Cea Mai Bună Liză Pentru Căratul pe Scări

Cea mai bună liză pentru căratul pe scări

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce ai nevoie de o liză de cărat adaptată pentru scări?

Siguranța și integritatea corporală este unul din cele mai importante aspecte atunci când ne gândim la munca fizică. De aceea la fiecare loc de muncă sunt gândite proceduri speciale ce vizează siguranța noastră, indiferent de domeniul în care activăm. Cu atât mai mult în domeniul construcțiilor, sau al transportului de marfă ori al obiectelor mari. O liză de cărat adaptată pentru scări este soluția oferită de producători pentru a deplasa marfă sau obiecte incomode fără a ne pune prea mult în pericol.

Acestea sunt concepute cu piese ergonomice, ușoare dar în același timp rezistente pentru multiple greutăți pe care avem nevoie să le urcăm la etaje superioare unde nu există lift. Folosirea unei astfel de lize nu necesită multă forță, și nici pregătire specială ci pur și simplu respectarea indicațiilor producătorului privind modalitatea de operare, greutatea suportată dar și condițiile de siguranță, în funcție de tipul mărfii de transportat. Mai mult, acestea pot fi pliabile pentru transport facil și depozitare când nu sunt folosite.

Lize pentru scări

Cel mai bun

Liza pentru scari, Durhand, B71-029 - Homcom

 • Manevrabilitate ușoară cu ajutorul roților;
 • Rezistentă;
 • Pliabilă;
 • Platformă perforată;
 • 2 plăci adiționale pentru stabilitate și confort.
Verifică prețul

Liza pentru scări Durhand, cu roți triple pentru transportul obiectelor grele și mari, pe suprafețe inegale și pe scări, are o capacitate de ridicare de până la 150 kg, ideală pentru căratul mărfurilor la locul de muncă, dar și acasă pentru orice obiecte ce nu întrec această greutate. Are sistem de pliere, ceea ce înseamnă că nu ocupă spațiu iar roțile sunt stabile, realizate din materiale rezistente care nu crapă sau își schimbă forma. Greutatea pe care o cântărește acest cărucior este de numai 12 kg.

Premium

Carucior transport tip liza DeWalt greutate sustinuta 500Kg

 • Manevrabilitate ușoară pe scări datorită roților;
 • Structură rezistentă din oțel;
 • Greutate susținută până la 500kg;
 • Lungimea platformei este de 560mm;
 • Dimensiune roți de 300mm.
Verifică prețul

Căruciorul pentru transport tip liză Dewalt DXWT-100 este foarte eficient și solid, permițând transportarea mărfurilor cu o greutate de până la 500kg. Structura sa din oțel îl face extrem de sigur și rezistent, astfel nu există riscul de a se strica sau de a necesita înlocuire. În ciuda sarcinilor mari pe care le poate transporta, manevrarea sa se realizează cu ușurință, chiar și în preajma scărilor sau a rampelor. Lățimea platformei este suficientă pentru orice tip de încărcătură, iar dimensiunea roților este de 300mm.

la buget

Carucior tip liza, pliabil, adaptat pentru scari, 150 kg Neo 84-402

 • Material metal
 • 6 roți
 • Greutate suportată 150 kg
 • Sistem pliere
 • Mărime ajustabilă
Verifică prețul

Această liză este un cărucior cu șase roți care poate fi utilizat pentru a transporta obiecte pe suprafețe plate cu o capacitate de ridicare de până la 150 kg și pe scări cu o capacitate de ridicare de până la 120 kg. Prinderea se produce sigur datorită mânerelor din plastic ce asigură o stăpânire sigură. Capacul metalic de care dispune, protejează roțile și îmbunătățește stabilitatea încărcăturii transportate. Este fabricată din metal rezistent și poate fi utilizată de oricine, în diferite medii.

Liza pliabila pentru scari 120 kg Meister GS

 • Sarcină maximă 120kg
 • Prevăzut cu roți pentru transportul facil pe scări;
 • Cadru prindere pliabil;
 • Platformă mare de transport;
 • Cadru tubular din oțel.
Verifică prețul

Această liză pliabilă pentru scări este ajutorul dumneavoastră atât acasă cât și la locul de muncă. Datorită cadrului stabil, bine fabricat din oțel și cu un design plăcut, puteți transporta diferite mărfuri ce ajung până la greutatea de 120 kg, fără ca liza să aibă probleme. Roțile sunt de tip 2x3 și în număr de 6, ce ajută la transportarea și pe scări, platforma pentru transport măsoară 350x235 mm iar înălțimea ajunge până la 1150 mm și este ajustabilă. Este ușor de manevrat cât și de susținut.

Carucior de transport DeWALT greutate sustinuta 300Kg

 • Design all-in-one;
 • Mânere normale cu aderență ridicată;
 • Placă de înărcare extensibilă;
 • Funcționare pe roți unice;
 • Ghiduri de cățărare a obstacolelor.
Verifică prețul

Căruciorul pentru transport DeWALT are un design all-in-one și îți va ușura foarte mult munca, fiind dotat cu un mâner în formă de P care asigură o încărcare a mărfii facilă. Greutatea pe care o poate susține ajunge până la 300 de kg. Ghidurile de cățărare a obstacolelor te ajută în preajma scărilor. Placa de încărcare extensibilă se pretează la mărfurile ușoare cu dimensiuni depășite, iar placa de încărcare extra lată este pentru cutiile mari, grele, stabile. Este un căruț extrem de sigur și rezistent fabricat din oțel.

Liza Carucior Transport Scari Trepte Manual Platforma Rabatabila Platforma Fixa 150kg

 • Capacitate 150kg;
 • Stabil;
 • Rezistent;
 • Platforma fixă 16,5 x 30,8 cm;
 • Platforma rabatabilă 37 x 29 cm.
Verifică prețul

Caruciorul de scara pliabil, este un cărucior cu șase roți care poate fi utilizat pentru a transporta obiecte pe suprafețe plate cu o capacitate de ridicare de până la 150 kg și pe scări cu o capacitate de ridicare de până la 120 kg. Roțile triple vor lucra pe diferite suprafețe. Prezintă mânere acoperite cu plastic cu protecție la deget pentru o prindere sigură și manevrare ușoară. Capacul metalic protejează roțile și îmbunătățește stabilitatea încărcăturii transportate. Este adaptat la nevoile utilizatorului printr-un mâner telescopic ajustabil la 2 înălțimi. Dupa pliere, caruciorul ocupă puțin spațiu, fiind ușor de depozitat.

Carucior tip liza Stanley greutate sutinuta 120 Kg

 • Greutate susținută 120 Kg
 • Utilizabil drept liză
 • Culoare galben
 • Marca Stanley
 • Ușor de manevrat pe scări, rampe și alte obstacole
Verifică prețul

Căruciorul tip liza Stanley este fabricat din oțel și eficient pentru transportarea obiectelor cântărind până la 120 Kg. Poate fi folosit de oricine, nu necesită ajutor specializat pentru utilizarea în locuințele dumneavoastră. Datorită funcționalității sale poate fi utilizat atât în depozit cât și în gospodărie. Se manevrează ușor chiar și pe scări, dimensiunea platformei măsoară 30cm x 20cm, dispune de 3 roți ce ajută la o stabilitate ridicată și cântărește greutatea de numai 10,5 kg. Are un design plăcut datorită cadrului vopsit.

Întrebări despre lizele pentru scări

Ce greutate suportă o liză pentru scări?

Căruciorul este utilizat pentru a transporta obiecte cu o greutate maximă de 200 kg, acesta având un design unic cu trei roți pentru deplasarea peste obstacole, praguri și scări. Poate fi utilizat atât în gospodărie, cât și în companii pentru transportul diverselor obiecte.

Lizele pentru scări sunt pliabile?

Liza se deschide și se închide în câteva secunde. Poate fi stocată cu ușurință în orice portbagaj, magazie de grădină sau cameră de depozitare. Mânerul telescopic dispune de un mecanism de reglare rapidă, iar roțile se pliază în interior și ies automat împreună cu platforma de încărcare.

Cum funcționează o liză pentru scări?

Liza funcționează ori de câte ori există scări de tot felul. Este ideală pentru transportul cutiilor și al obiectelor grele pe scări. Dimensiunile optime ale roților asigură o tracțiune excelentă, indiferent de suprafață, iar mânerul confortabil facilitează manevrarea căruciorului încărcat.

Lizele pentru scări sunt grele?

Scările sunt un coșmar pentru orice angajat cu produse mari de transport și de cele mai multe ori, ar fi o plăcere de evitat. Lizele pentru transportul pe scări oferă soluția în acest caz. Astfel, fiind ușoare, urcatul scărilor devine o joacă de copii, iar în plus îți protejezi și spatele.

Pentru ce tip de obiect poți folosi liza pentru scări?

Liza pentru scări este un cărucior cu șase roți care poate fi utilizat pentru a transporta obiecte (mobilă, pachete, etc.) pe suprafețe plate cu o capacitate de ridicare de până la 180 kg și pe scări până la 150 kg. Roțile triple vor lucra pe diferite suprafețe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby
Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Îți face plăcere să prelucrezi lemnul și să faci mici obiecte decorative sau utile pentru casă? În acest caz, strungul de lemn este un aparat care nu trebuie să-ți lipsească din atelier.

Cel Mai Bun Banc de Lucru cu Sertare
Cel mai bun banc de lucru cu sertare pentru gospodari

Vrei să ai în garaj micul tău spațiu de lucru? Bancul de lucru este primul lucru pe care ar trebui să-l cumperi. Dacă are și sertare incluse, deja ai bifat minimul necesar pentru micul tău atelier.

Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă
Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Ești meșter sau îți place să bricolezi în timpul liber? Aceste mașini de frezat lemnul portabile te pot ajuta în munca de zi cu zi sau pentru a finaliza proiectele de DIY.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe