Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții

Nivelă laser pentru construcții

Modificat la 10 august 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce ai nevoie de o nivelă laser pentru construcții?

Un instrument foarte utilizat în domeniul construcțiilor și care ajută foarte mult în amenajarea locuinței este nivela laser. Aceasta poate să stabilească și să alinieze la aceeași înălțime sau pe aceeași linie gresia sau faianța, o poliță sau un tablou. Datorită tehnologiei laser aveți parte de un lucru de precizie ridicată fiind trasate două dungi laser, una fiind linia orizontală și alta verticală, drepte. Dacă vă doriți sa amplasati dungi oblice puteți realiza acest lucru doar prin înclinarea aparatului la unghiul pe care-l vreți. Nivela laser este ideală pentru marcaje, design și multe alte sarcini.

De la proiecte de design interior la renovări complexe. Aceasta are carcasă specială pentru transport și depozitare și este construită din plastic foarte rezistent. Cea mai importantă caracteristică a construcției nivelei laser o reprezintă mecanismele de montare și stabilizare cu care aceasta este echipată. Autonivelarea automată în câteva secunde garantează lucrul rapid și fără erori. Prezintă o poziționare ușoară a liniei la orice înălțime cu suportul universal sau stativ.

Cele mai bune nivele laser

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

 • Suport flexibil
 • Pentru linii orizontale și verticale
 • Precizie de măsurare
 • Alimentare cu baterii
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Fie că lucrezi într-un domeniu de construcții sau că vrei să îți ușurezi munca acasă, nivela cu laser multifuncțională de la Bosch este soluția ideală. Nivela emite linii laser atât pe verticală cât și pe orizontală putând fi folosită atât pentru încadrări egale ale diverselor obiecte din casă, cât și pentru faiențări uniforme. Simultan cu liniile verticale și orizontale mai poate arăta și două puncte de verticală centrate pentru a marca cu ușurință o izometrie, de exemplu. Suportul multifuncțional rotativ este un alt atu pe care nivela îl are.

Premium

* Prezentare video mai jos

GeoFennel FL 1000

 • Nivelă rotativă
 • 4 lasere
 • Rezistent la apă și praf
 • Baterie de capacitate mare
 • Funcții multiple de măsurare
Verifică prețul

O nouă generație de laser multifuncțional care redefinește inovația. Toate lucrările pe care le-ai făcut în trecut cu două sau trei instrumente pot fi acum efectuate cu FL 1000. Conceput pentru a fi ușor de utilizat, chiar și sarcini complexe de topografie pot fi realizate eficient și rentabil. FL 1000 este instrumentul suprem pentru construcția de interior! Integrează toate avantajele laserelor liniare și ale laserelor rotative într-un singur instrument. Chiar și pentru cele mai complicate și specializate aplicații.

la buget

* Prezentare video mai jos

Evotools

 • Laser de culoare roșie, recomandat pentru interior
 • Nivela laser de precizie cu o distanță de lucru de până la 20m
 • Buton de blocare pentru fixarea mecanismului laser, pentru transport și trecerea pe modul manual
 • Rază laser cu putere mărită de 20mW și 635nm
 • Timp de funcționare de peste 10 ore cu toate laserele activate
Verifică prețul

Nivela laser prezintă o precizie de la o distanță de lucru de până la 20m, datorată razei laser cu putere mărită. Laserul este de culoare roșie, recomandat pentru interior. Aceasta prezintă un buton de blocare pentru fixarea mecanismului laser, pentru transport și trecerea pe modul manual. Este ideală pentru alinierea rapidă și dreaptă a tablourilor, bordurilor, tapetului, faianței, gresiei și a obiectelor. Aceasta se poate manevra confortabil datorită mânerului ergonomic și include o geantă practică pentru depozitare.

Boloboc cu laser - laser roșu

 • Indicator luminos care indică atingerea nivelului orizontal
 • Mod de auto-nivelare sau orice mod unghiular.
 • Standul și carcasa de protecție sunt incluse în pachet.
 • Detecția fasciculului de până la 15 m.
 • Autonomie ridicată de până la 20 de ore de lucru.
Verifică prețul

Acesta prezintă un laser roșu cu fascicul orizontal și vertical, fiind detectabil până la 15 m. Bolobocul cu laser are un timp de funcționare de până la 20 ore și un indicator luminos care indică atingerea nivelului orizontal. Acesta este flexibil în utilizare cu suport multifuncțional rotativ. Acest produs este destinat pentru lucrări interioare: rigips, gresie, faianță, perfecta pentru alinierea rapidă și dreaptă a tablourilor, bordurilor și a obiectelor. Se poate fixa cu ușurință grație clemei universale și plăcii adaptorului din pachetul de livrare.

Nivela laser cu detector de exterior DeWalt - DW088KD

 • Autonomie ridicată
 • Suport magnetic pivotant
 • Distanța mare de măsurare
 • Perfect pentru exterior
 • Carcasă de protecție
Verifică prețul

Nivela laser face parte din categoria instrumentelor de măsură. Acest model este prevăzut cu o carcasă cu protecție de cauciuc și sticlă groasă ce ajută la menținerea calibrării în condițiile dificile de pe șantier. Nivela include un detector. Autonivelarea se face automat pe planuri înclinate în doar câteva secunde. Aceasta prezintă o autonomie de până la 40 de ore. De asemenea, prezintă un suport magnetic, pivotant, incorporat pentru fixare rapidă de suprafețe metalice. Distanța de vizibilitate este de 10 m fără detector și de 50 m cu detector.

Nivela laser verde cruce GeoFennel FLG 40-PowerCross GREEN SP

 • Vizibilitate remarcabilă a liniei laser de până la 40 m.
 • Funcția de auto-nivelare poate fi oprită pentru utilizare manuală.
 • Design potrivit pentru utilizarea pe șantier în cele mai exigente și extrem de robuste condiții.
 • Rezistență la cădere testată la 1 m.
 • Alarmă vizuală la ieșirea din intervalul de autonivelare.
Verifică prețul

Nivela laser are o vizibilitate remarcabilă a liniei laser de până la 40 m, fiind o linie cu laser subțire, clară. Funcția de autonivelare poate fi oprită pentru utilizare manuală. Aceasta are un design potrivit pentru utilizarea pe șantier în cele mai exigente și extrem de robuste condiții. De asemena, prezintă rezistență la cădere. Design-ul tehnic robust face inutil sistemul de blocare pentru transport. Nivela are o alarmă vizuală la ieșirea din intervalul de autonivelare și un suport multi-funcțional cu înălțime reglabilă.

Nivela cu laser si linii Bosch Professional PLL 360 Set, 20 m, autonivelare, stativ, geanta de protectie

 • Autonivelare
 • Stativ inclus
 • Precizie foarte mare
 • Linii drepte automate
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Nivela cu laser și linii Bosch este destinată pentru a trasa și verifica liniile dispuse în plan orizontal și vertical, linia orizontală fiind proiectată pentru a asigura alinieri precise, rapide și fără erori, pe toți pereții încăperii. Este prevăzută cu stativ din aluminiu și autonivelare orizontală și verticală. Aceasta este potrivită pentru montarea pragurilor, fixarea plăcilor ceramice, instalarea șinelor pentru perdele și tavane suspendate. Pentru efectuarea marcajelor se utilizează întotdeauna numai mijlocul liniei laser. Aparatul se depozitează și se transportă numai în geanta de protecție.

Nivela laser cu 2 linii incrucisate GeoFennel FL 10 CROSS

 • Liniile pot fi activate separat
 • Autonomie 18 h
 • Suport multifuncțional
 • Destul de precis
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Nivela laser este un aparat pentru alinierea la distanțe egale sau variabile, cu ajutorul tehnologiei laser. Aceasta proiectează simultan o linie laser orizontală și alta verticală și realizează alinierea automat. Indiferent de proiectele pe care le aveți pentru interior, alinierea plăcilor de perete, a ușilor, a ferestrelor sau a plăcilor de gips-carton va fi realizată cu aceeași precizie și viteză. Ori de câte ori trebuie să faceți măsurători, rezultatul vă va surprinde. Este un dispozitiv cu adevărat ideal pentru planurile tale.

Întrebări despre nivelele laser pentru construcții

Pentru ce se întrebuințează?

Nu trebuie confundat cu un instrument de măsurare cu laser care asigură distanța dintre obiecte sau un indicator laser care este utilizat în prezentări; un nivel laser proiectează linii orizontale, verticale sau transversale strălucitoare pe suprafețe plane cu o precizie extremă.

Cât de ușor se fixează?

Majoritatea se auto-nivelează, de obicei atunci când sunt poziționate la patru grade de nivel, în funcție de producător. Când este necesar, poți activa modul manual, permițându-ți să proiectezi linii care nu sunt plane. Poți utiliza cleme de montare care se atașează cu ușurință pe o varietate de suprafețe.

De la ce distanță se poate utiliza ?

Tehnologiile sunt diferite și variate, influențând categoria de preț dar și performanța nivelelor. În general nivelele laser din clasele medii operează bine în intervalul 10-12 metri. Cele din clasele inferioare funcționează bine în intervalul 8-10m iar cele superioare ajung chiar și la 15-20m.

Ce sursă de alimentare este utilizată?

Nivelele cu laser pentru construcții funcționează pe bază de curent electric, de la bateriile interioare. Aplicabil în majoritatea cazurilor, în funcție de puterea laserului, și capacitățile tehnologice ale acestora, bateriile pot varia de la două sau trei baterii de tip AAA sau AA.

Este potrivit pentru lucrări exterioare?

Majoritatea nivelelor laser pentru construcții au intervalul de funcționare cuprins între -5° C și +50° C, astfel fiind o alegere bună, la modul general, pentru utilizarea în exterior. Dacă performanța acestora va ajută, atunci nu ar trebui să aveți nici un impediment.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Cel Mai Bun Detector pentru Punțile Termice
Cele mai bune detectoare pentru punțile termice

Îți dorești un aparat prin care poți vedea scăpările de căldură din locuință (așa numitele punți termice)? Detectoarele termice pentru uz rezidențial au o precizie de +/- 1°C.

Cel mai bun Kit de Încălzire în Pardoseala pentru Casă (120-140mp)
Pachete complete de încălzire în pardoseală pentru case de 120-150mp

Alege un kit complet de încălzire în pardoseală care conține fix atâtea materiale și componente de câte ai nevoie pentru suprafața casei tale. Producători de calitate.

Cel Mai Bun Pistol Pneumatic de Cuie
Cel mai bun pistol pneumatic de cuie

Un meșter e la fel de bun precum uneltele pe care le are. Investește într-un pistol de cuie eficient și performant și vei scăpa de efortul bătutului de cuie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe