Cel Mai Bun Flex Cu Acumulator

Cel mai bun flex cu acumulator

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să alegi un flex cu acumulator

Flexul cu acumulator este dispozitivul potrivit pentru proiectele tale casnice care implică repararea sau renovarea de mobilier sau elemente de tâmplărie, fiind practic datorită multifuncționalității acestuia. Este un model de flex conceput pentru tăierea si debitarea materialelor dure, cu motor puternic, ușor de folosit, chiar și în spațiile mai greu accesibile și unde nu dispui de prize sau orice altă sursă de electricitate.

Varianta performantă de polizor unghiular, livrat împreuna cu doi acumulatori compatibili si încărcător cu alimentare rapidă, este prevazut cu funcții suplimentare de siguranță, și anume apărătoare de protecție la capătul înfășurării rotorice, care asigură folosirea confortabilă și în siguranță, și de adaptare a parametrilor de lucru la caracteristicile materialului abordat.

Cântărește doar 2kg și include un mâner lateral antivibrații care asigură o precizie sporită în manevrare, este prevăzut cu apărătoare pentru disc și astfel permite modificarea vitezei de rotație.

Cel mai bun flex cu acumulator

Cel mai bun

Acest polizor unghiular cu acumulator este menit să îți ușureze munca oriunde te-ai afla. DZ-SE132 este un produs robust, eficient și foarte ușor de utilizat la operații de tăiere, polizare, șlefuire sau periere pentru oțel, metale neferoase, sticlă, ceramică, lemn sau plastic. Această unealtă a fost proiectată și garantată pentru funcționarea la temperaturi ambientale mai mici de 40°C și la o altitudine de maxim 1000 m peste nivelul mării. Este foarte compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată.

la buget

Polizor unghiular Ryobi R18AG0 One+ 18V, 115 mm

 • Mânerul dispune de 3 poziții;
 • Rezistent;
 • Confortabil de folosit;
 • Eficient;
 • Consum redus.
Verifică prețul

Polizorul unghiular Ryobi R18AG0 One+ poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații, printre care tăierea și șlefuirea metalului, ascuțirea lamelor sau a burghielor, modelarea pietrei sau a pavajului și îndepărtarea ruginei și a vospelei. Bineînțeles folosind discul recomandat. Aparatul se alimentează cu un acumulator, cu puterea de 18 V. Are diametrul discului de 115 mm și poate atinge 7500 rot/min. Diametrul găurii cadranului este de 22 mm. Mânerul are 3 poziții și contribuie la sporirea confortului și la controlul optim asupra tuturor sarcinilor de tăiere și șlefuire.

Premium

Polizor unghiular Crown CT23001-125HX cu acumulator 20V/4AH 8000rpm 125mm

 • Eficient;
 • Consum mic;
 • Practic;
 • Ușor de folosit;
 • Performant.
Verifică prețul

Acest polizor unghiular este ideal pentru tine și lucrările tale de șlefuire și polizare. Este foarte ușor de folosit cu o singură mână dacă ai experiență în astfel de lucrări. Funcționează pe bază de acumulator de 20V. Este un aparat ideal pentru aplicațiile mobile, în teren sau în acele aplicații care nu au nevoie de cabluri de alimentare. Este echipat cu acumulatorii Li Ion de o înaltă calitate. Are un motor fără peri, o pornire lentă, protecție la repornire accidentală, iar ambreiajul de siguranță este și el prezent.

Polizor unghiular / Flex cu acumulator Total TAGLI1151, 20V, Li-Ion, 115mm

 • Performant
 • Confortabil de folosit
 • Puternic
 • Eficient
 • Practic
Verifică prețul

Acest polizor unghiular are o viteză în gol de 8500 rpm și poate fi folosit cu discuri abrazive de 115 mm. Unealta se livrează fără acumulator inclus, deoarece toată gama de scule Total conține peste 100 de produse la care se poate folosi același tip de acumulator, care se achiziționează separat. În acest fel vei putea achiziționa o diversitate foarte mare de scule și unelte la care să folosești același acumulator, costurile de achiziție și întreținere fiind mai mici. Același lucru este valabil și pentru încărcătorul polizorului.

Polizor unghiular Sharks SH 115 cu baterii Li-Ion

 • Practic;
 • Performant;
 • Simplu de folosit;
 • Util;
 • Consum redus.
Verifică prețul

Polizorul unghiular cu acumulatori Sharks SH 115 Li-Ion face parte dintr-un set de scule pe baterii de calitate. Sistemul ALL IN ONE va fi și pe placul tău, deoarece vei putea cumpăra produse Sharks fără baterie și încărcător, economisind astfel o parte substanțială din preț. Polizorul unghiular este unul profesional deși mic, ușor, compact, ideal pentru aplicații precum tăieri de dimensiuni mici și medii și polizare. Are o capacitate de tăiere de până la 2,5 - 3 cm. Datorită sistemului ONE +, o singură baterie și un încărcător sunt suficiente pentru toate lucrările.

Polizor unghiular Raider RDP-SAG20, acumulator 1 x 2Ah 20 V, 125 mm

 • Multifuncțional;
 • Construcție ergonomică;
 • Acumulator inclus;
 • Eficient;
 • Util.
Verifică prețul

Polizorul unghiular Raider RDP este destinat polizării metalelor și materialelor de tip cărămidă, piatră, beton, utilizând discuri abrazive potrivite fiecărui tip de material prelucrat. Acest polizor are un motor de 900W, 12.000 rotații pe minut și folosește discuri cu dimensiunea de maxim 125mm. Polizarea se realizează fără efort grație celor două poziții pentru fixarea mânerului lateral pentru mai mult confort și siguranță. Dispune de blocarea simplă a axului prin apasarea butonului de blocare pentru a împiedica rotirea accidentală.

Polizorul unghiular Einhell Power-X-Change este instrumentul necesar în dotarea fiecărui constructor și meșter, dar și de a fi prezent în orice gospodărie. Model conceput pentru tăierea și debitarea materialelor dure, cu motor puternic, ușor de folosit, chiar și în spațiile mai greu accesibile. Dispozitiv potrivit pentru proiectele casnice, implică repararea de mobilier sau alte detalii. Este eficient și ușor de folosit, cu mâner suplimentar și sisteme de protecție care asigură folosirea confortabilă și în siguranță.

Polizor unghiular cu acumulator RDI-AGB61 20V 125mm 2x5Ah 021106

 • Eficient;
 • Materiale de calitate;
 • Util și practic;
 • Ușor de folosit;
 • Sistem de pornire lentă.
Verifică prețul

Polizorul unghiular cu acumulator RDI-AGB61 20V, este o unealtă care nu ar trebui să îți lipsească, fie că este folosită la nivel de hobby sau profesional. Polizorul este destinat în principal muncitorilor de pe teren atât în construcții cât și în industrie. Are un mâner ergonomic din cauciuc integral pentru o prindere puternică. Motorul utilizat este unul fără perii, tip BLDC și având o durată de viață mărită. De asemenea, polizorul are găurile de ventilație proiectate cu o plasă de protecție, pentru a opri particulele metalice și nemetalice să intre în interior.

Întrebări frecvente despre flexurile cu acumulator

Cât de practic este flexul cu acumulator în folosire ?

Datorită lipsei firului, flexul este independent și îl poți folosi oriunde, chiar și în lipsa unei prize sau unde electricitatea nu este disponibilă. Această caracteristică îl face practic în folosință dar și în stocare.

Cât de comod în utilizare este flexul cu acumulator ?

Flexul cu acumulator este compact și ergonomic, completat de funcții multiple pentru ușurința, eficiența și confortul în utilizarea acestuia. Utilizarea se realizează fără efort grație pozițiilor pentru fixarea mânerului lateral, pentru mai mult confort și siguranță.

Cât de sigur este acest aparat ?

Flexul cu acumulator dispune de blocare simplă a axului prin apăsarea butonului de blocare, pentru a împiedica rotirea acestuia când montați sau demontați accesorii, ce îl caracterizează ca un aparat fiabil și sigur în utilizare.

Ce conține setul care vine cu flexul ?

Flexul cu acumulator vine în set cu flanșă de prindere, mâner suplimentar, apărătoare de protecție, cheie pentru instalarea discurilor abrazive și cheie pentru piuliță.

La ce ajută flexul cu acumulator ?

Dispozitiv potrivit pentru proiectele tale casnice care implică repararea sau renovarea de mobilier sau elemente de tâmplărie. Model conceput pentru tăierea și debitarea materialelor dure, cu motor puternic, ușor de folosit, chiar și în spațiile mai greu accesibile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cel Mai Bun Pistol Pneumatic de Cuie
Cel mai bun pistol pneumatic de cuie

Un meșter e la fel de bun precum uneltele pe care le are. Investește într-un pistol de cuie eficient și performant și vei scăpa de efortul bătutului de cuie.

Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

Cel mai bun Telemetru Cu Laser pentru Uz Personal
Cel mai bun telemetru cu laser pentru gospodari

Stai la casă și îți place să faci mici proiecte de construcții și bricolaj? Telemetrul cu laser te ajută să faci măsurători precise cu un aparat mic și performant.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe