi menajere. Reziduurile alimentare, depunerile de grăsimi, smocurile de păr sau alte impurități pot înfunda canalele și pot provoca diverse consecințe neplăcute pentru familia ta. Echipamentele anti-înfundare sunt în general foarte scumpe, iar soluțiile chimice pot afecta materialele de producție. Drain Jet este un dispozitiv care utilizează presiunea aerului pentru a scoate dopul.

Video Aparat de desfundat țevi Drain Jet
Opțiuni cheie
 • Facil în utilizare
 • Design plăcut
 • Eficient
 • Calitate ridicată
 • Dimensiuni reduse

3. vidaXL Mașină curățare țevi, 250 W, 12,5 x 16 mm, 4,5 m x 9,5 mm PREMIUM

Dispozitivul pentru curățat țevi este unul foarte puternic și vine echipat cu spirale pe diferite dimensiuni dar și un set complet de capete pentru foraj ce îți permit să cureți mecanic conductele și să elimini blocajele. Sistemul de curățare a scurgerilor este adecvat atât pentru uz profesional, cât și pentru gospodărie, fără aditivi chimici. Magazia adaptor cu spirală este apotrivită scurgerilor curbate multiplu sau pentru țevi cu diametru mic. Setul cu spirale conține trei spirale parțiale care pot fi combinate cu cuplajul în formă de T. Datorită coșului pentru spirale, setul poate fi depozitat și transportat cu ușurință.

Opțiuni cheie
 • Alimentare 240 V
 • Putere 250 V
 • Viteză rotație 400 rpm
 • Diametru spirală 9,5 mm
 • 3 spirale

4. Masina electrica desfundat canalizare 240W 580rpm 7.5m 40mm MSW-DRAIN CLEAN 7.5 10061068

Capul mare în formă de pâlnie contribuie, de asemenea, la introducerea simplă și eficientă a dispozitivului de curățare a puterii de evacuare, care are un diametru de 10 mm. Curatatorul de golire se potrivește tuturor conductelor de scurgere standard cu un diametru de 19 până la 40 mm. Arborele de curățare are o lungime totală de 7,5 m și este extins în conducta cu o viteză de 7,6 m / min. Acest lucru face că pistolul de scurgere electric să fie perfect potrivit pentru conductele de diferite lungimi. Puterea mașinii de curățat conducte generată de motorul de 240 W asigura eliminarea completă a blocajelor incapatanate cu o viteză de rotație de 580 rpm.

Opțiuni cheie
 • Pentru beton
 • Alimentare la rețea
 • Profesional
 • Putere 240 W
 • Voltaj 230 V

Întrebări despre mașinile electrice de desfundat țevi

Cum folosești o mașină electrică de desfundat țevi?

Mașina electrică de desfundat țevi este potrivită pentru țevi de diverse dimensiuni și o poți folosi pentru curățarea țevilor menajere, dar și a canalizării. Este ușor de folosit datorită sistemului simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să o poziționezi pe țeava care trebui desfundată și să o pornești.

O mașină electrică de desfundat poate sparge o țeavă?

Mașină electrică de desfundat nu poate sparge țeava deoarece, sistemul de procteție format din limitatorul de cuplu, care este reglabil, minimizează deformarea țevilor şi cuplul în exces de la nivelul sistemului de transmisie, astfel că întregul proces se poate desfășura în siguranță.

Ar trebui să-mi defund toaleta?

Orice toaletă duce reziduurile într-o țeavă de canalizare. Cu timpul, această țeavă de canalizare se va înfunda. Este normal ca în acel moment sau în momentul în care observi că reziduurile nu se mai scurg la fel de rapid ca la inceput, să încerci să desfunzi toaleta și implicit canalizarea.

Cât de des ar trebui să-mi curăț toate țevile?

Depunerile de pe țevi se adună în general de la substanțele şi alimentele pe bază de uleiuri și grăsimi.
Cea mai bună soluție pentru îndepărtarea acestora este soda caustică.
Se recomandă folosirea acesteia ori de câte ori este nevoie sau preventiv, odată la câteva luni.

O toaletă se va desfunda în cele din urmă cu o mașină electrică de desfundat țevi?

Dacă mașina ta electrică de desfundat țevi este una eficientă, ea te va ajuta să desfunzi până și cele mai dificil de desfundat țevi cum ar fi cea de canalizare.
Este important să o folosești după cum scrie în instrucțiuni si să ai grijă în timpul manevrării.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe