Cel Mai Bun Banc de Lucru cu Sertare

Cel mai bun banc de lucru cu sertare pentru gospodari

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un banc de lucru cu sertare?

Dacă ești pasionat de proiecte tip DIY, reparații în jurul casei sau ocupația implică lucrări diverse de reparații, atunci ai nevoie de un spațiu dedicat acestor activități. Bancurile de lucru prevăzute cu sertare sunt alegerea ideală pentru lucru și depozitare, fie că este vorba despre un hobby sau o activitate desfășurată de un profesionist. Astfel, poți să dotezi spațiul de lucru cu un banc, acasă, în garaj sau la atelier, dacă ești mecanic, meșteșugar etc. Iată cum îți va fi de folos: în sertare poți organiza eficient ustensilele folosite constant, pentru a le avea la îndemână tot timpul, iar pe peretele verticale, dacă optezi pentru un model complex, poți monta cârlige, pentru a așeza ustensile și instrumente.

Placa de lucru propriu-zisă este realizată din materiale rezistente, cum sunt lemnul și MDF-UL spre exemplu, este netedă, permițându-ți să lucrezi așa cum ai nevoie pentru performanța lucrărilor. Dimensiunile diferă de la un model la altul, însă nu te îngrijora - spațiul este suficient pentru a lucra mai bine decât folosind o masă model clasic. Cât despre greutatea maximă acceptată, majoritatea modelelor suportă chiar și 100 kg.

Cel mai bun banc de lucru cu sertare

Cel mai bun

Banc de lucru pliabil Keter

 • Portabil
 • Ușor de depozitat
 • Ușor de transportat
 • Facil de folosit
 • Ergonomic
Verifică prețul

Bancul de lucru de la KETER este perfect pentru curtea ta, atunci când vrei să tai, să bați pe el și diferite alte activități. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, având o rezistență ridicată fiind compact, ușor de transportat și depozitat. Bancul de lucru vine la pachet cu menghine, suporți si alte mecanisme de prindere ce te ajută la efectuarea activităților zilnice. Are o greutate de numai 2kg și o sarcină de lucru de până la 435kg, având picioare reglabile în funcție de înălțimea dorită.

la buget

Banc de lucru pentru garaj, atelier

 • Design modern
 • Greutate maximă 45 kg
 • Rezistent
 • Raft de depozitare
 • Sertar de depozitare
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un spațiu organizat unde să lucrezi în atelier, ai nevoie de un ban potrivit. Ai acum la dispoziție un banc de lucru pentru o experiență cât mai profesională. Acest banc de lucru este ideal pentru garaj sau atelier dacă vrei să ai totul organizat cât mai profesional. Raportul preț-calitate este unul cât mai bun și te vei bucura de acest banc o vreme îndelungată dat fiind că este un produs extrem de rezistent. Nu vei regreta că l-ai cumpărat! Nu sta pe gânduri și comandă-l acum.

Premium

Banc de lucru otel cu panou si accesorii HBM 10258

 • Fabricat din oțel de înaltă calitate
 • Compact
 • Stabil
 • Simplu de instalat
 • Spațios
Verifică prețul

Fie că este folosit în gospodărie sau într-un atelier profesional, bancul de lucru din oțel cu panou și accesorii HBM 10258 este un „must have”. Bancul are o construcție robustă din oțel, acoperită cu pulbere neagră și conține un sertar mare pentru scule. Având o lungime de 122 cm și o adâncime de 50 de cm este foarte ușor de încadrat. Dacă îți achiziționezi acest banc, beneficiezi și de o serie de accesorii livrate împreună: 15 cârlige scurte și 5 lungi, 2 cârlige lungi duble, 3 cârlige tip U, 4 tăvi de depozitare, 1 suport cheie, 1 suport șurubelniță și 1 suport multifuncțional.

Banc de lucru cu 2 sertare L1200, 1200x600x850 mm (LxlxH) ECO

 • Stabilitate ridicată
 • Două sertare pentru depozitare
 • Capacitate portantă a sertarului până la 50 kg
 • Ajustabil
 • Suportă până la 200 kg
Verifică prețul

Bancul de lucru este prevăzut cu 2 sertare și este fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditat de organismele internaționale. Are o capacitate portantă de 200 kg iar a sertarului de până la 50 kg, prcum și o grosime a blatului de 27 mm. Bancul vine livrat complet asamblat. Este din tablă de oțel din clasa I, are picioare de sprijin de tip H sudate și este executat din tablă 2 mm. Are o greutate netă de 46 kg, este gri deschis, este pentru utilizare semiprofesională, este ajustabil și este fix.

vidaXL Banc de lucru, negru, 160 x 60 x 85 cm, oțel

 • Rezistent
 • Practic
 • Util
 • Confortabil
 • Ușor de montat
Verifică prețul

vidaXL Banc de lucru, negru, 160 x 60 x 85 cm, oțel. Acest banc de lucru solid, remarcabil datorită spațiului amplu de depozitare și capacității de încărcare de 500 kg, va fi un accesoriu ideal pentru atelierul și garajul tău. Blatul mesei lat și robust asigură o platformă stabilă pentru toate lucrările tale de reparații. Bancul de lucru are 6 sertare, asigurându-ți spațiu pentru a vă organiza uneltele, piesele și accesoriile, precum șuruburi, cuie și bandă adezivă. Toate sertarele sunt echipate cu un mecanism cu rulmenți, pentru o glisare lină.

Banc de lucru cu dulap si sertar L1500, 1500x800x850 mm (LxlxH) ECO

 • Banc de lucru stabil cu dulap și sertar
 • Capacitate portantă de 200kg
 • Dulapul beneficiază de închidere cu cheie
 • Confecționat din tablă de oțel de calitatea
 • Grosimea blatului este 27 mm și este confecționat din lemn de rășinoase
Verifică prețul

Bancul de lucru este o alegere ideală pentru ateliere hobby, garaje sau dotarea atelierelor profesionale pentru mecanici, dar poate fi de asemenea o alegere bună și pentru mici meșteșugari, astfel încât toate uneltele să fie la locul lor, să vă fie la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Placa de lucru este din material de calitate, suprafața sa fiind netedă. In sertar puteți depozita unelte precum șurubelnițe, ustensile de dimensiuni mai mici, iar pe raftul inferior puteți să puneți la îndemână aparate de dimensiuni relativ mici. Greutatea maximă admisibilă de operare este 50kg.

Banc de lucru 1372X508X865 mm SEN4055050K CROM

 • Dulap cu 5 sertare
 • Mecanism de glisare fină a sertarelor
 • Rafturi pentru depozitare suplimentară
 • Uz profesional
 • Greutate maximă suportată 180 kg
Verifică prețul

Acest banc de lucru fix, este o soluție profesională pentru atelierul sau garajul dumneavoastră, oferind un dulap cu două rafturi mari, cinci sertare și o masă de lucru. Construit din metal, și având un blat din fag, gros de 20mm, acesta suportă o greutate maximă ridicată, de până la 180kg, cu o capacitate maximă a sertareor de 25kg fiecare. Detaliile de fabricație aduc un plus de utilitate bancului, cele cinci sertare având un mecanism de glisare fină, iar cele două rafturi pentru depozitare suplimentară mărind spațiul de folosință.

vidaXL Banc de lucru cu patru panouri de perete

 • Confortabil de folosit
 • Ușor de instalat
 • Practic
 • Util
 • Rezistent
Verifică prețul

vidaXL Banc de lucru cu patru panouri de perete. Acest set este combinat cu 1 banc de lucru și 4 panouri de perete și oferă o soluție de depozitare practică pentru atelierul și garajul tău. Acest banc de lucru foarte rezistent are un spațiu mare de depozitare și o capacitate de încărcare de 500 kg. Blatul mare și robust oferă o platformă stabilă pentru toate lucrările dvs. de reparații. Acest banc are 6 sertare, asigurându-ți că poți organiza bine uneltele, piesele și accesoriile, precum șuruburi, cuie și bandă adezivă.

Întrebări despre bancurile de lucru cu sertare

Care sunt recomandările de montaj?

Bancurile de lucru cu sertare se montează rapid și facil. Va trebui să alegi locul în care îl vei asambla pe cel achiziționat și să urmezi instrucțiunile de montaj specificate de producător, folosind ustensilele necesare. Bancul de lucru ales va deveni spațiul perfect pentru desfășurarea activității și depozitarea uneltelor.

Poate fi folosit și în ateliere de profesioniști (mecanici, cizmari, meșteri diverși)?

Bancul de lucru este alegerea pentru cele mai frecvente reparații de orice fel. Vin cu un cufăr pentru depozitat scule cu sertare și un blat din lemn dur. Majoritatea instrumentelor sunt distribuite în patru sertare într-o tavă de spumă decupată de înaltă calitate.

Ce greutate maximă suportă?

Fabricate din lemn și placaj de înaltă calitate, bancurile de sunt extrem de puternice și durabile. Oferă spațiu de depozitare amplu pentru a menține instrumentele organizate și la îndemână, iar capacitatea maximă suportată poate ajunge până la 200 kg.

Ce pot depozita în sertarele de care dispune?

Primul pas către organizarea instrumentelor este realizarea unui inventar detaliat. După ce ai o idee generală a instrumentelor la îndemână, pune-le în categorii similare. Poți depozita chei, unelte, truse, cutii mici cu șuruburi și piulițe și așa mai departe.

Materialele din care este realizat sunt rezistente?

Cele mai multe bancuri de lucru sunt realizate din lemn masiv; cele mai scumpe și de dorit sunt fabricate din lemn de esență tare. Bancurile pot fi, de asemenea, fabricate din placaj și masonit sau panouri dure și baze din pin tratat și chiar din oțel.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pat Aparat De Lipit Țevi PPR
Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Ești instalator și ai nevoie de o unealtă modernă de a lipii țevile din plastic PPR? Află care sunt cele mai bune aparate electrice de lipit țevi.

Cel Mai Bun Set de Șurubelnițe de Precizie
Cel mai bun set de șurubelnițe de precizie

Dacă lucrezi în electronică sau pur și simplu îți place să faci mici reparații în casă, cu siguranță vei avea nevoie de o trusă de șurubelnițe de precizie. Le-am găsit pe cele mai mai bune.

Cel Mai Bun Aparat Electric De Gravat (pentru Amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Multimetru Digital cu Funcție de Osciloscop
Multimetru digital cu funcție de osciloscop

Multimetrul cu osciloscop te ajută să identifici rapid problemele aparatelor și a utilajelor și vei putea face depanările mult mai rapid.

Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte
Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Îți place să meșterești și îți place ordinea? Cu ajutorul unui dulap mobil pentru scule poți avea la îndemână și bine organizate toate sculele din atelier/garaj.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe