Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi

Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce este utilă o mașină electrică de desfundat țevi?

O mașină electrică de desfundat țevi cu design portabil, poate fi ușor de utilizat, capabilă să ruleze 3 dimensiuni diferite de cablu. Ideală pentru chiuvete, dușuri și drenuri de podea, mașina de canalizare are un comutator pentru un control simplu al motorului. Ideală atât pentru profesioniști, cât și începători, mașina este portabilă și ușoară. Un ambreiaj de cablu unic, cu acțiune instantanee, maximizează controlul operatorului; utilizatorul trage mânerul în jos pentru a roti cablul și când mânerul este eliberat, cablul se oprește instantaneu.

Mașina este echipată cu un motor reversibil de 1/6 cai putere cu un sistem electric împământat, care rotește cu ușurință cablul de curățare a scurgerii la aproximativ 400 RPM. Ca o măsură preventivă solidă, liniile de canalizare trebuie curățate o dată la optsprezece până la douăzeci și două de luni. Dacă locuința ta a întâmpinat probleme frecvente cu liniile de canalizare, se recomandă să utilizezi o mașină electrică de desfundat țevi pentru a rezolva problema.

Cea mai bună mașină de curățat țevi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Dispozitiv pentru desfundat tevi cu avans automat Ridgid Power Spin

  • Profesional
  • Material oțel
  • Greutate 2 kg
  • Pentru țevi de canalizare
  • Diametru spirală 6,3 mm
Verifică prețul

RIDGID Power Spin este instrumentul perfect pentru a curăța canalele de scurgere blocate la un preț economic. Designul său versatil oferă posibilitatea de a utiliza șnecul rotind manual cablul șnecului de scurgere în și din scurgere sau de a utiliza un burghiu cu viteză variabilă (nu este inclus) pentru a accelera rotația de până la 500 RPM pentru o putere suplimentară. Power Spin dispune de tehnologie de alimentare automată cu un cablu Maxcore care se autoalimentează în canalul de scurgere, astfel încât mâiniletale să nu fie nevoite să atingă cablul.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aparat de desfundat țevi Drain Jet

  • Facil în utilizare
  • Design plăcut
  • Eficient
  • Calitate ridicată
  • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Cea mai rapidă soluție este mașina de țevi ReFresh, care este un pistol cu trei capete de presiune care poate drena chiuvete și toalete. Pompa folosește presiunea aerului pentru a îndepărta blocurile alimentare sau blocurile formate din resturi menajere. Reziduurile alimentare, depunerile de grăsimi, smocurile de păr sau alte impurități pot înfunda canalele și pot provoca diverse consecințe neplăcute pentru familia ta. Echipamentele anti-înfundare sunt în general foarte scumpe, iar soluțiile chimice pot afecta materialele de producție. Drain Jet este un dispozitiv care utilizează presiunea aerului pentru a scoate dopul.

Premium

vidaXL Mașină de curățat țevi, 250 W, 15 m x 16 mm, 4,5 m x 9,5 mm

  • Accesorii incluse
  • Durată lungă de utilizare
  • Cuțit spiralat cu zimți
  • Utilizare facilă
  • Zgomot redus
Verifică prețul

Mașină de curățat țevi vidaXL este un dispozitiv puternic potrivit pentru uz profesional, dar și în gospodărie. Are un motor puternic de 250W, viteză de rotație de 400 rpm, este dotat cu spirale de diferite dimensiuni, dar și capete de foraj. Capetele au un accesoriu pentru recuperarea spiralelor pierdute și pentru înlăturarea blocajelor formate din fire de păr, prosoape sanitare, materiale textile și pungi din material plastic. Mașina vidaXL vine însoțită cu niște accesorii, și anume cu o cheie pentru demontarea capetelor de curățare și a spiralelor și o pereche de mănuși de piele pentru a îți proteja mâinile.

Întrebări despre mașinile electrice de desfundat țevi

Cum folosești o mașină electrică de desfundat țevi?

Mașina electrică de desfundat țevi este potrivită pentru țevi de diverse dimensiuni și o poți folosi pentru curățarea țevilor menajere, dar și a canalizării. Este ușor de folosit datorită sistemului simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să o poziționezi pe țeava care trebui desfundată și să o pornești.

O mașină electrică de desfundat poate sparge o țeavă?

Mașină electrică de desfundat nu poate sparge țeava deoarece, sistemul de procteție format din limitatorul de cuplu, care este reglabil, minimizează deformarea țevilor şi cuplul în exces de la nivelul sistemului de transmisie, astfel că întregul proces se poate desfășura în siguranță.

Ar trebui să-mi defund toaleta?

Orice toaletă duce reziduurile într-o țeavă de canalizare. Cu timpul, această țeavă de canalizare se va înfunda. Este normal ca în acel moment sau în momentul în care observi că reziduurile nu se mai scurg la fel de rapid ca la inceput, să încerci să desfunzi toaleta și implicit canalizarea.

Cât de des ar trebui să-mi curăț toate țevile?

Depunerile de pe țevi se adună în general de la substanțele şi alimentele pe bază de uleiuri și grăsimi.
Cea mai bună soluție pentru îndepărtarea acestora este soda caustică.
Se recomandă folosirea acesteia ori de câte ori este nevoie sau preventiv, odată la câteva luni.

O toaletă se va desfunda în cele din urmă cu o mașină electrică de desfundat țevi?

Dacă mașina ta electrică de desfundat țevi este una eficientă, ea te va ajuta să desfunzi până și cele mai dificil de desfundat țevi cum ar fi cea de canalizare.
Este important să o folosești după cum scrie în instrucțiuni si să ai grijă în timpul manevrării.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cea Mai Bună Rindea Electrică Pentru Lemn
Cea mai bună rindea electrică pentru lemn

Îți place să lucrezi cu lemnul? O rindea electrică cu acumulator sau fără te ajută sa-ți finisezi mini proiectele pe care le faci în atelier într-un mod foarte rapid.

Cea Mai Bună Liză Pentru Căratul pe Scări
Cea mai bună liză pentru căratul pe scări

Lucrezi într-un domeniu care presupune cărarea pachetelor pe scări? O liză specială cu 3 roți te poate ajuta să poți urca sau coborî cu ușurință scările de bloc și nu numai.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Acumulator
Cel mai bun fierăstrău circular cu acumulator

Mobilitatea este un criteriu important pentru fierăstrăul circular pe care-l cauți? Alege un fierăstrău circular cu acumulator și ai libertatea de a-l folosi în orice condiții.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe