Cel Mai Bun Polizor Unghiular Cu Acumulator

Cel mai bun polizor unghiular cu acumulator

Modificat la 17 martie 2022
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un polizor unghiular cu acumulator?

Dacă ai de lucrat cu fierul, cu siguranță ai nevoie de un polizor și nu orice tip, orice polizor unghiular cu acumulator. Acest tip de echipament este unul special care te va ajuta să șlefuiești fierul sau suprafețele metalice cu minim de efort fiind extrem de manevrabil și portabil. Acestea pot fi utilizate oricând și de asemenea, cu un acumulator și încărcător al unei alte scule electrice din aceeași clasă de tensiune.

Dacă vrei să îl folosești cu maxim de succes, îl vei folosi la operațiuni de șlefuire, degroșare sau tăiere de metal cu un minim de efort. Te ajută să tai în mai multe bucăți materialul dorit sau să îi oferi lustruirea de care are nevoie. Este extrem de versatil și îl poți folosi atât cu pânză din fier, cât și cu pânză diamantată pentru gresie și faianță sau pânză de lemn pentru a tăi bucăți de lemn.

Totuși, cel mai des utilizat este în domeniul metalului deoarece aici dovedește cea mai mare putere de tăiere și este extrem de eficient. Cu minim de efort, tai fierul imediat.

Cel mai bun polizor unghiular cu acumulator

Cel mai bun

Polizor unghiular cu acumulator YATO, 18V, 1 X 2Ah, Li-Ion, 125mm

 • Puternic;
 • Eficient;
 • Util;
 • Silențios;
 • Simplu de folosit.
Verifică prețul

Polizorul unghiular de 125mm cu acumulator, poate tăia cu o singură încărcare a acumulatorului aproximativ 50 de bucăți de bare din fier beton cu diametru de 10 mm sau de aproape două ori mai multe bare plane 6 mm ori tije filetate M8. Viteza mare de 10.000 rpm îți permite să lucrezi eficient în locuri în care nu există alimentare la rețeaua electrică. În plus, designul comutatorului și poziția acestuia în partea centrală il face ușor de folosit. Are un nivelul scăzut al vibrațiilor, și mâner lateral confortabil.

la buget

Polizor unghiular Bosch 06033A270B, 850 W, 125 mm diametru disc, 12.000 RPM, apărătoare cu protecție reglabilă, mâner cu amortizor vibrații. Motorul puternic de 850 W se ocupă cu lucrări de bricolaj de dimensiuni medii și mari. Design ergonomic, carcasă subțire și vibrații reduse pentru lucru confortabil. Dust Protection System (Sistemul de protecție împotriva pătrunderii prafului) împiedică uzura internă și prelungește durata de utilizare a sculei. Apărătoarea cu reglare rapidă controlează scânteile în timpul funcționării.

Premium

Polizor unghiular profesional cu motor fara perii pe acumulator DeWalt DCG405P2, 18 V, 125 mm diametru disc, acumulator, incarcator

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Durată lungă de utilizare a bateriei
 • Compact
Verifică prețul

Polizor unghiular profesional cu motor fără perii pe acumulator DeWalt DCG405P2, 18 V, 125 mm diametru disc, acumulator, încărcător. Motor fara perii de 18V. Acest polizor unghiular are o frână electronică ce oprește discul rapid după decuplarea tragaciului, are un ambreiaj electronic ce reduce reculul în cazul unei blocări în material. Aparatoarele sunt executate din plasă metalică ce previn pătrunderea prafului în motorul polizorului. Mulaj exterior caucicat pentru o priză mai bună și comfort sporit.

Polizor Unghiular cu Acumulator YATO, 18V, 2 X 3Ah, Li-Ion, 125mm

 • Economic;
 • Performant;
 • Simplu de folosit;
 • Performant;
 • Util.
Verifică prețul

Acest polizor unghiular cu acumulator YATO, 18V, 2 X 3Ah, Li-Ion, 125mm este puternic și confortabil iar la o încărcare a bateriei, 3 Ah taie aproximativ 45 de bare de armare cu un diametru de 10 mm sau aproape de două ori mai multe bare simple de 6 mm ori bare cu filet M8 din oțel 4.8. Designul comutatorului și poziția acestuia în partea centrală a sculei electrice fac lucrul mai ușor și mult mai rapid. În plus, are un nivel scăzut al vibrațiilor, un mâner lateral confortabil și dimensiune compactă. Are un indicator de baterie în 4 etape și protecție împotriva supraîncălzirii celulelor bateriei.

Polizor unghiular flex cu acumulator KRAFTDELE PRO-SERIES KD1772 18V 8500 RPM 115 mm + ACUMULATOR 4 Amperi

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Ușor de manevrat
 • Durata lungă de utilizare a acumulatorului
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Polizorul unghiular KRAFT&DELE PRO-SERIES KD1772 a fost realizat ținând cont de cele mai moderne tehnologii de scule electrice disponibile pe piață. Este echipat cu o baterie Li-Ion de care o poți transfera între toate produsele din seria KRAFT&DELE. Dacă îți achiziționezi acest polizor, vei obține mobilitate de lucru maximă fără a folosi cabluri prelungitoare. Această unealtă este foarte ușor de mânuit și este destinată pentru tăierea, șlefuirea, polizarea și curățarea diferitelor materiale fără utilizarea apei.

Polizor unghiular Dewalt DCG405N-XJ, 18V, 125mm,motor fara perii

 • Motor de 18V, fără perii
 • Profilul redus permite lucrul în unghiuri ascuțite de până la 43°
 • Ambreiaj electronic
 • Apărătoare din plasă metalică
 • Mulaj exterior cauciucat
Verifică prețul

Polizorul unghiular DeWalt este echipat cu un motor de 18V, fără perii, ce îți va asigura performanță în aplicațiile solicitante. Stilul său redus îți va permite lucrul în unghiuri ascuțite de până la 43°. Acest polizor este dotat cu un ambreiaj electronic ce reduce reculul în cazul unei blocări în material. Apărătoarea din plasă metalică cu care este dotat, previne pătrunderea prafului în motor în timpul funcționării. La exterior, polizorul are un mulaj cauciucat, pentru o priză mai bună și confort sporit.

Polizor unghiular / Flex acumulator Procraft PWA216, 21V, 6A, valiza transport, 2 baterii incluse

 • Simplu de mânuit;
 • Ușor de transportat;
 • Putere mare;
 • Eficient;
 • De calitate;
 • Util.
Verifică prețul

Polizor unghiular / Flex acumulator Procraft PWA216, 21V, 6A, valiză transport, 2 baterii incluse. Polizorul unghiular cu 2 acumulatoare Procraft PWA216, denumit și flex, este destinat prelucrării metalului, a pietrei sau a materialelor plastice. În funcție de tipul de disc pe care îl folosește, un polizor unghiular poate fi utilizat pentru operațiuni de tăiere, de șlefuire, polizare, periere sau debavurare. Polizorul unghiular cu 2 acumulatoare Procraft PWA216 include un disc de polizat de 100 mm, însă i se poate atașa și disc de tăiat sau de șlefuit de 100 mm.

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor sau dacă ai de gând să construiești în propria gospodărie și ai nevoie de un dispozitiv de tăiat, atunci polizorul unghiular DRILLPRO este potrivit nevoilor tale. Este dotat cu un motor puternic de 800W, ce atinge o turație de aproximativ 10000rpm. Acesta vine la pachet cu încărcător și 2 acumulatori, pentru a-ți putea continua activitatea în cazul în care ai rămas fără curent la unul din aceștia. Polizorul are o greutate redusă, fiind ușor de utilizat și de manevrat.

Polizor unghiular cu acumulator RDI-AGB61 20V 125mm 2x5Ah

 • Mâner cauciucat
 • Motor fără perii
 • Sistem de pornire lentă
 • Încărcare rapidă
 • Funcție de blocare a axului
Verifică prețul

Acest polizor unghiular cu acumulator, din seria Raider Industrial, prezintă caracteristici avansate necesare în utilizarea îndelungată și la solicitări extreme. Polizorul este destinat muncitorilor de pe teren, atât în construcții cât și în industrie. Îți poate satisface nevoile indiferent de dimensiunea proiectelor tale. Motorul cu care este dotat este unul de tehnologie nouă, fără perii, tip BLDC, cu o durată de viață mărită. Polizorul mai dispune de un sistem de pornire lentă și poate ajunge până la 8500 rpm.

Întrebări frecvente despre polizoarele unghiulare cu acumulator

Ce sunt polizoarele unghiulare cu acumulator?

Polizoarele unghiulare cu acumulator sunt aparate speciale care își găsesc întrebuințare în orice situație specifică. Deoarece sunt manevrabile și portabile, pot fi folosite oricând și combinate cu orice acumulator și încărcător al oricarei alte scule electrice din aceeași clasă de tensiune.

La ce folosesc polizoarele unghiulare cu acumulator?

Polizoarele unghiulare cu acumulator sunt utile pentru operațiuni de șlefuire, tăiere sau degroșare, sarcini necesare a fi efectuate în aproape orice situație în care se lucrează cu material lemnos. Manevrabilitatea acestora îți permite să ai acces la majoritatea tipurilor de suprafețe, indiferent de unghiurile pe care acestea le prezintă.

De ce ai nevoie de unul dintre polizoarele unghiulare cu acumulator?

Un polizor unghiular cu acumulator este esențial mai ales atunci când vrei să nu-ți aglomerezi spațiul de lucru cu cabluri care ți-ar putea îngreuna munca. Sunt folosite pentru a interveni asupra materialului lemnos prin procese de șlefuire, tăiere sau degroșare, astfel încât rezultatul final să fie suprafața pe care o dorești.

Ce preț au polizoarele unghiulare cu acumulator?

În funcție de producător, prețul unui polizor unghiular cu acumulator poate porni de la aproximativ 400 de lei și ajunge chiar și până la 2000 de lei. Bineînțeles, trebuie luate în calcul numeroase variabile, cum ar fi design-ul, calitatea motorului, numărul de acumulatori, timpul de funcționare și așa mai departe.

Ce avantaje au polizoarele unghiulare cu acumulator?

Spre deosebire de un polizor unghiular clasic, cel cu acumulator are avantajul evident de a putea fi folosit oriunde, atât timp cât are acumulatorul încărcat. De asemenea, motorul de înaltă performanță fără perii asigură, deseori, o putere egală cu cea a unei scule alimentate prin cablu, iar eficiența și timpul de funcționare pot fi și ele îmbunătățite. Confortul avansat se datorează designului subțire al mânerului, întrucât este o sculă portabilă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie
Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Ai nevoie de un capsator electric care să te ajute în activitatea de zi cu zi? Poate ești montator de mochetă sau tapițer și cauți cel mai bun capsator electric.

Cel mai bun Telemetru Cu Laser pentru Uz Personal
Cel mai bun telemetru cu laser pentru gospodari

Stai la casă și îți place să faci mici proiecte de construcții și bricolaj? Telemetrul cu laser te ajută să faci măsurători precise cu un aparat mic și performant.

Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe