MATHAUS. Campanie Raionul Ofertelor, 8-14 iunie. Vezi detalii
Cel Mai Bun Detector pentru Punțile Termice

Cele mai bune detectoare pentru punțile termice

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 53 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți iei un detector termic cu precizie +/- 1°C?

Fundamentele imagisticii termice sunt simple, tehnologia termică captează semnalele sau imaginile termice invizibile ochiului liber și le transformă în imagini digitale. Datorită faptului că fiecare obiect emite un anumit nivel de radiații, imaginile termice pot face acest lucru vizibil pentru toata lumea. Un detector termic cu precizie citește exact temperatura, toleranța acesteia fiind de numai 0.2 grade Celsius, plus sau minus. Procesul se face foarte simplu, apropiind dispozitivul de obiectul respectiv la o distanță de 5-10 cm, nivelul temperaturii aflându-se în câteva secunde prin simpla apăsare pe buton.

Aceste dispozitive pot fii folosite în mai multe domenii, spre exemplu: vânătoare și observare, sau de către foțele de ordine în căutarea persoanelor, în construcții pentru inspecția clădirilor, sau în marile ferme pentru ținerea evidenței animalelor. Pentru uzul caznic se poate folosi ca determinare sau măsurare a temperaturii suprafeţelor şi a temperaturii ambientale cât şi a umidităţii aerului dintr-o încăpere, ca locazliare a zonelor cu pericol de dezvoltare a mucegaiului.

Cel mai bun detector pentru punțile termice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

Camera integrată afișează și documentează instantaneu valorile măsurate în fotografii de înaltă calitate, astfel realizând măsurători și înregistrări foarte precise ale temperaturii de suprafață și ale condițiilor ambientale. Acest aprat dispune de două tehnologii necesare și anume cea prin care transferă date prin Bluetooth® cu ajutorul aplicatiei Measuring Master pentru depozitarea și partajarea cu ușurință a documentației și tehnologia Dual Power Source, care permite atât utilizarea unui acumulator litiu-ion de 12 V, cât și a bateriilor alcaline standard.
Verifică prețul

Acest detector termic este destinat aplicațiilor tehnice putând face măsurători și înregistrări precise ale temperaturii de suprafață și ambientale.

Premium

* Prezentare video mai jos

SeeK Thermal

Distanța de detectare și de capturare a imaginilor este de 550m, o distanță ce oferă siguranță și protecție absolută . Detectează temperaturi cuprinse între valorile extreme de -40°C și +330°C, iar iluminator LED se activează la o simplă apăsare de buton. Capacitatea de stocare a memoriei permite salvarea a 4000 de imagini.
Verifică prețul

Sistemul de operare intuitiv al acestei camere de termoviziune oferă posibilitatea de a folosi un dispozitiv inteligent cu ușurință și care poate fi înțeles de orice utilizator.

la buget

* Prezentare video mai jos

Black Decker

Este ușor de utilizat deoarece LED-ul își schimbă culoarea în funcție de punctele calde sau cele reci ale suprafeței pereților. Valorile extreme pe care le poate scana sunt cuprinse între -30°C și +150°C, ceea ce garantează detectarea tuturor abaterilor posibile. Detectorul este esențial și pentru o izolare în siguranță.
Verifică prețul

Costurile energetice de încălzire și climatizare sunt deseori mărite din cauza unor scurgeri bine ascunse. Însă , detectorul termic le găsește, iar surplusul de energie va fi redus din costurile totale ale facturii.

Camera cu termoviziune Seek Thermal Reveal XR Xtra Range RT-ECA Camo (Multicolor)

Are încorporată lanternă LED (300 Lumen) și vei putea să îi faci setări multiple: nivelul de iluminare, imaginea display-ului, consumul de energie, captura de imagini, calibrarea termică. În ceea ce privește distanța vizuală, aceasta se încadrează în până la 275m, cu un unghi de vedere la 20 de grade. Cât despre temperatură, este extrem de rezistentă, de la -40° C și până la 330°C, iar bateria are autonomie până la 10 ore, fiind o alegere perfectă pentru exterior. .
Verifică prețul

Camera cu termoviziune Seek Thermal Reveal se remarcă prin design practic, rezistență și funcții cheie incluse. Carcasa camerei este robustă, cauciucată și dispune de controale intuitive, fiind construită după tehnologie militară.

Camera Termoviziune Seek Reveal cu lanterna RW-EAA (Negru)

Astfel, poate fi utilizată chiar și de la o distanță de 150m și poate detecta în același timp temperaturi cuprinse între valori extreme de -40°C și, respectiv, +330°C. Vă oferă siguranță și prin posibilitatea de a detecta căldura foarte ridicată prin frunziș și chiar prin întuneric absolut, prin indicarea pierderilor de aer, a conductelor înfundate, a pericolelor electrice nesesizabile cu ochiul liber.
Verifică prețul

Construită după modelul tehnologiei militare, camera termoviziune dispune de imagine display și consum de energie.

Întrebări despre detectoarele termice de mare precizie

Cum se măsoară corect temperatura?

Majoritatea detectoarelor termice de mare precizie semnalizează zona de măsurare cu ajutorul laserului, așa că este foarte ușor de folosit. În felul acesta elimini riscul de a măsura greșit temperatura acolo unde e nevoie. În plus au și in display unde poți vedea toate informațiile.

Poate fi folosit și pe obiecte?

Diferențele precise de temperatură pe care detectarea imagisticii termice le pot dezvălui sunt obiecte sub suprafața altor materiale, cum ar fi articolele din spatele unui perete sau obiecte sub îmbrăcăminte, deoarece acestea afectează temperatura materialului de suprafață.

Care este marja de eroare?

Detectoarele termice de mare precizie au ajuns să fie foarte cunoscute în ultima perioadă și au un grad ridicat de exactitate a măsurării temperaturii existente. Dar, desigur, toate au și un anumit grad de eroare. Temperatura afișată poate fi diferită de cea reală cu 0,5-1 grade C, în funcție de modelul ales.

Ce fel de tehnologie de măsurare folosește?

Folosindu-se de proprietatea tuturor obiectelor cu temperaturi mai mari de 0 de a emite radiații electro-magnetice, aceste instrumente folosesc o lentilă pentru concentrarea luminii infraroșii cu lungimi de undă între 4 și 14 microni și un termocuplu special, astfel înregistrând valori între -100 de grade și +1000 de grade Celsius.

Câte moduri de măsurare are?

Majoritatea detectoarelor termice de mare precizie au 3 moduri de măsurare, respectiv măsurare simplă a temperaturii suprafețelor și a temperaturii ambientale cât și a umidității aerului. Aceste măsurători sunt importante pentru detectarea zonelor cu pericol de a dezvolta mucegai.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Cel mai bun Telemetru Cu Laser pentru Uz Personal
Cel mai bun telemetru cu laser pentru gospodari

Stai la casă și îți place să faci mici proiecte de construcții și bricolaj? Telemetrul cu laser te ajută să faci măsurători precise cu un aparat mic și performant.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe