Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte

Cea mai bună centură de scule și unelte

Modificat la 15 aprilie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei o centură pentru scule?

O centură de scule este o centură purtată în jurul taliei, prevăzută cu buzunare și bucle făcute pentru a
păstra scule și echipamente. Centurile sunt purtate în multe meserii profesionale și alte activități și sunt de obicei utilizate pentru transportarea și manipularea instrumentelor cu ușurință.

Aceste curele sunt adesea confecționate din piele sau materiale textile puternice și nituri unde este necesară o rezistență suplimentară. Muncitorii din construcții și tâmplarii din multe țări poartă centuri de scule la locul de muncă, precum și electricienii, grădinarii, frizerii și mulți alți profesioniști care sunt mobili în tiparele lor de lucru. Centurile sunt, de asemenea, pe scară largă folosite de neprofesioniști, în diverse practici și hobby-uri de bricolaj.

Centura de scule este un obiect încorporat în diverse contexte care înconjoară munca și profesionalismul. Un motiv aparent pentru aceasta este acela de a împiedica lucrătorii să petreacă timp inutil mergând după unelte și echipamente.

Cea mai bună centură de scule

Cel mai bun

Centura pentru tamplarie reglabila, 86-120cm, 79R402, TOPEX

Are 21 de buzunare întărite de diferite dimensiuni, care mențin totul organizat, găzduind o serie de instrumente care sunt accesibile chiar la nivelul șoldului. Centura este fabricată din material de plastic foarte rezistent și este reglabilă în intervalul de 86-120cm, oferind posibilitatea de a se adapta la silueta utilizatorului.
Verifică prețul

Centura pentru tâmplărie, reglabilă îți poate ține într-un singur loc majoritatea instrumentelor și elimină călătoriile înainte și înapoi de la cutia de scule la proiect.

la buget

Centura tamplarie pentru unelte 79R405, 11 buzunare, material plastic rezistent

Are 11 buzunare, ceea ce îți permite să te organizezi în voie, fără să te încurce instrumentele cărate la întâmplare în alte cutii. Centura este reglabilă și se adaptează perfect după silueta utilizatorului. Centura este realizată din materiale de înaltă calitate ceea ce o va face extrem de rezistentă în timp. Va fi cu siguranță o investție pe care nu o vei regreta.
Verifică prețul

Centura de tâmplărie pentru unelte va deveni accesoriul tău indispensabil în momentul în care vei dori să faci treabă prin casă sau gospodărie.

Premium

Toolpack Centură de unelte cu două buzunare Elite, bej

Centura oferă o mulțime de opțiuni pentru a stoca instrumente de diferite dimensiuni, precum și alte accesorii. Cureaua de scule robustă din poliester, de 135 cm, are o cataramă din metal cu deschidere rapidă și poate fi ajustată cu ușurință în dimensiune. Cu centura de scule cu două buzunare poți menține cele mai importante unelte organizate eficient și la îndemână, fiind ușor de transportat.
Verifică prețul

Orice meșter are nevoie de o astfel de centură confecționată din piele întoarsă tip nubuck, cu două buzunare Elite solidă și rezistentă la intemperii.

Toolpack Centură de unelte cu două buzunare Specter, negru

Oferă o mulțime de opțiuni pentru depozitarea uneltelor de diferite dimensiuni și a altor accesorii și, pe lângă buzunare, are și un toc întărit pentru unelte. Cureaua se prinde de talie cu o cataramă solidă din ABS, care poate fi reglată cu ușurință în dimensiune pentru a se potrivi oricărui persoane.
Verifică prețul

Centura de unelte cu două buzunare Specter, este realizată din poliester de calitate, solid 1680D rezistent. Această centură de unelte cu două buzunare Specter de la Toolpack este ușoară, moale, dar și durabilă.

Suport brau Stanley, pentru scule

Această centură este ideală pentru organizarea sculelor de mână și a accesoriilor de lucru, astfel încât să le ai mereu la îndemână când îți sunt necesare. Centura pentru brâu dispune de 11 buzunare și suport special, o buclă metalică, de agâțare ciocan. Buzunarele sunt de dimensiuni multiple pentru a asigura organizarea maximă.
Verifică prețul

Centura pentru brâu Stanley este realizată din polyester solid, de ceea mai bună calitate și este prevăzută cu diferite spații de depozitare și sistem de prindere cu cataramă tip molle.

Centura port scule Vorel 78752, poliester, 6 buzunare

Centura are un număr total de 6 buzunare dispuse pe două panouri identice și compartimente pe fiecare dintre ele. La dispoziția ta vei găsi un suport pentru agățarea ruletei și un altul pentru ciocan. Printre avantajele acestei centuri se numără faptul că este impermeabilă, iar sistemul de închidere este unul rapid.
Verifică prețul

Această centură pentru scule este ideală în orice atelier pentru lucrări de gospodărie și nu numai. Centura este realizată din poliester având o rezistență mecanică foarte mare și o greutate redusă de doar jumătate de kilogram.

Centura pentru scule Yato YT-7400 21 buzunare 120 cm yt-7400

Buzunarele centurii sunt de diferite dimensiuni pentru a putea avea aproape atât unelte uzuale, cât și mici organe de asamblare sau alte obiecte folosite în timpul lucrărilor. Centura este cel mai des folosită de către dulgheri și montatori care lucrează la înălțime. Este realizată din piele naturală, iar buzunarele suspendate sunt cusute din nailon tehnic rezistent la uzură.
Verifică prețul

Centura pentru scule Yato este ideală pentru orice meșter. Centura are o lungime totală de 120 de cm pe care sunt dispuse un număr de 21 de buzunare.

Întrebări frecvente despre centurile de scule și unelte

Ce scule poți păstra în centura de unelte?

Poți transporta scule de diferite dimensiuni și forme, precum și elemente de fixare. Instrumentele preferate de mâna dominantă (de exemplu, ciocan, creion) ar trebui să fie depozitate în partea corespunzătoare a centurii de instrumente.

De ce poartă muncitorii din construcții centuri utilitare?

O centură de scule de construcție este unul dintre cele mai neprețuite elemente în care vei investi. Acesta este un accesoriu care te ajută să păstrezi toate instrumentele cele mai importante organizate și ușor accesibile ori de câte ori le soliciți.

Cum aleg o centură de scule și unelte?

Cele mai importante lucruri de căutat sunt durabilitatea și confortul. O centură de scule de bună calitate trebuie să fie foarte robustă. Centurile de scule din piele sunt o opțiune excelentă, iar țesătura groasă din nailon este o alegere foarte des întâlnită.

Cât cântărește o centură de scule și unelte?

Utilizarea centurilor de scule poate fi utilă pentru transportarea unui număr mare de scule în șantier. Dar, atunci când sunt încărcate complet, centurile de scule pot cântări până la 20 kg. Acest lucru pune o presiune semnificativă asupra spatelui și șoldurilor.

Îmi pot purta centura de scule și unelte în spate?

Da, însă ia în considerare unde vor sta instrumentele tale, deoarece vor ajunge pe partea opusă față de ceea ce ar fi fost dacă ai fi purtat în față. De exemplu, dacă ești dreptaci și preferi ciocanul pe partea dreaptă, e recomandat să cumperi opțiunea pentru mâna stângă, astfel încât suportul ciocanului să ajungă în partea dreaptă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel mai bun Dulap Mobil Pentru Scule & Unelte
Cel mai bun dulap mobil pentru scule

Îți place să meșterești și îți place ordinea? Cu ajutorul unui dulap mobil pentru scule poți avea la îndemână și bine organizate toate sculele din atelier/garaj.

Cel Mai Bun Detector de Cabluri / Conducte prin Perete
Cel mai bun detector de cabluri și conducte prin perete

Vrei să renovezi un spațiu și nu ai planurile electrice și de instalații? Cu ajutorul acestui aparat poți identifica rapid traseele prin perete în așa fel încât să lucrezi cât mai eficient.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cel Mai Bun Șlefuitor Telescopic De Pereți Și Tavane
Cel mai bun șlefuitor telescopic de pereți și tavane

Dacă lucrezi în renovări interioare, acest tip de șlefuitor de pereți îți va face munca mai ușoară, mai rapidă și vei lucra mai curat și mai sănătos.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe