Cea Mai Bună Centrală Pentru Încălzire În Pardoseală

Cea mai bună centrală pentru încălzire în pardoseală

Modificat la 31 decembrie 2021
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să alegi o centrală termică pentru încălzirea în pardoseală?

Încălzirea și generarea apei calde dintr-o locuință reprezintă una dintre preocupările noastre cotidiene. În funcție de zona geografică în care se găsește gospodăria noastră și raportat la disponibilitățile de combustibil putem opta între sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă al municipalității, la încălzirea la sobă, la o centrală termică pentru încălzirea în pardoseală sau alte diverse opțiuni inteligente, așa cum sunt termo-șemineele sau încălzirea cu panouri solare.

Dintre toate aceste soluții, una care se remarcă prin fiabilitate, randamente termic și avantaje pe termen îndelungat este centrala termică pentru încălzirea în pardoseală. Având un design care îi permite amplasarea în diverse spații, o putere termică ridicată, centralele termice sunt alternativa care îți oferă confort în fiecare zi de utilizare!

Alegerea unei centrale termice pentru încălzirea în pardoseală este o operațiune care implică o atenție deosebită dat fiind faptul că există posibilitatea de a alege între un sistem convențional și unul în condensare, între o centrală termică cu tiraj natural și unul forțat.

Cea mai bună centrală pentru încălzire în pardoseală

Cel mai bun

Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE 24 kW inclusiv Kit evacuare gaze

 • Eficiență energetică ridicată
 • Posibilitate conectare la internet și control de la distanță
 • Sistem hidraulic protejat la pierderi de presiune
 • Display intuitiv, cu afișaj LCD și butoane
 • Funcție anti-îngheț
Verifică prețul

Centrala termica cu condensare Bosch Condens este alegerea perfectă dacă îți dorești calitate ridicată la un preț corect. Ecranul LCD este ușor de folosit și intuitiv, iar iluminarea de fundal face utilizarea facilă chiar și în condiții de întuneric. Dacă nu te-ai hotărât încă ce sistem de încălzire vei folosi, atunci află că această centrală este potrivită atât pentru calorifere cât și pentru sistemul de încălzire în pardoseală, având o automatizare integrată cu reglare în funcție de temperatura exterioară.

la buget

Centrala termica pe gaz, in condensare, Ariston 30 KW HS Premium, 30 kW

 • Produs eficient din punct de vedere energetic
 • Consum redus de gaz
 • Zgomot redus de funcționare
 • Dimensiuni compacte
 • Protecție la îngheț
Verifică prețul

Centrala termică Ariston 30 KW HS Premium este un cazan mural în condensație, care funcționează pe gaz, pentru prepararea apei cale menajere, cu preparator instantaneu integrat. Acest model are varianta de putere de la 6,5 până la 30 kW, fiind un produs eficient din punct de vedere energetic, datorită eficienței energetice normate de până la 108%. Centrala este potrivită pentru montajul în zonă locuibilă datorită zgomotului redus de funcționare și a dimensiunilor compacte, dar mai ales pentru randamentul la sarcină redus.

Premium

Centrala termica in condensare Ferroli Bluehelix MAXIMA 28C, 28 kW, , touch screen 7, sistem de combustie autoadaptiv, kit evacuare inclus

 • Modernă
 • Touch screen
 • Facil de utilizat
 • Conectare la smartphone
 • Dotată cu 2 schimbătoare de căldură
Verifică prețul

Iarna este anotimpul rece care ne învață să avem grijă de sănătate prin crearea unui loc călduros acasă. De aceea, ai nevoie de un sistem performant de încălzire pentru întreaga locuință. Cea mai utilă idee este să ai o centrală termică în condensare de la un brand cunoscut pentru produsele de calitate pe care le oferă clienților săi. Această centrală are un design modern care oferă utilizatorilor săi un ecran cu touchscreen de 7\" și un sistem de combustie autoadaptiv. Mai mult include un kit de evacuare inclus.

Centrala termica pe gaz, in condensare, Caloma, IPX4D, 24 kW, kit de evacuare inclus, termostat Wifi Cloud

 • Rezistență crescută
 • Capacitate mare
 • Simplu de instalat
 • Compactă
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Dacă ești în plin proces de construcție al locuinței și încă nu ai găsit sistemul potrivit de încălzire pentru aceasta, noi s-ar putea să avem soluția perfectă pentru tine. Centrala termică pe gaz de la Caloma este exact ceea ce ai nevoie. Are o putere de 24kW, suficient cât să încălzească întreaga locuință. Este dotată cu display LCD și are un meniu extrem de simplu de accesat. Are un consum de gaz redus și oferă un randament crescut. Poate fi programată destul de simplu, alegând din cele 5 programe presetate.

Iarna ai nevoie de o încălzire egală în toate încăperile, de aceea, montarea unei centrale este necesară. Ai la dispoziție o centrală murală în condensare care te va ajuta să ai o iarnă liniștită, lipsită de surprize neplăcute. Funcționează cu ajutorul unui schimbător primar din inox și include o interfață cu ecran tactil. Are un design modern și este foarte ușor de utilizat. La acest preț accesibil, vei primi un produs cu o calitate superioară care te va ajuta să ai căldură în casă tot timpul.

Centrala termică murală în condensare de la Ariston este un produs îndelung testat, astfel încât să te poți bucura de confort maxim și lipsit de griji pentru un timp îndelungat. Designul simplu, cu linii moderne este completat de tehnologia cea mai avansată ce asigură o economie de până la 35% la consumul de gaz, comparativ cu o centrală convențională. Astfel, consumul eficient nu îți va reduce doar factura la utilități, dar te va ajuta să contribui la protecția mediului înconjurător, deoarece tehnologia centralei în condensare reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră.

Centrala termica murala cu condensare Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA 25 kW

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Design modern
 • Compactă
 • Capacitate crescută
Verifică prețul

Vitodens 050-W este ideal pentru modernizarea apartamentelor sau caselor familiale, pentru că este o centrală termică cu condensare combi, cu schimbător de căldură în plăci pentru prepararea apei calde menajere. Schimbătorul de căldură Inox-Radial este rezistent la coroziune, fiind realizat din oțel inoxidabil, astfel „inima“ cazanului Vitodens 050-W, poate converti eficient energia utilizată în căldură. Centrala este prevăzută cu un display LCD, caracterizat prin designul subtil \"Blackpanel\", cu butoane tactile, pentru un design modern.

Întrebări frecvente despre centralele termice pentru încălzire în pardoseală

Cât de scumpă este încălzirea prin pardoseală?

Dacă ar fi să comparăm încălzirea prin pardoseală cu cea clasică, prin intermediul caloriferelor, prețurile sunt mai scumpe cu 20-30% mai mari. Nu ar fi corect să ne gândim la prețuri în lei sau în euro, ci doar să comparăm cu celălalt tip de încălzire.

Cât plătești pentru căldură dacă ai încălzire prin pardoseală?

Diferențele la facturi privind încălzirea prin pardoseală reprezintă prețul pe care îl plătești pentru confort. Acum câțiva ani puteai încălzi 100 mp cu o factură de aproximativ 350 lei. Totuși, cum prețurile se află într-o continuă creștere, factura poate ajunge la sume și mai mari.

În cât timp se amortizează cheltuiala?

Investiția în încălzire prin pardoseală se va amortiza într-o perioadă mai lungă de timp în funcție de suprafața deținută.

Care este mai bună: instalația pe apă sau cea pe curent?

Aici depinde doar de tine. Ambele modalități de încălzire a instalației funcționează la fel de bine și îți oferă același grad de confort.

Se poate instala dacă ai centrală pe lemne?

Dacă vrei încălzire prin pardoseală și ai centrală pe lemne poți instala întregul sistem. Există sisteme cu panouri solare, dar și alte surse alternative de energie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Încălzire în Pardoseala pentru Casă (120-140mp)
Pachete complete de încălzire în pardoseală pentru case de 120-150mp

Alege un kit complet de încălzire în pardoseală care conține fix atâtea materiale și componente de câte ai nevoie pentru suprafața casei tale. Producători de calitate.

Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Cea Mai Bună Măsuță De Cafea Extensibilă
Cea mai bună măsuță de cafea extensibilă

Îți dorești o măsuță de cafea în living dar totuși stai pe gânduri din cauza spațiului limitat? Alege o măsuță de cafea extensibilă și ai rezolvat problema.

Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cea Mai Bună Macara Electrică Utilă în Construcții
Cea mai bună macara electrică utilă în construcții

Dacă lucrezi în construcții cu siguranță ai nevoie și de o macara electrică / scripete electric / electropalan. Pot ridica greutăți de până la 2tone și te poate ajuta să ridici materialele de construcții necesare la etaj.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe