Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator

Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 73 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o drujbă electrică cu acumulator?

Drujbele electrice cu acumulator au devenit din ce în ce mai accesibile, fiind la fel de ușor de folosit precum un aparat electrocasnic. Acestea sunt concepute pentru a facilita manevrarea chiar și de cei care nu posedă o experiență vastă în domeniul forestier. Acumulatorul incorporat asigură utilizarea pentru un timp îndelungat, fără să existe posibilitatea opririi neașteptate.

În funcție de preț, puterea acestora poate varia. Pornind de la 500-600W, ele pot atinge pragul de 2000W pentru cei ce au nevoie de o drujbă profesională. Makita expune o serie de motofierăstraie perfecte pentru orice necesitate a clienților. De asemenea, unul dintre cele mai bine cotate branduri este Rotakt.

Tăierea lemnului nu va fi niciodată mai ușoară odată ce vei folosi o drujbă electrică cu acumulator. O caracteristică importantă a acestor dispozitive este capacitatea acumulatorului. Acumulatorul este cel care asigură funcționarea îndelungată a drujbei. Cel mai căutat este cel cu 40V, perfect accesibil pentru orice activitate.

Drujbe electrice cu acumulator

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch

 • Risc redus de recul
 • Sistem SDS pentru asamblarea rapidă, tensionarea lanțului și întreținere
 • Apărătoare de mână fixă
 • Indicator al nivelului de încărcare a acumulatorului pe robot
 • 40 de tăieri per încărcare
Verifică prețul

Drujba cu acumulator UniversalChain de la Bosch este un aparat ideal pentru executarea atât a unor lucrări ocazionale necesare în gospodărie, cât și a unora profesionale. Aparatul este ușor, compact și manevrabil și poate fi folosit pentru a tăia crengi în orice poziție, deoarece cântărește doar 3 kg. Deoarece acumulatorul de 18V prezintă tehnologia Syneon Chip, fierăstrăul electric funcționează un timp îndelungat. De asemenea, drujba este echipată și cu un mecanism de declanșare cu articulație pivotantă, sporind siguranța utilizatorului.


* Prezentare video mai jos

Karcher CNS 36-35 Battery

 • Setarea tensiunii lanțului fără instrumente speciale
 • Lubrifiere automată a lanțului
 • Protecție contra loviturilor
 • Rezervor transparent de ulei
 • Frâna mecanică și electrică
Verifică prețul

Datorită vitezei sale excepționale și a lățimii optime de tăiere, drujba cu acumulator CNS 36-35 Battery taie chiar și crengile groase ale copacilor. Sistemul de întindere a lanțului fără unelte și sistemul de lubrifiere automată a lanțului fac ca utilizarea aparatului să fie foarte simplă - atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Frâna mecanică și electrică și sistemul de deblocare a drujbei o fac deosebit de sigură. Setul de livrare include o lamă, un lanț, un flacon cu ulei pentru lanț și o teacă pentru lamă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Makita

 • Include o valiză pentru transport
 • Lama are o lungime de 35 cm
 • Viteza lanțului este de 20 m/s
 • Dotată cu un acumulator tip Li-Ion de 5 Ah
 • Greutate de 4.7 kg
Verifică prețul

Drujba electrică de la Makita este un aparat ideal pentru lucrările profesionale, deoarece atinge și cele mai înalte standarde de calitate. Cu o viteză a lanțului de 20 m/s și cu o lungime a lamei de 35 cm, tăieturile pe care le efectuați vor fi cu siguranță precise și bine executate. Fierăstrăul electric se utilizează pe baza unui acumulator tip Li-Ion cu o capacitate de 5 Ah, iar rezervorul de ulei poate fi umplut cu până la 0.2 l. Setul include și o valiză pentru transport, o teacă și 2 acumulatori.

la buget

* Prezentare video mai jos

Einhell

 • Motorul este tip electric
 • Capacitate rezervor ulei de 200 ml
 • Lungime lamă de 250 mm
 • Greutate de 2.9 kg
 • Alimentarea se face prin intermediul unui acumulator
Verifică prețul

Drujbele moderne au un număr de caracteristici ce pot fi importante atât pentru începători cât și pentru cei mai experimentați dintre meșteri. Drujba modernă este mult mai compactă, dar poate fi mare în funcție de dimensiunea motorului. De asemenea drujbele cu motor electric sunt mai ușoare și mai mici decât cele cu motor clasic. Această drujbă are nevoie de o tensiune de alimentare de 18 V, dispune de un rezervor de ulei ce măsoară 200 ml, are o lungime de tăiere de 23 cm și este fabricată din material plastic și metal. Cântărește o greutate de numai 2,9 kg ceea ce o face ușor de manevrat și transportat.


* Prezentare video mai jos

Motofierastrau cu acumulator Rotakt MTFA501, 58 V, 4 Ah, lungime taiere 40 cm

 • Tip lucrare hobby
 • Tip pornire electrică
 • Tip alimentare cu acumulator
 • Motor electric
 • Capacitate rezervor ulei 200 ml
Verifică prețul

Motofierastrau cu acumulator Rotakt MTFA501 este ajutorul tău în gospodărie. Este la fel de ușor de folosit precum un aparat electrocasnic, fiind conceput pentru o manevrare simplă și plăcută, de către toți utilizatorii casnici și nu numai. Se alimentează cu ajutorul acumulatorului de 4000 mAh, se pornește electric, capacitatea cilindrică a rezervorului de ulei măsoară 200 ml. Cântărește 6,3 kg ceea ce îl face ușor de transportat și utilizat. Lungimea de tăiere a motofierăstrăului este de 40 de cm, permițând utilizarea acestuia de la simplă curățare a copacilor, până la doborârea acestora.

Drujba electrica cu acumulatori WORCRAFT 355mm, 2x20V Li-Ion, incarcator manusi

 • Include 2 acumulatori a câte 20V, 4 Ah
 • Dotată cu o pereche de mănuși pentru grădină
 • Viteza lanțului de mers în gol: 8,5 m/s
 • Echipată cu un rezervor de ulei de 150 ml
 • Lungime de tăiere de 35 cm
Verifică prețul

Drujbele electrice sunt o investiție din ce în ce mai profitabilă. Un astfel de obiect nu trebuie să lipsească din gospodăriile nimănui. Această drujbă electrică cu 2 acumulatori de 20 V, de la WORCRAFT, dispune de un motor electric cu pornire electrică, are o lungime de tăiere de 35 cm și o viteză a lanțului de mers în gol ce măsoară 8,5 m/s. Capacitatea rezervorului de ulei este de 150 ml. Drujba vine la pachet cu o pereche de mănuși pentru grădină și încărcător pentru acumulatori. Este ușor de transportat și utilizat.


* Prezentare video mai jos

Karcher CNS 18-30 Battery

 • Include protecție pentru lovituri
 • Lamă lungă de 30 cm
 • Viteza lanțului este de 10 m/s
 • Aparatul este dotat cu un motor fără perii
 • Drujba este dotată cu un rezervor transparent de ulei
Verifică prețul

Datorită greutății sale reduse și a lungimii ideale a lamei, drujba cu acumulator CNS 18-30 Battery este perfectă pentru întreținerea copacilor. Viteza excepțională a drujbei, sistemul de întindere a lanțului fără unelte și sistemul de ungere automată a lanțului permit îndeplinirea sarcinilor rapid și fără efort. Frâna mecanică și electrică și sistemul de deblocare a drujei o fac deosebit de sigură. În plus, setul de livrare include o lamă, un lanț, un flacon cu ulei pentru lanț și o teacă pentru lamă.

Drujba electria (fierastrau) pe acumulator Black Decker

 • Tip lucrare semiprofesional
 • Tip pornire electrică
 • Tensiune alimentare 18 V
 • Motor electric
 • Material plastic
Verifică prețul

Drujba electrică are o ergonomie îmbunătățită cu un balans optimizat și mâner de confortabil pentru un confort sporit. Montarea și reglarea a lanțului se realizează rapid. Carcasa este ușoară de 3.1 kg pentru utilizare ușoară și manevrabilitate. Bateria litiu-ion oferă o durată de funcționare mai mare cu 30%. De asemenea, prezintă un comutator de blocare, un mâner secundar, o bară de protecție și un sistem non-alunecare. În plus, are un indicator al nivelului de încărcare a acumulatorului pe robot - sistem de LED-uri pentru a indica nivelul de încărcare rămas al acumulatorului.

Întrebări despre drujbele electrice cu acumulator

Ce tip de acumulator poate avea?

În general, drujbele electrice sunt recomandate celor care nu desfășoară activități de mare amploare sau care își doresc o greutate mai mică a acesteia și economie de bani.
Tensiunea acumulatorilor variază, poate fi de 18 V, 20 V, chiar și mai mare. De obicei se folosește tipul de acumulator Li-Ion.

Există accesorii incluse ?

Drujbele electrice cu acumulatori prezintă și accesorii incluse precum:
Lamă, protecție lamă, lanț, gheară - 4 colți pentru bușteni, trusă de scule ( bidon amestec combustibil, cheie bujie, șurubelniță, pilă ascuțit lanț), ochelari protecție, mănuși protecție, căști antifonice, pâlnie, manual instrucțiuni.

Cât de ușor este de folosit ?

Drujba electrică este ușor de manevrat și întreținut. Pornirea și utilizarea se realizează prin intermediul manetei de comandă. Iar pentru întinderea lanțului, dispozitivul de întindere rapidă a lanțului (B) din dotarea standard face inutilă orice altă unealtă.

Ce capacitate poate avea rezervorul de ulei?

Drujba electrică este un accesoriu ce nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie, cu suficiente beneficii, cum ar fi economia de energie, manevrabilitate crescută și lipsa noxelor eliminate în urma functionarii motorului. Capacitatea rezervorului de ulei diferă pentru fiecare drujbă electrică, fiind în jur de 220 ml.

Ce viteză are lanțul?

Poți găsi opțiuni de ferăstrău cu lanț cu o viteză a lamei, cum ar fi 2000 RPM sau 3000 RPM. Pentru sarcini mici, 2000 RPM sunt suficiente. Dar pentru sarcini de serviciu mediu, alege să mergi la 3000 RPM. Unele opțiuni de ferăstrău cu lanț au viteza de lamă menționată ca FPM.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Cel Mai Bun Aparat Electric De Gravat (pentru Amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe