Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții

Nivelă laser pentru construcții

Modificat la 11 decembrie 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce ai nevoie de o nivelă laser pentru construcții?

Un instrument foarte utilizat în domeniul construcțiilor și care ajută foarte mult în amenajarea locuinței este nivela laser. Aceasta poate să stabilească și să alinieze la aceeași înălțime sau pe aceeași linie gresia sau faianța, o poliță sau un tablou. Datorită tehnologiei laser aveți parte de un lucru de precizie ridicată fiind trasate două dungi laser, una fiind linia orizontală și alta verticală, drepte. Dacă vă doriți sa amplasati dungi oblice puteți realiza acest lucru doar prin înclinarea aparatului la unghiul pe care-l vreți. Nivela laser este ideală pentru marcaje, design și multe alte sarcini.

De la proiecte de design interior la renovări complexe. Aceasta are carcasă specială pentru transport și depozitare și este construită din plastic foarte rezistent. Cea mai importantă caracteristică a construcției nivelei laser o reprezintă mecanismele de montare și stabilizare cu care aceasta este echipată. Autonivelarea automată în câteva secunde garantează lucrul rapid și fără erori. Prezintă o poziționare ușoară a liniei la orice înălțime cu suportul universal sau stativ.

Cele mai bune nivele laser

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

 • Suport flexibil
 • Pentru linii orizontale și verticale
 • Precizie de măsurare
 • Alimentare cu baterii
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Fie că lucrezi într-un domeniu de construcții sau că vrei să îți ușurezi munca acasă, nivela cu laser multifuncțională de la Bosch este soluția ideală. Nivela emite linii laser atât pe verticală cât și pe orizontală putând fi folosită atât pentru încadrări egale ale diverselor obiecte din casă, cât și pentru faiențări uniforme. Simultan cu liniile verticale și orizontale mai poate arăta și două puncte de verticală centrate pentru a marca cu ușurință o izometrie, de exemplu. Suportul multifuncțional rotativ este un alt atu pe care nivela îl are.

Premium

* Prezentare video mai jos

GeoFennel FL 1000

 • Nivelă rotativă
 • 4 lasere
 • Rezistent la apă și praf
 • Baterie de capacitate mare
 • Funcții multiple de măsurare
Verifică prețul

O nouă generație de laser multifuncțional care redefinește inovația. Toate lucrările pe care le-ai făcut în trecut cu două sau trei instrumente pot fi acum efectuate cu FL 1000. Conceput pentru a fi ușor de utilizat, chiar și sarcini complexe de topografie pot fi realizate eficient și rentabil. FL 1000 este instrumentul suprem pentru construcția de interior! Integrează toate avantajele laserelor liniare și ale laserelor rotative într-un singur instrument. Chiar și pentru cele mai complicate și specializate aplicații.

la buget

* Prezentare video mai jos

Evotools

 • Laser de culoare roșie, recomandat pentru interior
 • Nivela laser de precizie cu o distanță de lucru de până la 20m
 • Buton de blocare pentru fixarea mecanismului laser, pentru transport și trecerea pe modul manual
 • Rază laser cu putere mărită de 20mW și 635nm
 • Timp de funcționare de peste 10 ore cu toate laserele activate
Verifică prețul

Nivela laser prezintă o precizie de la o distanță de lucru de până la 20m, datorată razei laser cu putere mărită. Laserul este de culoare roșie, recomandat pentru interior. Aceasta prezintă un buton de blocare pentru fixarea mecanismului laser, pentru transport și trecerea pe modul manual. Este ideală pentru alinierea rapidă și dreaptă a tablourilor, bordurilor, tapetului, faianței, gresiei și a obiectelor. Aceasta se poate manevra confortabil datorită mânerului ergonomic și include o geantă practică pentru depozitare.

Boloboc cu laser - laser roșu

 • Indicator luminos care indică atingerea nivelului orizontal
 • Mod de auto-nivelare sau orice mod unghiular.
 • Standul și carcasa de protecție sunt incluse în pachet.
 • Detecția fasciculului de până la 15 m.
 • Autonomie ridicată de până la 20 de ore de lucru.
Verifică prețul

Acesta prezintă un laser roșu cu fascicul orizontal și vertical, fiind detectabil până la 15 m. Bolobocul cu laser are un timp de funcționare de până la 20 ore și un indicator luminos care indică atingerea nivelului orizontal. Acesta este flexibil în utilizare cu suport multifuncțional rotativ. Acest produs este destinat pentru lucrări interioare: rigips, gresie, faianță, perfecta pentru alinierea rapidă și dreaptă a tablourilor, bordurilor și a obiectelor. Se poate fixa cu ușurință grație clemei universale și plăcii adaptorului din pachetul de livrare.

Nivela cu laser si linii Bosch Universal Level 2, 10 m, unghi deschidere 120 grade

 • Precizie de +/- 0,5 mm/m
 • Unghi de deschidere de 120°
 • Raza de acțiune este de maximum 10 m
 • Trei moduri diferite de lucru
 • Include și stativ din aluminiu de 1.1 m
Verifică prețul

Această nivelă cu laser și linii, Bosch Universal Level 2, este un instrument practic și eficient în domeniul construcțiilor și al amenajărilor interioare. Cu ajutorul acesteia poți efectua cu precizie alinieri necesare proiectelor de finisare, pentru fixarea tablourilor, rafturilor, aplicarea tapetului, centrarea corpurilor de iluminat sau pentru montarea balustradelor și a șinelor pentru perdele. O poți utiliza cu ușurință datorită funcției de autonivelare, care permite alinierea punctelor și liniilor automat într-un interval de timp foarte scurt.

Nivela laser cu detector de exterior DeWalt - DW088KD

 • Autonomie ridicată
 • Suport magnetic pivotant
 • Distanța mare de măsurare
 • Perfect pentru exterior
 • Carcasă de protecție
Verifică prețul

Nivela laser face parte din categoria instrumentelor de măsură. Acest model este prevăzut cu o carcasă cu protecție de cauciuc și sticlă groasă ce ajută la menținerea calibrării în condițiile dificile de pe șantier. Nivela include un detector. Autonivelarea se face automat pe planuri înclinate în doar câteva secunde. Aceasta prezintă o autonomie de până la 40 de ore. De asemenea, prezintă un suport magnetic, pivotant, incorporat pentru fixare rapidă de suprafețe metalice. Distanța de vizibilitate este de 10 m fără detector și de 50 m cu detector.

Întrebări despre nivelele laser pentru construcții

Pentru ce se întrebuințează?

Nu trebuie confundat cu un instrument de măsurare cu laser care asigură distanța dintre obiecte sau un indicator laser care este utilizat în prezentări; un nivel laser proiectează linii orizontale, verticale sau transversale strălucitoare pe suprafețe plane cu o precizie extremă.

Cât de ușor se fixează?

Majoritatea se auto-nivelează, de obicei atunci când sunt poziționate la patru grade de nivel, în funcție de producător. Când este necesar, poți activa modul manual, permițându-ți să proiectezi linii care nu sunt plane. Poți utiliza cleme de montare care se atașează cu ușurință pe o varietate de suprafețe.

De la ce distanță se poate utiliza ?

Tehnologiile sunt diferite și variate, influențând categoria de preț dar și performanța nivelelor. În general nivelele laser din clasele medii operează bine în intervalul 10-12 metri. Cele din clasele inferioare funcționează bine în intervalul 8-10m iar cele superioare ajung chiar și la 15-20m.

Ce sursă de alimentare este utilizată?

Nivelele cu laser pentru construcții funcționează pe bază de curent electric, de la bateriile interioare. Aplicabil în majoritatea cazurilor, în funcție de puterea laserului, și capacitățile tehnologice ale acestora, bateriile pot varia de la două sau trei baterii de tip AAA sau AA.

Este potrivit pentru lucrări exterioare?

Majoritatea nivelelor laser pentru construcții au intervalul de funcționare cuprins între -5° C și +50° C, astfel fiind o alegere bună, la modul general, pentru utilizarea în exterior. Dacă performanța acestora va ajută, atunci nu ar trebui să aveți nici un impediment.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cel Mai Bun Abric Pentru Prelucrare Lemn
Cel mai bun abric pentru prelucrare lemn

Descoperă care sunt cele mai bune modele de abric pentru prelucrarea lemnului. Acesta te poate ajuta la rindeluire, așchiere, debitare și decorare a grinzilor.

Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Cea Mai Bună Mașină Electrică de Taiat Gresia / Faianța
Cea mai bună mașină electrică de tăiat gresia / faianța

Ești meșter și cauți să-ți ușurezi munca? O mașină electrică de tăiat gresia și faianța nu doar că îți economisește energie și timp dar te ajută să faci și o treabă mai calitativă și cu mai puține pierderi.

Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe